Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Εγώ ρε συ αυτό που είπα στο νήμα είναι ότι επειδή την έχω ξεχωρίσει και την βλέπω διαφορετικά θα ήθελα να σταματήσει από αυτό που στο κάτω κάτω δεν αξίζει σε καμία …ευτυχώς δεν έχει και παιδάκι να κουβαλάει από πίσω
Φιλε απο την στιγμη που δεν θες να πεις ονομα τοτε πολυ κακως το γραφεις. Πιστευω σε κανεναν δεν ενδιαφερουν τα προσωπικα σου. Απλα ολοι θελουμς να μαθουμε ποια ειναι για να ξερουμε ποια εχει σταματησει. Ξαναλεω δικαιωμα σου δικια σου ειναι η ζωη απλα επειδη δεν ειχες σκοπο να γραψεις ονομα δεν επρεπε να γραψεις καθολου. Και κακος συνεχιζετε αυτην η συζητηση. Κουρασε

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Φιλε απο την στιγμη που δεν θες να πεις ονομα τοτε πολυ κακως το γραφεις. Πιστευω σε κανεναν δεν ενδιαφερουν τα προσωπικα σου. Απλα ολοι θελουμς να μαθουμε ποια ειναι για να ξερουμε ποια εχει σταματησει. Ξαναλεω δικαιωμα σου δικια σου ειναι η ζωη απλα επειδη δεν ειχες σκοπο να γραψεις ονομα δεν επρεπε να γραψεις καθολου. Και κακος συνεχιζετε αυτην η συζητηση. Κουρασε
Ναι οκ καταλαβαίνω τι λες εγώ το έγραψα με μόνο στόχο λόγο του ότι η κοπέλα δουλεύει στα σπίτι και ότι δεν αξίζει αυτή η δουλειά αλλού ήθελα να επικεντρωθεί ο συζήτηση και τελείως αλλου πήγε

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Εγώ ρε συ αυτό που είπα στο νήμα είναι ότι επειδή την έχω ξεχωρίσει και την βλέπω διαφορετικά θα ήθελα να σταματήσει από αυτό που στο κάτω κάτω δεν αξίζει σε καμία …ευτυχώς δεν έχει και παιδάκι να κουβαλάει από πίσω
Καλά όλες ξεχωριστές είναι ρε συ απο Ευρώπη είναι έτσι

Εντωμεταξύ σπάμε ρεκόρ τηλεθέασης

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Εννοείς τη γνωστή Μιρέλα που δουλεύει και τώρα? Πρόλαβε και βαρδαρη αυτή?
Aπο το βαρδαρη ξεκινησε η Μιρελα και μαλιστα ηταν απο τα δυνατα ονοματα.....20++ χρονια ειναι στη δουλεια αλλα σταματησε και αυτη

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Η Σοφια νομιζω εχει κοντα σ αυτη την ηλικια παιδι. Βεβαια αυτη δεν ηθελε να σταματησει, ισως λογο οτι κλεισαν οι βιλες και δεν βρηκε καπου αλλου..
Την Σοφια την πηρε το ματι μου πριν μια βδομαδα.. δουλευε πρωινη διπλα απο την ειρηνη.

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Την έχεις πετύχει εκεί ή και εσύ απ το φαιντγκερλς είδες ότι είναι πρωινή στο μπελά Ντόνα?
Την πετυχα εκει και ειχε ουρα. Οποτε εφυγα.
Οι ωρες στο φαιντ δεν θυμαμαι αν ηταν σωστες. Αλλα τι σε νοιαζει? Το τηλεφωνο εκει ειναι, παρε και ρωτα. Κ εγω το ιδιο εκανα πειν παω

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Απλά αγοράκι μου ήθελα να το μοιραστώ εδώ τόσο κακό έκανε σε μερικούς ;
Πρωτον δεν ειμαι το αγορακι σου τυπε και δευτερον το οτι ηθελες να το μοιραστεις δεν αλλαζει το γεγονος οτι εισαι βλαμενος

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Κατι ηξερα εγω που σε ειπα βλαμενο
Την τύφλα σου ήξερες πυροβολημένε…έχεις μάθει να χαρακτηρίζεις αλλά δεν δέχεσαι άμα σε απαντήσει ο άλλος βλήμα εε βλήμα με περικεφαλαία κιόλας

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Την τύφλα σου ήξερες πυροβολημένε…έχεις μάθει να χαρακτηρίζεις αλλά δεν δέχεσαι άμα σε απαντήσει ο άλλος βλήμα εε βλήμα με περικεφαλαία κιόλας
Συνεχισε βλαμενε μπορεις κι αλλο να μας δειχνεις το οτι εισαι βλαμενος

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια, Πηγε κανεις βραδυ τσαρκα αυτες τις μερες?υπαρχει τιποτα αξιολογο? Εχω μερες να κατεβω 2 εβδομαδες περιπου. Να φανταστω ειναι Καρινα λογικα. Καμια Ραϊσα επεστρεψε? Καμια καινουργια?

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Aπο το βαρδαρη ξεκινησε η Μιρελα και μαλιστα ηταν απο τα δυνατα ονοματα.....20++ χρονια ειναι στη δουλεια αλλα σταματησε και αυτη
Τι ηλικία έχει αυτή και δεν της φαίνεται? Εγώ στην Ανδρέου Γεωργίου την είχα προλαβει

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Πλάκα πλάκα από τους παλιούς του Βαρδάρη όσοι θυμούνται την Αλεξάνδρα από το αλουμινατο,μοιάζει στην φατσα πολύ με την Εβελίνα. Την θυμάμαι ακόμα την Αλεξάνδρα,τρομερό τσιμπούκι.ωασικα και οι δύο πολύ καλες

Candycrash

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
32
Πόντοι
0

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Παιδιά όπου να'ναι βγαίνω τσάρκα. Μήπως υπάρχει καμιά μοντελέ για βράδυ; Την Καρολίνα την δοκίμασα και είναι κομοδίνο. Άλλες επιλογές;

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Καλησπερα παιδια, Πηγε κανεις βραδυ τσαρκα αυτες τις μερες?υπαρχει τιποτα αξιολογο? Εχω μερες να κατεβω 2 εβδομαδες περιπου. Να φανταστω ειναι Καρινα λογικα. Καμια Ραϊσα επεστρεψε? Καμια καινουργια?
Καρινα και Ραισα κανονικα στα ποστα τους.. η Ραισα στο πρωτο αριστερα της Π.ερημιτη καθως ανεβαινεις το χωματοδρομο..και η Καρινα στο καρινοσπιτο, μηνωταυρου 3...ναι μια ωραια καινουργια πετυχα πιτσιρικα βουλγαρα σε αυτο που ανεβαινεις τα σκαλια στη φριξου με ασπρη εξωτερικα προσοψη .Απο 40 ξεκινουσε..μαζι της ηταν και μια ισπανοφωνη...
Στα αλλα νεα της ημερας η Ρενατα ξαναεπεστρεψε πρωινη στο τερμα πανω της Π.ερημιτη...για οσους ρωτανε για την Σαντρα δε την πετυχα..
Η πρωινη βαρδια εχει καταντησει κωμικοτραγικη αρκει να περασει καποιος απο τα τριδυμα και θα το καταλαβει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα τρίδυμα ποια είναι; Αυτά στη Εμπεδοκλέους; Στην ίδια ευθεία με το poison. Casa d amore που λέγεται;
Ναι

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom