Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Αρκετά ψόφιο μου φαίνεται το νήμα. Ειδικά άμα το συγκρίνεις με άλλα θέματα για Θεσσαλονίκη.
Τι γίνεται; Έχουν πέσει τόσο τα κωλόμπαρα; Σίγουρα δεν είναι όπως παλιά αλλά ακόμα έχει άπειρα που λειτουργούν. Δεν μπορεί να μη πηγαίνει κανένας. Ξέρω είναι πεταμένα λεφτά. Με τα ίδια παίρνεις μια βίζιτα, κάνεις δουλειά και γυρνάς σπίτι νωρίς. Αλλά έχει το χαβαλέ του το κωλόμπαρο ειδικά για εμάς του πιο παλιούς.
Ή οι περισσότεροι που πάμε είναι μπαρμπάδες σαν εμένα που δεν το χουν με το ιντερνετ οι περισσότεροι;
Ή οι πιο πολλοί βρίσκουν τις άκρες τους εκεί και τις κρατάνε για πάρτη τους;

Εγώ θέλω να δώσω κι άλλη πληροφορία αλλά δε μπορώ να τα πάρω όλα σβάρνα. Άμα κάτσεις μισή ώρα να πιεις ένα ποτό δε φτάνει για να καταλάβεις καλά τι παίζει. Για αναλυτική άποψη μετά γίνεται ακριβό σπορ. Τα φάγαμε παλιά στα φρουτάκια μη τα φάμε τώρα και στα κονσομασιόν.

erikseri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2024
Like
1.869
Πόντοι
200
Αρκετά ψόφιο μου φαίνεται το νήμα. Ειδικά άμα το συγκρίνεις με άλλα θέματα για Θεσσαλονίκη.
Τι γίνεται; Έχουν πέσει τόσο τα κωλόμπαρα; Σίγουρα δεν είναι όπως παλιά αλλά ακόμα έχει άπειρα που λειτουργούν. Δεν μπορεί να μη πηγαίνει κανένας. Ξέρω είναι πεταμένα λεφτά. Με τα ίδια παίρνεις μια βίζιτα, κάνεις δουλειά και γυρνάς σπίτι νωρίς. Αλλά έχει το χαβαλέ του το κωλόμπαρο ειδικά για εμάς του πιο παλιούς.
Ή οι περισσότεροι που πάμε είναι μπαρμπάδες σαν εμένα που δεν το χουν με το ιντερνετ οι περισσότεροι;
Ή οι πιο πολλοί βρίσκουν τις άκρες τους εκεί και τις κρατάνε για πάρτη τους;

Εγώ θέλω να δώσω κι άλλη πληροφορία αλλά δε μπορώ να τα πάρω όλα σβάρνα. Άμα κάτσεις μισή ώρα να πιεις ένα ποτό δε φτάνει για να καταλάβεις καλά τι παίζει. Για αναλυτική άποψη μετά γίνεται ακριβό σπορ. Τα φάγαμε παλιά στα φρουτάκια μη τα φάμε τώρα και στα κονσομασιόν.
Καλύτερα κονσομοσιον πάρα στα φρουτακια

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Παιδιά ένας νορμάλ παίχτης στο κωλόμπαρο θα ρίξει ένα κατοστάρικο. Με αυτό ξεκινάει. Αυτά τα λεφτά πλέον δεν υπάρχουν εύκολα. Τα μαγαζιά παρακμάζουν και θα κλείσουν όλα εκτος αν κάνουν ξέπλυμα απο ναρκωτικά ή άλλα κόλπα που δεν αποκελλείεται .

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Αδερφέ πάνω από 20 ευρώ να βάλεις σε κωλομπαρο δεν αξίζει… τι 100 ευρώ... Πίνεις ποτό κερνάς 1 ποτό του δεκαρικου μεχρι εκεί. ΑΝΤΕ μια δεύτερη να κεράσεις άλλο κορίτσι πας 30 όλα τα αλλά είναι το ματς

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Γνώμη μου πάντα με αγάπη… αλλά εκατό ευρώ νομίζω είναι πραγματικά πεταμενα λεφτά για κωλομπαρο… και με 30 ευρώ καλά περνάς

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
207
Πόντοι
1
Μια σε μπαράκι με ρωτούσε τα περιουσιακά μου στοιχεία και τι μισθό βγάζω και την είπα πολύ λίγα. Και μου λέει δεν ντρέπεσαι άλλοι στην ηλικία σου έχουν κάνει σπίτια και δικές τους δουλειές. Σοβαρεψου και δούλευε

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.459
Πόντοι
2.306
Μια σε μπαράκι με ρωτούσε τα περιουσιακά μου στοιχεία και τι μισθό βγάζω και την είπα πολύ λίγα. Και μου λέει δεν ντρέπεσαι άλλοι στην ηλικία σου έχουν κάνει σπίτια και δικές τους δουλειές. Σοβαρεψου και δούλευε
Μήπως σε έβλεπε σαν γιο της;;;

erikseri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2024
Like
1.869
Πόντοι
200
Γνώμη μου πάντα με αγάπη… αλλά εκατό ευρώ νομίζω είναι πραγματικά πεταμενα λεφτά για κωλομπαρο… και με 30 ευρώ καλά περνάς
Σε ποιο πας με 30 ευρω και περνας καλα? δεν υπαρχει αυτο

erikseri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2024
Like
1.869
Πόντοι
200
Είναι κάπου στα 30-35 χρόνων. Επίτηδες ανέφερα τα χειρότερα, με εκνευρίζει που ρωτάνε
απλα σε τσεκαρε για να δει ποσα μπορει να σου φαει και οταν ειπες τιποτα εκνευριστηκε. σε ποιο μαγαζι?

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446

Είναι κατάντια να μιλάμε για κωλόμπαρα και να αναφέρουμε αυτό το μαγαζί…
Μια φορά πήγα Κάτι σαύρες είχε, ήπια ένα ποτό και έβλεπα αν θυμάμαι καλά Λαμία ΠΑΟΚ στην τηλεόραση

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Για το merlin στο κορδελιο υπαρχει καποιο νεο feedback ψηνομαι να παω για ποτακι το σκ?

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
207
Πόντοι
1
Μια φορά πήγα Κάτι σαύρες είχε, ήπια ένα ποτό και έβλεπα αν θυμάμαι καλά Λαμία ΠΑΟΚ στην τηλεόραση

Θα είμαι ειλικρινής γουστάρω κοπέλα παλιού φίλου και με γουστάρει, αλλά επειδή δεν πρέπει να γίνει, πρέπει κάπως να ξεχάστω

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.033
Πόντοι
8.295
Το ηρωικό 1-1?

Guru2

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2026
Like
3
Πόντοι
0
Στην εποχη μας σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Θα είμαι ειλικρινής γουστάρω κοπέλα παλιού φίλου και με γουστάρει, αλλά επειδή δεν πρέπει να γίνει, πρέπει κάπως να ξεχάστω
Τότε δεν είσαι για κωλόμπαρο φίλε. Θα σε εκνευρίσουν και θα σε ανάψουν τζάμπα και θα ξεσπάσεις στη κοπέλα.
Εκτός άμα βρεις καμιά τόσο άσχημη τόσο χαζή που να θέλει τόσο χύμα να σου τα φάει που θα ξενερώσεις με το σεξ για κανένα δίμηνο. Κι αυτό παίζει.

Για το merlin στο κορδελιο υπαρχει καποιο νεο feedback ψηνομαι να παω για ποτακι το σκ?
Έχω πολύ καιρό να πάω. Κανένα χρόνο μπορεί; Είχε καλό κλίμα και κάποιες ωραίες κοπέλες σχετικά μικρές. Αλλά οι πιο πολλές πίσω από το μπαρ δεν έκαναν παιχνίδι. Και νομίζω είναι από τα τοπ μαγαζιά που 'χω δει στο να σε μαδάνε πιο γρήγορα μετά το Μόργκαν.
Έχει κανένας πιο καινούργιες εντυπώσεις;

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
207
Πόντοι
1
Τότε δεν είσαι για κωλόμπαρο φίλε. Θα σε εκνευρίσουν και θα σε ανάψουν τζάμπα και θα ξεσπάσεις στη κοπέλα.
Εκτός άμα βρεις καμιά τόσο άσχημη τόσο χαζή που να θέλει τόσο χύμα να σου τα φάει που θα ξενερώσεις με το σεξ για κανένα δίμηνο. Κι αυτό παίζει.

Έχω πολύ καιρό να πάω. Κανένα χρόνο μπορεί; Είχε καλό κλίμα και κάποιες ωραίες κοπέλες σχετικά μικρές. Αλλά οι πιο πολλές πίσω από το μπαρ δεν έκαναν παιχνίδι. Και νομίζω είναι από τα τοπ μαγαζιά που 'χω δει στο να σε μαδάνε πιο γρήγορα μετά το Μόργκαν.
Έχει κανένας πιο καινούργιες εντυπώσεις;

Όλη μέρα μιλάμε, αν της πω έλα μαζί μου, τρέχοντας θα έρθει. Αλλά δεν είμαι αλάνι που χαλάω σχέσεις. Θα μου πεις εσύ φταις; Αυτα τυχαίνουν και είναι αμοιβαία. Δώστε συμβουλές πώς θα περάσει

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Όλη μέρα μιλάμε, αν της πω έλα μαζί μου, τρέχοντας θα έρθει. Αλλά δεν είμαι αλάνι που χαλάω σχέσεις. Θα μου πεις εσύ φταις; Αυτα τυχαίνουν και είναι αμοιβαία. Δώστε συμβουλές πώς θα περάσει
Φίλε μου σου το λέω με όλη τη καλή διάθεση αλλά από τι να πρωτοπώ γι αυτό;
  • Άμα ζητάς συμβουλές απ αυτό το φόρουμ το πιο πιθανό είναι να σου πούνε "μη μασας, ριχ τις έναν και όλα καλά" ή "στείλε τηλ και θα την πηδήξω εγώ για να μη βασανίζεσαι". Απορώ πώς δε σου απάντησαν τέτοια κιόλας...
  • Βγαίνουμε από το θέμα σε ένα νήμα που πολύ σπάνια έχει κίνηση και σχεδόν ποτέ δε μοιράζεται κανείς νέα από το μέτωπο και το κάνουμε ακόμα χειρότερο.
  • Άμα ασχοληθείς με επαγγελματία για να ξεχαστείς σκέψου για καμιά βίζιτα. Στα κωλόμπαρα θα έχεις πιο πολύ μπλα μπλα και θα φας πιο πολλές ώρες αλλά θα σε γδάρουνε. Καλύτερα να ζεις με ενοχές παρά με άδειες τσέπες.
  • Καλύτερα ασχολήσου με καμιά άλλη κοπέλα όχι επαγγελματία μπας και φας σκάλωμα εκεί και ξεκολλήσεις απ' αυτή που λες.
  • Δε θέλω να σε χαλάσω αλλά άμα λες ότι μιλάτε όλη μέρα δεν σε βλέπω να κρατιέσαι αν δε το κόψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom