Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Η candy απο οτι ξερω ειχε ανοιξει μεγαζι με κρεπες με εναν αλβανο-γκομενο προσωπικα δεν την γνωριζω ουτε την εχω γαμησει δεν ειναι του στυλ μου....ενα φιλαρακι μου τα ειπε που την ηξερε καλα την ειχε στανταρακι οταν δουλευε στις βιλλες..

ΥΓ: Στην ελλαδα πλεον δεν παει τιποτσ καλα για αυτο πολλες κοπελες γυριζουν ξανα στα μπουρδελα
Μάλλον η Candy επέλεξε το "σαν την πούτσα δεν έχει" και επέστρεψε στον αγωνιστικό στίβο!

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Ποια είναι η Αφροδίτη; Αυτή η ξανθιά μουνάρα από τα Paradise;
Ο συναδελφος αναφερετε λογικα στην παλια Αφροδιτη (Αφρο)....εχουμε ριξει τονους σπερμα πολυ δυνατη παρουσια αλλα δυστυχως σταματισε και δεν νομιζω να ερθει ξανα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Ποια είναι η Αφροδίτη; Αυτή η ξανθιά μουνάρα από τα Paradise;
Αυτη που παλιοτερα δουλευε σε σπιτακι κοντα στις γραμμες του τρενου.
Φιλη με μια που δουλευε φριξου, η Εφη. Λογικα θα ειναι 45αρες+ αυτες.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Μιλωντας λιγο με την Λαρα στα σοσιαλ, ειπε οτι θα ερθει για διακοπες το καλοκαιρι, αλλα θα κατσει αρκετο καιρο. Λετε να εχουμε καλα νεα το καλοκαιρι; δεν αφησε να υπονοηθει κατι τετοιο, δεν την ειδα ομως και πολυ κρυα για αυτο το θεμα.

Dion352

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
Πέρασμα από Λιντα , μικρή, όμορφη κ πολύ ωραίο σώμα. Ευγενική, χαλαρή κ ομιλητική. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά. Είχα στο μυαλό μου να πάρω δύο γύρους, αλλά ξενέρωσα με το τζελ που έβαλε κ δεν συνέχισα. Αλλά κάποια στιγμή θα ξανά τιμηθεί. Η κυρία στην υποδοχή κατατάσσεται στις καλές. Νωρίτερα πέρασμα από τα εξής: Στο πράσινο Νικ.Ουρανου το πρώτο, 2 κοπέλες η μια μελαχρινή με κάποια τατουάζ η ίδια παρουσιάστηκε κ η άλλη Κριστίνα νεαρά χυμώδης αν έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ας ενημερώσει ενδιαφέρουσα περίπτωση. Δίπλα η Ρεβέκκα στο δωμάτιο. Στο άσπρο το γωνιακό επίσης 2 κοπέλες, και εδώ η μια μελαχρινή που παρουσιάστηκε η ίδια και εδώ επίσης η άλλη κοπέλα ξανθιά με μεγάλο στήθος . Στα ξύλινα η Καταλίνα από 40, στο άλλο μια αδύνατη Αλεξάνδρα ήρθε και όσο με μιλούσε η τσατσα με κοιτούσε κ με χάιδευε χαμηλά. Το άλλο κλειστό. Στην ερημίτη στα αριστερά η Νεφέλη και απέναντι στο δεξιά από το Μέδουσα η Κάρλα κ στο τελευταίο μια Νικόλ μικρή με σώμα κανονικό προς αδύνατο.
Την λιντα που δούλευει στο Venus την λατίνα λες ;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Ο συναδελφος αναφερετε λογικα στην παλια Αφροδιτη (Αφρο)....εχουμε ριξει τονους σπερμα πολυ δυνατη παρουσια αλλα δυστυχως σταματισε και δεν νομιζω να ερθει ξανα
Τσαρινα , Αφρο , Εφαρα. το 3διμο φωτια. Ηταν και φιλεναδες.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Μιλωντας λιγο με την Λαρα στα σοσιαλ, ειπε οτι θα ερθει για διακοπες το καλοκαιρι, αλλα θα κατσει αρκετο καιρο. Λετε να εχουμε καλα νεα το καλοκαιρι; δεν αφησε να υπονοηθει κατι τετοιο, δεν την ειδα ομως και πολυ κρυα για αυτο το θεμα.
Αν εχουμε guest εμφανηση η ουρα απο το belladona θα φτανει μεχρι τα jumbo..!!! Εγω το ειπα μολις τελειωσουν τα φραγκα θα επιστρεψει δεν νομιζω ο γκομενο-νταβας να την ταιζει μια ζωη....

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Στο πράσινο Νικ.Ουρανου το πρώτο, 2 κοπέλες η μια μελαχρινή με κάποια τατουάζ η ίδια παρουσιάστηκε κ η άλλη Κριστίνα νεαρά χυμώδης αν έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ας ενημερώσει ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Η μελαχρινη οντως ωραιο αν και μ αυτα που φωρουσε δεν μας τα εδειχνε ολα.Επισης το λεει απο μονη της οτι ειναι ξεπετα, εχουμε ξεφυγει.Λεει αμα θες για πιο χαλαρα παρε την αλλη, σαν να λεει ειμαι φολα.Πηρα την ξανθια επειδη στην γυρα που εκανα ηταν τραγικη η κατασταση, ειδα τις βυζαρες της και μπηκα. Η αληθεια ειναι οτι οταν την ειδα απο πιο κοντα μου φανηκε πιο γερασμενη και ειχε παραπανισια κιλα.Δεν μιλαει αγγλικα, μουγκα μεσα νεκρικη σιγη.Το μονο θετικο οτι τον εφαγε αδιαμαρτηρητα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Ναυάγιο είσαι μεγάλε καθένας ότι γουστάρει με τα λεφτά του.
Ναυάγιο σίγουρα όχι που υπάρχουν κάποιοι που πηγαίνουν με 50 το απλο και την ειδα ολες οι γκόμενές μουναρες

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Καλή πρωταπριλιά

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
570
Πόντοι
36
Που να βρίσκεται άραγε αυτή η ψηχη;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Το παστακι μου η Λουσια βγηκε απο το προγραμμα, γνωριζει κανενας εφυγε στα μερη της και το χασαμε το κορμι.??? .....πφφφφ

Sad Happy Hour GIF

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Το παστακι μου η Λουσια βγηκε απο το προγραμμα, γνωριζει κανενας εφυγε στα μερη της και το χασαμε το κορμι.??? .....πφφφφ

Sad Happy Hour GIF
Γεματο παστακια ειναι τα μπουρδελα αυτη την στιγμη γιατι ανχωνεσαι...θα βρεις αλλη. Το προβλημα το εχουμε εμεις που θελουμε μοντελακια με καλες υπηρεσιες...

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Η μελαχρινη οντως ωραιο αν και μ αυτα που φωρουσε δεν μας τα εδειχνε ολα.Επισης το λεει απο μονη της οτι ειναι ξεπετα, εχουμε ξεφυγει.Λεει αμα θες για πιο χαλαρα παρε την αλλη, σαν να λεει ειμαι φολα.Πηρα την ξανθια επειδη στην γυρα που εκανα ηταν τραγικη η κατασταση, ειδα τις βυζαρες της και μπηκα. Η αληθεια ειναι οτι οταν την ειδα απο πιο κοντα μου φανηκε πιο γερασμενη και ειχε παραπανισια κιλα.Δεν μιλαει αγγλικα, μουγκα μεσα νεκρικη σιγη.Το μονο θετικο οτι τον εφαγε αδιαμαρτηρητα
Οπότε, προχωράμε. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom