Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Κοιτάζει τον καθρέφτη γιατί δεν γουστάρει τη φάση ή γιατί θέλει να βλέπει τη φάση. Το δεύτερο δεν είναι κακό... Μάλλον καυλωτικό είναι.
Το ιδιο είπα. Διαβάζει εφημερίδα, κοιτάει το ταβάνι....

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Το ιδιο είπα. Διαβάζει εφημερίδα, κοιτάει το ταβάνι....
Εννοώ άλλο να κοιτάει το ταβάνι ("τελείωνε έχουμε και δουλειές...") και άλλο κοιτάει τον καθρέφτη ("τι ωραία γαμιέμαι..."). Αλλά ναι έτσι πως το έθεσες κατάλαβα.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Εννοώ άλλο να κοιτάει το ταβάνι ("τελείωνε έχουμε και δουλειές...") και άλλο κοιτάει τον καθρέφτη ("τι ωραία γαμιέμαι..."). Αλλά ναι έτσι πως το έθεσες κατάλαβα.
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Όταν την έβαλα κάτω να τη γλυψω. Μου λέει no fingers inside.Ok? Σαν να μου λεει γλυφε μονο δάχτυλα μη βαζεις. Μετα απο ωρα γυρισε στα 4 απο μόνη της για να βλεπει απ τον καθρέφτη να γλύφω τον κωλο της. Ξέρεις τι θέα εχει στα 4 στημενη;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Όταν την έβαλα κάτω να τη γλυψω. Μου λέει no fingers inside.Ok? Σαν να μου λεει γλυφε μονο δάχτυλα μη βαζεις. Μετα απο ωρα γυρισε στα 4 απο μόνη της για να βλεπει απ τον καθρέφτη να γλύφω τον κωλο της. Ξέρεις τι θέα εχει στα 4 στημενη;
Nομίζω θα το διαπιστώσω σύντομα...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
καντε μια περιγραφη αυτης της καρολινας ρε παιδες. τοσο ομορφη ειναι? χαμογελο εχει ωραιο? ηλικια? υψος? μεγαλα η μικρα βυζια? σιλικονατα η φυσικα?

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
καντε μια περιγραφη αυτης της καρολινας ρε παιδες. τοσο ομορφη ειναι? χαμογελο εχει ωραιο? ηλικια? υψος? μεγαλα η μικρα βυζια? σιλικονατα η φυσικα?
Πολυ ωραιο προσωπο ,20 χρονων, 1.70 περιπου χωρις τακουνια..αβυζη σχεδον πλακα ,στα 4 ωραιο κωλο,....
Το ιδιο μαγαζι εχει ενα ωραιο διδυμο...το πρωι την ρενατα και βραδυ την καρολινα

VladimirPutan

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Νταξ όμορφη είναι με ωραίο σώμα αλλά τίποτα δε δικαιολογεί αυτό το attitude. Μην ξεχνιόμαστε ο πελάτης να γαμήσει έρχεται, δε μπορείς να είσαι παγόβουνο κ να τα κάνεις όλα αγγαρεία. Όσο για χαμόγελο εγώ δεν είδα ποτέ, μόνο ξινά μούτρα ως το πάτωμα. Αν άλλες κοπέλες εκεί είναι 8άρια στην εμφάνιση κι αυτή είναι 8.5, ε, σιγά το πράγμα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Πολυ ωραιο προσωπο ,20 χρονων, 1.70 περιπου χωρις τακουνια..αβυζη σχεδον πλακα ,στα 4 ωραιο κωλο,....
Το ιδιο μαγαζι εχει ενα ωραιο διδυμο...το πρωι την ρενατα και βραδυ την καρολινα
Πρωί είχα πετύχει την Έλενα την πρασινομάτα. Τώρα γύρισε η Ρενάτα; Βασικά κρίμα που δεν έχουν πρόγραμμα με τις κοπέλες που δουλεύουν. Το να ξέρεις ποια δουλεύει και να κατεβαίνεις στοχευμένα είναι πολύ βολικό και κάνεις και περισσότερες καταθέσεις (άρα συμφέρει και αυτούς)από το να σκέφτεσαι αν θα κατέβεις άδικα ή όχι γιατί μπορεί να φύγεις άχυστος. Η εξοικονόμηση του χρόνου είναι σημαντική για όσους δεν περισσεύει ή για δεσμευμένους. Αν ψήνεσαι και έχεις χρόνο για βόλτα ή για δεύτερη κατάθεση αν θες το κάνεις.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.504
Πόντοι
5.866

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Nομίζω θα το διαπιστώσω σύντομα...
Δοκιμασε! Αν την περιποιηθεις καλά ίσως να μην είναι τόσο ξινή όταν τη γαμάς! Εγώ θα την έγλειφα απο πάνω μέχρι κάτω αν δεν πατούσε ξυπόλητη όταν γδύθηκε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βυζια τιποτα! Πλακέ! Εγώ πιο μεγάλα βυζια έχω.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.504
Πόντοι
5.866
Νταξ όμορφη είναι με ωραίο σώμα αλλά τίποτα δε δικαιολογεί αυτό το attitude. Μην ξεχνιόμαστε ο πελάτης να γαμήσει έρχεται, δε μπορείς να είσαι παγόβουνο κ να τα κάνεις όλα αγγαρεία. Όσο για χαμόγελο εγώ δεν είδα ποτέ, μόνο ξινά μούτρα ως το πάτωμα. Αν άλλες κοπέλες εκεί είναι 8άρια στην εμφάνιση κι αυτή είναι 8.5, ε, σιγά το πράγμα.
-8,5 είναι το αβυζο κομοδίνο!

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Πρωί είχα πετύχει την Έλενα την πρασινομάτα. Τώρα γύρισε η Ρενάτα; Βασικά κρίμα που δεν έχουν πρόγραμμα με τις κοπέλες που δουλεύουν. Το να ξέρεις ποια δουλεύει και να κατεβαίνεις στοχευμένα είναι πολύ βολικό και κάνεις και περισσότερες καταθέσεις (άρα συμφέρει και αυτούς)από το να σκέφτεσαι αν θα κατέβεις άδικα ή όχι γιατί μπορεί να φύγεις άχυστος. Η εξοικονόμηση του χρόνου είναι σημαντική για όσους δεν περισσεύει ή για δεσμευμένους. Αν ψήνεσαι και έχεις χρόνο για βόλτα ή για δεύτερη κατάθεση αν θες το κάνεις.
Σ αυτό που λες για το πρόγραμμα έχεις ένα δίκιο. Όμως απ την άλλη ξέρεις πόσες φορές έχω κατέβει γιατί έχω δει το πρόγραμμα και όταν πήγα το στούντιο είτε ήταν κλειστό είτε δεν ηταν η κοπέλα που εγραφε;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
222
Like
18.710
Πόντοι
39.777
πήγα μια βόλτα σήμερα, στο incognito η τσατσά ήταν τραβελι και η κοπέλα που δούλευε ήταν μια γυφτισα, πρώτη φορά αυτό στα χρονικά, σαπίλα, πρώην studio efi ένα κόκκινο διπλα ή τσατσά επειδή την είπα ότι κάνω βόλτα και ψάχνω κάτι καλό δε μ'αφησε να δω την κοπελα, άλλη μαλακισμενη αυτή, πηγαίνω paradise το 2 ήταν κλειστό, μπαίνω στο 1 δούλευε μια σάρα ελλεηνιδα ήταν τι σκατα γυρευα μπαίνω μέσα να την δοκιμάσω, φόλα η κατάσταση δεν με άφησε να τη γλείψω, δεν με άφησε να τη χουφτωσω το μουνι και τα βυζια, ήρθε από πάνω τελικά δεν ήξερε να γαμιεται, πήγαμε σε πισοκολλητο με σταμάτησε και με άφησε στα κρύα του λουτρού γιατί αργούσα να τελειώσω, μου λέει γιατί πήρες 40αρι πρόγραμμα αφού αργείς να χυσεις, παλιόβρωμα θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, το κορίτσι ούτε για τον πουτσο δεν είναι, μείνετε μακριά από σάρα του paradise...
Αλβανίδα είναι η Σάρα η φόλα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Σ αυτό που λες για το πρόγραμμα έχεις ένα δίκιο. Όμως απ την άλλη ξέρεις πόσες φορές έχω κατέβει γιατί έχω δει το πρόγραμμα και όταν πήγα το στούντιο είτε ήταν κλειστό είτε δεν ηταν η κοπέλα που εγραφε;
Σωστό πρόγραμμα. Βέβαια στο άλλο σαιτ μόνο οι βίλες έχουν σωστά ενημερωμένο πρόγραμμα. Η Ρίτα πχ έρχεται-φεύγει ακόμα στο πρόγραμμα είναι...

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Σωστό πρόγραμμα. Βέβαια στο άλλο σαιτ μόνο οι βίλες έχουν σωστά ενημερωμένο πρόγραμμα. Η Ρίτα πχ έρχεται-φεύγει ακόμα στο πρόγραμμα είναι...
Αν το μοιάζανε στο ελάχιστο, θα είχαμε γίνει σουλτάνοι εδώ μέσα

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

HyphenE

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2026
Like
25
Πόντοι
0

Stories