Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
ρε μάγκες επειδή είμαι καινούργιος στην φάση που δίνουν κολο φθηνά?

Diavata$

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Πάντως όσες φορές ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και είναι η Σόνια (Σάντρα) πηγαίνω. Είναι στανταρακι. Δεν είναι καμία θεά το αντίθετο θα έλεγα αλλά τουλάχιστον το κρεβάτι μαζί της μου μένει αξέχαστο κάθε φορά για τα δικά μου πάντα δεδομένα και γούστα.
Είναι και κοντή και λεπτή την παίρνεις αγκαλιά και την ξεσκίζεις.
Κάποιες φορές κιόλας μου έχει τύχει να χύνει και αυτή.
Αυτή η Σόνια (Σάντρα) σε ποιο δουλεύει? Και τι βάρδια?

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Εγω εχω ξεκοψει αρκετα. Με 50 απλο δε θα μπω ουτε στις αγαπημενες μου. Τελευταια πηγα με 40 απλο στο paradise με Αφροδιτη που την ειδα πρωτη φορα.
30αρια δεν ξερω ποιες παιρνουν αλλα θυμαμαι μονο μια, την Λιντα. Σε εκεινη ευχαριστως...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Δηλαδή θες να μ πεις πως δεν παίζει κάποια βραδινή να δίνει κωλο
Ειχα πετυχει μια μεξικανη σοφια αν θυμαμαι καλα το βραδυ στο belarus που εδινε τον κωλο της ή 80 ή 100 ευρω ..δε ξερω αν συνεχιζει να δουλευει στο μαγαζι...και η μπιανκα η μαυρομαλλα που δινει τον κωλο της την πετυχα τελευταια φορα βραδυ στα ζυγα της πετρου ερημιτη απεναντι απο το 5α

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Εγω εχω ξεκοψει αρκετα. Με 50 απλο δε θα μπω ουτε στις αγαπημενες μου. Τελευταια πηγα με 40 απλο στο paradise με Αφροδιτη που την ειδα πρωτη φορα.
30αρια δεν ξερω ποιες παιρνουν αλλα θυμαμαι μονο μια, την Λιντα. Σε εκεινη ευχαριστως...
Την είχα πάρει στα prime της μετά έπεσε και δεν ακούγεται καν η κοπέλα αυτή άκουσα ότι δεν κάνει πολλές υπηρεσίες που έκανε κάποτε και ότι έβαλε κιλά

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Ειχα πετυχει μια μεξικανη σοφια αν θυμαμαι καλα το βραδυ στο belarus που εδινε τον κωλο της ή 80 ή 100 ευρω ..δε ξερω αν συνεχιζει να δουλευει στο μαγαζι...και η μπιανκα η μαυρομαλλα που δινει τον κωλο της την πετυχα τελευταια φορα βραδυ στα ζυγα της πετρου ερημιτη απεναντι απο το 5α
Ποια είναι η Μπιάνκα η μαυρομαλλα;

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Αυτη που δουλευε νικηφορου ουρανου 24 νομιζω
στο πρασινο γωνιακο που λεει hello οταν ανοιγει η πορτα ...κοντη μελαγχροινη ρουμανα

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
Περασμα με Βικυ στην Φριξου βραδινή βάρδια, εκει που ηταν η Τζωρτζινα που σε χουφτωνουν με το που μπαινεις. Καλο σεξ, με αρκετα ωραία κολπακια στην πιπα, όμως αυστηρή με την ώρα.
μάγκες ξέρετε τίποτα για αυτήν την τζωρτζινα γτ ήταν η καλύτερη που έχω πάει. η βυκι μου είχε πει κάτι πως έφυγε πίσω Ρουμανία και παντρεύτηκε και ελπίζω να γυρίσει καποτε

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Την είχα πάρει στα prime της μετά έπεσε και δεν ακούγεται καν η κοπέλα αυτή άκουσα ότι δεν κάνει πολλές υπηρεσίες που έκανε κάποτε και ότι έβαλε κιλά
Ναι εγραψα στην κριτικη μου οτι εβαλε κιλα, αλλα οριακα για τα γουστα μου. Δεν χαλασε κιολας...
Παντως απο ορεξη και χαρα ηταν η ιδια. Τωρα απο μεγαλα προγραμματα και prime με αυτην δε γνωριζω

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
48
Πόντοι
0
Πέρασα λόγω δουλειάς μεσημέρι από Νικ ουρανού.το go diva το είδα με αναμμένη ταμπέλα.αυτο δεν ήταν κλειστό για πολύ καιρό; ξανάνοιξε;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom