Διαγραμμένο μέλος 265847
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2026
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Ναι την θυμάμαι , αυτή που έβγαινε γυμνή.Ναι στην Ερημίτη
Μάλιστα μου είχε πει μια φορά ότι είναι από την ΣΕΡΒΙΑ(;)
Ναι την θυμάμαι , αυτή που έβγαινε γυμνή.Ναι στην Ερημίτη
Δεν έχειInstagram από Σάντρα κανείς;
Το έχει κλείσει πλέονΔεν έχει
Οχι όλες η Μελίντα έχει και η σονια σίγουραΈχουν Instagram τα κορίτσια?
ΟύτεFacebook;
Θέλεις κάποιας άλλης ;Facebook;
Είχα δει στο fb της Αγγελικής ότι γυρνούσε σε κάτι κωλομπαρα στα δυτικά...όχι στα γνωστά!Instagram από Σάντρα κανείς;
Για ποια λες ότι γυρνούσε σε κολομπαραΕίχα δει στο fb της Αγγελικής ότι γυρνούσε σε κάτι κωλομπαρα στα δυτικά...όχι στα γνωστά!
ΑγγελικήΓια ποια λες ότι γυρνούσε σε κολομπαρα
Έχω απο κάποιες άλλες και απο τσατσαδες αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω την Καρολίνα. Θα μπορούσα ενδιέφερεΌποιος βρει το instagram της κουκλάρας Καρολίνας είναι ο τοπ μύστης των μπου
Στα δυτικά κιόλας ;; ΩραίαΑγγελική
Στον εύοσμο δεν υπάρχει κολομπαροΕύοσμο λέει και οι φωτό που έβαζε δεν παίζει να ήταν κωλόμπαρο αλλά κάτι σαν ταβερνα
Αν το βρεις πες το και σε εμένα ρε φίλε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα ήθελα να την δω και στα σοσιαλ είναι πολύ όμορφηΈχω απο κάποιες άλλες και απο τσατσαδες αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω την Καρολίνα. Θα μπορούσα ενδιέφερε
Την τσατσά της την θυμάσαι; Έχω την εντύπωση ότι ίσως είναι η τσατσά της. Αν σου στείλω μπορείς να τη γνωρισεις;Αν το βρεις πες το και σε εμένα ρε φίλε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα ήθελα να την δω και στα σοσιαλ είναι πολύ όμορφη
Ναι στείλε μουΤην τσατσά της την θυμάσαι; Έχω την εντύπωση ότι ίσως είναι η τσατσά της. Αν σου στείλω μπορείς να τη γνωρισεις;
Για το κοντοπουτανο αγγελική που δουλευε κάποτε Νικηφόρου Ουρανού με μινωταύρου γωνία μιλάμεΑγγελική