Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Δοκίμασε κάνεις την μιλφαρα Σονια μαυρομαλλα ? καινούργια είναι ,στην μερια που είναι το Χ το Ικογνιτο κλπ τέρμα αριστερά κίτρινο εκεί λέω
Το τελευταίο είναι το Studio Efi.Λογικά αυτό εννοείς

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Για μια Έμιλυ Ρουμάνα στην Ερημίτη πρωινή στο τελευταίο αριστερά όπως πας για τον χωματόδρομο, έχουμε άποψη; Κοντούλα μελαχρινή με ωραίο κώλο, φορούσε και αλυσίδα στη μέση. Δούλευε προχθές Παρασκευή πρωί με εκείνη την σπαστικιά χτικιάρα τσατσά με τα λιγδασμένα μαλλιά.
Κι εγώ την είδα παραμονή αλλά δε μπήκα....την ίδια απορία είχα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Όχι απτην άλλη στην αρχή λέω όπως έρχεσαι
Μας μπέρδεψες ρε συναγωνιστή.Λοιπόν,για να μη σπαμάρουμε και το νήμα.Καθώς ανεβαίνει κάποιος τη Φρίξου στην αριστερά μεριά είναι τα εξής κατά σειρά: Φρίξου 13,Incognito,X,Blue Dreams και Studio Efi.
Από δεξιά: Hot Lady στο ισόγειο και Playboy στον όροφο,Inside,Sex & the City.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Φριξου 13 άρα εννοώ τοτε σρυ
Τότε είναι προς το κόκκινο και όχι κίτρινο,θα έλεγα μπορντό.Εκτός και αν το άλλαξαν χρώμα τώρα τελευταία,που δεν νομίζω γιατί στην καρτέλα του φόρουμ θα γινόταν μπέρδεμα.Τους τελευταίους μήνες μόνο μια φορά το πέτυχα ανοιχτό,όταν ήταν στη βραδινή η Βικτώρια

Τελευταία τροποποίηση:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
567
Πόντοι
81
η αλυσίδα τα μαγαζιά (red diamond,golden lips κτλπ) πότε θα ανοίξουν???

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
193
Πόντοι
0
Είμαι τσάρκα τώρα και έχω δει τρία πολύ δυνατά κομμάτια και δεν ξέρω που να μπω. Μια Καρολίνα Ρουμάνα νομίζω στην Ερημίτη στο πρώτο γωνιακό δεξιά όπως μπαίνεις από τον δρόμο, μια Μαρία από Ισπανία με απίθανο αθλητικό κορμί από Ισπανία στο Βίλα Ερωτικα και μια Βικτώρια από Κολομβία στο Super Paradise. Αν κάποιος έχει εμπειρία με κάποια από αυτές, καλοδεχούμενη..

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Είμαι τσάρκα τώρα και έχω δει τρία πολύ δυνατά κομμάτια και δεν ξέρω που να μπω. Μια Καρολίνα Ρουμάνα νομίζω στην Ερημίτη στο πρώτο γωνιακό δεξιά όπως μπαίνεις από τον δρόμο, μια Μαρία από Ισπανία με απίθανο αθλητικό κορμί από Ισπανία στο Βίλα Ερωτικα και μια Βικτώρια από Κολομβία στο Super Paradise. Αν κάποιος έχει εμπειρία με κάποια από αυτές, καλοδεχούμενη..
Με τις λατίνες αυτές δεν έχω εμπειρία.Ρίξε μια ματιά στις καρτέλες του Paradise & Villa Erotica για κριτικές.Κάνε όμως μια χαρά στον εαυτό σου.Μακριά από τη Ρουμάνα Καρολίνα.Έχω γράψει και κριτική .Τεράστια φόλα!Και είναι η άποψη σχεδόν όλων όσοι πέρασαν μαζί της.Εδώ μια κριτική για τη Μαρία.Στην ίδια αλυσίδα είναι τα μαγαζιά.

Τελευταία τροποποίηση:

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
193
Πόντοι
0
Με τις λατίνες αυτές δεν έχω εμπειρία.Ρίξε μια ματιά στις καρτέλες του Paradise & Villa Erotica για κριτικές.Κάνε όμως μια χαρά στον εαυτό σου.Μακριά από τη Ρουμάνα Καρολίνα.Έχω γράψει και κριτική .Τεράστια φόλα!Και είναι η άποψη σχεδόν όλων όσοι πέρασαν μαζί της.Εδώ μια κριτική για τη Μαρία.Στην ίδια αλυσίδα είναι τα μαγαζιά.

Έχω περάσει στο παρελθόν με δύο τρείς κοπέλες στο Paradise και ήταν όλες το ίδιο μια μετριότητα και πάντα σε πρόγραμμα των 60 ευρώ. Αυτό είναι το μόνο που με κρατάει
Για την Καρολίνα σε ευχαριστώ

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Πάνε Μαρία και πες μάς

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Δουλευει πρωινη η Ριτα στο Βεγκας; Σκεφτομαι να κρατηθω απο το να ψαξω καποια αγνωστη σημερα βραδυ και να παω αυριο πρωινη βαρδια στη Ριτα...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Φίλε μιας και είσαι τσάρκα, της Ρεμπέκας άνοιξε στης Νικ Ουρανου 24? Την προηγούμενη βδομάδα ήταν κλειστό.

Καρολίνα μόνο και μόνο επειδή δεν είναι λατίνα (90% φόλα)...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Δουλευει πρωινη η Ριτα στο Βεγκας; Σκεφτομαι να κρατηθω απο το να ψαξω καποια αγνωστη σημερα βραδυ και να παω αυριο πρωινη βαρδια στη Ριτα...
Έφυγε η Ρίτα. Από μάρτιο ξανά. Στο πρόγραμμα είναι ακόμα αλλά έχει φύγει.

VladimirPutan

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Διαβάζω για πρωινή βάρδια... είναι τα σπιτάκια ανοιχτά πρωί πρωί ή εννοεί κάτι άλλο ο ποιητης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom