Glykokavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Και ξέρουμε πάνω κάτω πόσο κυμαίνονται οι τιμές;;Για αρχη να παρεις την γραμμη Βουλγαρη-σφαγεια.. οταν φτασεις σφαγεια κατεβα (αν φτασεις ποτε) Ολα τα στουντιο εκει ειναι.
![]()
Και ξέρουμε πάνω κάτω πόσο κυμαίνονται οι τιμές;;Για αρχη να παρεις την γραμμη Βουλγαρη-σφαγεια.. οταν φτασεις σφαγεια κατεβα (αν φτασεις ποτε) Ολα τα στουντιο εκει ειναι.
![]()
Μια μαύρη-μαύρη και όχι απλά μελαμψή ήταν για μερικούς μήνες στην αλυσίδα Poison/Inside/Sex & the City.Από τη στιγμή που είναι ακόμα στο site τους το ινκολλ,θα επιστρέψει.Να κοιτάς το πρόγραμμα τους.Μπορείς να δεις και τώρα φωτό της εκεί.Την έχω δει και σκεφτόμουν να περάσω.Πιπίνι με όμορφο πρόσωπο και ωραίο κορμί ονόματι Κάττυ.Καλησπέρα, υπάρχει καμία μαύρη μαύρη και όχι λατίνα wannabe μαύρη πουθενά; Ψάχνω καμία σαν την Άναμπελ και δεν βρίσκω
Έσκασε μύτη!Καλησπερα η καρινα ξερεται αν δουλευει κανονικα;
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!Πρεπει να ξαναηρθε και η Ελενα απο τα τριδυμα
Εγω αυτη θελω να πιασω, δεν την εχω πιασει ακομα.Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
Η περιέργεια στο sex και στο poker πληρώνεται!Εγω αυτη θελω να πιασω, δεν την εχω πιασει ακομα.
Όταν μιλάει η κοπέλα και η τσα2 πάει πάσο - για μένα - είναι το καλύτερο σημάδι. Σχεδόν πάντα όλα πήγανε καλά!Θυμαμαι Μαριανα ειπε,ισως γραψαν λαθος ονομα τα παλικαρια.
Μεικτες αποψεις. Εγω παντως δε μπηκα αλλα θυμαμαι το σαλοναρισμα και τωρα θελω να παω.
Ηρθε αυτη στο σαλονι να μου τα πει και η Τσα γυρισε και εφυγε μεσα. Εκανε μια χειραψια την οποια κρατησε για οσο μιλησε, ζεστο απαλο χερακι. Ειπε τα προγραμματα της, μιλουσε πολυ ηρεμα και ηταν πολυ "ζεστη", πλησιασε και σταθηκε αρκετα κοντα μου.
Σταση,βλεμμα,αυρα πολλα υποσχομενη.
Θα δοκιμασω και εγω και θα ενημερωσω. Συνηθως με τα "κομοδινα" εχω αλλες εμπειριες απο τους αλλους.
Θα εχει ενδιαφερον γιατι εχω και παχος/μεγεθος που οπως αναφερθηκε, την ζοριζει ή ποναει.
Αναλογα το προγραμμα που θα παρεις,απο 30 και 40 ξεκινανε..Και ξέρουμε πάνω κάτω πόσο κυμαίνονται οι τιμές;;
Μαζι και η Εβελινα, πακετο πανε αυτες.Πρεπει να ξαναηρθε και η Ελενα απο τα τριδυμα
Όντως επιστρέψανε; 2-3 φορές που πήγα και τις έγραφε το άλλο σάιτ, δεν δουλεύανε. Αν πας και δουλεύουνε ρίξε σήμα. Βαρέθηκα να κατεβαίνω άσκοπα μιας και δεν περισσεύει χρόνος και οι τσάρκες είναι άσκοπες πλέον.Μαζι και η Εβελινα, πακετο πανε αυτες.
Αν βολεψει απο βδομαδα θα παρω και τις δυο..θα ζητησω και εκπτωση!
![]()
Για ποια λες φιλε?Επιτέλους το μωράκι μου το όμορφο σταμάτησε από αυτήν την κολο δουλειά στα μπουρδελα που ήταν χρόνια δεν τις άξιζε σε καμία περίπτωση όπως και σε καμία κοπέλα δεν αξίζει αυτή η δουλειά πόσο μάλλον σε αυτήν επιτέλους τελείωσε![]()
Καλα στεφανα..Επιτέλους το μωράκι μου το όμορφο σταμάτησε από αυτήν την κολο δουλειά στα μπουρδελα που ήταν χρόνια δεν τις άξιζε σε καμία περίπτωση όπως και σε καμία κοπέλα δεν αξίζει αυτή η δουλειά πόσο μάλλον σε αυτήν επιτέλους τελείωσε![]()