Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Η Μαρίνα , μήπως λέτε μια Ελληνίδα που φορούσε και σταυρό;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμ τα γυμνά στοματικά είναι πολύ επικίνδυνα. Μου αρέσει που δεν θέλουν τα φιλιά στο στόμα και κάνουν γυμνά στοματικά.
δεν θυμαμαι αν φόραγε σταυρό, μια Ελληνίδα με φουντωτό μαλλί, φαινόταν χάλια στην υποδοχή σαν την Μαίρη Παναγιωταρά του τραγουδιού αλλα έκανε σπιτικό πήδημα με σφιχτό μουνί........... εγώ περυσι πήγα 2 φορές μαζί της αλλα στο τέλος εβγαινε σαν μαστουρωμενη στο σαλόνι ή επειδή επερνε τίποτα ή που την ξεμούνιασαν οι πολλοί πελάτες και δεν ξαναμπηκα και προφανώς γι αυτό και την γλίτωσα την ταλαιπωρία του φίλου με τα ΣΜΝ

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
δεν θυμαμαι αν φόραγε σταυρό, μια Ελληνίδα με φουντωτό μαλλί, φαινόταν χάλια στην υποδοχή σαν την Μαίρη Παναγιωταρά του τραγουδιού αλλα έκανε σπιτικό πήδημα με σφιχτό μουνί........... εγώ περυσι πήγα 2 φορές μαζί της αλλα στο τέλος εβγαινε σαν μαστουρωμενη στο σαλόνι ή επειδή επερνε τίποτα ή που την ξεμούνιασαν οι πολλοί πελάτες και δεν ξαναμπηκα και προφανώς γι αυτό και την γλίτωσα την ταλαιπωρία του φίλου με τα ΣΜΝ
Αυτη πρέπει να είναι. Και μια άλλη φορούσε σταυρό, η Σουζάνα μια Τσέχα. Αυτή όντως κόλλησε ΣΜΝ;

Εγώ δεν την πήρα επειδή ξενέρωσα με τον σταυρό.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Αυτη πρέπει να είναι. Και μια άλλη φορούσε σταυρό, η Σουζάνα μια Τσέχα. Αυτή όντως κόλλησε ΣΜΝ;

Εγώ δεν την πήρα επειδή ξενέρωσα με τον σταυρό.
δεν ξερουμε απλά είναι λίγες που κανανε ελεύθερο στοματικό και τις αποφεύγουμε μεχρι να συγκεκκριμενοποιηθεί.............. δεν είναι να παιζεις μ αυτά

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
665
Πόντοι
86
Μιας και είπατε για κωλόμπαρα,
δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο αλλά έχω την εντύπωση ότι και η Λούση πρέπει να έχει σχέση με κωλόμπαρο.Ξέρει μήπως κανένας τίποτα να μας διαφωτίσει; Πέφτω μήπως έξω;

Λέτε να δουλεύουν άραγε τα κορίτσια μετά την δουλειά στα studio και κονσομασιόν;
Την Λούση την είχα πετύχει στο noname στη Γιαννιτσών.
Η Αγγελική συχνάζει σε καφενεία τύπου κωλομπαρα με λάιβ μουσική Λιλιάνα Χιώτη κτλ

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
880
Πόντοι
376
Σε ποιο κωλομπαρο συχναζει η Αγγελικη;

Tony hontana

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Επίσης η ραισα που δουλεθει ρε παιδιά αυτές τις μέρες?

Tony hontana

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Μιας και είπατε για κωλόμπαρα,
δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο αλλά έχω την εντύπωση ότι και η Λούση πρέπει να έχει σχέση με κωλόμπαρο.Ξέρει μήπως κανένας τίποτα να μας διαφωτίσει; Πέφτω μήπως έξω;

Λέτε να δουλεύουν άραγε τα κορίτσια μετά την δουλειά στα studio και κονσομασιόν;
Αρκετά πιθανό

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
δεν ξερουμε απλά είναι λίγες που κανανε ελεύθερο στοματικό και τις αποφεύγουμε μεχρι να συγκεκκριμενοποιηθεί.............. δεν είναι να παιζεις μ αυτά
Μου αρέσει πάντως που ενώ αποφεύγουν να φιλησουν στο στόμα , κάνουνε γυμνό στοματικό!!!
Το φιλί στο στόμα είναι σχεδόν ακίνδυνο. Μου προκαλεί απορία. Δεν φοβούνται αυτές μην κολλήσουν τίποτα; Για την δική τους ασφάλεια πρώτα απ'όλα.

Μάλλον αποφεύγουν το φιλί στο στόμα για να μην δώσουν δικαιώματα . Για να μην ξεφύγει από το σεξουαλικό και πάει στο συναισθηματικό.

Είσαι σίγουρος ότι είναι λίγες αυτές που κάνουνε ελεύθερο στοματικό;

Αξιζει παλιά καραβάνα τίμια αν την πετύχεις στο free house
Εγώ πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω ναταλία, μπιάνκα, λούση και Αλεξάνδρα αν καταφέρω και την πετύχω.

MerakliSKG

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2026
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες, πρώτη φορά μπαίνω εδώ και θέλω να μάθω που μπορώ να βρώ την Naomi που πέτυχα στό άλλο σάιτ. Γνωρίζουμε οδό?

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Την Λούση την είχα πετύχει στο noname στη Γιαννιτσών.
Η Αγγελική συχνάζει σε καφενεία τύπου κωλομπαρα με λάιβ μουσική Λιλιάνα Χιώτη κτλ
Λέω να περάσω από εκεί καμιά μέρα να την δω. Έχει και εκεί το ίδιο όνομα; Λούση την λένε;Ήμουν σίγουρος ότι η Λούση δουλεύει σε κωλόμπαρο. Φαινόταν από τον τρόπο που μιλάει ,που συμπεριφέρεται.

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Μιας και είπατε ότι κόλλησε η Μαρίνα ΣΜΝ , κάνουν οι εργαζόμενες εκεί πέρα ιατρικές εξετάσεις; Δεν ξέρω και κάτα πόσο είναι νόμιμα ή όχι τα μαγαζιά αυτά. Στην Αθήνα δεν είναι σίγουρα νόμιμα. Στην Θεσσαλονίκη παίζεται.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
από 30 ξεκινάει και ίσως λείπει αυτές τις μέρες λόγο περιόδου.
Και ελεγα να παω σημερα, αλλα προτιμησα μεσημεριανο κυριακατικο υπνο....Priceless.!!!!!!!!

Περιοδο.???...:think: Ποσο χρονων ειναι.?? Αυτηνης το μουνι πρεπει να εχει στεγνωσει και να ριχνει wd40....και εχει και περιοδο.???

Cant Speak Nathan Fillion GIF
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom