Geroparaxenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2022
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Όντως. Το fuego κι εμένα μου άρεσε γι αυτούς τους λόγους. Πρέπει να ξαναπάω.Σε ενα περασμα που εκανα προσφατα μονο το fuego μου αρεσε απο ποιοτητα ποτων και κοριτσιων,τα μερλιν και alter ego δεν ελεγαν και πολλα.Θελω να παω στο μοργκαν για να δω τι παιζει!
Το merlin είναι στην ίδια λογική με fuego. Οι ωραίες κοπέλες είναι πίσω από το μπαρ αλλά όταν πήγα είχε και δύο πολύ καλές έξω. Εσένα τι δε σου άρεσε;
Το morgan και παλιά και πρόσφατα που πήγα είχε κυρίως μέτριες αλλά έχει και λίγες καλές. Και τότε και τώρα είναι 2-3 ψωνισμένες ελληνίδες σχετικά μικρές και εντάξει σε εμφάνιση. Απλά εκεί μέσα σε γδέρνουν με τομαχόκ. Ειδικά όσες είναι πιο νέες και πιο εμφανίσιμες πίνουν τα ποτά σε ένα δυο λεπτά. Αν πας δώσε μια ενημέρωση, μύστη.
Το alter ego εντελώς άλλο πράγμα, νομίζω. Πολύ πιο light. Άνοιγε από μεσημέρι για τσίπουρο, δείχνει αγώνες, τα κορίτσια είναι ντυμένα κανονικά και όχι ξέκωλα, δεν είδα να γίνεται χούφτωμα ή φάσωμα και καμία δεν σε πιέζει να κεράσεις ποτό αν δεν της πεις εσύ. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.