Γιατι ακυρες δικαιολογιες? Η καθε κοπελα εχει δικαιωμα να επιλεξει τι θα κανει(εκτος αν ειναι traffiking)....πολλες ΔΕΝ κανουν πρωκτικο.
Αλλα οταν επιλεγει να κανει κατι πρεπει να το κανει σωστα και να σεβετε τα λεφτα που δινουμε αλλιως θα βαραει μυγες ολη μερα και θα παρακαλαει στο σαλονι να μπει κανας πελατης
Σορρυ αλλα παλι ακυρες μαλακιες λες.
Δεν υπαρχει "σωστο" πρωκτικο.
Αυτες που το κανουν μπορει να εχουν διαφορους περιορισμους οπως μεγεθος, ενταση κλπ. Η Μπιανκα ειναι 26 χρονων μιση σταλια ανθρωπος, ζοριστηκε και απτις 2 εισοδους της οταν πηγα πιο δυνατα. Η Ριτα (δεν εχω παει) τα καταπινει ολα με τον κωλο της, ειναι 55-φευγα χρονων και της εχει γινει σαμπρελα.
ΕΣΕΙΣ σεβαστητε τα λεφτα σας και μαθετε να λειτουργειτε με τον ανθρωπο που εχετς μπροστα σας. Δε μπορεις να πας μεσα , και επειδη πληρωσες , να την ξεχειλωσεις. Προφανως και θα θυμωσει η γκομενα. Ειδες εσυ οτι η ταδε εφαγε 2 μαυρες ψωλες απο κωλο σε τσοντα και εχεις συμπερανει το "σωστο" πρωκτικο.
Εχω παει 6-7 φορες. Στο πρωτο πρωκτικο μου το ειπε ευγενικα και ωραια οπως το λες "δεν ξερω αν θα μπορεσω να το βαλω ολο". Την αφησα να το κανει μονη της και να παρει το χρονο της, δεν της το καρφωσα ολο μεσα και αρχισα να την σφυροκοπαω.
Η τριτη μαλακια-δικιολογια ειναι το οτι καποιοι δουλευουν 12ωρα για 40 ευρω. Οχι δεν υπαρχουν τετοιοι. Αν υπαρχουν τοτε προβλημα τους, αυτοι δεν σεβοντε τον εαυτο τους, το χρονο, τη ζωη τους και τα λεφτα τους. Η πορνη που ζηταει 40 το απλο δεν εχει κανενα λογο να συγκριθει με το οικονομικο στατους σας. Αλλοι δουλευουν για 500-600 το μηνα, πρεπει δηλαδη οι τανες να το πανε 5-10 ευρω το απλο?
Καθομαι τωρα και εξηγω σε μεγαλους ανθρωπους τα αυτονοητα....