Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
τι κανει σε ποιο ίδρυμα εργάζεται κλπ μηπως και μας κατευθύνεις στον σωστό δρόμο κι εμας
Inside? ΑΝ το γράφω καλά. Στα 50 ΑΠΛΌ!!!! πιπα με καποτα πολύ καλή φιλιά στόμα πτοκαταρτκτικα να σε κάνει κάγκελο φιλιά παντού γενικά σε κάνει πύραυλο και ότι στάση θες... Πολωνεζα ωραία γυναίκα μιλάει καλά ελληνικά... Και έβριζε τον Μητσοτάκη...

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Inside? ΑΝ το γράφω καλά. Στα 50 ΑΠΛΌ!!!! πιπα με καποτα πολύ καλή φιλιά στόμα πτοκαταρτκτικα να σε κάνει κάγκελο φιλιά παντού γενικά σε κάνει πύραυλο και ότι στάση θες... Πολωνεζα ωραία γυναίκα μιλάει καλά ελληνικά... Και έβριζε τον Μητσοτάκη...
Δικια μας ειναι..:rockon: αν δινει κωλο την παντρευομαι!!

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Περασμα το Σαββατο απο sex and the city για Εμμα Ρουμανα μετα απο καιρο.
Ενημερωθηκα για το 50 απλο και εφυγα :dancing:

Συλλυπητηρια και καληνυχτες σε κατι ναυαγια που κραζουν, παραπονιουντε οτι "πολλα τα λεφτα", ή οτι οι Αθηναιοι γελανε με τα χαλια μας (ολα αυτα στην ιδια προταση) και συνεχιζουν να γραφουν την εμπειρια τους σε αυτην που μπηκαν και ειχε 50 το απλο.:jerking2:

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Περασμα το Σαββατο απο sex and the city για Εμμα Ρουμανα μετα απο καιρο.
Ενημερωθηκα για το 50 απλο και εφυγα :dancing:

Συλλυπητηρια και καληνυχτες σε κατι ναυαγια που κραζουν, παραπονιουντε οτι "πολλα τα λεφτα", ή οτι οι Αθηναιοι γελανε με τα χαλια μας (ολα αυτα στην ιδια προταση) και συνεχιζουν να γραφουν την εμπειρια τους σε αυτην που μπηκαν και ειχε 50 το απλο.:jerking2:
Ναυάγιο είσαι μεγάλε καθένας ότι γουστάρει με τα λεφτά του.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Laly που πέρασα στο ινσαιντ ηταν πολυ καλη και ωραιο σωμα θα γίνει κριτικη
Πήρα τηλέφωνο και η τσατσά την παίνεψε πολύ! Μου λέει έχει μεγάλο fan club! Πρέπει να πάω αλλά αν είναι κανείς που ξέρει να μας πει αν είναι συμμετοχική με προκαταρκτικά κλπ;

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Πέρασμα από Λιντα , μικρή, όμορφη κ πολύ ωραίο σώμα. Ευγενική, χαλαρή κ ομιλητική. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά. Είχα στο μυαλό μου να πάρω δύο γύρους, αλλά ξενέρωσα με το τζελ που έβαλε κ δεν συνέχισα. Αλλά κάποια στιγμή θα ξανά τιμηθεί. Η κυρία στην υποδοχή κατατάσσεται στις καλές. Νωρίτερα πέρασμα από τα εξής: Στο πράσινο Νικ.Ουρανου το πρώτο, 2 κοπέλες η μια μελαχρινή με κάποια τατουάζ η ίδια παρουσιάστηκε κ η άλλη Κριστίνα νεαρά χυμώδης αν έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ας ενημερώσει ενδιαφέρουσα περίπτωση. Δίπλα η Ρεβέκκα στο δωμάτιο. Στο άσπρο το γωνιακό επίσης 2 κοπέλες, και εδώ η μια μελαχρινή που παρουσιάστηκε η ίδια και εδώ επίσης η άλλη κοπέλα ξανθιά με μεγάλο στήθος . Στα ξύλινα η Καταλίνα από 40, στο άλλο μια αδύνατη Αλεξάνδρα ήρθε και όσο με μιλούσε η τσατσα με κοιτούσε κ με χάιδευε χαμηλά. Το άλλο κλειστό. Στην ερημίτη στα αριστερά η Νεφέλη και απέναντι στο δεξιά από το Μέδουσα η Κάρλα κ στο τελευταίο μια Νικόλ μικρή με σώμα κανονικό προς αδύνατο.

apats1

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Ντενιζ ξερουμε αν ειναι καπου?

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Ναυάγιο είσαι μεγάλε καθένας ότι γουστάρει με τα λεφτά του.
Μεγαλε μονος σου τα λες, μονος σου ναυαγεις. Εγω δεν κολλαω πουθενα.
Ο καθενας οτι γουσταρει, αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα. Δεν περιμενα να το πιασεις το νοημα ετσι κ αλλιως

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
406
Πόντοι
21
Μάγκες τελικά η Amber γύρισε όντως ; γιατί δεν την πέτυχα ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή που βγήκα στην γύρα

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Μεγαλε μονος σου τα λες, μονος σου ναυαγεις. Εγω δεν κολλαω πουθενα.
Ο καθενας οτι γουσταρει, αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα. Δεν περιμενα να το πιασεις το νοημα ετσι κ αλλιως
Λοιπόν ανώνυμε μάγκα του πληκτρολογίου δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις.μπηκα έγραψα κάτι νομίζοντας ότι κάπου ίσως κάποιον βοηθήσω. Σ αρέσει καλώς δεν σ αρέσει δεν με νοιάζει.ποτε δεν χαρακτήρισα κανένα και από κάποιους σαν και σένα μετανιώνουμε που ασχολούμαστε και γράφουμε κάτι.ουτε και γω περίμενα να καταλάβεις κάτι και εσύ…

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
ηρεμια ρε παιδες. στο κατω κατω της γραφης ολοι ειμαστε πουτσαραδες εδω μεσα και γαμιαδες οποτε δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε. ειρηνη μονο και αγαπη. τσιλ.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Έχει δώσει κανένα σημείο ζωής η Λάρα;
Αστο φιλε Θα αργησει να εμφανηστει δυστυχως......εκανε στροφη στην καριερα της..!!! Αν και πιστευω μολις τελειωσουν τα φραγκα θα κανει guest εμφανιση....εδω γυρισε η candy μετα απο 10 χρονια (λογικα δεν παει καλα το μαγαζι με τις κρεπες)....ΟΛΕΣ γυριζουν στα παλια λημερια οταν θελουν γρηγορα λεφτα!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Αστο φιλε Θα αργησει να εμφανηστει δυστυχως......εκανε στροφη στην καριερα της..!!! Αν και πιστευω μολις τελειωσουν τα φραγκα θα κανει guest εμφανιση....εδω γυρισε η candy μετα απο 10 χρονια (λογικα δεν παει καλα το μαγαζι με τις κρεπες)....ΟΛΕΣ γυριζουν στα παλια λημερια οταν θελουν γρηγορα λεφτα!
Τα νυχαδικα πανε καλα.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.450
Πόντοι
1.076
Μάγκες τελικά η Amber γύρισε όντως ; γιατί δεν την πέτυχα ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή που βγήκα στην γύρα
Ουτε εγω τη βρήκα μια λενε στα ξύλινα μια λενε λιγο πιο δίπλα εν εχω καταλάβει και που ειναι

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
ηρεμια ρε παιδες. στο κατω κατω της γραφης ολοι ειμαστε πουτσαραδες εδω μεσα και γαμιαδες οποτε δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε. ειρηνη μονο και αγαπη. τσιλ.
Σωστά τα λες! Εδώ παιδιά είναι forum για να ανταλλάζουμε πληροφορίες όχι για να μαλώνουμε! Μερικές φορές είναι κουραστικό ο ένας να βρίζει τον άλλον! Τα προσωπικά σας μερικών δεν ενδιαφέρουν κανέναν και πάρτε επιτέλους παραδείγματα από άλλους συναγωνιστές σε αυτό το site! Έπειτα, είναι και κάποιοι που το παίζουν έξυπνοι και αν τολμήσει κάποιος να εκφέρει κάποια γνώμη αμέσως ακολουθούν ειρωνικά σχόλια. Κάποιοι προφανώς είστε πολύ μικροί στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή και το παίζετε εδώ πέρα μέσα κάποιοι! Στο τέλος τέλος η ουσία εδώ μέσα είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον! Μπορείτε μερικοί; Καλώς. Δεν μπορείτε; Βγάλτε τα νεύρα σας και την μικροψυχία σας αλλού. Κάποιοι τώρα μετά από αυτό το μήνυμα θα αρχίσετε να βρίζετε και να λέτε διάφορα. Πάντως να ξέρετε ότι έχω πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ στη ζωή μου οπότε ούτε καν θα με αγγίξουν! Ευχαριστώ που κούρασα!

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Τα νυχαδικα πανε καλα.
Η candy απο οτι ξερω ειχε ανοιξει μεγαζι με κρεπες με εναν αλβανο-γκομενο προσωπικα δεν την γνωριζω ουτε την εχω γαμησει δεν ειναι του στυλ μου....ενα φιλαρακι μου τα ειπε που την ηξερε καλα την ειχε στανταρακι οταν δουλευε στις βιλλες..

ΥΓ: Στην ελλαδα πλεον δεν παει τιποτσ καλα για αυτο πολλες κοπελες γυριζουν ξανα στα μπουρδελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom