Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Σε ενα περασμα που εκανα προσφατα μονο το fuego μου αρεσε απο ποιοτητα ποτων και κοριτσιων,τα μερλιν και alter ego δεν ελεγαν και πολλα.Θελω να παω στο μοργκαν για να δω τι παιζει!
Όντως. Το fuego κι εμένα μου άρεσε γι αυτούς τους λόγους. Πρέπει να ξαναπάω.
Το merlin είναι στην ίδια λογική με fuego. Οι ωραίες κοπέλες είναι πίσω από το μπαρ αλλά όταν πήγα είχε και δύο πολύ καλές έξω. Εσένα τι δε σου άρεσε;
Το morgan και παλιά και πρόσφατα που πήγα είχε κυρίως μέτριες αλλά έχει και λίγες καλές. Και τότε και τώρα είναι 2-3 ψωνισμένες ελληνίδες σχετικά μικρές και εντάξει σε εμφάνιση. Απλά εκεί μέσα σε γδέρνουν με τομαχόκ. Ειδικά όσες είναι πιο νέες και πιο εμφανίσιμες πίνουν τα ποτά σε ένα δυο λεπτά. Αν πας δώσε μια ενημέρωση, μύστη.
Το alter ego εντελώς άλλο πράγμα, νομίζω. Πολύ πιο light. Άνοιγε από μεσημέρι για τσίπουρο, δείχνει αγώνες, τα κορίτσια είναι ντυμένα κανονικά και όχι ξέκωλα, δεν είδα να γίνεται χούφτωμα ή φάσωμα και καμία δεν σε πιέζει να κεράσεις ποτό αν δεν της πεις εσύ. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Στο μερλιν πηγα νωρις μολις ειχε ανοιξει εκατσα για ποτο ειχε δυο νεαρα ομορφα κοριτσια απο πρωην ΕΣΣΔ και κανα 2 ακομη μεγαλυτερες.Ημουν εκει 1,5 ωρα και δεν πλησιασε καμμια ενω δεν ειχε ψυχη και ηταν σαββατο.Στο Alter ego ηταν οντως πιο light ηπια ενα ποτακι κερασα 2 ειχε μερικες ομορφες παρουσιες δεν επεζε κατι παραπανω κοσμο ειχε αρκετο και οι κοπελες πιναν το ποτο τους που ηταν νερο σκετο σε κανα 20λεπτο δηλαδη σκετικα καλα.Αν παω μοργκαν θα ενημερωσω πιο αναλυτικα,

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Στο μερλιν πηγα νωρις μολις ειχε ανοιξει εκατσα για ποτο ειχε δυο νεαρα ομορφα κοριτσια απο πρωην ΕΣΣΔ και κανα 2 ακομη μεγαλυτερες.Ημουν εκει 1,5 ωρα και δεν πλησιασε καμμια ενω δεν ειχε ψυχη και ηταν σαββατο.Στο Alter ego ηταν οντως πιο light ηπια ενα ποτακι κερασα 2 ειχε μερικες ομορφες παρουσιες δεν επεζε κατι παραπανω κοσμο ειχε αρκετο και οι κοπελες πιναν το ποτο τους που ηταν νερο σκετο σε κανα 20λεπτο δηλαδη σκετικα καλα.Αν παω μοργκαν θα ενημερωσω πιο αναλυτικα,
Για το Μερλίν περίεργο Σάββατο να είχε λίγες κοπέλες και να ήταν άδειο Σάββατο. Μήπως πήγες νωρίς τύπου 11-12; Σ'αυτά οι μύστες συνήθως πάνε μετά από δυο τρία ποτάκια αλλού όταν τους φαίνονται όλα καλή ιδέα.

Και τώρα που το λες σα να θυμάμαι ότι στο Μερλίν δεν πλησιάζουν συχνά. Αλλά για μένα αυτό είναι πολύ θετικό. Πολύ καλύτερο από το να σε ζαλίζουν και μετά που ρίξεις πολλά άκυρα να νιώθεις και τσίπης. Λογικά θα πάει με τη πολιτική κάθε μαγαζιού.
Έχε το νου σου γιατί το Μόργκαν είναι τέτοιο. Αν πας και δε γίνεται χαμός σε αρπάζουν όλες τρενάκι και σου έρχονται με τη σειρά. Η μια "ένα ποτάκι θα με κεράσεις;" ή άλλη "γκοητευτικό κύριο κεράσει βοτκίτσα;" άλλη "γουιλ γιου μπάι μι ντρινκ;" και σε σνομπάρουν κιόλας αν δεν κεράσεις.

Salonikiosntemek

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2026
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασμα από fuego.Καλές παρουσίες αν και λίγες .Μια μικρή και μια λίγο μεγαλύτερη.5€ η μπύρα,12 το γυναικείο.Καλό για να ξεκινήσεις την βραδιά σου , επιτρέπονται αγγίγματα πάνω από τα ρούχα.Μέχρι εκεί .Το άλλο στην Περικλέως κλειστό.

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Για το Μερλίν περίεργο Σάββατο να είχε λίγες κοπέλες και να ήταν άδειο Σάββατο. Μήπως πήγες νωρίς τύπου 11-12; Σ'αυτά οι μύστες συνήθως πάνε μετά από δυο τρία ποτάκια αλλού όταν τους φαίνονται όλα καλή ιδέα.

Και τώρα που το λες σα να θυμάμαι ότι στο Μερλίν δεν πλησιάζουν συχνά. Αλλά για μένα αυτό είναι πολύ θετικό. Πολύ καλύτερο από το να σε ζαλίζουν και μετά που ρίξεις πολλά άκυρα να νιώθεις και τσίπης. Λογικά θα πάει με τη πολιτική κάθε μαγαζιού.
Έχε το νου σου γιατί το Μόργκαν είναι τέτοιο. Αν πας και δε γίνεται χαμός σε αρπάζουν όλες τρενάκι και σου έρχονται με τη σειρά. Η μια "ένα ποτάκι θα με κεράσεις;" ή άλλη "γκοητευτικό κύριο κεράσει βοτκίτσα;" άλλη "γουιλ γιου μπάι μι ντρινκ;" και σε σνομπάρουν κιόλας αν δεν κεράσεις.
Στο μερλιν περασα νωρις ναι θα παω καποια αλλη φορα να δω τι παιζει.Για το fuego ειχε σιγουρα τουλαχιστον 7 κοπελες και η Χριστινα πισω απο το μπαρ.Αρκετες νεαρες μια Σοφια και μια Μαρια απο πρωην ΕΣΣΔ γυρω στα 30 αρκετα καλες και δεκτικες σε αγγιγματα,Οι υπολοιπες μεγαλυτερες αλλα οχι πανω απο 40-45.

Lewis_44

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα, έχεις επισκεφτεί κάνεις πρόσφατα το casablanca να μας πει τι παίζει από κορίτσια τιμές και υπηρεσίες;

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
IMG_2026.jpeg
IMG_2064.jpeg

Αν και δήλωσα πρόθεση αποχής έως αποχώρησης οφείλω να μεταφέρω μία πολύ σημαντική πληροφορία.
Χθες το βράδυ σκέφτηκα να πάω στον Λάζο στη Βέροια.
Παραξενεύτηκα γιατί δεν μπορούσα να βρω το μαγαζί. Έκανα τρεις κύκλους και δεν μπορούσα να το βρω παρότι έχω πάει πάρα πολλές φορές. Ο λόγος που δεν μπορούσα να το βρω; Πολύ απλός… Το μαγαζί έκλεισε και σχεδόν γκρεμίστηκε όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία.

Εντελώς τυχαία Βλέποντας το αυτοκίνητο μίας κοπέλας που δουλεύει στο μαγαζί κατάλαβα που μεταφέρθηκε.

Μπαίνοντας στο Μακροχώρι από Βέροια περνάμε το ΔΑΚ Και είναι ακριβώς το πρώτο μαγαζί στα δεξιά. Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία.

Είναι αλήθεια ότι μέχρι να καταλάβω ότι μεταφέρθηκε και δεν έκλεισε στεναχωρήθηκα γιατί ο Λάζος είναι ένα θρυλικό μαγαζί

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.351
Πόντοι
206
IMG_2026.jpeg
IMG_2064.jpeg

Αν και δήλωσα πρόθεση αποχής έως αποχώρησης οφείλω να μεταφέρω μία πολύ σημαντική πληροφορία.
Χθες το βράδυ σκέφτηκα να πάω στον Λάζο στη Βέροια.
Παραξενεύτηκα γιατί δεν μπορούσα να βρω το μαγαζί. Έκανα τρεις κύκλους και δεν μπορούσα να το βρω παρότι έχω πάει πάρα πολλές φορές. Ο λόγος που δεν μπορούσα να το βρω; Πολύ απλός… Το μαγαζί έκλεισε και σχεδόν γκρεμίστηκε όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία.

Εντελώς τυχαία Βλέποντας το αυτοκίνητο μίας κοπέλας που δουλεύει στο μαγαζί κατάλαβα που μεταφέρθηκε.

Μπαίνοντας στο Μακροχώρι από Βέροια περνάμε το ΔΑΚ Και είναι ακριβώς το πρώτο μαγαζί στα δεξιά. Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία.

Είναι αλήθεια ότι μέχρι να καταλάβω ότι μεταφέρθηκε και δεν έκλεισε στεναχωρήθηκα γιατί ο Λάζος είναι ένα θρυλικό μαγαζί
Από ρόστερ τι έιχε ?....είχα πάει κοντά στην Πρωτοχρονιά και ήταν μόνο 3 θείες Το λόγο ότι έλειπαν πολλές στο χωριό τους

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Από ρόστερ τι έιχε ?....είχα πάει κοντά στην Πρωτοχρονιά και ήταν μόνο 3 θείες Το λόγο ότι έλειπαν πολλές στο χωριό τους
Δύο ελληνίδες δύο Ρωσίδες και έλειπαν δύο. Από την αρρωστημένη κατάσταση της πόλης μας Μια χαρά αξίζει να πάει κανείς έστω για την εμπειρία

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Πέρασμα την προηγούμενη βδομάδα από victoria bar,στη σταυρούπολη.ολες ΕΣΣΔ.κερασα ποτό στη Τζούλια ωραίο κορμί βυζάκια τσίλικα,αλλά λίγο κοιλίτσα.κατευθειαν μπαλαμουτι με χουφτωμα κωλο από κάτω από μίνι,βυζογλυφαδα και παίξιμο μουνακι από πάνω από στριγκ και στο τέλος και γλωσοφιλα.φουλ πακέτο με 60€ στο παραβάν.Μαρια ξανθιά ωραίο κορμί με μικρό βυζί και ωραίο κωλο χουφτωματα και ρουφηγμα-γλυψιμο βυζί,παίξιμο κλειτορίδα από πάνω.100€ φουλ πακ.γενικα η φάση σκληρό ροκ και όποιος αντέξει!!!

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Χαιρετω ολη την ομαδα.Πολλες ευχαριστιες για την αναρτηση του troublemaker.Προσπαθουσα κι εγω να βρω τομαγαζι του λαζου διπλα στην ΔΟΥ βεροιας κ δεν εβρισκα ουτε αψιδες ουτε τιποτα που ανεδερε προηγουμενος συναδερφος σε περιγραφη του.Οποτε επεστρεψα απραγος.Κατα την βολτα μου μεσα στην πολη πηρε το ματι μου ενα μαγαζι στην οδο κεντρικης που λεγεται ΚΑΦΕ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
Προσπαθησανα ψαξω να δω κριτικες αλλα δεν βρηκα κατι.Γνωριζει καποιος για το στυλ του μαγαζιου?Εχει πριβε η καβατζα η ειναι πιο light φαση?Ποιοτητα γυναικων?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Αλάνια μου καλησπέρα. Απέχω από τον χώρο αρκετά. Με ορμητήριο το κέντρο που θα μπορούσα να πάω σήμερα : Υπηρψε και ένα καμένο Βενιζέλου ισχύει ακόμα ;

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Πήγα για ένα ποτάκι εχθές να κόψω κίνηση στο Casablanca .βρήκα τη Τζούλια τη ξανθούλα την Μαρία Ελληνίδα για αυτούς που γουστάρουν juicy,τη γνωστή και μη εξέρεταια Γκαμπριέλα και τη Βερόνικα που δούλευε παλαιότερα στο Σολ.οποτε μόνο ποτό και δρόμο μια ςκαι η φάση είναι τα ίδια και τα ίδια.

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Μια ερώτηση.στο caramela παιζει και πριβέ;ή μόνο κεράσει ποτάκι;και στο ποτάκι αφήνουν λίγο χουφτωμα,κάτι τις τέλος πάντων;

Manolaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Πέρασμα την προηγούμενη βδομάδα από victoria bar,στη σταυρούπολη.ολες ΕΣΣΔ.κερασα ποτό στη Τζούλια ωραίο κορμί βυζάκια τσίλικα,αλλά λίγο κοιλίτσα.κατευθειαν μπαλαμουτι με χουφτωμα κωλο από κάτω από μίνι,βυζογλυφαδα και παίξιμο μουνακι από πάνω από στριγκ και στο τέλος και γλωσοφιλα.φουλ πακέτο με 60€ στο παραβάν.Μαρια ξανθιά ωραίο κορμί με μικρό βυζί και ωραίο κωλο χουφτωματα και ρουφηγμα-γλυψιμο βυζί,παίξιμο κλειτορίδα από πάνω.100€ φουλ πακ.γενικα η φάση σκληρό ροκ και όποιος αντέξει!!!
Όταν λες 60€ και 100€ φουλ τόσο ειναι η συνολική τιμή??
Δηλαδή κερνάς ποτά ας πούμε και όταν φτάσεις σε αυτά τα λεφτά πας και παραβάν? Επίσης τι περιέχει το φουλ??

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Εγώ κατάλαβα 60 και 100 ανεξάρτητα με τα κεράσματα.φουλ ίσον πίπα και γαμησι.για τη Τζούλια πάντως τα δινα,καύλα κωλαρακι και βυζί.

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Τελικά πήγα στο caramela να δω από μόνος μου τι παίζει.ειχε 2 μεγάλες,όχι του γούστου μου και μια καυλιάρα μαυρομαλα ψηλή με κορμάρα,βυζιά μεγάλα και κωλος αψογος,τη Σοφία.μου πε για ποτο,της είπα για πριβέ.20αρικο το απλό,60 φουλ strip.πηρα το απλό και με έκανε πύραυλο σε ένα τριλεπτο.αφησε γλυψιμο-ρουφηγμα στις βυζάρες τις και χουφτωμα παντού.ειδικα όταν γύρισε κωλο και μου τριβόταν τα είδα όλα!!!στο φουλ μου είπε έχει περισσότερα..., πιθανόν θα το δοκιμάσω.

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Εγώ κατάλαβα 60 και 100 ανεξάρτητα με τα κεράσματα.φουλ ίσον πίπα και γαμησι.για τη Τζούλια πάντως τα δινα,καύλα κωλαρακι και βυζί.
Ώπα φίλε γιατί θα νομίζει ο κόσμος ότι το μαγαζί είναι γεμάτο πορνοστάρ έτσι πως τις περιγράφεις

Το έχουμε ξαναγράψει και εγώ και αλλοι ότι το μαγαζί είναι μόνο για μερακλήδες. Παρέλειψες να αναφέρεις τις ηλικίες που είναι πάνω από 55 όλες.
Εγώ δεν ξαναπάω εκεί γιατί πραγματικά θεωρώ ότι δεν προσέχουν καθόλου την υγιεινή τους οι γυναίκες. Όπως έγραψες και το έχω βιώσει και εγώ αφήνουν Αβέρτα δάχτυλα στο μουνί τους
Πρόσφατα μου είχαν αναφέρει για μια χοντρή Βουλγάρα που είσαι και μετέδιδε Παράσημα.

Είπαμε είναι για μερακλήδες το μαγαζί αλλά και πάλι με πολύ μεγάλη προσοχή για να μην κολλήσουμε κανένα παράσημο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελικά πήγα στο caramela να δω από μόνος μου τι παίζει.ειχε 2 μεγάλες,όχι του γούστου μου και μια καυλιάρα μαυρομαλα ψηλή με κορμάρα,βυζιά μεγάλα και κωλος αψογος,τη Σοφία.μου πε για ποτο,της είπα για πριβέ.20αρικο το απλό,60 φουλ strip.πηρα το απλό και με έκανε πύραυλο σε ένα τριλεπτο.αφησε γλυψιμο-ρουφηγμα στις βυζάρες τις και χουφτωμα παντού.ειδικα όταν γύρισε κωλο και μου τριβόταν τα είδα όλα!!!στο φουλ μου είπε έχει περισσότερα..., πιθανόν θα το δοκιμάσω.
Φίλε αυτή που περιγράφεις προφανώς είναι η Αμαλία. Η γνωστή Αμαλία. Για το Σοφία είσαι σίγουρος;

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Την Αμαλία τη ξέρω χρόνια από το Σολ στη πλατεία Δημοκρατίας και το fool moon,την έχω πάρει και πριβέ,δεν ήταν αυτή.σωματοτυπος ταιριάζει απλώς η Σοφία είναι πιο ψηλή και λιγο πιο αδύνατη,αλλά η Αμαλία πιο καυλοφατσα..Οσον αφορά το victoria club,όντως οι γυναίκες είναι μεγάλες,αλλά πιο δοτικες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom