Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει η Αγγελικούλα απτό άσπρο το γωνιακό;
Μπα δε νομίζω φίλε. Την είχα ρωτήσει κάποτε στο μεσσεντζερ οταν τη βρήκα τυχαία και δεν απαντούσε. Προσπαθούσα ξανά και ξανά θέα την έκανα. Τα ίδια τωρα και με τη Μελίντα, τη ρωτάω όταν ανεβάζει ιστορια " Μ αρεδουν οι πιπες σου της λεω. θα ρθεις ρε μωρό να μας κάνεις καμιά ωραία πίπα;" δεν απαντάνε. Τι περιμένεις απο πουτανες.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Φολα ειναι περασε ενας φιλος μαζι της αυτες τις μερες και μετα εβριζε!!......και του ειπα να μην μπει αλλα δεν με ακουσε
Ναι αυτό είπα, έξω ειναι κομπλέ μεσα ειναι αστα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Η λιλιανα πως είναι εμφανισιακά από το free house ποτέ δεν την είδα όλο με πελάτη μου λέει είναι
Eίναι μίλφογκίλφ κοντά στα 50, ψηλή, ξανθιά, ωραίο κορμί με μόνο μείον το στήθος. Πρόσωπο όμορφο αλλά σχετικά σπασμένο, χωρίς υαλουρονικά κτλ. Γενικά ωραία γυναίκα για την ηλικία της (στα νιάτα της λογικά θα έκανε πανικό). Από υπηρεσίες σούπερ. Για μένα στο τοπ-3 και τιμές vfm. Αν θυμάμαι καλά, πέρυσι ξεκινούσε από 40. Αν δεν ψάχνεις νεαρά είναι πολύ καλή επιλογή.

Kάποιοι συναγωνιστες αναφέρουν ότι είναι επιλεκτική. Ίσως. Προσωπικά δεν είχα τέτοια θέματα ακόμα και την πρώτη φόρα που την συνάντησα. Απλά επειδή σπάνια δεν είναι δωμάτιο, η τσα2 σου λέει να περάσεις αργότερα πχ σε μισή ώρα. Και όντως, αν της πεις πως θα περάσεις την ώρα που σου λέει, σου δίνει προτεραιότητα ακόμα και αν έχει άλλον στην αναμονή.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Για την Λούση ξέρει κανένας τίποτα ρε παιδιά; Την είχα δει αρχικά στο Golden Lips αλλά έφυγε από εκεί και την βρήκα μετά στο studio Life. Είναι πρωινή. Μήπως δίνει και γλωσσόφιλα αυτή; Την έχει πάρει κανένας μέσα στο δωμάτιο ; Έχει εμπειρία;

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Η λιλιανα πως είναι εμφανισιακά από το free house ποτέ δεν την είδα όλο με πελάτη μου λέει είναι
Μήπως είναι η πρωινή η Λιλιάνα;
Αν είναι η πρωινή έχω να πω ότι αν και είναι μεγάλη σε ηλικία είναι σαν μοντέλο. Ψηλή ξανθιά αδύνατη.
Η προφορά της νομίζω σαν Γεωργιανή μου φάνηκε.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Μήπως είναι η πρωινή η Λιλιάνα;
Αν είναι η πρωινή έχω να πω ότι αν και είναι μεγάλη σε ηλικία είναι σαν μοντέλο. Ψηλή ξανθιά αδύνατη.
Η προφορά της νομίζω σαν Γεωργιανή μου φάνηκε.
Βραδινη πάντα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Ποια φτηνει τον πουτσο ρε συναγωνιστή να πάμε να γουστάρουμε επιτέλους?
Πολλες αν παρεις το γυμνο. Πρωτοβουλια ομως λιγες, θελει την ωρα που κανει την πιπα να την πεις..
Movie Spit GIF

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Πολλες αν παρεις το γυμνο. Πρωτοβουλια ομως λιγες, θελει την ωρα που κανει την πιπα να την πεις..
Movie Spit GIF
Οκ
Αν ξες καμία εσύ που την λες και το κάνει πες να δοκιμάσω συναγωνιστή
Ευχαριστώ

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Μαρία Μολδαβεζα(Λας Βέγκας) + Αγγελική ήταν τα στανταρακια μου ..πλέον Ειρήνη + Ντόνα αλλά ούτε κατά το ήμισυ της φτάνουν βάση υπηρεσιών
Ντόνα εννοείς τη Ρουμάνα με τον φαρδύ κωλο;

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Ναι την μαυρομαλλα που δούλευε παλιά στο Λας Βέγκας και τώρα στο πρώτο της Νικηφόρου Ουρανού.
Οι κοπέλες που αναφέρεις είναι παλιές καραβανες φίλε. Δε ξερω την ηλικια σου φιλε αλλα εγώ τη Ντόνα τη γαμουσα το 2009 και 2010 στο λαφαμ και αργότερα για ένα διάστημα απέναντι απ το one salonica στο υπερυψωμένο που το μπαλκονι έβλεπε στο πάρκινγκ. Δεν ασχολούμαι με αυτές μ ενδιαφέρει φρέσκο αίμα, νεανικό κορμάκι

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Τουλάχιστον εκεί δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου ...οι νεανικές όλο φόλα είναι
Σέβομαι αυτό που λες και δεν αντιλέγω ούτε το παρεξηγω. Όμως σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρακολουθω η Ειρήνη είναι 53 χρονων και η Ντόνα 42. Για τα δικά μου γούστα δε θα πλήρωνα ποτε μια 53 χρονων οτι γούστα και αν βγάζει στο κρεβάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom