Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
live
Πετρου ερημιτη 5 Ελενα πρασινοματα, ρενατα πιτσιρικα το αλλο κοριτσι!
40 απλο η Ελενα 30 η ρενατα.
Απεναντι. Σαντρα στο δωματιο, ηθελα να περασω σημερα.
Διπλα. Εκει που δουλευε η μιρελα. Ελενη γκλιφ! απο το βενους2
Λας βεγκας. Σο πρωτο δεν μπηκα, λογικα η ριτα, στο πισω βλαντα και στο αριστερα μια πιτσιρικα, νομιζω ηλεκτρα την ειπε, μπορει να κανω λαθος, αδυνατη και οχι τοσο ομορφη στο προσωπο! με κοιτουσε λες και δεν εχει δει ξανα ανθρωπο.
Στο πρασινο το γωνιακο. Μπιανκα στο δωματιο, μαλλον αυτη που λεει ο pl. αβαφη!
Κλειστο της ειρηνης, διπλα η σοφια.
Τριδυμα. Μια γεματουλα στο πρωτο, ονομα δεν θυμαμαι στο αλλο η Νικολ!
Σεξ εν δε σιτι. δυο κοπελες απο ρουμανια η αλινα και η μελινα. Μετριες και οι δυο λιγο γεματουλες.
Μπελα ντονα. Ναστια, μαυρα μαλλια, και αρκετα κιλα.
Παρανταις. στο ενα μπιανκα ξανθια, λιγο γεματουλα αλλα ωραια και στο αλλο μια ερικα.

Θα περασω με ελενα πρασινοματα αν και μου αρεσε περισσοτερο η ρενατα. Αν υπαρχει το στουντιο στο σαιτ θα γραψω μετα και κριτικη!

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
παιδιά έχει πάει κανείς με σαμιρα από το "Χ" στην φριξου aka φριξου 13α. είναι μια μαυρομαλλα γεματουλα με ωραία μπαλκόνια

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
παιδιά έχει πάει κανείς με σαμιρα από το "Χ" στην φριξου aka φριξου 13α. είναι μια μαυρομαλλα γεματουλα με ωραία μπαλκόνια
Εγώ έχω πάει αδερφέ...
Φιλότιμη είναι.
Τίμια δεν μου άρεσε πολύ εμφανισιακά με εξαίρεση τις βυζάρες.
Ήταν φιλότιμη στην πίπα κτλ.
Έχυσα γρήγορα λόγω του ότι ήμουν μπουκωμενος.
Πιστεύω για τα 30 είναι μια τίμια κατάθεση.
Αν η Σάντρα ήταν στα 30 θα σου έλεγα πάνε Σάντρα.
Εδώ είναι οκ.

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Εγώ έχω πάει αδερφέ...
Φιλότιμη είναι.
Τίμια δεν μου άρεσε πολύ εμφανισιακά με εξαίρεση τις βυζάρες.
Ήταν φιλότιμη στην πίπα κτλ.
Έχυσα γρήγορα λόγω του ότι ήμουν μπουκωμενος.
Πιστεύω για τα 30 είναι μια τίμια κατάθεση.
Αν η Σάντρα ήταν στα 30 θα σου έλεγα πάνε Σάντρα.
Εδώ είναι οκ.
εγω πηγα και 2η φορα και ηταν ακομα καλυτερη, σαν να τη δασκαλευουν οι αλλες οι σαυρες οι μεγαλες πως να κραταει πελατες.Παντως που καταντησε η φαση, να μην υπαρχει καλυτερη επιλογη για βραδινη βαρδια σε συνδυασμο αποδοσης-εμφανισης απο αυτη

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
live
Πετρου ερημιτη 5 Ελενα πρασινοματα, ρενατα πιτσιρικα το αλλο κοριτσι!
40 απλο η Ελενα 30 η ρενατα.
Απεναντι. Σαντρα στο δωματιο, ηθελα να περασω σημερα.
Διπλα. Εκει που δουλευε η μιρελα. Ελενη γκλιφ! απο το βενους2
Λας βεγκας. Σο πρωτο δεν μπηκα, λογικα η ριτα, στο πισω βλαντα και στο αριστερα μια πιτσιρικα, νομιζω ηλεκτρα την ειπε, μπορει να κανω λαθος, αδυνατη και οχι τοσο ομορφη στο προσωπο! με κοιτουσε λες και δεν εχει δει ξανα ανθρωπο.
Στο πρασινο το γωνιακο. Μπιανκα στο δωματιο, μαλλον αυτη που λεει ο pl. αβαφη!
Κλειστο της ειρηνης, διπλα η σοφια.
Τριδυμα. Μια γεματουλα στο πρωτο, ονομα δεν θυμαμαι στο αλλο η Νικολ!
Σεξ εν δε σιτι. δυο κοπελες απο ρουμανια η αλινα και η μελινα. Μετριες και οι δυο λιγο γεματουλες.
Μπελα ντονα. Ναστια, μαυρα μαλλια, και αρκετα κιλα.
Παρανταις. στο ενα μπιανκα ξανθια, λιγο γεματουλα αλλα ωραια και στο αλλο μια ερικα.

Θα περασω με ελενα πρασινοματα αν και μου αρεσε περισσοτερο η ρενατα. Αν υπαρχει το στουντιο στο σαιτ θα γραψω μετα και κριτικη!
Δεν πηγε καλα η καταθεση, απο βδομαδα παω Σαντρα.
Σημερα δυο φορες περασα και ηταν στο δωματιο.

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Καμια Ρωσιδαρα υπαρχει? Οχι θειες...

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
570
Πόντοι
36
Ναι, ηταν. Και το εμαθα γτ τις ειχα δει σε φωτο μαζι. Σε καλυψα;
Με καλυψες απόλυτα, αλλα γιατι θυμωνεις; Απλή απορία είχα.Δεν σε αμφισβήτησα. Εισαι φερεγγυο μέλος της κοινότητας. Ευχαριστω για την απαντηση

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Δεν πηγε καλα η καταθεση, απο βδομαδα παω Σαντρα.
Σημερα δυο φορες περασα και ηταν στο δωματιο.
Καλη περιπτωση ηταν η jesica απο τσεχια ( κολομβια-βραζιλια)που δουλευε πριν 2 βδομαδες περιπου στο inside ομορφη κοπελα ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα και μεσα στο δωματιο GFE με ανεση χρονου στο απλο (40€)......μια φορα την γαμησα και μετα δυστυχως σταματησε τωρα βλεπω την εβγαλαν και απο το site τελειως ηταν σαν οαση μεσα στη σαπιλα που υπαρχει αυτη τη στιγμη στα μπουρδελα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Καλη περιπτωση ηταν η jesica απο τσεχια ( κολομβια-βραζιλια)που δουλευε πριν 2 βδομαδες περιπου στο inside ομορφη κοπελα ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα και μεσα στο δωματιο GFE με ανεση χρονου στο απλο (40€)......μια φορα την γαμησα και μετα δυστυχως σταματησε τωρα βλεπω την εβγαλαν και απο το site τελειως ηταν σαν οαση μεσα στη σαπιλα που υπαρχει
Κλειστο το inside σημερα. Το μπελα ντονα βαραει μυγες, που ειναι η Λαρα να τους σηκωσει λιγο; στραβωσε η κοπελα που δεν μπηκα λες και εχουμε κανα συμβολαιο, τα ιδια με τις τσατσαδες σε ποιζον και φριξου 15 εκει δεν μπηκα καθολου ενω ηθελα να δω τι κοπελες εχουν αλλα αμα καθονται εξω και σχολιαζουν τους πελατες μην περιμενουν να μπουμε.
Γενικα η μονη που μ αρεσε εμφανισιακα ηταν η ρενατα στο πετρου ερημιτη 5 αλλα εγω μπηκα με την ελενα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.264
Πόντοι
746
Και εγώ εκεί στη Φρίξου δεν περνάω ούτε από έξω. Είναι πολύ αντυπαθιτικες και επιθετικές οι τσατσάδες. Έχει τύχει να μην περάσω με την κοπέλα γιατί με νευρίασε η τσατσά

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.491
Πόντοι
4.005
Να κάνουμε μια σούμα ποια 30ρια στανταρ έχουν μείνει γενικά?

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
εγω πηγα και 2η φορα και ηταν ακομα καλυτερη, σαν να τη δασκαλευουν οι αλλες οι σαυρες οι μεγαλες πως να κραταει πελατες.Παντως που καταντησε η φαση, να μην υπαρχει καλυτερη επιλογη για βραδινη βαρδια σε συνδυασμο αποδοσης-εμφανισης απο αυτη
εγώ ήθελα να πάω το καλοκαίρι αλλά είχα μπει με τζωρτζινα και μετα δεν την πρόλαβα. και τώρα που ήρθε μια φορά που πέρασε μου φάνηκε πεσμενη εμφανισιακά μάλλον φταίει που δεν ήταν βαμενη . αλλά θα πάω την επόμενη βδομάδα και λογικά θα μπω μαζί της

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Να κάνουμε μια σούμα ποια 30ρια στανταρ έχουν μείνει γενικά?
Τ αλλαζουν συνεχεια. Μπορει να πας σε μια κοπελα σημερα με 30 και την αλλη βδομαδα να ξεκιναει με 40
Καποια ομως εχουν στανταρ 40 οπως τα παρανταις, μπελα ντονα.
Στα ξυλινα λογικα θα βρεις αρκετα 30αρια αλλα εχει συνηθως θειες

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Καλη περιπτωση ηταν η jesica απο τσεχια ( κολομβια-βραζιλια)που δουλευε πριν 2 βδομαδες περιπου στο inside ομορφη κοπελα ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα και μεσα στο δωματιο GFE με ανεση χρονου στο απλο (40€)......μια φορα την γαμησα και μετα δυστυχως σταματησε τωρα βλεπω την εβγαλαν και απο το site τελειως ηταν σαν οαση μεσα στη σαπιλα που υπαρχει αυτη τη στιγμη στα μπουρδελα
Τελευταια φορα που περασα και ρωτησα μου ειπαν οτι σταματησε ...νομιζω εχει πανω απο 2 βδομαδες που το ρωτησα αυτο και πηρα αυτην την απαντηση...οντως αξιζε και απο εμφανιση και συμμετοχη..

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
466
Πόντοι
21
Τ αλλαζουν συνεχεια. Μπορει να πας σε μια κοπελα σημερα με 30 και την αλλη βδομαδα να ξεκιναει με 40
Καποια ομως εχουν στανταρ 40 οπως τα παρανταις, μπελα ντονα.
Στα ξυλινα λογικα θα βρεις αρκετα 30αρια αλλα εχει συνηθως θειες
Η τιμές αλλάζουν αδέρφια αν δούνε σταθερούς πελάτες που περνούσαν με 30 τώρα στα 40 τους γυρίζουν την πλάτη,αν όμως μπεις τότε το 40 αρι θα εδραιωθεί!

blbou

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2022
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα υπάρχει περίπτωση να δουλεύει ακόμα η Νανσυ που είχε χώρο στο σταθμό κοντά; Έχω πάει πριν χρόνια ένα τηλ που έχω δεν ισχύει. Αν κάποια έχει πληροφορία ή τηλ ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom