giorgio thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
ευχαριστωΤο ανοιξε η Λια που ειχε το μαγαζι στο βαθυλακο τον κομβο και το εκλεισε.Ειναι μονο αυτη και η κορη της δεν τοχει με κοπελες μεσα εχει μονο ουζο και μεζεδες.
ευχαριστωΤο ανοιξε η Λια που ειχε το μαγαζι στο βαθυλακο τον κομβο και το εκλεισε.Ειναι μονο αυτη και η κορη της δεν τοχει με κοπελες μεσα εχει μονο ουζο και μεζεδες.
Και εγω σταμάτησα να του το λέω γιατι με λεει μετα μηπως την πηδαςΌσο και να θέλεις να προμοτάρεις το μαγαζί Η Αλεξάνδρου εμφανιζόταν μια φορά στις τρεις βδομάδες και τελευταία φορά ήταν τον Ιανουάριο. Ξεκίνησε κάθε Σάββατο και κατέληξε μια φορά στις τρεις εβδομάδες. Σούργελο ρε φίλε είσαι εσύ που ασχολείσαι συνέχεια με τις τσόντες και τις δήθεν πορνοστάρ.
Επειδή η Λαρα διαβάζει αυτά που γράφεις Γελάει γιατί πάντα μα πάντα κάνεις αναφορά σε εκείνη.
Πρόσεξε μην τυφλωθείς μόνο
λεμε να ξεκινησουμε ενα σαββατο να παμε παρεα απο θεσσαλονικη στον λαζο στη βεροια..αξιζει παιδια;τα φωτα σας
Επαναλαμβάνω επειδή η υγεία μας είναι πιο σημαντική από την καύλα μας. Το πιο δοτικές Θέλει προσοχή γιατί είναι ασύδοτα πιο δοτικές
οποτε να μην κανουμε τον κοπο;ειχε αναφερθει οτι εχει καλα κομματια..τελευταια μυνηματα δεν ηταν ομως τοσο ενθαρυντικαΟ Λάζος και το αεροπλάνο ήταν τα καλύτερα κωλόμπαρα στην επαρχία της βόρειας Ελλάδας που πρόσφεραν μπριζόλα την περασμένη δεκαετία και πιο παλιά. Τώρα δυστυχώς βρίσκονται στο στάδιο της παρακμής.
οποτε να μην κανουμε τον κοπο;ειχε αναφερθει οτι εχει καλα κομματια..τελευταια μυνηματα δεν ηταν ομως τοσο ενθαρυντικα
Θα συμφωνήσω στο "το σπορ κωλομπαρα αργοπεθαίνει " για δυο λόγους. Δεν υπάρχουν αξιόλογες γυναικες και δεύτερον δαγκώνουν ακριβά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.Έχω να πάω κοντά στον 1 χρόνο περίπου και στον Λάζο και στο αεροπλάνο δεν ενθουσιάστηκα και το ρόστερ και των δύο κωλόμπαρων φτωχικό 3 κοπέλες στο Λάζο και 2 στο αεροπλάνο ηλικίες +50 και κόσμος λιγοστός για Σάββατο (μέρα Σάββατο πήγα και στα δύο). Όταν πριν 15 χρόνια ήταν στα καλά φεγγάρια το σπορ. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν γνωρίζω να απαντήσω. Θα βοηθούσε κάποιος συναγωνιστής με ένα φρέσκο report σε επίσκεψη πρόσφατη. Ειδικά μετά τον covid από το 2021 και έπειτα αργοσβήνει το σπορ ''κωλόμπαρα''. Εγώ σαν γνώμη δική μου δεν θα έκαιγα βενζίνη με 2 ευρώ το λίτρο που έχει για να κάνω τον εξερευνητή-κασκαντέρ
δεύτερον δαγκώνουν ακριβά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
τις καλες εποχες περνουσες καλα με νορμαλ χρηματα γιατι υπηρχε πληθωρα γυναικων. αν εβλεπες οτι καποια σε μαδαει μονο, εφευγες και πηγαινες σε αλλη. οποτε ολες ειχαν ενα μετρο.ανέκαθεν τα κωλόμπαρα ήταν ακριβό σπορ και τις χρυσές εποχές που είχε και πληθώρα γυναικών ήταν ακόμη πιο ακριβό. Απλά τώρα δεν υπάρχει σάλιο γι' αυτό και παρακμάζουν, όπως σε παρακμή είναι και νύχτα γενικά, γιατί δεν βγαίνει κανένας όλοι κάθονται σπίτι τα βράδια.
τις καλες εποχες περνουσες καλα με νορμαλ χρηματα γιατι υπηρχε πληθωρα γυναικων. αν εβλεπες οτι καποια σε μαδαει μονο, εφευγες και πηγαινες σε αλλη. οποτε ολες ειχαν ενα μετρο.
Τωρα ολοκληρα μαγαζια στηριζονται σε 1-2 πελατες που θα μπουν στο μαγαζι καποιο βραδυ μπας και βγαλουνε τα εξοδα του μαγαζιου. Αν δεν μπουν 1-2 πακεταδες το μαγαζι ειναι μειον
Ο ΛΑΖΟΣ έφυγε από εκεί που ήταν και άνοιξε μαγαζί μέσα στο Μακροχώριλεμε να ξεκινησουμε ενα σαββατο να παμε παρεα απο θεσσαλονικη στον λαζο στη βεροια..αξιζει παιδια;τα φωτα σας
Ο ΛΑΖΟΣ έφυγε από εκεί που ήταν και άνοιξε μαγαζί μέσα στο Μακροχώρι
Γι'αυτό σας είπα ότι πολλοί μουνάκηδες μεσήλικες πάνε πλέον σε μπαρ που δεν προσφέρουν χούφτωμα αλλά έχουν μέσα επιλεγμένο ρόστερ όμορφων κοριτσιών που χαριεντίζονται με τους θαμώνες σαν κοριτσάκια που φλερτάρουν σε πενταήμερη. Το σκεπτικό είναι ότι πας να πιεις το ποτάκι σου, να χαζέψεις τις σερβιτόρες και τις μπαργουμάνες, να πεις δέκα παπαριές νομίζοντας ότι είσαι γκόμενος και μπορεί κάποτε να τις αγκαζάρεις. Κάποιες σίγουρα τους κάθονται κιόλας, αν καλλιεργηθεί οικειότητα, εμπιστοσύνη και αρκετή οικονομική συμπαράσταση. Τις προάλλες με αφορμή το να αφήσω ένα τιμολόγιο σε κάποιον πελάτη μου παλιό μπουζουκόβιο (για δουλειά τελειώς άσχετη με τα μπαρ), μπήκα να τον συναντήσω για λίγα λεπτά σε ένα τέτοιο μπαρ. Στην αρχή το πέρασα για κλειστό, παραλίγο να τον πάρω τηλέφωνο να του πω "ρε'συ πού μου έδωσες ραντεβού;". Σβηστά φώτα έξω, αλλά αν πρόσεχες μέσα από τα φιμέ τζάμια έβλεπες ότι είχε τουλάχιστον 20 πελάτες και 5-6 μουνίτσες. Για εμένα, που δεν έψαχνα ποτέ "φραπέδες" ή κάτι παραπάνω στα κωλόμπαρα και ήθελα απλά μάτι-χούφτωμα, ίσως είναι μια κάποια λύση. Προς το παρόν δεν έτυχε, δεν έχω και πολλές ευκαιρίες και δεν γουστάρω να πέφτω πάνω σε γνωστούς. Άφησα το τιμολόγιο, μιλήσαμε για μια προσφορά 5 λεπτά και έφυγα.Θα συμφωνήσω στο "το σπορ κωλομπαρα αργοπεθαίνει " για δυο λόγους. Δεν υπάρχουν αξιόλογες γυναικες και δεύτερον δαγκώνουν ακριβά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Ήταν κάποτε η Μαρία Αλεξάνδρου και η Raisa Calderon. Κατά τα άλλα δεν λέει τίποτα.για το "καραμελα" μοναστηρίου 10 τι άποψη έχετε?? λέει τίποτα αυτό?? έχω ακούσει οτί είναι λίγο ακριβά...
Καλησπέρα μπορείς Μήπως να μας κατατοπισεις εσύ ή όποιος άλλος ξέρει που μέσα στο μακροχωρι άνοιξε ο λαζος;Σε ποιο σημείοΟ ΛΑΖΟΣ έφυγε από εκεί που ήταν και άνοιξε μαγαζί μέσα στο Μακροχώρι
Καλησπέρα μπορείς Μήπως να μας κατατοπισεις εσύ ή όποιος άλλος ξέρει που μέσα στο μακροχωρι άνοιξε ο λαζος;Σε ποιο σημείο