Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.304
Πόντοι
14.415
Γυρισε το παστακι μου η Καταλινα, η κολομβιανα, τραγουδαει στο Μινωταυρου 16β κοινως Βενους 2. Την επισκευτηκα χτες βραδυ, ελαφρως αδυνατισμενη, και στο προσωπο σαν να εχει κανει κατι και μου εμοιαζε πολυ ομορφη, αν και αβαφη, εκτως και αν.....ειχα καιρο να πηδηξω.!!!!!!! Λυσαρα για γαμισι, αλλη μια φορα με στραγγιξε.... 70€ το 69, αντι για 80€ που ζητουσε στο Π.ερημιτη οταν τραγουδουσε περυσι. Στο μπουρδελακι ειχα να μπω απο εποχες Ριτας, καθαρο, και με ζεστο νερο καυτο τελειως, κοντεψα να παθω εγκαυματα.....!!!!
Μπηκα και στο 14, απεναντι στο ξυλινο, ειχε μια μαυρομαλα πιτσιρικα σχετικα ψιλο κοριτσακι, γαμευσιμο, δεν θυμαμαι αν ειπε ονομα η τσατσα, αλλα την πληρωνα....

halios

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Κωλομπαρα κανεις στη Θεσσαλονίκη;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.413
Πόντοι
4.546

Koritsiamarkoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
21
Πόντοι
0
Αδελφια καλησπερα και σορρυ για την ωρα. Εκανα τις προαλλες μια βολτα με παρεα απο τα γνωστα σπιτακια, αλλα φοβοντας μην φαω φολλα και πανε τσαμπα τα φραγκα δεν πηρα, οποτε πειτε μου αν ειναι. Καμια κοπελλα που να αξιζει ; @ ενδεικτικες που εχω κατα νου ειναι LUCIA και ANGELINA. Δεν με νοιαζει τοσο η εμφανιση, οσο η σημμετοχη και ορεξη απο την μερια τους στον αγωνα

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Αδελφια καλησπερα και σορρυ για την ωρα. Εκανα τις προαλλες μια βολτα με παρεα απο τα γνωστα σπιτακια, αλλα φοβοντας μην φαω φολλα και πανε τσαμπα τα φραγκα δεν πηρα, οποτε πειτε μου αν ειναι. Καμια κοπελλα που να αξιζει ; @ ενδεικτικες που εχω κατα νου ειναι LUCIA και ANGELINA. Δεν με νοιαζει τοσο η εμφανιση, οσο η σημμετοχη και ορεξη απο την μερια τους στον αγωνα
Σονια (πρωινή )
Αλινα -inside (πρωινή )
Emma -sex and the city(πρωινή)
Nastia -Bella Donna (πρωινή )
Blue dream βραδινή βάρδια δεν θυμάμαι όνομα (βραδινή )
Σοφία -sugar babies (πέμπτη -παρασκευή ) ( πρωινή)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Σονια (πρωινή )
Αλινα -inside (πρωινή )
Η Σόνια σε ποιο δουλεύει τελικά; Δεν αναφέρεται πουθενά.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
654
Πόντοι
361
Σονια (πρωινή )
Αλινα -inside (πρωινή )
Τι δουλεια εχεις εσυ στα ρδελα? Δεν παντρευτηκες μια απο κει? Κερατα

Koritsiamarkoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
21
Πόντοι
0
Σονια (πρωινή )
Αλινα -inside (πρωινή )
Οταν ές "πρωινη" εννοεις βαρδια 7.00-12.00 μεσημερι;

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες χθεσινη βραδυνι επισκεψη (22:00) στο Black Angels περασμα με Βαλεντινα απο κολομβια ειπε 21 χρονων με απιστευτω ομορφο πατο και ωραιες καμπυλες βυζι σιλικονατο προς το 3 αρι αρκετα δοτικη μεσα στο δοματιο με προτοβουλια δεν παιχτηκαν προκαταρκτικα μπηκε με λιγα δευτερολεπτα κουβεντα ξεκινησε λιγο το χαιδεμα του εργαλειου και επειτα σκουφο και πιπα που κρατησε 3-4 λεπτα.. αφηνει χουφτωματα και καμια σφαλιαρα στον κωλο και βυζι που και η ιδια της αργοτερα μου ανταποδωσε πανω στο γαμησι και οσο ποιο αγρια την καρφωνα τοσο περισοτερα μπατσακια μου εδινε ...στηνεται ωραια ξερει να πηδιεται αλλα σε γενικες γραμμες σε απλο προγραμμα των 40 δεν τα εκλαψα ισως την ξανα προτιμουσα .μια μετρια εμπειρια στο δωματιο !!!ελπιζω να βοηθησα

Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
132
Πόντοι
0

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
702
Πόντοι
81
Και εγώ είμαι ψημένος για την νέα μαυρουλα θα δούμε τρ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.880
Πόντοι
3.346
Laly που πέρασα στο ινσαιντ ηταν πολυ καλη και ωραιο σωμα θα γίνει κριτικη

μπράβο ρε παίδες να γράφετε κριτικές ώστε να υπάρχουν στον κατάλογο, γιατί εδώ στο φόρουμ τα μηνύματα σε λίγες μέρες μένουν στις πίσω σελίδες και καθίσταται δύσκολο να βρεθεί μια πληροφορία για κάποια κοπέλα εύκολα σε σχέση με τον κατάλογο που στο άψε σβήσε την βρίσκεις και λαμβάνεις την όποια πληροφορία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom