pavloskavlos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Κριτικές
- 6
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
ρε μάγκες επειδή είμαι καινούργιος στην φάση που δίνουν κολο φθηνά?
Δεν δίνουν,80 πλαςρε μάγκες επειδή είμαι καινούργιος στην φάση που δίνουν κολο φθηνά?
Αυτή η Σόνια (Σάντρα) σε ποιο δουλεύει? Και τι βάρδια?Πάντως όσες φορές ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και είναι η Σόνια (Σάντρα) πηγαίνω. Είναι στανταρακι. Δεν είναι καμία θεά το αντίθετο θα έλεγα αλλά τουλάχιστον το κρεβάτι μαζί της μου μένει αξέχαστο κάθε φορά για τα δικά μου πάντα δεδομένα και γούστα.
Είναι και κοντή και λεπτή την παίρνεις αγκαλιά και την ξεσκίζεις.
Κάποιες φορές κιόλας μου έχει τύχει να χύνει και αυτή.
Στην Φρίξου βράδυΑυτή η Σόνια (Σάντρα) σε ποιο δουλεύει? Και τι βάρδια?
Τι εννοείς φθηνά; Ρίτα, Βλαντα μιλφ , Μπιάνκα μικρό, όλες πρωινέςρε μάγκες επειδή είμαι καινούργιος στην φάση που δίνουν κολο φθηνά?
Δηλαδη σημερα δουλευει?Στην Φρίξου βράδυ
YepΔηλαδη σημερα δουλευει?
Δηλαδή θες να μ πεις πως δεν παίζει κάποια βραδινή να δίνει κωλοΤι εννοείς φθηνά; Ρίτα, Βλαντα μιλφ , Μπιάνκα μικρό, όλες πρωινές
Ειχα πετυχει μια μεξικανη σοφια αν θυμαμαι καλα το βραδυ στο belarus που εδινε τον κωλο της ή 80 ή 100 ευρω ..δε ξερω αν συνεχιζει να δουλευει στο μαγαζι...και η μπιανκα η μαυρομαλλα που δινει τον κωλο της την πετυχα τελευταια φορα βραδυ στα ζυγα της πετρου ερημιτη απεναντι απο το 5αΔηλαδή θες να μ πεις πως δεν παίζει κάποια βραδινή να δίνει κωλο
Την είχα πάρει στα prime της μετά έπεσε και δεν ακούγεται καν η κοπέλα αυτή άκουσα ότι δεν κάνει πολλές υπηρεσίες που έκανε κάποτε και ότι έβαλε κιλάΕγω εχω ξεκοψει αρκετα. Με 50 απλο δε θα μπω ουτε στις αγαπημενες μου. Τελευταια πηγα με 40 απλο στο paradise με Αφροδιτη που την ειδα πρωτη φορα.
30αρια δεν ξερω ποιες παιρνουν αλλα θυμαμαι μονο μια, την Λιντα. Σε εκεινη ευχαριστως...
Ποια είναι η Μπιάνκα η μαυρομαλλα;Ειχα πετυχει μια μεξικανη σοφια αν θυμαμαι καλα το βραδυ στο belarus που εδινε τον κωλο της ή 80 ή 100 ευρω ..δε ξερω αν συνεχιζει να δουλευει στο μαγαζι...και η μπιανκα η μαυρομαλλα που δινει τον κωλο της την πετυχα τελευταια φορα βραδυ στα ζυγα της πετρου ερημιτη απεναντι απο το 5α
σε ποιο δουλεύει μπιανκαΤι εννοείς φθηνά; Ρίτα, Βλαντα μιλφ , Μπιάνκα μικρό, όλες πρωινές
Αυτή δεν ήταν ξανθιά;Αυτη που δουλευε νικηφορου ουρανου 24 νομιζω
στο πρασινο γωνιακο που λεει hello οταν ανοιγει η πορτα ...κοντη μελαγχροινη ρουμανα
μάγκες ξέρετε τίποτα για αυτήν την τζωρτζινα γτ ήταν η καλύτερη που έχω πάει. η βυκι μου είχε πει κάτι πως έφυγε πίσω Ρουμανία και παντρεύτηκε και ελπίζω να γυρίσει καποτεΠερασμα με Βικυ στην Φριξου βραδινή βάρδια, εκει που ηταν η Τζωρτζινα που σε χουφτωνουν με το που μπαινεις. Καλο σεξ, με αρκετα ωραία κολπακια στην πιπα, όμως αυστηρή με την ώρα.
Ναι εγραψα στην κριτικη μου οτι εβαλε κιλα, αλλα οριακα για τα γουστα μου. Δεν χαλασε κιολας...Την είχα πάρει στα prime της μετά έπεσε και δεν ακούγεται καν η κοπέλα αυτή άκουσα ότι δεν κάνει πολλές υπηρεσίες που έκανε κάποτε και ότι έβαλε κιλά
Όχι εγώ δεν ξέρωΔηλαδή θες να μ πεις πως δεν παίζει κάποια βραδινή να δίνει κωλο
Κανονικά ανοιχτό ήτανΠέρασα λόγω δουλειάς μεσημέρι από Νικ ουρανού.το go diva το είδα με αναμμένη ταμπέλα.αυτο δεν ήταν κλειστό για πολύ καιρό; ξανάνοιξε;