Και για πες εντυπωσεις φιλε? Περασες μαζι της? Ειχα περασει στο παρελθον μια φορα και γενικα την θυμαμαι τιμια...παραμενει ετσι? Επισης εκει ξεκιναει απο 30 το απλο?Ναι φίλε
Τελευταία τροποποίηση:
Και για πες εντυπωσεις φιλε? Περασες μαζι της? Ειχα περασει στο παρελθον μια φορα και γενικα την θυμαμαι τιμια...παραμενει ετσι? Επισης εκει ξεκιναει απο 30 το απλο?Ναι φίλε
40 πλέον δυστυχώς το απλό , τίμια μπορώ να πω δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο απλά λόγω εμφάνισης δεν χρειάστηκε και πολύΚαι για πες εντυπωσεις φιλε? Περασες μαζι της? Ειχα περασει στο παρελθον μια φορα και γενικα την θυμαμαι τιμια...παραμενει ετσι? Επισης εκει ξεκιναει απο 30 το απλο?
Στη θέση της σήμερα μια Ισπανίδα Καραη αδιάφορηΣτην ερημίτη διπλα σε αυτό που γράφει love απ έξω την πέτυχα βραδινή
Εμένα δεν με ενθουσίασε τζάμπα το 30αρι μ φάνηκε αλλά είχα πάει πριν χρόνια όταν πρώτο ήρθε δεν ξερω αν βελτιωθηκεΠριν καιρό είχα περάσει με απλό. Τίμια μέσα. Δεν κάνει παπάδες αλλά καλή.
Πριν λίγο έγινε κατάθεση θα γράψω κριτική αρκετά θετική εντύπωσηΕμένα δεν με ενθουσίασε τζάμπα το 30αρι μ φάνηκε αλλά είχα πάει πριν χρόνια όταν πρώτο ήρθε δεν ξερω αν βελτιωθηκε
Με τον καιρό λογικά ανοίχτηκε. Άνετη στο δωμάτιο χωρίς πίεση χρόνου. Ομορφούλα και νεαράς ηλικίας. Θα είχε ενδιαφέρον να την έβλεπα σε πρόγραμμα, αλλά δύσκολα να δώσω πάνω από 50ρικο όχι μόνο στη συγκεκριμένη αλλά γενικά...Εμένα δεν με ενθουσίασε τζάμπα το 30αρι μ φάνηκε αλλά είχα πάει πριν χρόνια όταν πρώτο ήρθε δεν ξερω αν βελτιωθηκε
Πέρασα και εγώ 2-3 φορές και πέρασα αρκετά καλά! Μ αρέσει γιατι έχει προστυχόφατσα και είναι αρκετά συμμετοχική. Επίσης πιτσιρίκα next door! Προσωπικά δεν είχα τρελή χημεία αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό! Εγώ στο Efi's House έχω χημεία με την Αντριάνα με αυτά τα πορνογυαλιά που φοράει και το σωματάκι το τουμπανιάρικο! Κάνα δυο φορές που την πήρα εχυνα με κραυγές! Γούστα είναι αυτά. God works in mysterious ways ...Πριν καιρό είχα περάσει με απλό. Τίμια μέσα. Δεν κάνει παπάδες αλλά καλή.
Πιο τουμπανιάρικο σώμα έχει η Αντριάνα; Είναι skinny και χωρίς βυζιά και κώλοΠέρασα και εγώ 2-3 φορές και πέρασα αρκετά καλά! Μ αρέσει γιατι έχει προστυχόφατσα και είναι αρκετά συμμετοχική. Επίσης πιτσιρίκα next door! Προσωπικά δεν είχα τρελή χημεία αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό! Εγώ στο Efi's House έχω χημεία με την Αντριάνα με αυτά τα πορνογυαλιά που φοράει και το σωματάκι το τουμπανιάρικο! Κάνα δυο φορές που την πήρα εχυνα με κραυγές! Γούστα είναι αυτά. God works in mysterious ways ...
απο Ουρουγουάη θυμάμαι εγώ να με είχε πει, βγάζει και πιο πολύ νόημα καθώς γενετικά στην Ουρουγουάη οι κάτοικοι είναι κατα 90% Ευρωπαίοι, αντίθετα στην Παραγουάη το ποσοστό είναι κοντά στο 50%Γύρισε η Αμπέρ ρε ?? Αν ναι τι βάρδια αυτή την κοπέλα την είχα πάρει 1 ώρα και ρωτούσα αν θα γυρίσει (απτην Παραγουάη ήταν με ρωζ ρωγες)
Για βράδυκαλησπερα newbie εδω..επειδη σε λιγες μερες θα ανεβω θεσσαλονικη καποιος να μου προτεινει καμια επισκεψη δυνατη
Μάλλον έχεις άλλη άποψη για γυναικεία σώματα. Προφανώς γουστάρεις πιο χυμώδεις κορίτσια. Αλλά όπως και να έχει αυτά είναι γούστα!Πιο τουμπανιάρικο σώμα έχει η Αντριάνα; Είναι skinny και χωρίς βυζιά και κώλο
Όχι ούτε καν. Και εμένα μου αρέσουν τα petit και skinny αλλά συνήθως λέμε τουμπανιάρικο ένα σώμα με πιασίματα βυζάρες και κωλάρες, γι'αυτό απόρησαΜάλλον έχεις άλλη άποψη για γυναικεία σώματα. Προφανώς γουστάρεις πιο χυμώδεις κορίτσια. Αλλά όπως και να έχει αυτά είναι γούστα!
Nαι πριν καιρό είχα περάσει και είχα ψηθεί που την είχα πετύχει και εγώ. Γυμνασμένο κορμί. Ήταν μια με μια άλλη κοπέλα όμορφη επίσης. Αλλά τελικά κατέθεσα αλλού. Έχω καιρό να κατέβω δεν ξέρω αν είναι ακόμα. Είχε μια περίοδο και μια άλλη ρωσιδούλα και αυτή πολύ εμφανίσιμη. Γενικά το εφόσπιτο φέρνει ωραία κορίτσια και σε καλή ηλικία 20αρες.Πέρασα και εγώ 2-3 φορές και πέρασα αρκετά καλά! Μ αρέσει γιατι έχει προστυχόφατσα και είναι αρκετά συμμετοχική. Επίσης πιτσιρίκα next door! Προσωπικά δεν είχα τρελή χημεία αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό! Εγώ στο Efi's House έχω χημεία με την Αντριάνα με αυτά τα πορνογυαλιά που φοράει και το σωματάκι το τουμπανιάρικο! Κάνα δυο φορές που την πήρα εχυνα με κραυγές! Γούστα είναι αυτά. God works in mysterious ways ...
Εμένα μου βγάζει αρκετά αθλητικό κορμί πάντως. Από αυτήν την έννοια τούμπανο. Αν εννοείς το χυμώδες με πλούσιο στήθος και καμπύλες σώμα, δεν έχει.Πιο τουμπανιάρικο σώμα έχει η Αντριάνα; Είναι skinny και χωρίς βυζιά και κώλο
Δώσε καμία πληροφορία συνάδελφε τι κάνεικαλησπέρα αλάνια πέρασα με καντυ σήμερα πρώτη φορά με 50 απλό.... Εντάξει πολλάλιγαλ λεφτά γελάνε οι Αθηναίοι κάτω με τα χάλια μας. Πολύ όμορφη για μένα με λίγα παραπανίσια κιλακια αλλα ευχάριστη και ξέρει να σε φτιάχνει. Πολύ καλή πολλά λεφτά...
τι κανει σε ποιο ίδρυμα εργάζεται κλπ μηπως και μας κατευθύνεις στον σωστό δρόμο κι εμαςκαλησπέρα αλάνια πέρασα με καντυ σήμερα πρώτη φορά με 50 απλό.... Εντάξει πολλάλιγαλ λεφτά γελάνε οι Αθηναίοι κάτω με τα χάλια μας. Πολύ όμορφη για μένα με λίγα παραπανίσια κιλακια αλλα ευχάριστη και ξέρει να σε φτιάχνει. Πολύ καλή πολλά λεφτά...