Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgio thess

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
32
Πόντοι
0
Το ανοιξε η Λια που ειχε το μαγαζι στο βαθυλακο τον κομβο και το εκλεισε.Ειναι μονο αυτη και η κορη της δεν τοχει με κοπελες μεσα εχει μονο ουζο και μεζεδες.
ευχαριστω

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
32
Like
1.542
Πόντοι
1.076
Όσο και να θέλεις να προμοτάρεις το μαγαζί Η Αλεξάνδρου εμφανιζόταν μια φορά στις τρεις βδομάδες και τελευταία φορά ήταν τον Ιανουάριο. Ξεκίνησε κάθε Σάββατο και κατέληξε μια φορά στις τρεις εβδομάδες. Σούργελο ρε φίλε είσαι εσύ που ασχολείσαι συνέχεια με τις τσόντες και τις δήθεν πορνοστάρ.
Επειδή η Λαρα διαβάζει αυτά που γράφεις Γελάει γιατί πάντα μα πάντα κάνεις αναφορά σε εκείνη.

Πρόσεξε μην τυφλωθείς μόνο
Και εγω σταμάτησα να του το λέω γιατι με λεει μετα μηπως την πηδας

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
λεμε να ξεκινησουμε ενα σαββατο να παμε παρεα απο θεσσαλονικη στον λαζο στη βεροια..αξιζει παιδια;τα φωτα σας

Ο Λάζος και το αεροπλάνο ήταν τα καλύτερα κωλόμπαρα στην επαρχία της βόρειας Ελλάδας που πρόσφεραν μπριζόλα την περασμένη δεκαετία και πιο παλιά. Τώρα δυστυχώς βρίσκονται στο στάδιο της παρακμής.

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Επαναλαμβάνω επειδή η υγεία μας είναι πιο σημαντική από την καύλα μας. Το πιο δοτικές Θέλει προσοχή γιατί είναι ασύδοτα πιο δοτικές

έχεις απόλυτο δίκιο συναγωνιστή, τα περισσότερα ακάποτα γαμήσια τα έχω ρίξει σε κωλόμπαρα, πλέον δεν είναι να παίζουμε με την υγεία μας με τόσες αρρώστιες που κυκλοφορούν. Φυσικά δεν αναφέρομαι για το κωλόμπαρο Victoria για να μην υπάρξει κάποια παρερμηνεία των λεγόμενων μου.

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.707
Πόντοι
5.525
Ο Λάζος και το αεροπλάνο ήταν τα καλύτερα κωλόμπαρα στην επαρχία της βόρειας Ελλάδας που πρόσφεραν μπριζόλα την περασμένη δεκαετία και πιο παλιά. Τώρα δυστυχώς βρίσκονται στο στάδιο της παρακμής.
οποτε να μην κανουμε τον κοπο;ειχε αναφερθει οτι εχει καλα κομματια..τελευταια μυνηματα δεν ηταν ομως τοσο ενθαρυντικα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
οποτε να μην κανουμε τον κοπο;ειχε αναφερθει οτι εχει καλα κομματια..τελευταια μυνηματα δεν ηταν ομως τοσο ενθαρυντικα

Έχω να πάω κοντά στον 1 χρόνο περίπου και στον Λάζο και στο αεροπλάνο δεν ενθουσιάστηκα και το ρόστερ και των δύο κωλόμπαρων φτωχικό 3 κοπέλες στο Λάζο και 2 στο αεροπλάνο ηλικίες +50 και κόσμος λιγοστός για Σάββατο (μέρα Σάββατο πήγα και στα δύο). Όταν πριν 15 χρόνια ήταν στα καλά φεγγάρια το σπορ. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν γνωρίζω να απαντήσω. Θα βοηθούσε κάποιος συναγωνιστής με ένα φρέσκο report σε επίσκεψη πρόσφατη. Ειδικά μετά τον covid από το 2021 και έπειτα αργοσβήνει το σπορ ''κωλόμπαρα''. Εγώ σαν γνώμη δική μου δεν θα έκαιγα βενζίνη με 2 ευρώ το λίτρο που έχει για να κάνω τον εξερευνητή-κασκαντέρ

erikseri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2024
Like
1.875
Πόντοι
200
Έχω να πάω κοντά στον 1 χρόνο περίπου και στον Λάζο και στο αεροπλάνο δεν ενθουσιάστηκα και το ρόστερ και των δύο κωλόμπαρων φτωχικό 3 κοπέλες στο Λάζο και 2 στο αεροπλάνο ηλικίες +50 και κόσμος λιγοστός για Σάββατο (μέρα Σάββατο πήγα και στα δύο). Όταν πριν 15 χρόνια ήταν στα καλά φεγγάρια το σπορ. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν γνωρίζω να απαντήσω. Θα βοηθούσε κάποιος συναγωνιστής με ένα φρέσκο report σε επίσκεψη πρόσφατη. Ειδικά μετά τον covid από το 2021 και έπειτα αργοσβήνει το σπορ ''κωλόμπαρα''. Εγώ σαν γνώμη δική μου δεν θα έκαιγα βενζίνη με 2 ευρώ το λίτρο που έχει για να κάνω τον εξερευνητή-κασκαντέρ
Θα συμφωνήσω στο "το σπορ κωλομπαρα αργοπεθαίνει " για δυο λόγους. Δεν υπάρχουν αξιόλογες γυναικες και δεύτερον δαγκώνουν ακριβά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
δεύτερον δαγκώνουν ακριβά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

ανέκαθεν τα κωλόμπαρα ήταν ακριβό σπορ και τις χρυσές εποχές που είχε και πληθώρα γυναικών ήταν ακόμη πιο ακριβό. Απλά τώρα δεν υπάρχει σάλιο γι' αυτό και παρακμάζουν, όπως σε παρακμή είναι και νύχτα γενικά, γιατί δεν βγαίνει κανένας όλοι κάθονται σπίτι τα βράδια.

erikseri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2024
Like
1.875
Πόντοι
200
ανέκαθεν τα κωλόμπαρα ήταν ακριβό σπορ και τις χρυσές εποχές που είχε και πληθώρα γυναικών ήταν ακόμη πιο ακριβό. Απλά τώρα δεν υπάρχει σάλιο γι' αυτό και παρακμάζουν, όπως σε παρακμή είναι και νύχτα γενικά, γιατί δεν βγαίνει κανένας όλοι κάθονται σπίτι τα βράδια.
τις καλες εποχες περνουσες καλα με νορμαλ χρηματα γιατι υπηρχε πληθωρα γυναικων. αν εβλεπες οτι καποια σε μαδαει μονο, εφευγες και πηγαινες σε αλλη. οποτε ολες ειχαν ενα μετρο.
Τωρα ολοκληρα μαγαζια στηριζονται σε 1-2 πελατες που θα μπουν στο μαγαζι καποιο βραδυ μπας και βγαλουνε τα εξοδα του μαγαζιου. Αν δεν μπουν 1-2 πακεταδες το μαγαζι ειναι μειον

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
τις καλες εποχες περνουσες καλα με νορμαλ χρηματα γιατι υπηρχε πληθωρα γυναικων. αν εβλεπες οτι καποια σε μαδαει μονο, εφευγες και πηγαινες σε αλλη. οποτε ολες ειχαν ενα μετρο.
Τωρα ολοκληρα μαγαζια στηριζονται σε 1-2 πελατες που θα μπουν στο μαγαζι καποιο βραδυ μπας και βγαλουνε τα εξοδα του μαγαζιου. Αν δεν μπουν 1-2 πακεταδες το μαγαζι ειναι μειον

το 70%-80% των μαγαζιών που υπάρχουν στην νύχτα δεν καλύπτουν ούτε τα λειτουργικά έξοδα γιατί δεν υπάρχει ροή πελατείας. Κάποια πάλι τα καλύπτουν από παράνομες δραστηριότητες

SLAVEMITSOS93

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
48
Πόντοι
0
λεμε να ξεκινησουμε ενα σαββατο να παμε παρεα απο θεσσαλονικη στον λαζο στη βεροια..αξιζει παιδια;τα φωτα σας
Ο ΛΑΖΟΣ έφυγε από εκεί που ήταν και άνοιξε μαγαζί μέσα στο Μακροχώρι

petheropliktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
1.227
Πόντοι
201
Θα συμφωνήσω στο "το σπορ κωλομπαρα αργοπεθαίνει " για δυο λόγους. Δεν υπάρχουν αξιόλογες γυναικες και δεύτερον δαγκώνουν ακριβά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Γι'αυτό σας είπα ότι πολλοί μουνάκηδες μεσήλικες πάνε πλέον σε μπαρ που δεν προσφέρουν χούφτωμα αλλά έχουν μέσα επιλεγμένο ρόστερ όμορφων κοριτσιών που χαριεντίζονται με τους θαμώνες σαν κοριτσάκια που φλερτάρουν σε πενταήμερη. Το σκεπτικό είναι ότι πας να πιεις το ποτάκι σου, να χαζέψεις τις σερβιτόρες και τις μπαργουμάνες, να πεις δέκα παπαριές νομίζοντας ότι είσαι γκόμενος και μπορεί κάποτε να τις αγκαζάρεις. Κάποιες σίγουρα τους κάθονται κιόλας, αν καλλιεργηθεί οικειότητα, εμπιστοσύνη και αρκετή οικονομική συμπαράσταση. Τις προάλλες με αφορμή το να αφήσω ένα τιμολόγιο σε κάποιον πελάτη μου παλιό μπουζουκόβιο (για δουλειά τελειώς άσχετη με τα μπαρ), μπήκα να τον συναντήσω για λίγα λεπτά σε ένα τέτοιο μπαρ. Στην αρχή το πέρασα για κλειστό, παραλίγο να τον πάρω τηλέφωνο να του πω "ρε'συ πού μου έδωσες ραντεβού;". Σβηστά φώτα έξω, αλλά αν πρόσεχες μέσα από τα φιμέ τζάμια έβλεπες ότι είχε τουλάχιστον 20 πελάτες και 5-6 μουνίτσες. Για εμένα, που δεν έψαχνα ποτέ "φραπέδες" ή κάτι παραπάνω στα κωλόμπαρα και ήθελα απλά μάτι-χούφτωμα, ίσως είναι μια κάποια λύση. Προς το παρόν δεν έτυχε, δεν έχω και πολλές ευκαιρίες και δεν γουστάρω να πέφτω πάνω σε γνωστούς. Άφησα το τιμολόγιο, μιλήσαμε για μια προσφορά 5 λεπτά και έφυγα.

Η συνταγή γνωστή: φιμέ τζάμια ή τζάμια με αυτοκόλλητο, χαμηλός φωτισμός, αντροπαρέες -με μεγάλο ποσοστό νυχτόφατσων, μπυροκοιλιών μέσα σε στενά μπλουζάκια ή τσιτωμένα καρώ πουκάμισα, μεγάλο ποσοστό τσιγάρων "καλής" μάρκας- και φυσικά πλήρης απουσία πελατείας "κανονικού" μπαρ: π.χ πιτσιρικάδες, μικτές παρέες με κορίτσια, απλά ντυμένος κόσμος. Γενικά αν πας να μπεις και σε τσεκάρουν σαράντα μάτια, κι αν κάποιες από τις γυναίκες εκεί μέσα φαίνονται μπαρουτοκαπνισμένες ή ντυμένες για μπουζούκια που κανονικά δεν θα κάθονταν να πιουν ποτό σε τέτοιο mancave, τότε μπορείς να ποντάρεις ότι δεν είσαι σε μαγαζί που πάει ο κόσμος για τα πετυχημένα μοχίτο του μπαρίστα και τον dj.

Τελευταία τροποποίηση:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
621
Πόντοι
81
για το "καραμελα" μοναστηρίου 10 τι άποψη έχετε?? λέει τίποτα αυτό?? έχω ακούσει οτί είναι λίγο ακριβά...

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.973
Πόντοι
216
για το "καραμελα" μοναστηρίου 10 τι άποψη έχετε?? λέει τίποτα αυτό?? έχω ακούσει οτί είναι λίγο ακριβά...
Ήταν κάποτε η Μαρία Αλεξάνδρου και η Raisa Calderon. Κατά τα άλλα δεν λέει τίποτα.

Saiyan

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Ο ΛΑΖΟΣ έφυγε από εκεί που ήταν και άνοιξε μαγαζί μέσα στο Μακροχώρι
Καλησπέρα μπορείς Μήπως να μας κατατοπισεις εσύ ή όποιος άλλος ξέρει που μέσα στο μακροχωρι άνοιξε ο λαζος;Σε ποιο σημείο

ManofCulture

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2024
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπέρα μπορείς Μήπως να μας κατατοπισεις εσύ ή όποιος άλλος ξέρει που μέσα στο μακροχωρι άνοιξε ο λαζος;Σε ποιο σημείο

Εδω είναι το link στο Google maps. Μην μπερδευτείς που λέει πολυχώρος παιδιών. Δεν έχει ανανεωθεί αλλά αυτό το μαγαζί πήρες ο Λάζος.

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
μέτρο ευγενικη όλοι μια μεγάλη Ρωσίδα με Μεγάλα βυζια 60 χρόνων η άλλες 50 3-4. Η Ρωσίδα οπεν για πολλα
me and you 6 ατομα 40-50 μέτρια πράγματα δεν βάζεις χέρι
lido 3 μέτριες ηλικίες ξανθιά 30 η άλλες λίγο παρά πάνω δεν βάζεις χέρι
boss 60 ηλικία 5 άτομα δεν αξιζει να βαλεις χέρι
μοργκαν πολλές ίσως 10 ηλικίες 2 φοιτήτριες η άλλες στα 35-50 δεν πλησιάζει καμία. Καμία ελευθερία με χέρι.
αλτεε έγκο 1 ωραία μελαχρινή μικρή η άλλες αδιάφορες
βικτορια τραγικό άπο γυναίκες αλλά ευγενικές και οπεν για πολλά

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Oneiro κανα 2 πολυ μετριες 40+ εκτος απο το αφεντικο που βλεποταν χερι εβαζες ανετα,
Μοργκαν αρκετες γυναικες και μικρες αλλα πιναν τα ποτα σαν σφηνακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom