Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Τελικά είναι η Νταίζη αυτές της μέρες η όχι

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.504
Πόντοι
5.866

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
222
Like
18.710
Πόντοι
39.777
Να φτιάξουμε ένα νήμα με όλα τα κομοδίνα,με όλες όσες είναι αγενείς,δεν μας συμπεριφέρονται καλά,δεν τιμάνε τα λεφτά που τις δίνουμε να τις κάνουμε ρόμπα εδω μέσα να μην ξαναπατήσουμε έτσι ώστε να έχουν πρόβλημα επιβίωσης και να δούμε μετά ποιος έχει το πάνω χέρι στην μπουρδελοκατάσταση,έχει παραγίνει το κακό μάγκες,με έχει κουράσει η όλη ιστορία και νομίζω και εσάς που είστε όλη μέρα κι όλη νύχτα στην τσάρκα και ψάχνετε κάτι καλό,το 40αρι για να το βγάλουμε εμείς πρέπει να δουλέψουμε ένα 8ωρο και έρχεται η άλλη σε 10 λεπτά που το παίρνει να σου σπάσει τα νεύρα και να σου την πει από πάνω,εάν κάποιες νομίζουν οτι έτσι θα βγάλουν φράγκα είναι γελασμένες,πελατεία δε θα έχουν και δεν προκειται να κάνουν καριέρα ως ιερόδουλες,να αλλάξουν επάγγελμα....στο διάολο μαλακισμένες!!!
Υπάρχει το φόλα αλερτ αλλά κανείς δεν γράφει!!!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Και οι δυο πλευρες πρεπει να ειναι ενταξει απεναντι στον αλλο.
Γιατι να μην την περιποιηθεις ? Δεν ειναι πολυ δυσκολη η δουλεια που κανει? Σωματικα και ψυχικα. Δεν καθεται ακομα και με οσους δεν γουσταρει? Βοηθα την να περασει και ο δικος της χρονος καλυτερα. Μην ξαπλωνετε κατω και περιμενετε σα τα σκυλια ενα κομματι κρεας.
Μπερδεύεσαι λιγο μου φαίνεται, δεν περιμένουμε ενα κομμάτι κρέας και πολύ φυσικα μπορεί να αλλάξει επάγγελμα, όταν αυτή θα πάρει 40€ στο 10λεπτο και ο άλλος θα πάρει 40€ στης 8 ωρες τοτε καταλαβαίνεις οτι δεν γίνεται να την κάνω εγώ να νιώσει καλα. Εγω θα την χαϊδέψω θα την πασπατεψωγια να μου σηκωθεί, αλλιώς παίρνω ανεξάρτητη που θα έχω 1 ωρα μπροστά μου να περάσουμε καλά..

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546

Lewis_44

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αν μπορείτε να βοηθήσετε.
Πρωινή βάρδια υπάρχουν κάποιες που αξίζουν; είδα στο σαιτ του paradise αρκετές, gabriella και ερικα έχεις κάνεις εμπειρία; αξίζουν ;;
Επίσης μια βλαντα υπάρχει ακόμη;;
Τι προτείνετε για πρωινή βάρδια;

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.431
Πόντοι
486
Πέρασε κανείς να δει αν είναι η ναντια ή ελληνίδα στο black angels πρωί ;; Ρωτάω γιατί το δίπλα σάιτ βάρεσε μπιέλα

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Μπερδεύεσαι λιγο μου φαίνεται, δεν περιμένουμε ενα κομμάτι κρέας και πολύ φυσικα μπορεί να αλλάξει επάγγελμα, όταν αυτή θα πάρει 40€ στο 10λεπτο και ο άλλος θα πάρει 40€ στης 8 ωρες τοτε καταλαβαίνεις οτι δεν γίνεται να την κάνω εγώ να νιώσει καλα. Εγω θα την χαϊδέψω θα την πασπατεψωγια να μου σηκωθεί, αλλιώς παίρνω ανεξάρτητη που θα έχω 1 ωρα μπροστά μου να περάσουμε καλά..
Δεν εχει πολυ σχεση. Εσυ θα κανεις κανονικη δουλεια για 40 ευρω. Η αλλη στο μουνι της για το πως τα παιρνεις. Δεν αφηνεις ξενους να σε πηδανε. Επομενως 40ε για 10 λεπτα ισως ειναι δικαιολογημενο. ΣΥΝ το ολο υγειονομικο ρισκο της.
Αυτο το επαγγελμα δε το κανουν οι φυσιολογικες γυναικες. Θα το κανουν αυτες που περνανε φτωχεια, αυτες που δεν εχουν μυαλο ή την ικανοτητα να συννενοηθουν και να δουλεψουν εστω σε ενα καφε, και αλλες πολλες περιπτωσεις.

Μπορεις και εσυ και ολοι μας να την κανεις να νιωσει καλα. Αλλα να σε πω την αληθεια... εμενα στα παπαριαμ' Με συμφερει να σκεφτοντε οι περισσοτεροι ετσι.
Ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μικρος και ειναι ευκολο να ξεχωρισεις. Οποιος το καταλαβει θα χαιρει αλλης μεταχειρησης. Τα εξτραδακια μου τα παιρνω που κ που χωρις να τα εχω πληρωσει και παω κυριως με ΑΠΛΟ προγραμμα.

Τι θες? Γυμνα στο απλο χωρις να συμπεριλαμβανοντε? Πηρα
15-20λεπτα στα απλα στις γνωστες αλυσιδες? Πηρα.
Γνωστες ξινομουρες που δεν τις πλησιαζες με τιποτα στα μουτρα τους γιατι τους αποφευγουν ολους? Σε μενα τιποτα.

(Ειδαμε και κατι γνωστες ανεξαρτητες ποσο αφηνουν να πασπατεψεις)

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Καλημέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αν μπορείτε να βοηθήσετε.
Πρωινή βάρδια υπάρχουν κάποιες που αξίζουν; είδα στο σαιτ του paradise αρκετές, gabriella και ερικα έχεις κάνεις εμπειρία; αξίζουν ;;
Η γκαμπριελα ειναι μια μελαγχρινη ρουμανα σχετικα ομορφη...μια βλαντα πετυχα στο las vegas μεγαλης ηλικιας 50 +δε ξερω αν εννοεις αυτην

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Aν πρωινή βάρδια είναι η Έλενα η πρασινομάτα στην π. ερημιτή 5 είναι μια χαρά. Αν είναι η ρενάτα, όπως έχει αναφέρει συναγωνιστής στο ίδιο σπίτι, δεν έχω δοκιμάσει, αλλά γενικά ακούγονται θετικά σχόλια μάλλον αξίζει να δοκιμάσεις. Από εμφάνιση είναι όμορφη με ωραίο νεανικό σώμα. Αν θες κάτι σε gilf στα 60 περίπου - τόσο την υπολογίζω, ίσως κάνω λάθος αλλά δεν νομίζω- με τέρμα υπηρεσίες είναι η Νικόλ στο casa τρίδυμα. Είναι οριακή σε εμφάνιση. Καλό για την ηλικία της κορμί με βυζάρες αλλά πολύ πειραγμένο από επεμβάσεις πρόσωπο. Εκεί ανάλογα πως θα το δεις, αρκετά αμφιλεγόμενη. Εγώ ψήνομαι στο πολύ αραιά και που. Είναι ιστορική φιγούρα. Η Σούζυ στο venus είναι ωραίο 45+ milf πολύ καλοδιατητημένη, με δυνατές υπηρεσίες. Η βλάντα λογικά είναι στο πίσω στα vegas. Ίσως στο έφη στη φρίξου βρεις καμιά ωραία κοπέλα. Ανα καιρούς φέρνει με αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες πάντως. Λατίνα σίγουρα μπορεί να πετύχεις καμιά ωραία ειδκά στο vila erotica ή paradise αλλά για μένα είναι red flag.

Γενικά δεν υπάρχει κάτι σταθερό στην περιοχή στα περισσότερα σπίτια. Αν είναι ακόμα κλειστές οι βίλες, ίσως δυσκολευτείς.

Lewis_44

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Η βλαντα επειδή έχω διαβάσει ότι δίνει και κωλο για αυτό ρωτάω, αξίζει εμφανισιακά;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Η βλαντα επειδή έχω διαβάσει ότι δίνει και κωλο για αυτό ρωτάω, αξίζει εμφανισιακά;
Μέσα είναι πολύ καλή. Αλλά για εμένα εμφανισιακά είναι πολύ μέτρια. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Εγώ έχω περάσει μαζί της στο απλό μόνο για την εμπειρία επειδή είναι χρόνια στο κουρμπέτι.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Δεν εχει πολυ σχεση. Εσυ θα κανεις κανονικη δουλεια για 40 ευρω. Η αλλη στο μουνι της για το πως τα παιρνεις. Δεν αφηνεις ξενους να σε πηδανε. Επομενως 40ε για 10 λεπτα ισως ειναι δικαιολογημενο. ΣΥΝ το ολο υγειονομικο ρισκο της.
Αυτο το επαγγελμα δε το κανουν οι φυσιολογικες γυναικες. Θα το κανουν αυτες που περνανε φτωχεια, αυτες που δεν εχουν μυαλο ή την ικανοτητα να συννενοηθουν και να δουλεψουν εστω σε ενα καφε, και αλλες πολλες περιπτωσεις.

Μπορεις και εσυ και ολοι μας να την κανεις να νιωσει καλα. Αλλα να σε πω την αληθεια... εμενα στα παπαριαμ' Με συμφερει να σκεφτοντε οι περισσοτεροι ετσι.
Ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μικρος και ειναι ευκολο να ξεχωρισεις. Οποιος το καταλαβει θα χαιρει αλλης μεταχειρησης. Τα εξτραδακια μου τα παιρνω που κ που χωρις να τα εχω πληρωσει και παω κυριως με ΑΠΛΟ προγραμμα.

Τι θες? Γυμνα στο απλο χωρις να συμπεριλαμβανοντε? Πηρα
15-20λεπτα στα απλα στις γνωστες αλυσιδες? Πηρα.
Γνωστες ξινομουρες που δεν τις πλησιαζες με τιποτα στα μουτρα τους γιατι τους αποφευγουν ολους? Σε μενα τιποτα.

(Ειδαμε και κατι γνωστες ανεξαρτητες ποσο αφηνουν να πασπατεψεις)
Φιλος χωρις παρεξηγηση, μαλλον δεν γνωριζεις απο δουλεια.
Παντου ισχυει.. αν ο πελατης δεν κανει μαλακιες εχει παντα δικιο, γιατι πολυ απλα αυτος πληρωνει. Τα αλλα ολα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Αν αυτη αδιαφορει μια φορα για το πως εγω βγαζω τα 40 ευρω.. εγω αδιαφορο 100 φορες, για το λογο που επελεξε να κανει αυτην τη δουλεια.

Εσενα μπορει να σε συμφερει ετσι, την κοπελα ομως οχι γιατι πολυ απλα εσυ μπορει να γινεις συχνος πελατης οι αλλοι ομως οχι, αρα στο συνολο των πελατων θα βγει χαμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom