Φιλε απο την στιγμη που δεν θες να πεις ονομα τοτε πολυ κακως το γραφεις. Πιστευω σε κανεναν δεν ενδιαφερουν τα προσωπικα σου. Απλα ολοι θελουμς να μαθουμε ποια ειναι για να ξερουμε ποια εχει σταματησει. Ξαναλεω δικαιωμα σου δικια σου ειναι η ζωη απλα επειδη δεν ειχες σκοπο να γραψεις ονομα δεν επρεπε να γραψεις καθολου. Και κακος συνεχιζετε αυτην η συζητηση. ΚουρασεΕγώ ρε συ αυτό που είπα στο νήμα είναι ότι επειδή την έχω ξεχωρίσει και την βλέπω διαφορετικά θα ήθελα να σταματήσει από αυτό που στο κάτω κάτω δεν αξίζει σε καμία …ευτυχώς δεν έχει και παιδάκι να κουβαλάει από πίσω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
Evosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2025
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Ναι οκ καταλαβαίνω τι λες εγώ το έγραψα με μόνο στόχο λόγο του ότι η κοπέλα δουλεύει στα σπίτι και ότι δεν αξίζει αυτή η δουλειά αλλού ήθελα να επικεντρωθεί ο συζήτηση και τελείως αλλου πήγεΦιλε απο την στιγμη που δεν θες να πεις ονομα τοτε πολυ κακως το γραφεις. Πιστευω σε κανεναν δεν ενδιαφερουν τα προσωπικα σου. Απλα ολοι θελουμς να μαθουμε ποια ειναι για να ξερουμε ποια εχει σταματησει. Ξαναλεω δικαιωμα σου δικια σου ειναι η ζωη απλα επειδη δεν ειχες σκοπο να γραψεις ονομα δεν επρεπε να γραψεις καθολου. Και κακος συνεχιζετε αυτην η συζητηση. Κουρασε
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Καλά όλες ξεχωριστές είναι ρε συ απο Ευρώπη είναι έτσιΕγώ ρε συ αυτό που είπα στο νήμα είναι ότι επειδή την έχω ξεχωρίσει και την βλέπω διαφορετικά θα ήθελα να σταματήσει από αυτό που στο κάτω κάτω δεν αξίζει σε καμία …ευτυχώς δεν έχει και παιδάκι να κουβαλάει από πίσω
Εντωμεταξύ σπάμε ρεκόρ τηλεθέασης
Aπο το βαρδαρη ξεκινησε η Μιρελα και μαλιστα ηταν απο τα δυνατα ονοματα.....20++ χρονια ειναι στη δουλεια αλλα σταματησε και αυτηΕννοείς τη γνωστή Μιρέλα που δουλεύει και τώρα? Πρόλαβε και βαρδαρη αυτή?
Την Σοφια την πηρε το ματι μου πριν μια βδομαδα.. δουλευε πρωινη διπλα απο την ειρηνη.Η Σοφια νομιζω εχει κοντα σ αυτη την ηλικια παιδι. Βεβαια αυτη δεν ηθελε να σταματησει, ισως λογο οτι κλεισαν οι βιλες και δεν βρηκε καπου αλλου..
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Την πετυχα εκει και ειχε ουρα. Οποτε εφυγα.Την έχεις πετύχει εκεί ή και εσύ απ το φαιντγκερλς είδες ότι είναι πρωινή στο μπελά Ντόνα?
Οι ωρες στο φαιντ δεν θυμαμαι αν ηταν σωστες. Αλλα τι σε νοιαζει? Το τηλεφωνο εκει ειναι, παρε και ρωτα. Κ εγω το ιδιο εκανα πειν παω
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.936
Πρωτον δεν ειμαι το αγορακι σου τυπε και δευτερον το οτι ηθελες να το μοιραστεις δεν αλλαζει το γεγονος οτι εισαι βλαμενοςΑπλά αγοράκι μου ήθελα να το μοιραστώ εδώ τόσο κακό έκανε σε μερικούς ;
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.936
Κατι ηξερα εγω που σε ειπα βλαμενοΔεν είμαι νταβάς εγώ…και την σιγκεκριμενο την συμπεριφέρομαι σαν κάτι ξεχωριστό
Evosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2025
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Την τύφλα σου ήξερες πυροβολημένε…έχεις μάθει να χαρακτηρίζεις αλλά δεν δέχεσαι άμα σε απαντήσει ο άλλος βλήμα εε βλήμα με περικεφαλαία κιόλαςΚατι ηξερα εγω που σε ειπα βλαμενο
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.936
Συνεχισε βλαμενε μπορεις κι αλλο να μας δειχνεις το οτι εισαι βλαμενοςΤην τύφλα σου ήξερες πυροβολημένε…έχεις μάθει να χαρακτηρίζεις αλλά δεν δέχεσαι άμα σε απαντήσει ο άλλος βλήμα εε βλήμα με περικεφαλαία κιόλας
ΦΡΑΠΕΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Τι ηλικία έχει αυτή και δεν της φαίνεται? Εγώ στην Ανδρέου Γεωργίου την είχα προλαβειAπο το βαρδαρη ξεκινησε η Μιρελα και μαλιστα ηταν απο τα δυνατα ονοματα.....20++ χρονια ειναι στη δουλεια αλλα σταματησε και αυτη
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.909
- Πόντοι
- 216
Η Έλενα είναι καλή από τα τρίδυμα?
Δεν εχω περασει αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα φιλεΗ Έλενα είναι καλή από τα τρίδυμα?
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 1.743
- Πόντοι
- 6.255
Καλύτερα πάνε στο ΙΚΕΑ και βολεψου με κάποιον καναπέΗ Έλενα είναι καλή από τα τρίδυμα?
Candycrash
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Τα τρίδυμα ποια είναι; Αυτά στη Εμπεδοκλέους; Στην ίδια ευθεία με το poison. Casa d amore που λέγεται;Πρεπει να ξαναηρθε και η Ελενα απο τα τριδυμα
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Ναι ψηλεΤα τρίδυμα ποια είναι; Αυτά στη Εμπεδοκλέους; Στην ίδια ευθεία με το poison. Casa d amore που λέγεται;
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Παιδιά όπου να'ναι βγαίνω τσάρκα. Μήπως υπάρχει καμιά μοντελέ για βράδυ; Την Καρολίνα την δοκίμασα και είναι κομοδίνο. Άλλες επιλογές;
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 608
- Πόντοι
- 86
Καρινα και Ραισα κανονικα στα ποστα τους.. η Ραισα στο πρωτο αριστερα της Π.ερημιτη καθως ανεβαινεις το χωματοδρομο..και η Καρινα στο καρινοσπιτο, μηνωταυρου 3...ναι μια ωραια καινουργια πετυχα πιτσιρικα βουλγαρα σε αυτο που ανεβαινεις τα σκαλια στη φριξου με ασπρη εξωτερικα προσοψη .Απο 40 ξεκινουσε..μαζι της ηταν και μια ισπανοφωνη...Καλησπερα παιδια, Πηγε κανεις βραδυ τσαρκα αυτες τις μερες?υπαρχει τιποτα αξιολογο? Εχω μερες να κατεβω 2 εβδομαδες περιπου. Να φανταστω ειναι Καρινα λογικα. Καμια Ραϊσα επεστρεψε? Καμια καινουργια?
Στα αλλα νεα της ημερας η Ρενατα ξαναεπεστρεψε πρωινη στο τερμα πανω της Π.ερημιτη...για οσους ρωτανε για την Σαντρα δε την πετυχα..
Η πρωινη βαρδια εχει καταντησει κωμικοτραγικη αρκει να περασει καποιος απο τα τριδυμα και θα το καταλαβει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝαιΤα τρίδυμα ποια είναι; Αυτά στη Εμπεδοκλέους; Στην ίδια ευθεία με το poison. Casa d amore που λέγεται;
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41