Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Πολλες και καλα ηταν.

Lmao Laughing GIF
εε με λεπτομερειες πες ρε αδερφε

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Σήμερα δοκίμασα Ρίτα πρώτη φορά, ξέρετε κωλαράκι απόλαυση καλή γενικά θέλει να σε ευχαριστήσει και το δείχνει με κάθε τρόπο,ισπανικο ,γλύψιμο μπαλες με τελείωμα στο στομα της ,όσον αφορά εμφάνιση μια χαρά ήταν όχι όπως έλεγε ένας εδω
Κωλο πηρες;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Εγω δε μιλαω με υποθετικα και ιδανικα σεναρια σε εναν αλλο κοσμο που συμφερουν τους παντες.
Προτεινω να προσαρμοστουμε και να μαθουμε να λειτουργουμε σε αυτα που εχουμε μπροστα μας.
Το μαγαζι προσαρμοζεται στα θελω του πελατη, ετσι λειτουργει η αγορα.
Αλλιως ξεχνα τους πελατες, κλεισε και την επιχειρηση μετα.

Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Εγω δε μιλαω με υποθετικα και ιδανικα σεναρια σε εναν αλλο κοσμο που συμφερουν τους παντες.
Προτεινω να προσαρμοστουμε και να μαθουμε να λειτουργουμε σε αυτα που εχουμε μπροστα μας.
ιδανικά σενάρια δεν πρόκειται να υπάρξουν φίλε μου, από τη στιγμή που το άθλημα πλέον έχει γίνει σούπα, level δεν πρόκειται να ανέβει. όσον αφορά την προσαρμογή μας, εφόσον υπάρχει ένας αμετρητος αριθμός ανδρών που πηγαίνουν εκει για τσάρκα και χαβαλέ και μετα σηκώνονται και φεύγουν, δεν πρόκειται να έρθει στα λημέρια μας καμία προκομενη, και αν έρθει, θα είναι θέμα χρόνου ότι θα φύγει και θα καταλήξει στην πρωτεύουσα για τον απλούστατο λόγο, κάνουν 50 σαλοναρίσματα και πέρνουν βαριά 10 εισόδους και από τις 10 εισόδους οι 7 είναι με το απλό. και μετά μιλάμε εμείς για κομοδίνα, οταν αυτές περπατάνε 8 και 10 ώρες πάνω σε τακούνια εξαιτίας αυτών που κάνουν χαβαλέ.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
ιδανικά σενάρια δεν πρόκειται να υπάρξουν φίλε μου, από τη στιγμή που το άθλημα πλέον έχει γίνει σούπα, level δεν πρόκειται να ανέβει. όσον αφορά την προσαρμογή μας, εφόσον υπάρχει ένας αμετρητος αριθμός ανδρών που πηγαίνουν εκει για τσάρκα και χαβαλέ και μετα σηκώνονται και φεύγουν, δεν πρόκειται να έρθει στα λημέρια μας καμία προκομενη, και αν έρθει, θα είναι θέμα χρόνου ότι θα φύγει και θα καταλήξει στην πρωτεύουσα για τον απλούστατο λόγο, κάνουν 50 σαλοναρίσματα και πέρνουν βαριά 10 εισόδους και από τις 10 εισόδους οι 7 είναι με το απλό. και μετά μιλάμε εμείς για κομοδίνα, οταν αυτές περπατάνε 8 και 10 ώρες πάνω σε τακούνια εξαιτίας αυτών που κάνουν χαβαλέ.
Και πρωτεύουσα να παει πάλι θα κάνει βόλτες επανω στα τακούνια, αυτοί εινσι η δουλειά της, φυσικα και πιτσιρίκια μπαίνουν για χαβαλέ αλλα οχι πάντα γιατι δεν ανοίγουν παντα

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
Αδερφέ καμία σχέση η περιγραφή που έκανα με την ερώτηση σού
λες ότι την είδες πρώτη φορά και ρώτησα για χαρακτηριστικά της για να δω αν είναι μια που ήταν και πάλια γιατί και η σαμιρα ήταν παλια

Τελευταία τροποποίηση:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
880
Πόντοι
376
Σορρυ αλλα παλι ακυρες μαλακιες λες.
Δεν υπαρχει "σωστο" πρωκτικο.

Αυτες που το κανουν μπορει να εχουν διαφορους περιορισμους οπως μεγεθος, ενταση κλπ. Η Μπιανκα ειναι 26 χρονων μιση σταλια ανθρωπος, ζοριστηκε και απτις 2 εισοδους της οταν πηγα πιο δυνατα. Η Ριτα (δεν εχω παει) τα καταπινει ολα με τον κωλο της, ειναι 55-φευγα χρονων και της εχει γινει σαμπρελα.

ΕΣΕΙΣ σεβαστητε τα λεφτα σας και μαθετε να λειτουργειτε με τον ανθρωπο που εχετς μπροστα σας. Δε μπορεις να πας μεσα , και επειδη πληρωσες , να την ξεχειλωσεις. Προφανως και θα θυμωσει η γκομενα. Ειδες εσυ οτι η ταδε εφαγε 2 μαυρες ψωλες απο κωλο σε τσοντα και εχεις συμπερανει το "σωστο" πρωκτικο.

Εχω παει 6-7 φορες. Στο πρωτο πρωκτικο μου το ειπε ευγενικα και ωραια οπως το λες "δεν ξερω αν θα μπορεσω να το βαλω ολο". Την αφησα να το κανει μονη της και να παρει το χρονο της, δεν της το καρφωσα ολο μεσα και αρχισα να την σφυροκοπαω.
Η τριτη μαλακια-δικιολογια ειναι το οτι καποιοι δουλευουν 12ωρα για 40 ευρω. Οχι δεν υπαρχουν τετοιοι. Αν υπαρχουν τοτε προβλημα τους, αυτοι δεν σεβοντε τον εαυτο τους, το χρονο, τη ζωη τους και τα λεφτα τους. Η πορνη που ζηταει 40 το απλο δεν εχει κανενα λογο να συγκριθει με το οικονομικο στατους σας. Αλλοι δουλευουν για 500-600 το μηνα, πρεπει δηλαδη οι τανες να το πανε 5-10 ευρω το απλο?

Καθομαι τωρα και εξηγω σε μεγαλους ανθρωπους τα αυτονοητα....
Στην Αθηνα όμως βρισκεις με 10 και 20 ευρω να γαμησεις παρολο που υπαρχουν ιδιοι μισθοι!!!
Οι μισθοι κυμαινονται απο 800-900 ευρω σημερα στην Ελλαδα...!!
Οι τιμες στην Θεσ/νίκη ειναι οπως στο εξωτερικο!!! 30-50 το απλο...
Αα να υπενθυμίσω για καποιους που δεν το ξέρουνε. Τα σπιτια στην Θεσ/νίκη εινσι γερμανικων συμφερόντων...!!

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
λες ότι την είδες πρώτη φορά και ρώτησα για χαρακτηριστικά της για να δω αν είναι μια που ήταν και πάλια γιατί και η σαμιρα ήταν παλια
Δεν είχε καμία καρέ.τοτε πες για πια μιλάς

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
Δεν είχε καμία καρέ.τοτε πες για πια μιλάς
έλεγα μήπως ήταν η τζωρτζινα γιατί ήταν και εκείνη λεπτή ρουμανα και έφυγε και λεω μήπως γύρισε όπως έκανε η σαμιρα

hyena

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
2.226
Πόντοι
441
Καλησπέρα, ανεβαίνω Θεσσαλονική. Ποια αφήνει ελεύθερο χύσιμο στα βυζιά και ποια πιπιλισμα στα βυζια;
Νικηφόρου Ουρανού 11, Belarus. Η κοπέλα αφήνει χύσιμο στα κωλομάγουλα και τα βυζακια.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Περασμα πριν 2-3 μερες με Λουσια. Γενικα πολυ τιμια απο αυτες που υπαρχουν τωρα. Πιπα αρκετα καλη με πολυ σαλιο και deepthroat οχι επιπεδου καρινας αλλα αρκετα καλη και κανει και προκαταρτικα. Εχω γραψει και κριτικη αναλυτικοτερα. Γενικα θα ξαναπροτιμηθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom