Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
782
Πόντοι
361
Πόσο χρεώνει την ώρα ξέρουμε?
Τα κανονικα, 150 η ωρα. Πριν κανα μηνα πηγα και ηταν παλι σε δωματιο και μου ειπαν να γυρισω σε δυο ωρες. Λεω τι στο μπουτσ? Λεει η Τσα ναι, αν πληρωσει ο πελατης την παιρνει για οσες ωρες θελει. Εγω νομιζα σου επιτρεπουν μαξ 1 ωρα.

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Έδωσα χθες Μαρία από paradise, όμορφη με ωραίο σώμα και φυσικά βυζακια μεσαίου προς μικρού μεγέθους, έχουν γραφτεί πολλά καλά αλλά προσωπικά σε εμένα μου είπε εξαρχής ότι τον έχω πολύ μεγάλο και ενώ έκατσε να τον φάει δεν άντεχε πολλές στροφές και δεν ήθελε στα τέσσερα, θέλω εδώ και δύο εβδομάδες σαν τρελός να πάω στην Νταίζη και σε 6 κατεβασιές που έκανα δεν την πέτυχα ούτε μια φορά , ακόμη και τώρα που άλλαξε αλυσίδα και είναι στο ινσαιντ πήγα χθες και ήταν κλειστό στις 11 το βραδυ

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
782
Πόντοι
361
Έδωσα χθες Μαρία από paradise, όμορφη με ωραίο σώμα και φυσικά βυζακια μεσαίου προς μικρού μεγέθους, έχουν γραφτεί πολλά καλά αλλά προσωπικά σε εμένα μου είπε εξαρχής ότι τον έχω πολύ μεγάλο και ενώ έκατσε να τον φάει δεν άντεχε πολλές στροφές και δεν ήθελε στα τέσσερα, θέλω εδώ και δύο εβδομάδες σαν τρελός να πάω στην Νταίζη και σε 6 κατεβασιές που έκανα δεν την πέτυχα ούτε μια φορά , ακόμη και τώρα που άλλαξε αλυσίδα και είναι στο ινσαιντ πήγα χθες και ήταν κλειστό στις 11 το βραδυ
Τετοιες μερες που ειναι μην ακολουθεις τα προγραμματα. Σε διακοπες ειναι οι περισσοτερες και θα γυρισουν πιο μετα

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
αδερφέ καλύτερα παίρνε τηλέφωνο πριν να σου λένε. Τα προγράμματα τους σχεδόν ποτέ δεν τηρούνται!

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
782
Πόντοι
361
αδερφέ καλύτερα παίρνε τηλέφωνο πριν να σου λένε. Τα προγράμματα τους σχεδόν ποτέ δεν τηρούνται!
Δεν πρεπει να ειναι κανας σχετικος αυτος/αυτη που διαχειριζεται τη σελιδα.
Τυχαινει πολλες φορες να ερθει καινουρια ή να φυγει κοριτσι και να μη το μαθεις ποτε. Λανθασμενα προγραμματα, κοριτσια κλπ.
Οσα εχουν τηλεφωνο να παιρνετε.

HyphenE

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2026
Like
25
Πόντοι
0
Δεν πρεπει να ειναι κανας σχετικος αυτος/αυτη που διαχειριζεται τη σελιδα.
Τυχαινει πολλες φορες να ερθει καινουρια ή να φυγει κοριτσι και να μη το μαθεις ποτε. Λανθασμενα προγραμματα, κοριτσια κλπ.
Οσα εχουν τηλεφωνο να παιρνετε.
Συμφωνώ μου έχει τύχει και εμένα…πχ άλλο όνομα κοπελας λέει…κανείς mood….και μετά τρως ξενερα….

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Καρολίνα=μέγιστη ξενέρα. Ο μόνος τρόπος να περάσεις καλά μαζί της είναι να είσαι ήδη φουλ καυλωμένος επειδή τον έπαιζες κ να της τον καρφώσεις κατευθείαν χωρίς κουβέντα. Κατά προτίμηση από πίσω για να μη βλέπεις τα ξινισμένα μούτρα της. Ποτέ δεν έχω κλάψει τόσο πολύ λεφτά σε δελομπουρ όσο έκλαψα το πενηντάρικο που της έσκασα. Καλύτερα μια λιγότερο όμορφη που ξέρει να τσιμπουκώνει και να γαμιέται καλά, παρά αυτή η παγοκολώνα.
Όταν κάποια εχει ξινισμένο μούτρα και μπορείς να την γαμησεις δυνατά και όχι ήρεμα ειναι τέλειο,αλλα όπως είπες να μπεις γκαυλομενος

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Δοκιμασε! Αν την περιποιηθεις καλά ίσως να μην είναι τόσο ξινή όταν τη γαμάς! Εγώ θα την έγλειφα απο πάνω μέχρι κάτω αν δεν πατούσε ξυπόλητη όταν γδύθηκε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βυζια τιποτα! Πλακέ! Εγώ πιο μεγάλα βυζια έχω.
Μα δεν πηγαίνουμε να πληρώσουμε μια πουτανα για να την περιποιηθω εγω αλλα για να με περηποιηθει αυτή,γιαυτό την πληρώνουμε

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Μα δεν πηγαίνουμε να πληρώσουμε μια πουτανα για να την περιποιηθω εγω αλλα για να με περηποιηθει αυτή,γιαυτό την πληρώνουμε
Αυτα ειναι γούστα φίλε. Εσένα δε σου αρέσει, σεβαστό. Άλλους τους αρέσει όπως και μενα. Σε άλλους αρέσει το αυταρχικό. Άλλωστε γι αυτό υπάρχουν διάφορα προγράμματα!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.257
Πόντοι
37.965
Συντροφοι εγω πλεον δεν ξερω γιατι παω, να την περιποιηθω εγω ? να περιποιηθει εμενα? λεπτομερειες, αν και οι 2 το ευχαριστηθηκαμε κομπλε αν το ευχαριστηθηκα μονο εγω παλι κομπλε, σιγουρα ομως δεν θα καθομαι να το σκεφτομαι. παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι μολις βγω απο ενα ωραιο σεξ η διαθεση μου αλλαζει αμεσως. Η ψυχολογια μου ανακαμπτει στο επακρο.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.453
Πόντοι
486
Από ότι πρόσεξα από χθες κλικαροντας στο φαιντ μπαίνει στην αρχική αλλά κλικαροντας στην εκάστοτε κοπέλα να δεις το πρόγραμμα της δε μπαίνει !! Συμβαίνει και σε εσάς ;;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.257
Πόντοι
37.965
Από ότι πρόσεξα από χθες κλικαροντας στο φαιντ μπαίνει στην αρχική αλλά κλικαροντας στην εκάστοτε κοπέλα να δεις το πρόγραμμα της δε μπαίνει !! Συμβαίνει και σε εσάς ;;
εμενα δεν μ ανοιγει καν.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.724
Πόντοι
2.046
Ναι

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
669
Πόντοι
81
Να φτιάξουμε ένα νήμα με όλα τα κομοδίνα,με όλες όσες είναι αγενείς,δεν μας συμπεριφέρονται καλά,δεν τιμάνε τα λεφτά που τις δίνουμε να τις κάνουμε ρόμπα εδω μέσα να μην ξαναπατήσουμε έτσι ώστε να έχουν πρόβλημα επιβίωσης και να δούμε μετά ποιος έχει το πάνω χέρι στην μπουρδελοκατάσταση,έχει παραγίνει το κακό μάγκες,με έχει κουράσει η όλη ιστορία και νομίζω και εσάς που είστε όλη μέρα κι όλη νύχτα στην τσάρκα και ψάχνετε κάτι καλό,το 40αρι για να το βγάλουμε εμείς πρέπει να δουλέψουμε ένα 8ωρο και έρχεται η άλλη σε 10 λεπτά που το παίρνει να σου σπάσει τα νεύρα και να σου την πει από πάνω,εάν κάποιες νομίζουν οτι έτσι θα βγάλουν φράγκα είναι γελασμένες,πελατεία δε θα έχουν και δεν προκειται να κάνουν καριέρα ως ιερόδουλες,να αλλάξουν επάγγελμα....στο διάολο μαλακισμένες!!!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.724
Πόντοι
2.046
Να φτιάξουμε ένα νήμα με όλα τα κομοδίνα,με όλες όσες είναι αγενείς,δεν μας συμπεριφέρονται καλά,δεν τιμάνε τα λεφτά που τις δίνουμε να τις κάνουμε ρόμπα εδω μέσα να μην ξαναπατήσουμε έτσι ώστε να έχουν πρόβλημα επιβίωσης και να δούμε μετά ποιος έχει το πάνω χέρι στην μπουρδελοκατάσταση,έχει παραγίνει το κακό μάγκες,με έχει κουράσει η όλη ιστορία και νομίζω και εσάς που είστε όλη μέρα κι όλη νύχτα στην τσάρκα και ψάχνετε κάτι καλό,το 40αρι για να το βγάλουμε εμείς πρέπει να δουλέψουμε ένα 8ωρο και έρχεται η άλλη σε 10 λεπτά που το παίρνει να σου σπάσει τα νεύρα και να σου την πει από πάνω,εάν κάποιες νομίζουν οτι έτσι θα βγάλουν φράγκα είναι γελασμένες,πελατεία δε θα έχουν και δεν προκειται να κάνουν καριέρα ως ιερόδουλες,να αλλάξουν επάγγελμα....στο διάολο μαλακισμένες!!!
Λιγοι ειμαστε φιλε, δεν θα καταφερουμε και πολλα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Αυτα ειναι γούστα φίλε. Εσένα δε σου αρέσει, σεβαστό. Άλλους τους αρέσει όπως και μενα. Σε άλλους αρέσει το αυταρχικό. Άλλωστε γι αυτό υπάρχουν διάφορα προγράμματα!
Δεν κατάλαβες άλλο λέω, εσύ είπες οτι εάν την περιποίηθεις ίσως δεν ειναι τόσο ξινή, και λέω θα πρέπει να μην ειναι γιατί εμένα πρέπει να περιποιηθει κατάλαβες?όχι γιατί την περιποίηθηκες εσύ κτλ

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Δεν έχεις καταλάβει οτι όσο ρίχνουμε λάσπη σε κοπέλες τόσο υπάρχουν ανθρωποι που πηγαίνουν για να δουν

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
782
Πόντοι
361
Λαθος σκεπτικο απο καποιες πλευρες. Δες ας πουμε στο κατω σχολιο...
Εγω εχω παει με αρκετα κομοδινα και λογο "περιποιησης" απο μεριας μου το κοριτσι που ειδα εγω δεν ειχε καμια σχεση με τα περι "κομοδινου" που διαβαζω εδω ή στο φαιντ.

Βεβαια δεν την γλυτωνα παντα, και εγω επεσα σε ξινες. Αλλα και παλι πειραματιστηκα και εδωσα και αλλη ευκαιρια. Παραδειγμα η Ερρικα (ουγγαρια-ρουμανια) στον δρομο μου. Μετα την δευτερη φορα -και συνεχεια της καλης συμπεριφορας- η κοπελα χαλαρωσε και εγινε αλλος ανθρωπος. Εχει διαβασει κανεις εδω μεσα οτι αυτη η τυπισσα συμπεριφερθηκε σε καποιον σαν να ηταν το κοριτσι του? Δε νομιζω.
Ερρικαρα, κοριτσαρος.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
782
Πόντοι
361
Δεν κατάλαβες άλλο λέω, εσύ είπες οτι εάν την περιποίηθεις ίσως δεν ειναι τόσο ξινή, και λέω θα πρέπει να μην ειναι γιατί εμένα πρέπει να περιποιηθει κατάλαβες?όχι γιατί την περιποίηθηκες εσύ κτλ
Και οι δυο πλευρες πρεπει να ειναι ενταξει απεναντι στον αλλο.
Γιατι να μην την περιποιηθεις ? Δεν ειναι πολυ δυσκολη η δουλεια που κανει? Σωματικα και ψυχικα. Δεν καθεται ακομα και με οσους δεν γουσταρει? Βοηθα την να περασει και ο δικος της χρονος καλυτερα. Μην ξαπλωνετε κατω και περιμενετε σα τα σκυλια ενα κομματι κρεας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom