Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
η Μπιάνγκα δεν κοιτάει να κλεψει μόνο στο πρωκτικό αλλα και στο ιεραποστολικό, εγώ μόλις πηγα να ρίξω μερικές δυνατές πουτσιες τα πηρε κρανίο και μου λεει "εεε τι κανεις" τι να κανω μανα μου να βαλω και ρυθμιστή και στον πουτσο μου?? Ελεος.......... απο τότε μόνο χειραψία στο σαλονι και στην επομενη
Την εχω παρει πολλες φορες εγω και εχουμε επικοινωνια. Εχει τυχει να την καρφωσω δυνατα και απο μπροστα και απο κωλο. Ποναει παιδια, δεν φταιει αυτη.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Την εχω παρει πολλες φορες εγω και εχουμε επικοινωνια. Εχει τυχει να την καρφωσω δυνατα και απο μπροστα και απο κωλο. Ποναει παιδια, δεν φταιει αυτη.
Αμα ποναει να ΜΗΝ δινει κωλο και οταν βλεπει καποιον με μεγαλο πουτσο να λεει ευγενικα δεν μπορω να κανω σεξ και να επιστρεφει τα λεφτα....η κοροιδια πρεπει να σταματησει αλλοι δουλευουν 12ωρες για 40€ ευρω

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Αμα ποναει να ΜΗΝ δινει κωλο και οταν βλεπει καποιον με μεγαλο πουτσο να λεει ευγενικα δεν μπορω να κανω σεξ και να επιστρεφει τα λεφτα....η κοροιδια πρεπει να σταματησει αλλοι δουλευουν 12ωρες για 40€ ευρω
Και σε μενα ειπε οτι μπορει να μην τα καταφερει αλλα το πηρε ολο. Και ξαναλεω γιατι προτρεχεις...ποναει στα δυνατα καρφωματα.
Δεν υπαρχει "ας μη δινει" ή "αλλοι δουλευουν 12ωρο για 40". Ειναι τελειως ακυρες δικιολογιες και τα δυο

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Εγω ευτυχως ΔΕΝ την πατησα με την βρωμιαρα τη Μπιανκα....οσες φορες την εχω δει μου πριζει τα @@ να περασω στο δωματιο μια φορα στο σαλονι εκατσε στα ποδια μου και μου επιανε το πουτσο αλλα μου ηρθε μια μποχα απο το στομα της + οτι ηταν με σαγιοναρες και εφυγα ετσι γλιτωσα τη ΦΟΛΑ!!!
Εγώ πάλι δυστυχώς έφαγα παπά στο σαλόνι και μετά στο δωμάτιο που ξεκινήσαμε ήταν μη και μη! Έπρεπε να είχα φύγει πριν καλά ξεντυθώ. Μαλακία μου μεγάλη! Αυτά παθαίνεις όταν έχεις αδυναμία στις πετίτ…

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Σκεφτομαι να κατεβω μετα απο 2 βδομαδες αποχη σημερα. Σκεφτομαι να δοκιμασω την Λουσια στο paradise μιας και δεν εχουν μεινει πολλες επιλογες για να μην κλαις τα λεφτα σου και εχω διαβασει 1-2 καλα σχολια για την συγκεκριμενη. Εχει κανεις καμια προσφατη εμπειρια? Στα του αγωνα ειναι καλη?
Δυο φορες τη πηρα φιλε..καλη ειναι μεσα σε αποδοση...βεβαια ισχυει το οτι οσο πιο νωρις πας τοσο πιο καλη αποδοση θα εχει σε σχρση αν πας 05.30 στο σχολασμα

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Σε ποιο μαγαζι? Ειναι αυτη η elena.loredana.22 στο ινστα?
Οχι δε λεμε αυτη την ελενα...αυτη που εγραψες εσυ στο ινστα ειναι 35 + με μεγαλα βυζια και εδω τη γραφουμε ως ελενα η πρασινοματα με τα μεγαλα βυζια

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Η Έλενα είχε κόκκινα καρέ μαλλιά πολύ σεξυ γενικά από πίσω με την κωλαρα της οτκ, και το τελείωμα ειδικά αφού έδινα όσο πόνο ήθελα και πιπα ήταν δυνατή!

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
Έδινε fb γενικά αυτή και τη πήρε ένας νταλαβερτζης μαζί του μιας και έπινε η τζωρτζινα . Δεν γνωρίζω αν θα ξαναεμφανιστεί
έχεις το fb μήπως γτ δεν μου το χει δωσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν μας εδωσες να καταλβουμε σε ποιο και ποια λες
είναι ένα ανακαινισμενο δίπλα από το 3β στον χωματόδρομο και είναι μια ξανθιά εκεί βραδινή

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Και σε μενα ειπε οτι μπορει να μην τα καταφερει αλλα το πηρε ολο. Και ξαναλεω γιατι προτρεχεις...ποναει στα δυνατα καρφωματα.
Δεν υπαρχει "ας μη δινει" ή "αλλοι δουλευουν 12ωρο για 40". Ειναι τελειως ακυρες δικιολογιες και τα δυο
τι λες ρε αδερφε; και γιατι ακυρες δικαιολογιες;

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Οχι δε λεμε αυτη την ελενα...αυτη που εγραψες εσυ στο ινστα ειναι 35 + με μεγαλα βυζια και εδω τη γραφουμε ως ελενα η πρασινοματα με τα μεγαλα βυζια
35+ ειναι??? :embarrased: δεν της φαινεται

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Γιατι ακυρες δικαιολογιες? Η καθε κοπελα εχει δικαιωμα να επιλεξει τι θα κανει(εκτος αν ειναι traffiking)....πολλες ΔΕΝ κανουν πρωκτικο.
Αλλα οταν επιλεγει να κανει κατι πρεπει να το κανει σωστα και να σεβετε τα λεφτα που δινουμε αλλιως θα βαραει μυγες ολη μερα και θα παρακαλαει στο σαλονι να μπει κανας πελατης

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
μάγκες ξέρετε τίποτα για αυτήν την τζωρτζινα γτ ήταν η καλύτερη που έχω πάει. η βυκι μου είχε πει κάτι πως έφυγε πίσω Ρουμανία και παντρεύτηκε και ελπίζω να γυρίσει καποτε
Ναι ήταν όμορφη και περιποιητική μέσα. Aν έφυγε Ρουμανία και παντρεύτηκε.... Για ποιον λόγο ελπίζεις να γυρίσει πίσω;

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.427
Πόντοι
4.435
Καλησπέρα στην ομάδα. Κάτι άκουσα για τη Μόνικα οτι επέστρεψε αλλά δε τη βρήκα πουθενα. Τι έγινε.? Της δώσατε το μουνί Στο χέρι και κάνει αποθεραπεία ?

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.469
Πόντοι
201
Μην περιμενεις να γαμησεις την Βανδη αλλα δευτερα και τριτα ονοματα σε μπουζουκια Β'κατηγοριας μπορεις ευκολα αρκει να πληρωσεις 500+ οπως και ανερχομενα μοντελα-influencer..
Θυμαμαι πριν κανα 20 χρονια την Πετρουλα που ελεγε τον καιρο(οι παλιοι θα την θυμουνται σιγουρα!!) Αυτη γυριζε ολη την επαρχεια και εκανε guest εμφανισεις σε club η ταριφα για να την παρεις ηταν 1000...Την ειχε γαμησει το αφεντικο μου στο club που δουλευα και την αλλη μερα εκλεγε τα λεφτα τερμα μαστουρουμενη ηταν δεν εκανε τιποτα στο κρεβατι!!
Οοοο σουλταααν χαχαχαχ

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Γιατι ακυρες δικαιολογιες? Η καθε κοπελα εχει δικαιωμα να επιλεξει τι θα κανει(εκτος αν ειναι traffiking)....πολλες ΔΕΝ κανουν πρωκτικο.
Αλλα οταν επιλεγει να κανει κατι πρεπει να το κανει σωστα και να σεβετε τα λεφτα που δινουμε αλλιως θα βαραει μυγες ολη μερα και θα παρακαλαει στο σαλονι να μπει κανας πελατης
Σορρυ αλλα παλι ακυρες μαλακιες λες.
Δεν υπαρχει "σωστο" πρωκτικο.

Αυτες που το κανουν μπορει να εχουν διαφορους περιορισμους οπως μεγεθος, ενταση κλπ. Η Μπιανκα ειναι 26 χρονων μιση σταλια ανθρωπος, ζοριστηκε και απτις 2 εισοδους της οταν πηγα πιο δυνατα. Η Ριτα (δεν εχω παει) τα καταπινει ολα με τον κωλο της, ειναι 55-φευγα χρονων και της εχει γινει σαμπρελα.

ΕΣΕΙΣ σεβαστητε τα λεφτα σας και μαθετε να λειτουργειτε με τον ανθρωπο που εχετς μπροστα σας. Δε μπορεις να πας μεσα , και επειδη πληρωσες , να την ξεχειλωσεις. Προφανως και θα θυμωσει η γκομενα. Ειδες εσυ οτι η ταδε εφαγε 2 μαυρες ψωλες απο κωλο σε τσοντα και εχεις συμπερανει το "σωστο" πρωκτικο.

Εχω παει 6-7 φορες. Στο πρωτο πρωκτικο μου το ειπε ευγενικα και ωραια οπως το λες "δεν ξερω αν θα μπορεσω να το βαλω ολο". Την αφησα να το κανει μονη της και να παρει το χρονο της, δεν της το καρφωσα ολο μεσα και αρχισα να την σφυροκοπαω.
Η τριτη μαλακια-δικιολογια ειναι το οτι καποιοι δουλευουν 12ωρα για 40 ευρω. Οχι δεν υπαρχουν τετοιοι. Αν υπαρχουν τοτε προβλημα τους, αυτοι δεν σεβοντε τον εαυτο τους, το χρονο, τη ζωη τους και τα λεφτα τους. Η πορνη που ζηταει 40 το απλο δεν εχει κανενα λογο να συγκριθει με το οικονομικο στατους σας. Αλλοι δουλευουν για 500-600 το μηνα, πρεπει δηλαδη οι τανες να το πανε 5-10 ευρω το απλο?

Καθομαι τωρα και εξηγω σε μεγαλους ανθρωπους τα αυτονοητα....

Τελευταία τροποποίηση:

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Σορρυ αλλα παλι ακυρες μαλακιες λες.
Δεν υπαρχει "σωστο" πρωκτικο.

Αυτες που το κανουν μπορει να εχουν διαφορους περιορισμους οπως μεγεθος, ενταση κλπ. Η Μπιανκα ειναι 26 χρονων μιση σταλια ανθρωπος, ζοριστηκε και απτις 2 εισοδους της οταν πηγα πιο δυνατα. Η Ριτα (δεν εχω παει) τα καταπινει ολα με τον κωλο της, ειναι 55-φευγα χρονων και της εχει γινει σαμπρελα.

ΕΣΕΙΣ σεβαστητε τα λεφτα σας και μαθετε να λειτουργειτε με τον ανθρωπο που εχετς μπροστα σας. Δε μπορεις να πας μεσα , και επειδη πληρωσες , να την ξεχειλωσεις. Προφανως και θα θυμωσει η γκομενα. Ειδες εσυ οτι η ταδε εφαγε 2 μαυρες ψωλες απο κωλο σε τσοντα και εχεις συμπερανει το "σωστο" πρωκτικο.

Εχω παει 6-7 φορες. Στο πρωτο πρωκτικο μου το ειπε ευγενικα και ωραια οπως το λες "δεν ξερω αν θα μπορεσω να το βαλω ολο". Την αφησα να το κανει μονη της και να παρει το χρονο της, δεν της το καρφωσα ολο μεσα και αρχισα να την σφυροκοπαω.
Η τριτη μαλακια-δικιολογια ειναι το οτι καποιοι δουλευουν 12ωρα για 40 ευρω. Οχι δεν υπαρχουν τετοιοι. Αν υπαρχουν τοτε προβλημα τους, αυτοι δεν σεβοντε τον εαυτο τους, το χρονο, τη ζωη τους και τα λεφτα τους. Η πορνη που ζηταει 40 το απλο δεν εχει κανενα λογο να συγκριθει με το οικονομικο στατους σας. Αλλοι δουλευουν για 500-600 το μηνα, πρεπει δηλαδη οι τανες να το πανε 5-10 ευρω το απλο?

Καθομαι τωρα και εξηγω σε μεγαλους ανθρωπους τα αυτονοητα....
αρχικα προσεχε το πως μιλας, δευτερον διαβασε πιο προσεχτικα τι λεει ο συναδελφος. Δεν μιλησε για σωστο και λαθος, ειπε να επιστρεφει τα λεφτα οταν δεν μπορει ακομα και ολο το ποσο και να σταματαει το ραντεβου, οχι σε φαση "α δεν μπορω πρωκτικο, θα σου δωσω πισω τα μισα". Οσο για αυτες που θελουν να κανουν πρωκτικο ξερουν μια χαρα το πως να "ανοιξουν", ξερουν οτι δεν υπαρχει πουτσα σε σχημα στυλο. Επισης πλακα εχεις που μιλας για Ριτα τη στιγμη που λες οτι δεν εχεις παει. Σε πληροφορω ουτε τα καταπινει ολα, ουτε 55+ ειναι

qass

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
11
Πόντοι
0
Μια jesica τσεχα που δουλευει σημερα στο inside την εχει παρει κανεις? Αξιζει?
Επίσκεψη σήμερα . Φανταστική !! Φόραγε εσώρουχα και δυχτακι. Στην αρχή μου γύρισε την πλάτη για να την χαϊδεύω, γύρισε άρχισε να βγάζει τα εσώρουχα και με έβαλε μέσα στο στήθος της . Γυρίζει και στο όρθιο άρχισε να μου τρίβετε με τον κώλο της ενώ εγώ την χαιδευα στο στήθος και στο μούνι της . Γύρισε πάλι με βάζει να ξαπλώσω μου χωράει σκουφάκι και αρχίζει ένα βαθύ. Ενώ γυρίζει και την γλύφω για κάνα δεκάλεπτο με αυτή να έχει φοβερό Ρυθμό. Μετά ανεβαίνω και καταλάβετε !! Δεν άργησα να τελειώσω . Με κρατούσε μέσα της και μου χαμογελούσε.
Θα την επισκεφτώ πάλι . Είναι λέει 29 χρόνων με φοβερό απαλό σώμα !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom