Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
1
Και για πες εντυπωσεις φιλε? Περασες μαζι της? Ειχα περασει στο παρελθον μια φορα και γενικα την θυμαμαι τιμια...παραμενει ετσι? Επισης εκει ξεκιναει απο 30 το απλο?

Τελευταία τροποποίηση:

Dion352

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
Και για πες εντυπωσεις φιλε? Περασες μαζι της? Ειχα περασει στο παρελθον μια φορα και γενικα την θυμαμαι τιμια...παραμενει ετσι? Επισης εκει ξεκιναει απο 30 το απλο?
40 πλέον δυστυχώς το απλό , τίμια μπορώ να πω δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο απλά λόγω εμφάνισης δεν χρειάστηκε και πολύ

Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.800
Πόντοι
66.277

OnomaName

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Πριν καιρό είχα περάσει με απλό. Τίμια μέσα. Δεν κάνει παπάδες αλλά καλή.
Εμένα δεν με ενθουσίασε τζάμπα το 30αρι μ φάνηκε αλλά είχα πάει πριν χρόνια όταν πρώτο ήρθε δεν ξερω αν βελτιωθηκε

Dion352

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: LB

STB1908

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
3
Πόντοι
0
καλησπερα newbie εδω..επειδη σε λιγες μερες θα ανεβω θεσσαλονικη καποιος να μου προτεινει καμια επισκεψη δυνατη

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Εμένα δεν με ενθουσίασε τζάμπα το 30αρι μ φάνηκε αλλά είχα πάει πριν χρόνια όταν πρώτο ήρθε δεν ξερω αν βελτιωθηκε
Με τον καιρό λογικά ανοίχτηκε. Άνετη στο δωμάτιο χωρίς πίεση χρόνου. Ομορφούλα και νεαράς ηλικίας. Θα είχε ενδιαφέρον να την έβλεπα σε πρόγραμμα, αλλά δύσκολα να δώσω πάνω από 50ρικο όχι μόνο στη συγκεκριμένη αλλά γενικά...

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Πριν καιρό είχα περάσει με απλό. Τίμια μέσα. Δεν κάνει παπάδες αλλά καλή.
Πέρασα και εγώ 2-3 φορές και πέρασα αρκετά καλά! Μ αρέσει γιατι έχει προστυχόφατσα και είναι αρκετά συμμετοχική. Επίσης πιτσιρίκα next door! Προσωπικά δεν είχα τρελή χημεία αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό! Εγώ στο Efi's House έχω χημεία με την Αντριάνα με αυτά τα πορνογυαλιά που φοράει και το σωματάκι το τουμπανιάρικο! Κάνα δυο φορές που την πήρα εχυνα με κραυγές! Γούστα είναι αυτά. God works in mysterious ways ...

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
1
Like
187
Πόντοι
1
Καλημέρα στην ομάδα γνωρίζει κάποιος που έκανε τσάρκα χτες εάν δουλεύει η Αφροδίτη στο playboy

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Πέρασα και εγώ 2-3 φορές και πέρασα αρκετά καλά! Μ αρέσει γιατι έχει προστυχόφατσα και είναι αρκετά συμμετοχική. Επίσης πιτσιρίκα next door! Προσωπικά δεν είχα τρελή χημεία αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό! Εγώ στο Efi's House έχω χημεία με την Αντριάνα με αυτά τα πορνογυαλιά που φοράει και το σωματάκι το τουμπανιάρικο! Κάνα δυο φορές που την πήρα εχυνα με κραυγές! Γούστα είναι αυτά. God works in mysterious ways ...
Πιο τουμπανιάρικο σώμα έχει η Αντριάνα; Είναι skinny και χωρίς βυζιά και κώλο

firesstarter

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
66
Πόντοι
0
Γύρισε η Αμπέρ ρε ?? Αν ναι τι βάρδια αυτή την κοπέλα την είχα πάρει 1 ώρα και ρωτούσα αν θα γυρίσει (απτην Παραγουάη ήταν με ρωζ ρωγες)
απο Ουρουγουάη θυμάμαι εγώ να με είχε πει, βγάζει και πιο πολύ νόημα καθώς γενετικά στην Ουρουγουάη οι κάτοικοι είναι κατα 90% Ευρωπαίοι, αντίθετα στην Παραγουάη το ποσοστό είναι κοντά στο 50%

firesstarter

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
66
Πόντοι
0
καλησπερα newbie εδω..επειδη σε λιγες μερες θα ανεβω θεσσαλονικη καποιος να μου προτεινει καμια επισκεψη δυνατη
Για βράδυ

Μινωτάυρου 3, Καρίνα

Las Vegas Πέτρου Ερημίτη 1 & Μινωταύρου (3 ξύλινα σπιτάκια στην αλάνα), Amber

Για πρωί

Μινωτάυρου 16Β Σουζάνα , MILF 45 χώρων πολύ καλή στο δωμάτιο

Κατα τα άλλα το studio paradise εχει κοπελες με καλη εμφάνιση και συνήθως καλούτσικες μέσα

Τελευταία τροποποίηση:

Chaldianthegreat8

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Εμένα πάντως φιλαράκι μου τσίμπησε ουριθριτιδα από κοπέλα πρωινής βάρδιας μετά από κατάθεση με γυμνό στοματικό.Το μόνο που θα πω είναι ότι η κοπέλα έχει μεγάλο στήθος μέχρι εκεί…μην αρχίσετε τα ΠΜ.Το έγραψα για να προειδοποιήσω ως συνάδελφος.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Μάλλον έχεις άλλη άποψη για γυναικεία σώματα. Προφανώς γουστάρεις πιο χυμώδεις κορίτσια. Αλλά όπως και να έχει αυτά είναι γούστα!

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Μάλλον έχεις άλλη άποψη για γυναικεία σώματα. Προφανώς γουστάρεις πιο χυμώδεις κορίτσια. Αλλά όπως και να έχει αυτά είναι γούστα!
Όχι ούτε καν. Και εμένα μου αρέσουν τα petit και skinny αλλά συνήθως λέμε τουμπανιάρικο ένα σώμα με πιασίματα βυζάρες και κωλάρες, γι'αυτό απόρησα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Nαι πριν καιρό είχα περάσει και είχα ψηθεί που την είχα πετύχει και εγώ. Γυμνασμένο κορμί. Ήταν μια με μια άλλη κοπέλα όμορφη επίσης. Αλλά τελικά κατέθεσα αλλού. Έχω καιρό να κατέβω δεν ξέρω αν είναι ακόμα. Είχε μια περίοδο και μια άλλη ρωσιδούλα και αυτή πολύ εμφανίσιμη. Γενικά το εφόσπιτο φέρνει ωραία κορίτσια και σε καλή ηλικία 20αρες.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Εμένα μου βγάζει αρκετά αθλητικό κορμί πάντως. Από αυτήν την έννοια τούμπανο. Αν εννοείς το χυμώδες με πλούσιο στήθος και καμπύλες σώμα, δεν έχει.

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
καλησπέρα αλάνια πέρασα με καντυ σήμερα πρώτη φορά με 50 απλό.... Εντάξει πολλάλιγαλ λεφτά γελάνε οι Αθηναίοι κάτω με τα χάλια μας. Πολύ όμορφη για μένα με λίγα παραπανίσια κιλακια αλλα ευχάριστη και ξέρει να σε φτιάχνει. Πολύ καλή πολλά λεφτά...

Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.800
Πόντοι
66.277
καλησπέρα αλάνια πέρασα με καντυ σήμερα πρώτη φορά με 50 απλό.... Εντάξει πολλάλιγαλ λεφτά γελάνε οι Αθηναίοι κάτω με τα χάλια μας. Πολύ όμορφη για μένα με λίγα παραπανίσια κιλακια αλλα ευχάριστη και ξέρει να σε φτιάχνει. Πολύ καλή πολλά λεφτά...
Δώσε καμία πληροφορία συνάδελφε τι κάνει

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.121
Πόντοι
591
τι κανει σε ποιο ίδρυμα εργάζεται κλπ μηπως και μας κατευθύνεις στον σωστό δρόμο κι εμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom