Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
1
Ναι την ...και καλα ισπανιδα Αννα Μαρια θα εννοεις. Δεν ηταν Ελληνίδα και ουτε φυσικα ισπανιδα. Ηταν καραβουλγάρα. Τι Ισπανίδα τρομαρα της...Για Το έτος εχεις δίκιο αν και δουλευε αρκετά χρονια πριν και μετά. Την γαμουσα "ενα φεγγαρι" στην προμηθεως δίπλα στο κωλομπαρο που φώναζε μια βλαμμένη "παλικάρι ελα να σου πω" και απέναντι από το μπλε και το διπλανο διώροφο. Ωραίο τσιμπουκι όπως λες πάντα με προφυλακτικό. Εμένα τουλάχιστον. Δε θυμάμαι να έκανε ακαποτο. Πολλές φορές την πετύχαινα έφευγε με έναν " ψωλαρά " μηχανόβιο. Ηταν καλή σχετικα στον " αγωνα" αν και κάποια χρόνια μετα εχασε τη φορμα της. Εχουν περάσει χρονια απο τοτε φυσικά έχω χάσει τα ιχνη και δε ξερω τι κανει. Υποθέτω θα έχει αποσυρθεί. Λογικά θα πλησιάζει τα 50 αν δεν τα έχει πατήσει. Εύχομαι πάντως να ειναι καλά.
Πολύ καλό κορίτσι μέσα στο δωμάτιο....αν ήσουν πελάτης τακτικός!!! Σχετικά όμορφη για τότε!

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
μάγκες ξέρετε τίποτα για αυτήν την τζωρτζινα γτ ήταν η καλύτερη που έχω πάει. η βυκι μου είχε πει κάτι πως έφυγε πίσω Ρουμανία και παντρεύτηκε και ελπίζω να γυρίσει καποτε
Δεν έχω ακούσει κάτι

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Είχα σκοπό να μην το γράψω αλλά θα το γράψω, μιας και δεν έβλεπα καλά σχόλια αναφέρομαι στην Έλενα την μικρή Ρουμάνα που είναι 20 κατι είχα καλή εμπειρία μαζί της μόνο φατσικα δεν τρελάθηκα σώμα μπρος πίσω τέλειο, πάρτε το σαν κριτική

Τελευταία τροποποίηση:

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Κοιτάει να κλέψει οι μιλφαρες γαμιούνται και το χαίρονται αυτή σκέφτεται μόνο το χρήμα. Απλά είναι μία επιλογή γι'αυτό την έγραψα
η Μπιάνγκα δεν κοιτάει να κλεψει μόνο στο πρωκτικό αλλα και στο ιεραποστολικό, εγώ μόλις πηγα να ρίξω μερικές δυνατές πουτσιες τα πηρε κρανίο και μου λεει "εεε τι κανεις" τι να κανω μανα μου να βαλω και ρυθμιστή και στον πουτσο μου?? Ελεος.......... απο τότε μόνο χειραψία στο σαλονι και στην επομενη

Benny 1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2024
Like
14
Πόντοι
0
Καλημερα.Καμια μαυρη υπάρχει στα ρδελα αυτή τη περιοδο γιατι δεν εχω δει καμια

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Είχα σκοπό να μην το γράψω αλλά θα το γράψω, μιας και δεν έβλεπα καλά σχόλια αναφέρομαι στην Έλενα την μικρή Ρουμάνα που είναι 20 κατι είχα καλή εμπειρία μαζί της μόνο φατσικα δεν τρελάθηκα σώμα μπρος πίσω τέλειο, πάρτε το σαν κριτική
Δεν τη βλεπω στο προγραμμα, εδω ειναι?

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Όχι επαρχία την πήρα ήταν συμμετοχική καλά πρόθυμη μου ξανά έκανε πιπα για κάποια λεπτά όταν μου έπεσε για να της τον βάλω

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
η Μπιάνγκα δεν κοιτάει να κλεψει μόνο στο πρωκτικό αλλα και στο ιεραποστολικό, εγώ μόλις πηγα να ρίξω μερικές δυνατές πουτσιες τα πηρε κρανίο και μου λεει "εεε τι κανεις" τι να κανω μανα μου να βαλω και ρυθμιστή και στον πουτσο μου?? Ελεος.......... απο τότε μόνο χειραψία στο σαλονι και στην επομενη
Παιδιά μακριά από Μπιάνκα! Είχα και εγώ κακή εμπειρία όσο δεν φαντάζεστε! Με άφησε στα κρύα του λουτρού πάνω στην πίπα γιατί έπιασα με το χέρι μου το προφυλακτικό πριν το γαμήσι! Βγήκε από το δωμάτιο φώναξε την τσατσά και τα πήρα και εγώ κρανίο άρχισα να φωνάζω. Πήρα κάποια λεφτά πίσω. Είναι πολύ μπάσταρδο η Μπιάνκα να προσέχετε και μην τρώτε παπά στο σαλόνι που παρουσιάζεται γατούλα!

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
Δηλαδή θες να μ πεις πως δεν παίζει κάποια βραδινή να δίνει κωλο
δίπλα από το 3β στον χωματόδρομο νμζ μινοταυρου λέγεται ο δρόμος, είναι ένα μπουρδελο που φαίνεται ανακαινισμενο από εξω και είναι μια ξανθιά που δίνει κολο αλλά ζητάει 70

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Καλησπέρα σας.Μια ερώτηση-Ρετρό:Ήταν μια μελαχρινή Ελληνίδα γύρω στο 2003 που είχε σαν ψευδωνυμο το "Ισπανίδα".Ήταν πολλά χρόνια στον Βαρδάρη αφού μια δεκαετία σχεδόν μετά την είχα ξαναπετύχει,με κοντό μαλλί αυτή τη φορά.Το εκπληκτικό με αυτήν ήταν πως η γκόμενα ήταν καταπληκτική στο σεξ και έκανε το καλύτερο Τσιμπούκι στον Πλανήτη,νόμιζα πως θα μου τον ξηλώσει και θα μου καταπιεί τον Βάλανο..Θυμαμαι πως μετά τα αυτιά μου ήταν έτοιμα να σπάσουν από την ένταση.Γνωριζει κάνεις εάν αυτή συνεχίζει πουθενά(αν και δύσκολα)?
3 χρόνια σκεφτόσουν να το ρωτήσεις?

unclown

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
10
Πόντοι
0
μάγκες ξέρετε τίποτα για αυτήν την τζωρτζινα γτ ήταν η καλύτερη που έχω πάει. η βυκι μου είχε πει κάτι πως έφυγε πίσω Ρουμανία και παντρεύτηκε και ελπίζω να γυρίσει καποτε
Έδινε fb γενικά αυτή και τη πήρε ένας νταλαβερτζης μαζί του μιας και έπινε η τζωρτζινα . Δεν γνωρίζω αν θα ξαναεμφανιστεί

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Παιδιά μακριά από Μπιάνκα! Είχα και εγώ κακή εμπειρία όσο δεν φαντάζεστε! Με άφησε στα κρύα του λουτρού πάνω στην πίπα γιατί έπιασα με το χέρι μου το προφυλακτικό πριν το γαμήσι! Βγήκε από το δωμάτιο φώναξε την τσατσά και τα πήρα και εγώ κρανίο άρχισα να φωνάζω. Πήρα κάποια λεφτά πίσω. Είναι πολύ μπάσταρδο η Μπιάνκα να προσέχετε και μην τρώτε παπά στο σαλόνι που παρουσιάζεται γατούλα!
Εγω ευτυχως ΔΕΝ την πατησα με την βρωμιαρα τη Μπιανκα....οσες φορες την εχω δει μου πριζει τα @@ να περασω στο δωματιο μια φορα στο σαλονι εκατσε στα ποδια μου και μου επιανε το πουτσο αλλα μου ηρθε μια μποχα απο το στομα της + οτι ηταν με σαγιοναρες και εφυγα ετσι γλιτωσα τη ΦΟΛΑ!!!

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Σκεφτομαι να κατεβω μετα απο 2 βδομαδες αποχη σημερα. Σκεφτομαι να δοκιμασω την Λουσια στο paradise μιας και δεν εχουν μεινει πολλες επιλογες για να μην κλαις τα λεφτα σου και εχω διαβασει 1-2 καλα σχολια για την συγκεκριμενη. Εχει κανεις καμια προσφατη εμπειρια? Στα του αγωνα ειναι καλη?

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
δίπλα από το 3β στον χωματόδρομο νμζ μινοταυρου λέγεται ο δρόμος, είναι ένα μπουρδελο που φαίνεται ανακαινισμενο από εξω και είναι μια ξανθιά που δίνει κολο αλλά ζητάει 70
δεν μας εδωσες να καταλβουμε σε ποιο και ποια λες

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Σε ποιο μαγαζι? Ειναι αυτη η elena.loredana.22 στο ινστα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom