Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.976
- Πόντοι
- 10.555
εε με λεπτομερειες πες ρε αδερφεΠολλες και καλα ηταν.
![]()
εε με λεπτομερειες πες ρε αδερφεΠολλες και καλα ηταν.
![]()
Βεροια μπαινουν λιγοτεροι βρωμιαρηδες.Αθηνα μπαινοβγαινουν περισσοτεροι βρωμιαριδες
Να διαβασεις τις κριτικες μου.εε με λεπτομερειες πες ρε αδερφε
Κωλο πηρες;Σήμερα δοκίμασα Ρίτα πρώτη φορά, ξέρετε κωλαράκι απόλαυση καλή γενικά θέλει να σε ευχαριστήσει και το δείχνει με κάθε τρόπο,ισπανικο ,γλύψιμο μπαλες με τελείωμα στο στομα της ,όσον αφορά εμφάνιση μια χαρά ήταν όχι όπως έλεγε ένας εδω
Το μαγαζι προσαρμοζεται στα θελω του πελατη, ετσι λειτουργει η αγορα.Εγω δε μιλαω με υποθετικα και ιδανικα σεναρια σε εναν αλλο κοσμο που συμφερουν τους παντες.
Προτεινω να προσαρμοστουμε και να μαθουμε να λειτουργουμε σε αυτα που εχουμε μπροστα μας.
ιδανικά σενάρια δεν πρόκειται να υπάρξουν φίλε μου, από τη στιγμή που το άθλημα πλέον έχει γίνει σούπα, level δεν πρόκειται να ανέβει. όσον αφορά την προσαρμογή μας, εφόσον υπάρχει ένας αμετρητος αριθμός ανδρών που πηγαίνουν εκει για τσάρκα και χαβαλέ και μετα σηκώνονται και φεύγουν, δεν πρόκειται να έρθει στα λημέρια μας καμία προκομενη, και αν έρθει, θα είναι θέμα χρόνου ότι θα φύγει και θα καταλήξει στην πρωτεύουσα για τον απλούστατο λόγο, κάνουν 50 σαλοναρίσματα και πέρνουν βαριά 10 εισόδους και από τις 10 εισόδους οι 7 είναι με το απλό. και μετά μιλάμε εμείς για κομοδίνα, οταν αυτές περπατάνε 8 και 10 ώρες πάνω σε τακούνια εξαιτίας αυτών που κάνουν χαβαλέ.Εγω δε μιλαω με υποθετικα και ιδανικα σεναρια σε εναν αλλο κοσμο που συμφερουν τους παντες.
Προτεινω να προσαρμοστουμε και να μαθουμε να λειτουργουμε σε αυτα που εχουμε μπροστα μας.
Εννοείται και δεν το μετανιώνωΚωλο πηρες;
Αδερφέ καμία σχέση η περιγραφή που έκανα με την ερώτηση σούείχε καρέ η ρουμανα και μιλούσε ψιλό ελληνικά?
Ε και??και εδώ μπαίνουν και δίνεις απλο 40Αθηνα μπαινοβγαινουν περισσοτεροι βρωμιαριδες
Και πρωτεύουσα να παει πάλι θα κάνει βόλτες επανω στα τακούνια, αυτοί εινσι η δουλειά της, φυσικα και πιτσιρίκια μπαίνουν για χαβαλέ αλλα οχι πάντα γιατι δεν ανοίγουν πανταιδανικά σενάρια δεν πρόκειται να υπάρξουν φίλε μου, από τη στιγμή που το άθλημα πλέον έχει γίνει σούπα, level δεν πρόκειται να ανέβει. όσον αφορά την προσαρμογή μας, εφόσον υπάρχει ένας αμετρητος αριθμός ανδρών που πηγαίνουν εκει για τσάρκα και χαβαλέ και μετα σηκώνονται και φεύγουν, δεν πρόκειται να έρθει στα λημέρια μας καμία προκομενη, και αν έρθει, θα είναι θέμα χρόνου ότι θα φύγει και θα καταλήξει στην πρωτεύουσα για τον απλούστατο λόγο, κάνουν 50 σαλοναρίσματα και πέρνουν βαριά 10 εισόδους και από τις 10 εισόδους οι 7 είναι με το απλό. και μετά μιλάμε εμείς για κομοδίνα, οταν αυτές περπατάνε 8 και 10 ώρες πάνω σε τακούνια εξαιτίας αυτών που κάνουν χαβαλέ.
λες ότι την είδες πρώτη φορά και ρώτησα για χαρακτηριστικά της για να δω αν είναι μια που ήταν και πάλια γιατί και η σαμιρα ήταν παλιαΑδερφέ καμία σχέση η περιγραφή που έκανα με την ερώτηση σού
Στην Αθηνα όμως βρισκεις με 10 και 20 ευρω να γαμησεις παρολο που υπαρχουν ιδιοι μισθοι!!!Σορρυ αλλα παλι ακυρες μαλακιες λες.
Δεν υπαρχει "σωστο" πρωκτικο.
Αυτες που το κανουν μπορει να εχουν διαφορους περιορισμους οπως μεγεθος, ενταση κλπ. Η Μπιανκα ειναι 26 χρονων μιση σταλια ανθρωπος, ζοριστηκε και απτις 2 εισοδους της οταν πηγα πιο δυνατα. Η Ριτα (δεν εχω παει) τα καταπινει ολα με τον κωλο της, ειναι 55-φευγα χρονων και της εχει γινει σαμπρελα.
ΕΣΕΙΣ σεβαστητε τα λεφτα σας και μαθετε να λειτουργειτε με τον ανθρωπο που εχετς μπροστα σας. Δε μπορεις να πας μεσα , και επειδη πληρωσες , να την ξεχειλωσεις. Προφανως και θα θυμωσει η γκομενα. Ειδες εσυ οτι η ταδε εφαγε 2 μαυρες ψωλες απο κωλο σε τσοντα και εχεις συμπερανει το "σωστο" πρωκτικο.
Εχω παει 6-7 φορες. Στο πρωτο πρωκτικο μου το ειπε ευγενικα και ωραια οπως το λες "δεν ξερω αν θα μπορεσω να το βαλω ολο". Την αφησα να το κανει μονη της και να παρει το χρονο της, δεν της το καρφωσα ολο μεσα και αρχισα να την σφυροκοπαω.
Η τριτη μαλακια-δικιολογια ειναι το οτι καποιοι δουλευουν 12ωρα για 40 ευρω. Οχι δεν υπαρχουν τετοιοι. Αν υπαρχουν τοτε προβλημα τους, αυτοι δεν σεβοντε τον εαυτο τους, το χρονο, τη ζωη τους και τα λεφτα τους. Η πορνη που ζηταει 40 το απλο δεν εχει κανενα λογο να συγκριθει με το οικονομικο στατους σας. Αλλοι δουλευουν για 500-600 το μηνα, πρεπει δηλαδη οι τανες να το πανε 5-10 ευρω το απλο?
Καθομαι τωρα και εξηγω σε μεγαλους ανθρωπους τα αυτονοητα....
Δεν είχε καμία καρέ.τοτε πες για πια μιλάςλες ότι την είδες πρώτη φορά και ρώτησα για χαρακτηριστικά της για να δω αν είναι μια που ήταν και πάλια γιατί και η σαμιρα ήταν παλια
έλεγα μήπως ήταν η τζωρτζινα γιατί ήταν και εκείνη λεπτή ρουμανα και έφυγε και λεω μήπως γύρισε όπως έκανε η σαμιραΔεν είχε καμία καρέ.τοτε πες για πια μιλάς
Νικηφόρου Ουρανού 11, Belarus. Η κοπέλα αφήνει χύσιμο στα κωλομάγουλα και τα βυζακια.Καλησπέρα, ανεβαίνω Θεσσαλονική. Ποια αφήνει ελεύθερο χύσιμο στα βυζιά και ποια πιπιλισμα στα βυζια;
Ε και??και εδώ μπαίνουν και δίνεις απλο 40