Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς αν επέστρεψε πίσω στα στούντιο η Νταίζη από την σόλο καριέρα της; Την πήρα τηλέφωνο μερικές φορές αλλά δεν μου απάντησε ποτέ.
Νταιζη ειναι εκεινη με τη χοντρη φωνη, λεπτη με φαρδο κωλαρα? Αμα ειναι αυτη την ειδα στον πανω οροφο στο incognito

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Νταιζη ειναι εκεινη με τη χοντρη φωνη, λεπτη με φαρδο κωλαρα? Αμα ειναι αυτη την ειδα στον πανω οροφο στο incognito
ναι αυτή είναι φίλε ακριβώς! Οπότε ξαναγύρισε. Βράδυ ή πρωί;

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
412
Πόντοι
21
live
Πετρου ερημιτη 5 Ελενα πρασινοματα, ρενατα πιτσιρικα το αλλο κοριτσι!
40 απλο η Ελενα 30 η ρενατα.
Απεναντι. Σαντρα στο δωματιο, ηθελα να περασω σημερα.
Διπλα. Εκει που δουλευε η μιρελα. Ελενη γκλιφ! απο το βενους2
Λας βεγκας. Σο πρωτο δεν μπηκα, λογικα η ριτα, στο πισω βλαντα και στο αριστερα μια πιτσιρικα, νομιζω ηλεκτρα την ειπε, μπορει να κανω λαθος, αδυνατη και οχι τοσο ομορφη στο προσωπο! με κοιτουσε λες και δεν εχει δει ξανα ανθρωπο.
Στο πρασινο το γωνιακο. Μπιανκα στο δωματιο, μαλλον αυτη που λεει ο pl. αβαφη!
Κλειστο της ειρηνης, διπλα η σοφια.
Τριδυμα. Μια γεματουλα στο πρωτο, ονομα δεν θυμαμαι στο αλλο η Νικολ!
Σεξ εν δε σιτι. δυο κοπελες απο ρουμανια η αλινα και η μελινα. Μετριες και οι δυο λιγο γεματουλες.
Μπελα ντονα. Ναστια, μαυρα μαλλια, και αρκετα κιλα.
Παρανταις. στο ενα μπιανκα ξανθια, λιγο γεματουλα αλλα ωραια και στο αλλο μια ερικα.

Θα περασω με ελενα πρασινοματα αν και μου αρεσε περισσοτερο η ρενατα. Αν υπαρχει το στουντιο στο σαιτ θα γραψω μετα και κριτικη!
Σοφία ειναι η γνωστη Σοφια που δούλευε στη αλυσιδα στις βιλες?

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
βραδυ, αλλα τωρα θυμηθηκα οτι ειχες περιπετειες μ αυτη? Δεν βαζεις μυαλο :headbang:
Η αλήθεια είναι ότι κάνει προγραμματάρα αλλά την επόμενη φορά θα φορέσω καπότα σε όλο το έργο και δεν θα γλείψω εννοείται. Αλλά και πάλι το πιο σωστό είναι μακριά! Μάλλον αυτό θα κάνω!

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
καινούρια έφοδος?? Τι έγινε τόσο βρε παιδί δεν θα μείνει τσαρδί για τσαρδί.........ποια κλείνουν?

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Η αλήθεια είναι ότι κάνει προγραμματάρα αλλά την επόμενη φορά θα φορέσω καπότα σε όλο το έργο και δεν θα γλείψω εννοείται. Αλλά και πάλι το πιο σωστό είναι μακριά! Μάλλον αυτό θα κάνω!
Αυτή σε έστειλε στα βήματα της αποθεραπείας φίλε? Εγώ δεν ετυχε ακόμη να την πετύχω σε τσάρκα ουτε να περασω στο δωματιο μαζί της, έκανε και call girl νομίζω στην πολη

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Μηπως Αλεξανδρα; ρουμανα; Ασε περασα γιατι βαριομουν να γυρναω, μαπα το καρπουζι, γερμανικα μιλουσε, ελληνικα τιποτα
Μπορει και Αλεξανδρα τωρα που το λες. Αρα θα ειχα μπει και καπου αλλου που θα ειχε μια Ηλεκτρα. :grin:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
καινούρια έφοδος?? Τι έγινε τόσο βρε παιδί δεν θα μείνει τσαρδί για τσαρδί.........ποια κλείνουν?
Αυτα που κλεινουν, τα ανοιγουν παλι. Μαλλον μπαινουν μεσα σαν πελατες οι μπατσοι και τους πιανουν επ' αυτοφωρω.
Τα τετραδια παντως δεν αλλαζουν.. εκει μας εχουν ολους γραμμενους, με ημερομηνια και τι προγραμματα πηραμε.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Αυτή σε έστειλε στα βήματα της αποθεραπείας φίλε? Εγώ δεν ετυχε ακόμη να την πετύχω σε τσάρκα ουτε να περασω στο δωματιο μαζί της, έκανε και call girl νομίζω στην πολη
Κοιτάχτε, κατά πάσα πιθανότητα ήταν αυτή αλλά είχα πάει και αλλού, οπότε μπορεί να είχα περιπέτειες από άλλη. Αλλά όπως είχα πει θέλει προσοχή ειδικά σε κορίτσια που δέχονται σχεδόν τα πάντα όπως πχ CIM.

dodger4

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2026
Like
45
Πόντοι
0
Πριν ξεκινησω εχω αποφασισει να παω Ριτα η Ναστια,ποιο εξτριμ φαση η μια ποιο gfe η αλλη...τελικα μπηκα Ναστια και περασα ωραια, εχει ομορφο προσωπο για μιλφακι καποια κιλακια βεβαια και καλο βυζι με ρωγα καγκελο,δε βιαζετε ειναι καθαρη και δε σου λεει μη αυτο και μη το αλλο,τρεις στασεις κλασικες παιχτηκαν

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
412
Πόντοι
21
Εχει παει κανεις με το πετιτ την Εμμα απο πετρου ερημιτη 2α?αξιζει?

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
412
Πόντοι
21
Τεσπα... Απο περιεργια κ μονο για το πετιτ περασα. Ωραιο κορμακι, αλλα δεν το χει... Μηχανικα ολα και τυποποιημενα. Φολα δεν την λες γιατι ψιλουπομονετικη ηταν αλλα δεν προτείνεται

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
412
Πόντοι
21
Inside... Μια Λουσια πολυ αξιολογο μωρακι αλλα δεν το πετυχα free στην 2η βολτα για δευτερη καταθεση. Εχει κανεις αποψη?

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346

Stories

Νέο!