Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
υπαρχει καρτελα για μια κοντουλα λιγο γεματουλα αλβανιδα στα τριδυμα;

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
188
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά στη love χθες είχε τη. Αμπερ και μια ακόμα Ισπανίδα μελαχρινή ονόματι αντωνελα τέλειο πρόσωπο ωραίο σφιχτό κορμί στηθος μικρό στητό πολύ συνεργάσιμη μέσα και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα και η αλήθεια είναι ότι έφαγε και δαχτυλάκι πίσω με νιαουρίσματα και νάζια τον έτρωγε και έτριβε το γατί της και τελείωσε και αυτή πριν από μένα σπάρτα ρούσε 50€ ελεύθερο στοματικό και θα ξαναπάω σίγουρα ! Πρώτη φορά στην Ελλάδα σφιχτό μουνακι και πρόσχαρο κορίτσι! Η τσα2 χτύπησε πόρτα στο 15 λεπτό αλλά η μικρή καυλοπερνουσε εκείνη τη στιγμή στα τέσσερα και δεν αγχώθηκε! Don’t stop baby μου έλεγε!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Αυτη εχει φολεψει εδω και χρόνια
Ναι το καταλαβα καλα. Πριν μπω ομως απο το ενα δωματιο στο αλλο εμπαινε η Ελενα και η Ρενατα που ειχε μαζι..βαρουσε μυγες.
Δεν λεω οτι ειναι καλυτερη μεσα η μικρη, δεν την εχω παρει.
Οταν βλεπεις μια πιο νεα και πιο ομορφη με χαμηλοτερη τιμη! να καθετε και ολοι να περνανε με την αλλη, ε λες και λογο οτι παλια κατι εκανε να μπεις μαζι της. Ετσι τουλαχιστον το σκεφτηκα πριν, μετα μ εβριζα!

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Καλημέρα παιδιά στη love χθες είχε τη. Αμπερ και μια ακόμα Ισπανίδα μελαχρινή ονόματι αντωνελα τέλειο πρόσωπο ωραίο σφιχτό κορμί στηθος μικρό στητό πολύ συνεργάσιμη μέσα και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα και η αλήθεια είναι ότι έφαγε και δαχτυλάκι πίσω με νιαουρίσματα και νάζια τον έτρωγε και έτριβε το γατί της και τελείωσε και αυτή πριν από μένα σπάρτα ρούσε 50€ ελεύθερο στοματικό και θα ξαναπάω σίγουρα ! Πρώτη φορά στην Ελλάδα σφιχτό μουνακι και πρόσχαρο κορίτσι! Η τσα2 χτύπησε πόρτα στο 15 λεπτό αλλά η μικρή καυλοπερνουσε εκείνη τη στιγμή στα τέσσερα και δεν αγχώθηκε! Don’t stop baby μου έλεγε!
Στην Βραδινή όλα αυτά ;

xarxon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
16
Like
388
Πόντοι
290
Βόλτα στην πρωϊνή βάρδια. Τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά. Μπήκα ή χτύπησα στα της Πέτρου Ερημίτη, χωρίς κάτι ουσιαστικό. Στο Medusa μια Ελένη, 50άρα με καλό σώμα και βαριά προφορά ανατολικού μπλοκ. Έκανε τα πάντα όλα. Όταν ρώτησα για πρωκτικό είπε 80, αν δεν είσαι "μεγάλος" 70. Η αλήθεια είναι ότι ούτε τεράστιο με λες εκεί κάτω, ούτε μικρό. Αυτό με προειδοποίησε για ψιλο-φόλα και δεν μπήκα. Έχει κανείς εμπειρία με αυτήν; Στη συνέχεια μπήκα στη Ρίτα, αδυνατισμένη και καβλιάρα, αλλά κλεισμένη για πρόγραμμα 1 ώρας, οπότε έφυγα. Τελικά πήρα τη Σούζη στη Μινωταύρου 16, παραμένει σταθερή αξία και δε φεύγεις χαμένος.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Βόλτα στην πρωϊνή βάρδια. Τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά. Μπήκα ή χτύπησα στα της Πέτρου Ερημίτη, χωρίς κάτι ουσιαστικό. Στο Medusa μια Ελένη, 50άρα με καλό σώμα και βαριά προφορά ανατολικού μπλοκ. Έκανε τα πάντα όλα. Όταν ρώτησα για πρωκτικό είπε 80, αν δεν είσαι "μεγάλος" 70. Η αλήθεια είναι ότι ούτε τεράστιο με λες εκεί κάτω, ούτε μικρό. Αυτό με προειδοποίησε για ψιλο-φόλα και δεν μπήκα. Έχει κανείς εμπειρία με αυτήν;
Τα ιδια ειχε πει και σ εμενα οταν δουλευε στο βενους 2
ρωτα τον κουλη χρυσος, αυτος απο τι θυμαμαι την εχει παρει.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Βόλτα στην πρωϊνή βάρδια. Τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά. Μπήκα ή χτύπησα στα της Πέτρου Ερημίτη, χωρίς κάτι ουσιαστικό. Στο Medusa μια Ελένη, 50άρα με καλό σώμα και βαριά προφορά ανατολικού μπλοκ. Έκανε τα πάντα όλα. Όταν ρώτησα για πρωκτικό είπε 80, αν δεν είσαι "μεγάλος" 70. Η αλήθεια είναι ότι ούτε τεράστιο με λες εκεί κάτω, ούτε μικρό. Αυτό με προειδοποίησε για ψιλο-φόλα και δεν μπήκα. Έχει κανείς εμπειρία με αυτήν; Στη συνέχεια μπήκα στη Ρίτα, αδυνατισμένη και καβλιάρα, αλλά κλεισμένη για πρόγραμμα 1 ώρας, οπότε έφυγα. Τελικά πήρα τη Σούζη στη Μινωταύρου 16, παραμένει σταθερή αξία και δε φεύγεις χαμένος.
Πολύ μεγάλη όμως σκάει ρ μπρο..

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Πολύ μεγάλη όμως σκάει ρ μπρο..
Ένα παλαιότερο ρητό λέει ο κουβάς χαλάει όχι το πηγάδι μπρο

Βαιβαια και αυτές θα πληρώσουν κάτι ραπτικα!! Σε κάνα γιατρό στο τέλος για να ξαναγίνουν παρθένες

Τελευταία τροποποίηση:

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Εμφανισιακά εννοούσα, στο παρακάτω δεν ξέρω

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Αυτό το πράγμα που για να γαμησεις κολο πρεπει να τον έχεις μικρο. Και αυτο πρεπει να σε κανει να χαίρεσαι οτι τον έχεις μικρό??παντα την ειχα αυτή την απορια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Σημερα μιας και μας την εκανε το μουνακι η Λουσια, βλεπω προγραμμα Λαλυ..... :zfuck:

Αρα εχουμε....dipping in the chocolate.!!!!!!!:rockon:

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Σημερα μιας και μας την εκανε το μουνακι η Λουσια, βλεπω προγραμμα Λαλυ..... :zfuck:

Αρα εχουμε....dipping in the chocolate.!!!!!!!:rockon:

Περιμένω εντυπώσεις γιατί ψήθηκα κγω μετά μην μας ξεχάσεις

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Αυτό το πράγμα που για να γαμησεις κολο πρεπει να τον έχεις μικρο. Και αυτο πρεπει να σε κανει να χαίρεσαι οτι τον έχεις μικρό??παντα την ειχα αυτή την απορια
Δικαιωση των μικροτσουτσουνον. :coffee:

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
έχει πάρει κάποιος την καινούργια από το "Χ" η αλλιως φριξου 13α γιατί μου φάνηκε καλή αλλά ήθελα μια γνώμη πριν μπω . νομίζω την λέγανε αλινα αλλά δεν είμαι σίγουρος θυμάμαι όμως πως είχε λίγο φωνή νταλικέρη

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
412
Πόντοι
21
έχει πάρει κάποιος την καινούργια από το "Χ" η αλλιως φριξου 13α γιατί μου φάνηκε καλή αλλά ήθελα μια γνώμη πριν μπω . νομίζω την λέγανε αλινα αλλά δεν είμαι σίγουρος θυμάμαι όμως πως είχε λίγο φωνή νταλικέρη
Λιγο παλιά βουλγαρα κωλομπαρου μου εκανε εμενα αλλα φαίνεται δυνατη. Αν ειναι καλη μεσα αξιζει

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
Λιγο παλιά βουλγαρα κωλομπαρου μου εκανε εμενα αλλα φαίνεται δυνατη. Αν ειναι καλη μεσα αξιζει
θα μπω την επόμενη βδομάδα μαζί της γιατί η σαμιρα από το Χ έχει γίνει τραγική καμία σχέση με το πως ήταν το καλοκαίρι, η καινούργια ενώ καθόμασταν στον καναπέ ηθρε εσκιψε και βάρεσε δυνατά τα κολομερια της μπροστά στην μάπα μας. που πλέον είναι σπάνιο να προσπαθούν να μπεις οπότε θα την δοκιμασω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom