New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Ποιες μέρες όμως ρ μπροKarina ιs working now Π.Ερημιτη 3Β στο κόκκινο ανανεωμένη με υπέροχα boobs!
Ποιες μέρες όμως ρ μπροKarina ιs working now Π.Ερημιτη 3Β στο κόκκινο ανανεωμένη με υπέροχα boobs!
Η παλια καντυ ειναι,την γνωρισα.Ηρθε μαλλον για τα τελευταια ενσημα ,ή για τελευταια αρπαχτη.τελικά συναγωνιστή η Κάντυ η παλιά γνωστή είναι;
Πάντως παλιά η Αντριάννα και η Κάντυ τον έτρωγαν ακάποτα
τώρα πως από το ακάποτο πέρασε στο άλλο άκρο και τα κάνει όλα με σκούφο
δεν έχω λόγια
οι τιμές χρέωσης πάντως μιλάνε καθαρά για αρπαχτή
Παρασκευή ξεκίνησε.Λογικα σήμερα θα δουλεύει.Ποιες μέρες όμως ρ μπρο
Η Ρουμάνα Τζωρτζίνα είναι.Και σε εμένα το ίδιο έκανε χτες βράδυ.Αλάνια πήγα χθες σε ένα που είχε ένα x από πάνω είχε μια μέσα ξανθιά που σε έβαζε να πιάνεις και τέτοια ήτανε χωρίς τσατσα ξέρεις κανείς πως την λένε το σπιτάκι είναι δίπλα από incognito
Αν εξαιρέσεις την πίπα της που ναι για σεμινάριο στα υπόλοιπα μέτρια έως κακη.Μετά από αναμονή πέρασμα με καρίνα επιτέλους! ευδιαθετη χαμογελαστη και με λίγο κούνημα με τα νέα αποκτήματα ! τα βυζια τής είναι πάρα πολύ καλό φτιαγμένα και δένουν αρμονικά στο σώματοτηπο της δεν έκανε υπερβολές αίσθηση φυσικοί απαλό (χάδι) στα του αγώνα βαθια πιπα με σάλιο στα 4 δεν άργησε να έρθει το άδειασμα
Όντως δούλευε σήμερα και δεν την πήρα για είχε άλλων που περίμενε και άλλον μέσα, πήρα την καταλινα στα παρανταιςΠαρασκευή ξεκίνησε.Λογικα σήμερα θα δουλεύει.
Και σε μένα σήμερα γεμάτο πιτσιρικάδες μόνο γιαυτό πήγαν όχι ότι εγώ πολλές φορές δεν το χω κάνει και ας μην μπωΗ Ρουμάνα Τζωρτζίνα είναι.Και σε εμένα το ίδιο έκανε χτες βράδυ.
Ευχαριστούμε το ειδησιογραφικο γραφείο του bourdela.comΒραδινή "περιπολία" απόψε μετά από λίγες εβδομάδες.Πέρασα από όλα σχεδόν που ήταν ανοιχτά,οπότε θα γράψω τις διαφοροποιήσεις.Πρώτα από το Free House που κλείνει νωρίς.Στο No1 χωρίς τσα² μεγάλης ηλικίας (μάλλον θεία Τάνια;),στο no2 η τσα² με πληροφόρησε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο.Στο Bella Donna η υποτονική στο σαλόνι Βανέσα,χωρίς τσα²,που αναφέρει δύο προγράμματα,το ένα στα 50 και το άλλο στα 150 το μισάωρο.Αδικαιολόγητα πανάκριβη,δεν τρελάθηκα με το πρόσωπο της.Και στο φαιντ γκερλς που εξυμνούν ακόμα και φόλες,αυτήν τη θάβουν,φαντάσου!
Αφού η Βικτώρια πήγε στη Μινωταύρου 3,άδειασε τη γωνιά δίπλα στην Ερημίτη 3Β για την περίφημη εντυπωσιακή Καρίνα.Ήταν συνεχώς σε μεγάλα προγράμματα και απλά την είδα στο σαλόνι.Next time κάποια καθημερινή με λίγη κίνηση.Παραδίπλα στο Eros η Λατίνα Νικόλ 25-30 ετών με μέτριο πρόσωπο.Δίπλα στο Love η μέτρια τρελο-Καταλίνα.Απέναντι στην Ερημίτη 2Α η πολύ skinny Ρουμάνα Έμμα.Τόσο αδύνατη ΔΕΝ!Venus 2 στη Μινωταύρου χωρίς τσα² η μετριότατη Ελληνίδα Μαρίνα με καλούτσικο σώμα, μαζί με τη Νικόλ που μιλάει σπαστά ελληνικά.Συμπαθητικό πρόσωπο με τσουπωτό κορμί.Στην ίδια πλευρά,Μινωταύρου με Ν.Ουρανού σέξι Εύα με υαλουρονικό στα χείλη,όχι πάρα πολύ ευτυχώς.Επίσης χωρίς "manager".
Παραδίπλα στο στούντιο Life της Ν.Ουρανού ένα όμορφο λάτιν πιπίνι τούμπανο ονόματι Σοφία.Στο Belarus πολύ μέτριες Βραζιλιάνα Γκαμπριέλα και Ισπανίδα με πολύ αρτσούμπαλο κορμί Λουίζα που κάνουν και τρίο.Villa Erotica μια ακόμα λατίνα Καταλίνα,αυτή με φτιαχτό κώλο που είναι γενικά ντεκαβλέ γιατί φαίνεται πολύ ψεύτικος.Red Diamond με το ασανσέρ μέτρια Αλίνα Ρουμάνα.Δίπλα στο Red Night η περίφημη Πολωνή Candy.Εντυπωσιακή αλλά δεν πέρασα επειδή έμπαινε σε πρόγραμμα.Το απλό ξεκινάει από 50.Τι σου είναι η φήμη!Studios Paradise δεξιά μια χαμογελαστή λατίνα με ωραίο κορμί Ρόξι.
Φρίξου 14Β AKA Inside όμορφο λάτιν πιπίνι Λάουρα με φυσική κωλάρα.Δίπλα στο Sex and the City δύο επίσης καλούτσικα λάτιν πιπίνια: skinny Βραζιλιάνα Cindy και τσουπωτή Κολομβιανή Σοφία.Στο Poison Λουίζα με φτιαχτό κώλο που τείνει να γίνει μάστιγα στις λατίνες.Λίγα μέτρα πιο πέρα στα τρίδυμα Casa D'amore μόνο το μεσαίο ανοιχτό:πολύ μέτρια milf Καλλιόπη Ελληνίδα αλλά πρόσχαρη και ομιλητική.Ακόμα πάντως δεν έχω πετύχει βράδυ μια εμφανίσιμη στα τρίδυμα!
Επιστροφή στη Φρίξου αλλά στους μονούς αριθμούς.Στούντιο Έφη μέτρια Αλεξάνδρα Ρουμάνα.Παραδίπλα για τους λάτρεις του τρίο η τσιγγανο-Ρουμάνα Τζιορτζίνα με τη φίλη της τη Μολδαβή τη μετριότατη,το παρέχουν.Incognito με την κλασική χαμογελαστή τσιγγανο-Βουλγάρα Άννα,μιας μέτριας εμφάνισης ονόματι Καμίλα.Μπήκα αποφασισμένος παραδίπλα στο Blue Dreams.Απουσίαζε η φιλική Νταίζη αλλά η ευγενέστατη τρανς ή κρος τσα² μου παρουσίασε τη Σουζάνα που είχα βάλει στο μάτι.Σίγουρα μέσα στις 3 πιο όμορφες σε πρόσωπο και σε κορμί της βραδινής βάρδιας,το τσιγγανάκι πιπίνι εκ Βουλγαρίας με τα άπταιστα ελληνικά.Πεταχτή καλοσχηματισμένη φυσική κωλάρα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας,από τις κορυφαίες.Πέρασα καλούτσικα και ας μην ήταν σούπερ.Στα 40 το απλό δικαιολογείται βάση εμφάνισης.Ακολουθεί κριτική στην καρτέλα του οίκου...
Πως σου φάνηκε η Έμμα μέσα; Είναι δεκτική, δίνει φιλιά; Πόσο χρονών είναι περίπου;Καλημέρα αλανιαρηδες. Προσωπική μου άποψη ότι τα σπιτάκια χρειάζονται νέο αίμα.....έκανα μια βόλτα χθες και δεν είδα κάτι αξιόλογο
Που να με κάνει κλικ. Την καρίνα είδα λίγο ανεβασμένη αλλά δεν μπήκα....και πήγα παραδίπλα στο π.ε.10 στην Έμμα.bg. Μάρεσε αυτό το πετιτ σουλουπι με το μακρύ μαλλί και τα μικρά βυζάκια .καλουτσικο κλαρίνο αλλά πολύ τέλειο στήσιμο στα τέσσερα για ανελέητο σφυροκόπημα.
Πήγες και στο μέδουσα; Ποια κοπέλα δουλεύει εκεί;Βραδινή "περιπολία" απόψε μετά από λίγες εβδομάδες.Πέρασα από όλα σχεδόν που ήταν ανοιχτά,οπότε θα γράψω τις διαφοροποιήσεις.Πρώτα από το Free House που κλείνει νωρίς.Στο No1 χωρίς τσα² μεγάλης ηλικίας (μάλλον θεία Τάνια;),στο no2 η τσα² με πληροφόρησε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο.Στο Bella Donna η υποτονική στο σαλόνι Βανέσα,χωρίς τσα²,που αναφέρει δύο προγράμματα,το ένα στα 50 και το άλλο στα 150 το μισάωρο.Αδικαιολόγητα πανάκριβη,δεν τρελάθηκα με το πρόσωπο της.Και στο φαιντ γκερλς που εξυμνούν ακόμα και φόλες,αυτήν τη θάβουν,φαντάσου!
Αφού η Βικτώρια πήγε στη Μινωταύρου 3,άδειασε τη γωνιά δίπλα στην Ερημίτη 3Β για την περίφημη εντυπωσιακή Καρίνα.Ήταν συνεχώς σε μεγάλα προγράμματα και απλά την είδα στο σαλόνι.Next time κάποια καθημερινή με λίγη κίνηση.Παραδίπλα στο Eros η Λατίνα Νικόλ 25-30 ετών με μέτριο πρόσωπο.Δίπλα στο Love η μέτρια τρελο-Καταλίνα.Απέναντι στην Ερημίτη 2Α η πολύ skinny Ρουμάνα Έμμα.Τόσο αδύνατη ΔΕΝ!Venus 2 στη Μινωταύρου χωρίς τσα² η μετριότατη Ελληνίδα Μαρίνα με καλούτσικο σώμα, μαζί με τη Νικόλ που μιλάει σπαστά ελληνικά.Συμπαθητικό πρόσωπο με τσουπωτό κορμί.Στην ίδια πλευρά,Μινωταύρου με Ν.Ουρανού σέξι Εύα με υαλουρονικό στα χείλη,όχι πάρα πολύ ευτυχώς.Επίσης χωρίς "manager".
Παραδίπλα στο στούντιο Life της Ν.Ουρανού ένα όμορφο λάτιν πιπίνι τούμπανο ονόματι Σοφία.Στο Belarus πολύ μέτριες Βραζιλιάνα Γκαμπριέλα και Ισπανίδα με πολύ αρτσούμπαλο κορμί Λουίζα που κάνουν και τρίο.Villa Erotica μια ακόμα λατίνα Καταλίνα,αυτή με φτιαχτό κώλο που είναι γενικά ντεκαβλέ γιατί φαίνεται πολύ ψεύτικος.Red Diamond με το ασανσέρ μέτρια Αλίνα Ρουμάνα.Δίπλα στο Red Night η περίφημη Πολωνή Candy.Εντυπωσιακή αλλά δεν πέρασα επειδή έμπαινε σε πρόγραμμα.Το απλό ξεκινάει από 50.Τι σου είναι η φήμη!Studios Paradise δεξιά μια χαμογελαστή λατίνα με ωραίο κορμί Ρόξι.
Φρίξου 14Β AKA Inside όμορφο λάτιν πιπίνι Λάουρα με φυσική κωλάρα.Δίπλα στο Sex and the City δύο επίσης καλούτσικα λάτιν πιπίνια: skinny Βραζιλιάνα Cindy και τσουπωτή Κολομβιανή Σοφία.Στο Poison Λουίζα με φτιαχτό κώλο που τείνει να γίνει μάστιγα στις λατίνες.Λίγα μέτρα πιο πέρα στα τρίδυμα Casa D'amore μόνο το μεσαίο ανοιχτό:πολύ μέτρια milf Καλλιόπη Ελληνίδα αλλά πρόσχαρη και ομιλητική.Ακόμα πάντως δεν έχω πετύχει βράδυ μια εμφανίσιμη στα τρίδυμα!
Επιστροφή στη Φρίξου αλλά στους μονούς αριθμούς.Στούντιο Έφη μέτρια Αλεξάνδρα Ρουμάνα.Παραδίπλα για τους λάτρεις του τρίο η τσιγγανο-Ρουμάνα Τζιορτζίνα με τη φίλη της τη Μολδαβή τη μετριότατη,το παρέχουν.Incognito με την κλασική χαμογελαστή τσιγγανο-Βουλγάρα Άννα,μιας μέτριας εμφάνισης ονόματι Καμίλα.Μπήκα αποφασισμένος παραδίπλα στο Blue Dreams.Απουσίαζε η φιλική Νταίζη αλλά η ευγενέστατη τρανς ή κρος τσα² μου παρουσίασε τη Σουζάνα που είχα βάλει στο μάτι.Σίγουρα μέσα στις 3 πιο όμορφες σε πρόσωπο και σε κορμί της βραδινής βάρδιας,το τσιγγανάκι πιπίνι εκ Βουλγαρίας με τα άπταιστα ελληνικά.Πεταχτή καλοσχηματισμένη φυσική κωλάρα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας,από τις κορυφαίες.Πέρασα καλούτσικα και ας μην ήταν σούπερ.Στα 40 το απλό δικαιολογείται βάση εμφάνισης.Ακολουθεί κριτική στην καρτέλα του οίκου...
Μάλλον είναι η Καταλίνα που είδα προχτές στο "αδερφικό" τους Villa Erotica.Πώς πέρασες μαζί της;Όντως δούλευε σήμερα και δεν την πήρα για είχε άλλων που περίμενε και άλλον μέσα, πήρα την καταλινα στα παρανταις
Θα έμπαινα αλλά ήταν κλειστό.Είχα πετύχει τη Μελίντα εκεί πριν από λίγες εβδομάδες.Συνήθως εκείνη δουλεύει το βράδυ εκεί.Πήγες και στο μέδουσα; Ποια κοπέλα δουλεύει εκεί;
Ναι η Μελίντα δούλευε εκεί, αλλά τώρα σταμάτησε η Μελίντα και πρέπει να έφεραν καινούρια. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να δωΘα έμπαινα αλλά ήταν κλειστό.Είχα πετύχει τη Μελίντα εκεί πριν από λίγες εβδομάδες.Συνήθως εκείνη δουλεύει το βράδυ εκεί.
Στη βαθιά πιπα έχει μάστερ όντως αρέσει σε πόλους που γαμανε στόμα κυριολεκτικά!Εχει αντοχές που λίγες έχουν Αντέχει γενικά στα σκληρά! Τωρα από εμφάνιση έχει πολύ καλή όμορφή εντυπωσιακή . Ίσος να παίζει ρόλο το ταιμινκ?Αν εξαιρέσεις την πίπα της που ναι για σεμινάριο στα υπόλοιπα μέτρια έως κακη.
Είδες την Καρίνα .Χθεσινή αποτυχημένη βόλτα στα σπιτάκια απο δική μου μαλακία.
Πήγα μόνο στην Π. Ερημίτη.
Ξεκίνησα απο αυτό που είναι δίπλα στο μεδουσα όπου βγήκε μια κοπελίτσα μελαχροινή με ωραίο πρόσωπο, ωραίο κώλο ωραίο χαμόγελο αλλά ανύπαρκτο στήθος.
Μάλιστα η τσα2 ανέφερε οτι αν δεν μείνεις ικανοποιημένος σου δίνει τα λεφτά πίσω.
Στα απέναντι, (τέρμα δεξιά) μια Ρουμάνα επίσης όμορφη, μελαχρινή και αυτή, με καλύτερο στήθος. Την είδα να βγαίνει απο δωμάτιο που είχε τελειώσει μόλις συναγωνιστής. Θα έμπαινα αλλά μόλις είδα την ΚΥ στα χέρια της λεω "ασε, αν δεν νιώθω μουνί ας τον παίξω καλύτερα" και έκανα μεταβολή και πήγα στο πρώτο πρώτο, δίπλα στα ξύλινα. Π. Ερημίτη 3Β θυμάμαι είχε σαν ταμπέλα.
Ρε μάγκες, ΤΙ ΠΑΤΟΣ είναι αυτός?
ΤΙ ΑΛΟΓΟ βγήκε απο μέσα?
Βυζάρες, κωλάρα, προσωπάρα, ύψος (1.70-1.75), μακρυ ίσιο μαύρο μαλλι και ένα τατού στην πλάτη (κάλυπτε το 1/4 της πλάτης της απ όσο πρόσεξα)
Μου λέει η τσα2 αν θα περάσω, δεν ρωτάω καν τιμές προγράμματα κλπ (ήμουν έτοιμος να ορμήξω) και όπως ανοίγω το μπουφάν να βγάλο το πορνοπαράβολο διαπιστώνω οτι έβαλα λάθος μπουφάν και τα λεφτά μου τα είχα όλα στο άλλο που φυσικά είχα αφήσει σπιτι. Μαλάκας ολκής με λίγα λόγια.
Κάνω μεταβολή να φύγω ξενερωμένος, μου λέει η τσα2 "Δεν σου άρεσε παληκάρι μου το κορίτσι μας?"
Της απαντάω: Μου άρεσε, αλλά τσάμπα δεν γίνεται τίποτα, και δεν δουλεύετε με πίστωση, ήρθα μέχρι εδω και ξέχασα τα λεφτά μου σπίτι"
Πρώτον: Οι πιο έμπειροι να μου πουν πως λένε την κοπέλα μιας και πάνω στην καβλα μου δεν ρώτησα, δεν ακουσα.
Αντέχει λες πρόγραμμα μονο με πίπα για κάνα μισάωρο?Στη βαθιά πιπα έχει μάστερ όντως αρέσει σε πόλους που γαμανε στόμα κυριολεκτικά!Εχει αντοχές που λίγες έχουν Αντέχει γενικά στα σκληρά! Τωρα από εμφάνιση έχει πολύ καλή όμορφή εντυπωσιακή . Ίσος να παίζει ρόλο το ταιμινκ?