Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.976
- Πόντοι
- 10.555
Ποσο μεγαλο δηλαδη?Μάλλον έχεις άλλη άποψη για γυναικεία σώματα. Προφανώς γουστάρεις πιο χυμώδεις κορίτσια. Αλλά όπως και να έχει αυτά είναι γούστα!
Ποσο μεγαλο δηλαδη?Μάλλον έχεις άλλη άποψη για γυναικεία σώματα. Προφανώς γουστάρεις πιο χυμώδεις κορίτσια. Αλλά όπως και να έχει αυτά είναι γούστα!
Inside? ΑΝ το γράφω καλά. Στα 50 ΑΠΛΌ!!!! πιπα με καποτα πολύ καλή φιλιά στόμα πτοκαταρτκτικα να σε κάνει κάγκελο φιλιά παντού γενικά σε κάνει πύραυλο και ότι στάση θες... Πολωνεζα ωραία γυναίκα μιλάει καλά ελληνικά... Και έβριζε τον Μητσοτάκη...τι κανει σε ποιο ίδρυμα εργάζεται κλπ μηπως και μας κατευθύνεις στον σωστό δρόμο κι εμας
Δικια μας ειναι..Inside? ΑΝ το γράφω καλά. Στα 50 ΑΠΛΌ!!!! πιπα με καποτα πολύ καλή φιλιά στόμα πτοκαταρτκτικα να σε κάνει κάγκελο φιλιά παντού γενικά σε κάνει πύραυλο και ότι στάση θες... Πολωνεζα ωραία γυναίκα μιλάει καλά ελληνικά... Και έβριζε τον Μητσοτάκη...
αν δινει κωλο την παντρευομαι!!μονο στα νιατα τηςΔικια μας ειναι..αν δινει κωλο την παντρευομαι!!

Ναυάγιο είσαι μεγάλε καθένας ότι γουστάρει με τα λεφτά του.Περασμα το Σαββατο απο sex and the city για Εμμα Ρουμανα μετα απο καιρο.
Ενημερωθηκα για το 50 απλο και εφυγα
Συλλυπητηρια και καληνυχτες σε κατι ναυαγια που κραζουν, παραπονιουντε οτι "πολλα τα λεφτα", ή οτι οι Αθηναιοι γελανε με τα χαλια μας (ολα αυτα στην ιδια προταση) και συνεχιζουν να γραφουν την εμπειρια τους σε αυτην που μπηκαν και ειχε 50 το απλο.![]()
Πήρα τηλέφωνο και η τσατσά την παίνεψε πολύ! Μου λέει έχει μεγάλο fan club! Πρέπει να πάω αλλά αν είναι κανείς που ξέρει να μας πει αν είναι συμμετοχική με προκαταρκτικά κλπ;Laly που πέρασα στο ινσαιντ ηταν πολυ καλη και ωραιο σωμα θα γίνει κριτικη
Μεγαλε μονος σου τα λες, μονος σου ναυαγεις. Εγω δεν κολλαω πουθενα.Ναυάγιο είσαι μεγάλε καθένας ότι γουστάρει με τα λεφτά του.
Λοιπόν ανώνυμε μάγκα του πληκτρολογίου δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις.μπηκα έγραψα κάτι νομίζοντας ότι κάπου ίσως κάποιον βοηθήσω. Σ αρέσει καλώς δεν σ αρέσει δεν με νοιάζει.ποτε δεν χαρακτήρισα κανένα και από κάποιους σαν και σένα μετανιώνουμε που ασχολούμαστε και γράφουμε κάτι.ουτε και γω περίμενα να καταλάβεις κάτι και εσύ…Μεγαλε μονος σου τα λες, μονος σου ναυαγεις. Εγω δεν κολλαω πουθενα.
Ο καθενας οτι γουσταρει, αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα. Δεν περιμενα να το πιασεις το νοημα ετσι κ αλλιως
θες να την ρωτησο κατι ?Έχει δώσει κανένα σημείο ζωής η Λάρα;
Αστο φιλε Θα αργησει να εμφανηστει δυστυχως......εκανε στροφη στην καριερα της..!!! Αν και πιστευω μολις τελειωσουν τα φραγκα θα κανει guest εμφανιση....εδω γυρισε η candy μετα απο 10 χρονια (λογικα δεν παει καλα το μαγαζι με τις κρεπες)....ΟΛΕΣ γυριζουν στα παλια λημερια οταν θελουν γρηγορα λεφτα!Έχει δώσει κανένα σημείο ζωής η Λάρα;
Τα νυχαδικα πανε καλα.Αστο φιλε Θα αργησει να εμφανηστει δυστυχως......εκανε στροφη στην καριερα της..!!! Αν και πιστευω μολις τελειωσουν τα φραγκα θα κανει guest εμφανιση....εδω γυρισε η candy μετα απο 10 χρονια (λογικα δεν παει καλα το μαγαζι με τις κρεπες)....ΟΛΕΣ γυριζουν στα παλια λημερια οταν θελουν γρηγορα λεφτα!
Ουτε εγω τη βρήκα μια λενε στα ξύλινα μια λενε λιγο πιο δίπλα εν εχω καταλάβει και που ειναιΜάγκες τελικά η Amber γύρισε όντως ; γιατί δεν την πέτυχα ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή που βγήκα στην γύρα
Σωστά τα λες! Εδώ παιδιά είναι forum για να ανταλλάζουμε πληροφορίες όχι για να μαλώνουμε! Μερικές φορές είναι κουραστικό ο ένας να βρίζει τον άλλον! Τα προσωπικά σας μερικών δεν ενδιαφέρουν κανέναν και πάρτε επιτέλους παραδείγματα από άλλους συναγωνιστές σε αυτό το site! Έπειτα, είναι και κάποιοι που το παίζουν έξυπνοι και αν τολμήσει κάποιος να εκφέρει κάποια γνώμη αμέσως ακολουθούν ειρωνικά σχόλια. Κάποιοι προφανώς είστε πολύ μικροί στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή και το παίζετε εδώ πέρα μέσα κάποιοι! Στο τέλος τέλος η ουσία εδώ μέσα είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον! Μπορείτε μερικοί; Καλώς. Δεν μπορείτε; Βγάλτε τα νεύρα σας και την μικροψυχία σας αλλού. Κάποιοι τώρα μετά από αυτό το μήνυμα θα αρχίσετε να βρίζετε και να λέτε διάφορα. Πάντως να ξέρετε ότι έχω πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ στη ζωή μου οπότε ούτε καν θα με αγγίξουν! Ευχαριστώ που κούρασα!ηρεμια ρε παιδες. στο κατω κατω της γραφης ολοι ειμαστε πουτσαραδες εδω μεσα και γαμιαδες οποτε δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε. ειρηνη μονο και αγαπη. τσιλ.
Η candy απο οτι ξερω ειχε ανοιξει μεγαζι με κρεπες με εναν αλβανο-γκομενο προσωπικα δεν την γνωριζω ουτε την εχω γαμησει δεν ειναι του στυλ μου....ενα φιλαρακι μου τα ειπε που την ηξερε καλα την ειχε στανταρακι οταν δουλευε στις βιλλες..Τα νυχαδικα πανε καλα.