Ναι δεν αξιζει, για ξεφορτωμα ενα 20ρικο μεταξουργειο ειναιΟπότε, προχωράμε. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Η μελαχρινή που λέτε, είναι η Έρικα;Ναι δεν αξιζει, για ξεφορτωμα ενα 20ρικο μεταξουργειο ειναι
δεν θυμαμαι ονομαΗ μελαχρινή που λέτε, είναι η Έρικα;
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 17.566
- Πόντοι
- 33.365
Ναι, ηταν. Και το εμαθα γτ τις ειχα δει σε φωτο μαζι. Σε καλυψα;Τααρινα και Αφροδίτη ηταν φιλες; Σου το είχε πει κάποια ή έτσι το λες; Χάθηκαν όλες ομως
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
live
Πετρου ερημιτη 5 Ελενα πρασινοματα, ρενατα πιτσιρικα το αλλο κοριτσι!
40 απλο η Ελενα 30 η ρενατα.
Απεναντι. Σαντρα στο δωματιο, ηθελα να περασω σημερα.
Διπλα. Εκει που δουλευε η μιρελα. Ελενη γκλιφ! απο το βενους2
Λας βεγκας. Σο πρωτο δεν μπηκα, λογικα η ριτα, στο πισω βλαντα και στο αριστερα μια πιτσιρικα, νομιζω ηλεκτρα την ειπε, μπορει να κανω λαθος, αδυνατη και οχι τοσο ομορφη στο προσωπο! με κοιτουσε λες και δεν εχει δει ξανα ανθρωπο.
Στο πρασινο το γωνιακο. Μπιανκα στο δωματιο, μαλλον αυτη που λεει ο pl. αβαφη!
Κλειστο της ειρηνης, διπλα η σοφια.
Τριδυμα. Μια γεματουλα στο πρωτο, ονομα δεν θυμαμαι στο αλλο η Νικολ!
Σεξ εν δε σιτι. δυο κοπελες απο ρουμανια η αλινα και η μελινα. Μετριες και οι δυο λιγο γεματουλες.
Μπελα ντονα. Ναστια, μαυρα μαλλια, και αρκετα κιλα.
Παρανταις. στο ενα μπιανκα ξανθια, λιγο γεματουλα αλλα ωραια και στο αλλο μια ερικα.
Θα περασω με ελενα πρασινοματα αν και μου αρεσε περισσοτερο η ρενατα. Αν υπαρχει το στουντιο στο σαιτ θα γραψω μετα και κριτικη!
Λας βεγκας. Σο πρωτο δεν μπηκα, λογικα η ριτα, στο πισω βλαντα και στο αριστερα μια πιτσιρικα, νομιζω ηλεκτρα την ειπε, μπορει να κανω λαθος, αδυνατη και οχι τοσο ομορφη στο προσωπο! με κοιτουσε λες και δεν εχει δει ξανα ανθρωπο.
Σεξ εν δε σιτι. δυο κοπελες απο ρουμανια η αλινα και η μελινα. Μετριες και οι δυο λιγο γεματουλες.
Παρανταις. στο ενα μπιανκα ξανθια, λιγο γεματουλα αλλα ωραια και στο αλλο μια ερικα.
Θα περασω με ελενα πρασινοματα αν και μου αρεσε περισσοτερο η ρενατα. Αν υπαρχει το στουντιο στο σαιτ θα γραψω μετα και κριτικη!
pavloskavlos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Κριτικές
- 6
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
παιδιά έχει πάει κανείς με σαμιρα από το "Χ" στην φριξου aka φριξου 13α. είναι μια μαυρομαλλα γεματουλα με ωραία μπαλκόνια
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.859
- Πόντοι
- 8.295
Εγώ έχω πάει αδερφέ...παιδιά έχει πάει κανείς με σαμιρα από το "Χ" στην φριξου aka φριξου 13α. είναι μια μαυρομαλλα γεματουλα με ωραία μπαλκόνια
Φιλότιμη είναι.
Τίμια δεν μου άρεσε πολύ εμφανισιακά με εξαίρεση τις βυζάρες.
Ήταν φιλότιμη στην πίπα κτλ.
Έχυσα γρήγορα λόγω του ότι ήμουν μπουκωμενος.
Πιστεύω για τα 30 είναι μια τίμια κατάθεση.
Αν η Σάντρα ήταν στα 30 θα σου έλεγα πάνε Σάντρα.
Εδώ είναι οκ.
εγω πηγα και 2η φορα και ηταν ακομα καλυτερη, σαν να τη δασκαλευουν οι αλλες οι σαυρες οι μεγαλες πως να κραταει πελατες.Παντως που καταντησε η φαση, να μην υπαρχει καλυτερη επιλογη για βραδινη βαρδια σε συνδυασμο αποδοσης-εμφανισης απο αυτηΕγώ έχω πάει αδερφέ...
Φιλότιμη είναι.
Τίμια δεν μου άρεσε πολύ εμφανισιακά με εξαίρεση τις βυζάρες.
Ήταν φιλότιμη στην πίπα κτλ.
Έχυσα γρήγορα λόγω του ότι ήμουν μπουκωμενος.
Πιστεύω για τα 30 είναι μια τίμια κατάθεση.
Αν η Σάντρα ήταν στα 30 θα σου έλεγα πάνε Σάντρα.
Εδώ είναι οκ.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Δεν πηγε καλα η καταθεση, απο βδομαδα παω Σαντρα.live
Σημερα δυο φορες περασα και ηταν στο δωματιο.
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Καμια Ρωσιδαρα υπαρχει? Οχι θειες...
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 570
- Πόντοι
- 36
Με καλυψες απόλυτα, αλλα γιατι θυμωνεις; Απλή απορία είχα.Δεν σε αμφισβήτησα. Εισαι φερεγγυο μέλος της κοινότητας. Ευχαριστω για την απαντησηΝαι, ηταν. Και το εμαθα γτ τις ειχα δει σε φωτο μαζι. Σε καλυψα;
Καλη περιπτωση ηταν η jesica απο τσεχια ( κολομβια-βραζιλια)που δουλευε πριν 2 βδομαδες περιπου στο inside ομορφη κοπελα ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα και μεσα στο δωματιο GFE με ανεση χρονου στο απλο (40€)......μια φορα την γαμησα και μετα δυστυχως σταματησε τωρα βλεπω την εβγαλαν και απο το site τελειως ηταν σαν οαση μεσα στη σαπιλα που υπαρχει αυτη τη στιγμη στα μπουρδελαΔεν πηγε καλα η καταθεση, απο βδομαδα παω Σαντρα.
Σημερα δυο φορες περασα και ηταν στο δωματιο.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Κλειστο το inside σημερα. Το μπελα ντονα βαραει μυγες, που ειναι η Λαρα να τους σηκωσει λιγο; στραβωσε η κοπελα που δεν μπηκα λες και εχουμε κανα συμβολαιο, τα ιδια με τις τσατσαδες σε ποιζον και φριξου 15 εκει δεν μπηκα καθολου ενω ηθελα να δω τι κοπελες εχουν αλλα αμα καθονται εξω και σχολιαζουν τους πελατες μην περιμενουν να μπουμε.Καλη περιπτωση ηταν η jesica απο τσεχια ( κολομβια-βραζιλια)που δουλευε πριν 2 βδομαδες περιπου στο inside ομορφη κοπελα ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα και μεσα στο δωματιο GFE με ανεση χρονου στο απλο (40€)......μια φορα την γαμησα και μετα δυστυχως σταματησε τωρα βλεπω την εβγαλαν και απο το site τελειως ηταν σαν οαση μεσα στη σαπιλα που υπαρχει
Γενικα η μονη που μ αρεσε εμφανισιακα ηταν η ρενατα στο πετρου ερημιτη 5 αλλα εγω μπηκα με την ελενα.
panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.491
- Πόντοι
- 4.005
Να κάνουμε μια σούμα ποια 30ρια στανταρ έχουν μείνει γενικά?
pavloskavlos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Κριτικές
- 6
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
εγώ ήθελα να πάω το καλοκαίρι αλλά είχα μπει με τζωρτζινα και μετα δεν την πρόλαβα. και τώρα που ήρθε μια φορά που πέρασε μου φάνηκε πεσμενη εμφανισιακά μάλλον φταίει που δεν ήταν βαμενη . αλλά θα πάω την επόμενη βδομάδα και λογικά θα μπω μαζί τηςεγω πηγα και 2η φορα και ηταν ακομα καλυτερη, σαν να τη δασκαλευουν οι αλλες οι σαυρες οι μεγαλες πως να κραταει πελατες.Παντως που καταντησε η φαση, να μην υπαρχει καλυτερη επιλογη για βραδινη βαρδια σε συνδυασμο αποδοσης-εμφανισης απο αυτη
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Τ αλλαζουν συνεχεια. Μπορει να πας σε μια κοπελα σημερα με 30 και την αλλη βδομαδα να ξεκιναει με 40Να κάνουμε μια σούμα ποια 30ρια στανταρ έχουν μείνει γενικά?
Καποια ομως εχουν στανταρ 40 οπως τα παρανταις, μπελα ντονα.
Στα ξυλινα λογικα θα βρεις αρκετα 30αρια αλλα εχει συνηθως θειες
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 608
- Πόντοι
- 86
Τελευταια φορα που περασα και ρωτησα μου ειπαν οτι σταματησε ...νομιζω εχει πανω απο 2 βδομαδες που το ρωτησα αυτο και πηρα αυτην την απαντηση...οντως αξιζε και απο εμφανιση και συμμετοχη..Καλη περιπτωση ηταν η jesica απο τσεχια ( κολομβια-βραζιλια)που δουλευε πριν 2 βδομαδες περιπου στο inside ομορφη κοπελα ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα και μεσα στο δωματιο GFE με ανεση χρονου στο απλο (40€)......μια φορα την γαμησα και μετα δυστυχως σταματησε τωρα βλεπω την εβγαλαν και απο το site τελειως ηταν σαν οαση μεσα στη σαπιλα που υπαρχει αυτη τη στιγμη στα μπουρδελα
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 466
- Πόντοι
- 21
Η τιμές αλλάζουν αδέρφια αν δούνε σταθερούς πελάτες που περνούσαν με 30 τώρα στα 40 τους γυρίζουν την πλάτη,αν όμως μπεις τότε το 40 αρι θα εδραιωθεί!Τ αλλαζουν συνεχεια. Μπορει να πας σε μια κοπελα σημερα με 30 και την αλλη βδομαδα να ξεκιναει με 40
Καποια ομως εχουν στανταρ 40 οπως τα παρανταις, μπελα ντονα.
Στα ξυλινα λογικα θα βρεις αρκετα 30αρια αλλα εχει συνηθως θειες
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41