Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.909
- Πόντοι
- 216
Λέτε να γυρίσει και η Αφροδίτη?
Μάλλον η Candy επέλεξε το "σαν την πούτσα δεν έχει" και επέστρεψε στον αγωνιστικό στίβο!Η candy απο οτι ξερω ειχε ανοιξει μεγαζι με κρεπες με εναν αλβανο-γκομενο προσωπικα δεν την γνωριζω ουτε την εχω γαμησει δεν ειναι του στυλ μου....ενα φιλαρακι μου τα ειπε που την ηξερε καλα την ειχε στανταρακι οταν δουλευε στις βιλλες..
ΥΓ: Στην ελλαδα πλεον δεν παει τιποτσ καλα για αυτο πολλες κοπελες γυριζουν ξανα στα μπουρδελα
Ποια είναι η Αφροδίτη; Αυτή η ξανθιά μουνάρα από τα Paradise;Λέτε να γυρίσει και η Αφροδίτη?
Ο συναδελφος αναφερετε λογικα στην παλια Αφροδιτη (Αφρο)....εχουμε ριξει τονους σπερμα πολυ δυνατη παρουσια αλλα δυστυχως σταματισε και δεν νομιζω να ερθει ξαναΠοια είναι η Αφροδίτη; Αυτή η ξανθιά μουνάρα από τα Paradise;
Αυτη που παλιοτερα δουλευε σε σπιτακι κοντα στις γραμμες του τρενου.Ποια είναι η Αφροδίτη; Αυτή η ξανθιά μουνάρα από τα Paradise;
Την λιντα που δούλευει στο Venus την λατίνα λες ;Πέρασμα από Λιντα , μικρή, όμορφη κ πολύ ωραίο σώμα. Ευγενική, χαλαρή κ ομιλητική. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά. Είχα στο μυαλό μου να πάρω δύο γύρους, αλλά ξενέρωσα με το τζελ που έβαλε κ δεν συνέχισα. Αλλά κάποια στιγμή θα ξανά τιμηθεί. Η κυρία στην υποδοχή κατατάσσεται στις καλές. Νωρίτερα πέρασμα από τα εξής: Στο πράσινο Νικ.Ουρανου το πρώτο, 2 κοπέλες η μια μελαχρινή με κάποια τατουάζ η ίδια παρουσιάστηκε κ η άλλη Κριστίνα νεαρά χυμώδης αν έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ας ενημερώσει ενδιαφέρουσα περίπτωση. Δίπλα η Ρεβέκκα στο δωμάτιο. Στο άσπρο το γωνιακό επίσης 2 κοπέλες, και εδώ η μια μελαχρινή που παρουσιάστηκε η ίδια και εδώ επίσης η άλλη κοπέλα ξανθιά με μεγάλο στήθος . Στα ξύλινα η Καταλίνα από 40, στο άλλο μια αδύνατη Αλεξάνδρα ήρθε και όσο με μιλούσε η τσατσα με κοιτούσε κ με χάιδευε χαμηλά. Το άλλο κλειστό. Στην ερημίτη στα αριστερά η Νεφέλη και απέναντι στο δεξιά από το Μέδουσα η Κάρλα κ στο τελευταίο μια Νικόλ μικρή με σώμα κανονικό προς αδύνατο.
Τσαρινα , Αφρο , Εφαρα. το 3διμο φωτια. Ηταν και φιλεναδες.Ο συναδελφος αναφερετε λογικα στην παλια Αφροδιτη (Αφρο)....εχουμε ριξει τονους σπερμα πολυ δυνατη παρουσια αλλα δυστυχως σταματισε και δεν νομιζω να ερθει ξανα
Ναι αυτήνΤην λιντα που δούλευει στο Venus την λατίνα λες ;
Αν εχουμε guest εμφανηση η ουρα απο το belladona θα φτανει μεχρι τα jumbo..!!! Εγω το ειπα μολις τελειωσουν τα φραγκα θα επιστρεψει δεν νομιζω ο γκομενο-νταβας να την ταιζει μια ζωη....Μιλωντας λιγο με την Λαρα στα σοσιαλ, ειπε οτι θα ερθει για διακοπες το καλοκαιρι, αλλα θα κατσει αρκετο καιρο. Λετε να εχουμε καλα νεα το καλοκαιρι; δεν αφησε να υπονοηθει κατι τετοιο, δεν την ειδα ομως και πολυ κρυα για αυτο το θεμα.
Ramazzotti?Έχουμε το τηλέφωνο απτό eros?
Η μελαχρινη οντως ωραιο αν και μ αυτα που φωρουσε δεν μας τα εδειχνε ολα.Επισης το λεει απο μονη της οτι ειναι ξεπετα, εχουμε ξεφυγει.Λεει αμα θες για πιο χαλαρα παρε την αλλη, σαν να λεει ειμαι φολα.Πηρα την ξανθια επειδη στην γυρα που εκανα ηταν τραγικη η κατασταση, ειδα τις βυζαρες της και μπηκα. Η αληθεια ειναι οτι οταν την ειδα απο πιο κοντα μου φανηκε πιο γερασμενη και ειχε παραπανισια κιλα.Δεν μιλαει αγγλικα, μουγκα μεσα νεκρικη σιγη.Το μονο θετικο οτι τον εφαγε αδιαμαρτηρηταΣτο πράσινο Νικ.Ουρανου το πρώτο, 2 κοπέλες η μια μελαχρινή με κάποια τατουάζ η ίδια παρουσιάστηκε κ η άλλη Κριστίνα νεαρά χυμώδης αν έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ας ενημερώσει ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Ναυάγιο σίγουρα όχι που υπάρχουν κάποιοι που πηγαίνουν με 50 το απλο και την ειδα ολες οι γκόμενές μουναρεςΝαυάγιο είσαι μεγάλε καθένας ότι γουστάρει με τα λεφτά του.
ΣωστοςRamazzotti?
Καλή πρωταπριλιάΜιλωντας λιγο με την Λαρα στα σοσιαλ, ειπε οτι θα ερθει για διακοπες το καλοκαιρι, αλλα θα κατσει αρκετο καιρο. Λετε να εχουμε καλα νεα το καλοκαιρι; δεν αφησε να υπονοηθει κατι τετοιο, δεν την ειδα ομως και πολυ κρυα για αυτο το θεμα.
Που να βρίσκεται άραγε αυτή η ψηχη;Ο συναδελφος αναφερετε λογικα στην παλια Αφροδιτη (Αφρο)....εχουμε ριξει τονους σπερμα πολυ δυνατη παρουσια αλλα δυστυχως σταματισε και δεν νομιζω να ερθει ξανα
Τααρινα και Αφροδίτη ηταν φιλες; Σου το είχε πει κάποια ή έτσι το λες; Χάθηκαν όλες ομωςΤσαρινα , Αφρο , Εφαρα. το 3διμο φωτια. Ηταν και φιλεναδες.
Γεματο παστακια ειναι τα μπουρδελα αυτη την στιγμη γιατι ανχωνεσαι...θα βρεις αλλη. Το προβλημα το εχουμε εμεις που θελουμε μοντελακια με καλες υπηρεσιες...Το παστακι μου η Λουσια βγηκε απο το προγραμμα, γνωριζει κανενας εφυγε στα μερη της και το χασαμε το κορμι.??? .....πφφφφ
![]()
Οπότε, προχωράμε. Ευχαριστούμε για την ενημέρωσηΗ μελαχρινη οντως ωραιο αν και μ αυτα που φωρουσε δεν μας τα εδειχνε ολα.Επισης το λεει απο μονη της οτι ειναι ξεπετα, εχουμε ξεφυγει.Λεει αμα θες για πιο χαλαρα παρε την αλλη, σαν να λεει ειμαι φολα.Πηρα την ξανθια επειδη στην γυρα που εκανα ηταν τραγικη η κατασταση, ειδα τις βυζαρες της και μπηκα. Η αληθεια ειναι οτι οταν την ειδα απο πιο κοντα μου φανηκε πιο γερασμενη και ειχε παραπανισια κιλα.Δεν μιλαει αγγλικα, μουγκα μεσα νεκρικη σιγη.Το μονο θετικο οτι τον εφαγε αδιαμαρτηρητα