Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Αν κατέβεις, αν θες δες αν της Ρεμπέκας άνοιξε στης Νικ Ουρανου 24? Την προηγούμενη βδομάδα ήταν κλειστό.
26 ρε συ,26.Το 24 είναι το γωνιακό πράσινο με Μινωταύρου.Όντως Ρεμπέκα εγγύηση με μια εξαίρεση.Αλλά για την Καρολίνα είσαι λάθος

• Like
Αντιδράσεις: LB

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Τελικα δεν εφαγα φολα. Πηγα με την Καρολινα την Ρουμανα την μικρη στου Ερημιτη. Πληρωσα ομως για μισαωρο και πραγματικα πηδουσα μισαωρο την Καρολινα που καθοταν και τον ετρωγε. Πολυ ομορφη γυναικα, μικρη σε ηλικια και φοβερο σωμα για να καθεται να τον τρωει συνεχομενο μισαωρο. Πολυ καλη εμπειρια. Να με κοιταει στο ανασκελα αυτη συνεχεια μεσα στα ματια... ανεκφραστη ομως. Πολυ καβλα.

Τελευταία τροποποίηση:

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Εδω που τα λεμε ειναι τοσο ασχημη η κατασταση με τις διαφορες καραφολες, που να βρεις τετοιο νεαρο ομορφο κοριτσι να τον τρωει αδιαμαρτυρητα χωρις μα και μου... μιλαμε ειναι εξαιρεση στα κοριτσια της καταστασης της Σαλονικης.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Τελικα δεν εφαγα φολα. Πηγα με την Καρολινα την Ρουμανα την μικρη στου Ερημιτη. Πληρωσα ομως για μισαωρο και πραγματικα πηδουσα μισαωρο την Καρολινα που καθοταν και τον ετρωγε. Πολυ ομορφη γυναικα, μικρη σε ηλικια και φοβερο σωμα για να καθεται να τον τρωει συνεχομενο μισαωρο. Πολυ καλη εμπειρια. Να με κοιταει στο ανασκελα αυτη συνεχεια μεσα στα ματια... ανεκφραστη ομως. Πολυ καβλα.
Άρα για είναι decent θέλει αρκετό μαρούλι,σαν την άλλη τη μουνάρα τη Νατάσα στην κόκκινη αλυσίδα.Πόσα έδωσες για το μισάωρο;

• Like
Αντιδράσεις: laskos

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.743
Πόντοι
6.255
Να με κοιταει στο ανασκελα αυτη συνεχεια μεσα στα ματια... ανεκφραστη ομως. Πολυ καβλα.
Αυτό ακούγεται σαν εμπειρία με αστερία, φίλε. Δεν στο λέω με κακία, απλά θέλω και λίγο η κοπέλα να συμμετέχει.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Άρα για είναι decent θέλει αρκετό μαρούλι,σαν την άλλη τη μουνάρα τη Νατάσα στην κόκκινη αλυσίδα.Πόσα έδωσες για το μισάωρο;
Εμένα μου φαίνεται περισσότερο, μόνο από τα σχόλια δεν έχω προσωπική εμπειρία, ότι το θέμα δεν είναι τα χρήματα αλλά το ότι δεν έχει αποφασίσει αν θέλει - αντέχει να κάνει αυτό το επάγγελμα. Μόλις (αν) αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και κατασταλλάξει, θα δείξει αν είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίσσοτερα από υπηρεσίες. Η εμφάνιση της πάντως της δίνει το χρονικό περιθώριο για να την κρατήσει στο χώρο μέχρι να αποφασίσει χωρίς να βαράει μύγες.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Παιδια υπαρχουν 2 θεματα. Το ενα ειναι οι φολες που παιζουν παντου στα μπουρδελα οπως οι λατινες που δεν σε αφηνουν καν να τις πηδηξεις αξιοπρεπως και ειναι ολο μα και μου, κλεινουν τα ποδια, σου λενε τελειωνε σε 5 λεπτα κτλ κτλ που στο τελος και να χυσεις λες δεν ξαναπερναω και κλαιω τα λεφτουδακια μου. Τετοια φολα δεν ειναι. Τουλαχιστον καθεται και τον τρωει. Υπαρχουν οπως ειπα πολλες αλλες που το σεξ μαζι τους ειναι δυσκολο και τελικα απλα ειναι φολες. Δηλαδη ακομα και το να βρεις κοριτσι που τον τρωει αδιαμαρτυρητα για οση ωρα πληρωσεις ειναι δυσκολο πραγμα για τις πολλες φολες της μπουρδελοκαταστασης της Θεσσαλονικης. Δεν ειναι στανταρ δηλαδη το γαμησι με τις τοσες φολες.
Το δευτερο θεμα ειναι οτι κοπελα ειναι πολυ ομορφη με πολυ ωραιο λεπτο σωμα και νεαρη. Φουλ στον κοσμο απο οτι ειδα. Και εγω με αυτο απορρησα που ειναι τοσο νεαρη και καθεται και τον τρωει στην σειρα απο ολους. Λεω πως το αντεχει η κοπελα αυτο. Πραγματικα πολυ δυσκολη δουλεια. Να σκεφτουμε λιγο μια παρομοια μικρη, ομορφη με ωραιο πετιτ σωμα. Την λεσβια Ελενα απο τα τριδυμα. Αισχος συμπεριφορα σε ολα της. Προσπαθησα καποτε να την κλεισω μισαωρο και δεν δεχοταν με τιποτα και τελικα η ιδια με εκοψε και απο πελατη, γιατι σου λεει αυτος αντεχει και με πηδαει γερα. Συμπεριφορα απαραδεκτης λεσβιας. Δεν ειναι τετοια απαραδεκτη λεσβια η Καρολινα.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Πέρασμα εχθές κατά τις 10 βράδυ από Inside Φρίξου. Κατόπιν τηλεφωνήματος (τηλέφωνο στην ιστοσελίδα ινκαλλ.γκρ), βρήκα επιτέλους την Νταίζη. Δεύτερη μου φορά με το μωρό, την πρώτη φορά την είχα βρει πάλι βράδυ στο Ινκόγκνιτο απέναντι. Ντάξ να πούμε ανωμάλιασα όπως λέει και ένας συναγωνιστής από Αθήνα ο Reuzel!!! Θα ανεβάσω και κριτική.

Τελευταία τροποποίηση:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Παιδια υπαρχουν 2 θεματα. Το ενα ειναι οι φολες που παιζουν παντου στα μπουρδελα οπως οι λατινες που δεν σε αφηνουν καν να τις πηδηξεις αξιοπρεπως και ειναι ολο μα και μου, κλεινουν τα ποδια, σου λενε τελειωνε σε 5 λεπτα κτλ κτλ που στο τελος και να χυσεις λες δεν ξαναπερναω και κλαιω τα λεφτουδακια μου. Τετοια φολα δεν ειναι. Τουλαχιστον καθεται και τον τρωει. Υπαρχουν οπως ειπα πολλες αλλες που το σεξ μαζι τους ειναι δυσκολο και τελικα απλα ειναι φολες. Δηλαδη ακομα και το να βρεις κοριτσι που τον τρωει αδιαμαρτυρητα για οση ωρα πληρωσεις ειναι δυσκολο πραγμα για τις πολλες φολες της μπουρδελοκαταστασης της Θεσσαλονικης. Δεν ειναι στανταρ δηλαδη το γαμησι με τις τοσες φολες.
Το δευτερο θεμα ειναι οτι κοπελα ειναι πολυ ομορφη με πολυ ωραιο λεπτο σωμα και νεαρη. Φουλ στον κοσμο απο οτι ειδα. Και εγω με αυτο απορρησα που ειναι τοσο νεαρη και καθεται και τον τρωει στην σειρα απο ολους. Λεω πως το αντεχει η κοπελα αυτο. Πραγματικα πολυ δυσκολη δουλεια. Να σκεφτουμε λιγο μια παρομοια μικρη, ομορφη με ωραιο πετιτ σωμα. Την λεσβια Ελενα απο τα τριδυμα. Αισχος συμπεριφορα σε ολα της. Προσπαθησα καποτε να την κλεισω μισαωρο και δεν δεχοταν με τιποτα και τελικα η ιδια με εκοψε και απο πελατη, γιατι σου λεει αυτος αντεχει και με πηδαει γερα. Συμπεριφορα απαραδεκτης λεσβιας. Δεν ειναι τετοια απαραδεκτη λεσβια η Καρολινα.
Α λεσβια ειναι η Ελενα? Και απορουσα γιατι ειναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ξενερωτη μεσα στο δωματιο, ενω εμφανιση εχει ΟΚ. Γιαυτο δεν ξαναπατησα σε αυτην. ΑΝ και ρε γαμωτο καποιες λεσβιες το λενε ανοιχτα "Σαν την πουτσα δεν εχει".

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Για την Ελενα απο τα τριδυμα γραφονται αρκετα βρισιδια στο αλλο σαιτ... Που να καθομουν να εγραφα και τα δικα μου ή να γραφαν οσοι δεν περασαν καλα....

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.743
Πόντοι
6.255
Για την Ελενα απο τα τριδυμα γραφονται αρκετα βρισιδια στο αλλο σαιτ... Που να καθομουν να εγραφα και τα δικα μου ή να γραφαν οσοι δεν περασαν καλα....
Δεν θα κάναμε άλλη δουλειά... Μια φορά την πήρα αλλά ήταν φόλα ολικής.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Η μικρή ναι αδιαμαρτηρητα και ρισπεκτ αλλά δεν θα την ξανά έπαιρνα θέλουμε κ λιγο συμμετοχή με κάποιον τρόπο (60)

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.450
Πόντοι
1.076
Είμαι τσάρκα τώρα και έχω δει τρία πολύ δυνατά κομμάτια και δεν ξέρω που να μπω. Μια Καρολίνα Ρουμάνα νομίζω στην Ερημίτη στο πρώτο γωνιακό δεξιά όπως μπαίνεις από τον δρόμο, μια Μαρία από Ισπανία με απίθανο αθλητικό κορμί από Ισπανία στο Βίλα Ερωτικα και μια Βικτώρια από Κολομβία στο Super Paradise. Αν κάποιος έχει εμπειρία με κάποια από αυτές, καλοδεχούμενη..
Η Μαρία ειναι πολύ καλή για Βικτωρία δεν νομιζω αλλα μαρια ναι

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Η Μαρία ειναι πολύ καλή για Βικτωρία δεν νομιζω αλλα μαρια ναι
Την Μαρία την έχεις δοκιμάσει στο δωμάτιο; Την έχω πετύχει με μια άλλη Βραζιλιάνα μαζί (δεν θυμάμαι όνομα) και μου είχαν πέσει τα σαγόνια και οι 2 τούμπανα! Αλλά επειδή είναι λατίνες και φοβήθηκα την (πολυδοκιμασμένη) λατινο-φόλα, την έκανα με ελαφρά...

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.450
Πόντοι
1.076
Την Μαρία την έχεις δοκιμάσει στο δωμάτιο; Την έχω πετύχει με μια άλλη Βραζιλιάνα μαζί (δεν θυμάμαι όνομα) και μου είχαν πέσει τα σαγόνια και οι 2 τούμπανα! Αλλά επειδή είναι λατίνες και φοβήθηκα την (πολυδοκιμασμένη) λατινο-φόλα, την έκανα με ελαφρά...
Ναι η Μαρία ειναι πολύ καλή τη ειχα δοκιμάσει περσυ

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
567
Πόντοι
81
πήγα μια βόλτα σήμερα, στο incognito η τσατσά ήταν τραβελι και η κοπέλα που δούλευε ήταν μια γυφτισα, πρώτη φορά αυτό στα χρονικά, σαπίλα, πρώην studio efi ένα κόκκινο διπλα ή τσατσά επειδή την είπα ότι κάνω βόλτα και ψάχνω κάτι καλό δε μ'αφησε να δω την κοπελα, άλλη μαλακισμενη αυτή, πηγαίνω paradise το 2 ήταν κλειστό, μπαίνω στο 1 δούλευε μια σάρα ελλεηνιδα ήταν τι σκατα γυρευα μπαίνω μέσα να την δοκιμάσω, φόλα η κατάσταση δεν με άφησε να τη γλείψω, δεν με άφησε να τη χουφτωσω το μουνι και τα βυζια, ήρθε από πάνω τελικά δεν ήξερε να γαμιεται, πήγαμε σε πισοκολλητο με σταμάτησε και με άφησε στα κρύα του λουτρού γιατί αργούσα να τελειώσω, μου λέει γιατί πήρες 40αρι πρόγραμμα αφού αργείς να χυσεις, παλιόβρωμα θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, το κορίτσι ούτε για τον πουτσο δεν είναι, μείνετε μακριά από σάρα του paradise...

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
406
Πόντοι
21
Η καρολίνα σε ποιο σπιτάκι της οδού ειναι ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom