Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956
Μολις εφαγα μια φολα απο μια μικρη μελαχροινη λατινα στο las vegas. Προσοχη... δεν ειναι για πολυ γαμησι... Αντε ακομα μια λατινα φολα...
νταξει φιλε μην μας λες το ονομα της κοπελας θα το μαντεψουμε...μην μας πεις βασικα τιποτα,θα μυρισω τα δαχτυλα μου και θα μου πουν αυτα:jerking::jerking::jerking:

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Δεν θυμαμαι πως λεγεται η παλιοφολα... Μια βλάκεια ονομα ειχε και ιδιως τα αποτυχημενα δεν μπορω να τα θυμηθω... Ερχονται πολλες μη στανταρ στο βεγκας... Το θεμα ειναι εμενα πως με τραβανε οι φωλες...

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Μολις εφαγα μια φολα απο μια μικρη μελαχροινη λατινα στο las vegas. Προσοχη... δεν ειναι για πολυ γαμησι... Αντε ακομα μια λατινα φολα...
Τα έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα μακριά από Λατίνες που είναι απάτη 90% και μακριά από Ρουμάνες οι οποίες πλέον χάλασαν πάρα πολύ αφού όλες οι καλές έχουν πάει Δυτική Ευρώπη και κονομάνε! Οι Ρουμάνες πλέον είναι όλο μη και μη! Για να σου κάνει πρόγραμμα της προκοπής θες να δώσεις όσα σε Έσκορτ.

• Like
Αντιδράσεις: laskos

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Το νεαρο της ηλικια πηγα να δοκιμασω και εφαγα παλι φολα απο λατινα... Παντως υπαρχει και μια σουπερ λατινα για εμενα. Η Καταλινα. Μια και μοναδικη.

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Περασμα με Βικυ στην Φριξου βραδινή βάρδια, εκει που ηταν η Τζωρτζινα που σε χουφτωνουν με το που μπαινεις. Καλο σεξ, με αρκετα ωραία κολπακια στην πιπα, όμως αυστηρή με την ώρα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Δεν θυμαμαι πως λεγεται η παλιοφολα... Μια βλάκεια ονομα ειχε και ιδιως τα αποτυχημενα δεν μπορω να τα θυμηθω... Ερχονται πολλες μη στανταρ στο βεγκας... Το θεμα ειναι εμενα πως με τραβανε οι φωλες...
Μήπως τη λένε Κοράλ;Ένα πιπίνι με όμορφο πρόσωπο και λίγο ατσούμπαλο κορμί;Την είχα δει τον Οκτώβριο και ίσως επανήλθε.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Τα έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα μακριά από Λατίνες που είναι απάτη 90% και μακριά από Ρουμάνες οι οποίες πλέον χάλασαν πάρα πολύ αφού όλες οι καλές έχουν πάει Δυτική Ευρώπη και κονομάνε! Οι Ρουμάνες πλέον είναι όλο μη και μη! Για να σου κάνει πρόγραμμα της προκοπής θες να δώσεις όσα σε Έσκορτ.
Με τη Ρουμάνα Σάντρα στην πρωινή της Ερημίτη 4 να πας.Θα αλλάξεις γνώμη

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
524
Πόντοι
311
Πέρασμα μετά από καιρό σήμερα στην περιοχή. Νεκρά η κατάσταση. Τα περισσότερα μαγαζιά κλειστά. Απογευματινή βάρδια στο βεγκας πέτυχα δύο λατίνες μου τις είπε, μικρές 20.
Πέρασα με μια Κατερίνα στο όνομα. Μεγάλα βυζια και ωραίο κωλαρα μεγάλο αλλά σφιχτό σχετικά οπότε με καυλωσε το νεανικό και πέρασα. Μέσα αγενής. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά. Δεν άφηνε να της βγάλω ούτε το σουτιέν. Δεν μιλάμε για προκαταρκτικά. Ευτυχώς τον έφαγε χωρίς μα μου στα τέσσερα και τελείωσα, πρώτη φορά με μισή στύση. Αποφύγετε την μάγκες
Καλή χρονιά

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Πέρασμα μετά από καιρό σήμερα στην περιοχή. Νεκρά η κατάσταση. Τα περισσότερα μαγαζιά κλειστά. Απογευματινή βάρδια στο βεγκας πέτυχα δύο λατίνες μου τις είπε, μικρές 20.
Πέρασα με μια Κατερίνα στο όνομα. Μεγάλα βυζια και ωραίο κωλαρα μεγάλο αλλά σφιχτό σχετικά οπότε με καυλωσε το νεανικό και πέρασα. Μέσα αγενής. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά. Δεν άφηνε να της βγάλω ούτε το σουτιέν. Δεν μιλάμε για προκαταρκτικά. Ευτυχώς τον έφαγε χωρίς μα μου στα τέσσερα και τελείωσα, πρώτη φορά με μισή στύση. Αποφύγετε την μάγκες
Καλή χρονιά
Την είχα δει τον Νοέμβριο βραδάκι αυτήν τη Λατίνα Κατερίνα.Όμορφο πιπίνι με πιασίματα.Για καλή μου τύχη δεν πέρασα.

• Like
Αντιδράσεις: laskos

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
524
Πόντοι
311
Την είχα δει τον Νοέμβριο βραδάκι αυτήν τη Λατίνα Κατερίνα.Όμορφο πιπίνι με πιασίματα.Για καλή μου τύχη δεν πέρασα.
Ετσι όμορφη κοπελίτσα. Λίγο τσουπωτη οκ. Κάνει αγγαρεία όμως. Η τσατσα δεν βγήκε καν να με αποχαιρετίσει, αλλιώς θα τα είχε ακούσει

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Ετσι όμορφη κοπελίτσα. Λίγο τσουπωτη οκ. Κάνει αγγαρεία όμως. Η τσατσα δεν βγήκε καν να με αποχαιρετίσει, αλλιώς θα τα είχε ακούσει
Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι πολλές φορές οι τσατσάδες δεν βγαίνουν,γιατί ξέρουν ακριβώς τι θα ακούσουν

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Περασμα με Βικυ στην Φριξου βραδινή βάρδια, εκει που ηταν η Τζωρτζινα που σε χουφτωνουν με το που μπαινεις. Καλο σεξ, με αρκετα ωραία κολπακια στην πιπα, όμως αυστηρή με την ώρα.
Έχω πάει και εγώ. Ήμουν για τζιωρτζίνα... αλλά είχε φύγει και με έψησε η Βίκυ για πέρασμα. Nαι πολύ καλή είναι μέσα. Εγώ με απλό που πέρασα πριν λίγο καιρό, ήταν και με τον χρόνο άνετη. Βέβαια πρέπει να ήμασταν 3-4 σύνολο οι αγωνιστές στην περιοχή οπότε ήταν και τέρμα χαλαρά από δουλειά... Αλλά γενικά αν δεν κυνηγάς πολύ την εμφάνιση, που για μένα είναι περίπου οκ και από εμφάνιση, στο δωμάτιο μετράει.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Δοκίμασε κάνεις την μιλφαρα Σονια μαυρομαλλα ? καινούργια είναι ,στην μερια που είναι το Χ το Ικογνιτο κλπ τέρμα αριστερά κίτρινο εκεί λέω

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.504
Πόντοι
5.866
Μήπως τη λένε Κοράλ;Ένα πιπίνι με όμορφο πρόσωπο και λίγο ατσούμπαλο κορμί;Την είχα δει τον Οκτώβριο και ίσως επανήλθε.
Τη Σανέλ εννοεί που δουλεύει βράδυ στο μεσαίο του Las Vegas.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Δοκίμασε κάνεις την μιλφαρα Σονια μαυρομαλλα ? καινούργια είναι ,στην μερια που είναι το Χ το Ικογνιτο κλπ τέρμα αριστερά κίτρινο εκεί λέω
κιτρινο;;; το γωνιακο λες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στη θεση της Ριτας το πρωι, ποια ειναι;

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
193
Πόντοι
0
Για μια Έμιλυ Ρουμάνα στην Ερημίτη πρωινή στο τελευταίο αριστερά όπως πας για τον χωματόδρομο, έχουμε άποψη; Κοντούλα μελαχρινή με ωραίο κώλο, φορούσε και αλυσίδα στη μέση. Δούλευε προχθές Παρασκευή πρωί με εκείνη την σπαστικιά χτικιάρα τσατσά με τα λιγδασμένα μαλλιά.

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
116
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε. Πέρασα αρκετά αργά. Αρκετά καλά τα πράγματα. Και είχε και αρκετά δωμάτια που την περίμεναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom