Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Μήπως είναι η λατίνα Κάτι στο Poison της Εμπεδοκλέους;Γύρω στα 20 με προσωπάρα και κορμάρα.Χτες δεν ήταν εκεί πάντως.
Βάση περιγραφής με ραμπα ηταν η το ερωτικα η το μπελαρους η το ρεντλαιτ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.572
Πόντοι
3.846
Σε τι βάρδια την πέτυχε;Εγώ προχτές στη νυχτερινή δεν πέτυχα μαύρη σε Erotica και Red Light και Belarus κλειστό.Επίσης την προηγούμενη Παρασκευή Red Light κλειστό και σε Erotica και Belarus είχε λατίνες αλλά όχι μαύρες.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
502
Πόντοι
21
Την Άναμπελ εννοούσε τελικά στο Villa Erotica. Απλώς επειδή πηγαίνει σπάνια στα μπουρδέλα δεν ήξερε ονόματα από οδούς και οίκους.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Την Άναμπελ εννοούσε τελικά στο Villa Erotica. Απλώς επειδή πηγαίνει σπάνια στα μπουρδέλα δεν ήξερε ονόματα από οδούς και οίκους.
Καλα είχα πει στη αρχή αρα. πάντως όντως πολυ καλή αλλα γλωσσοφιλα ποτε δε πηρε κανενας πρώτη φορα το άκουσα για αυτη

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.622
Πόντοι
3.506
Εδώ μπαίνουν άλλες κ άλλες ρε η γαλήνη δεν θα μπει που μέχρι προχτές ήταν στο prive
Υπόθεση κάνεις και εσύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οποτε αλλαζουν τα σχεδια....Ριτα.??? Ποιες ειναι οι πιθανοτητες να μπω χωρις να περιμενω 2 ημιχρονα...και λεω 2η επιλογη το μουνετο την Σανελ στα παρανταιζ.... τα 2 ακρα για επιλογες....
Ρίξε μια ζαριά που ξέρεις μπορεί να πετύχεις το ταιμινγκ

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
374
Πόντοι
21
Υπόθεση κάνεις και εσύ

Ρίξε μια ζαριά που ξέρεις μπορεί να πετύχεις το ταιμινγκ
Εγώ όταν μιλάω δεν μιλάω με υποθέσεις…ξέρω..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Ριτα....κλεισμενη εως το σχολασμα.... εφυγα παρανταιζ, Σανελ, βγενει στο σαλονακι με χαμογελο παγιδα, φοραει αερατα τουλια για να κρυβει της ατελειες της, δεν κανει 69, αλλα κανει ακαποτο, τιμες απο 40, 60 το ακαποτο. Μαυρομαλα 29 χρονων λεει, λατινα Ισπανιδα δηλωνει, με αγαπησιαρικο προσωπακι, βυζακια φυσικα ποιημα.!!!!! απο την μεση και κατω σταματανε τα ωραια, φαρδυα περιφερεια, μπουτια και κωλος με κυταριτιδα, η εικονα δεν την κολακευει δεν με χαλασε.... Μπηκε μεσα, ξεντυθηκε, Ελληνικα και Αγγλικα οχι. Προλαβα μερικα χουφτωματα στα ορθια, αλλα δεν αντιδραει, ουτε δυσανασχετει, η πιπα της μετρια μονο το κεφαλι, τον επεξεργαστηκε τοσο σχολαστικα πριν τον περασει και ενα χερι με μουρομαντυλο, και τον παρει στο στομα της, που νωμιζα οτι κατι εχω.... το μουνακι της μαυρο με ψιλομεγαλα μουνοχειλα, ψιλοασχημο, γιατι δεν το δινει ποιος ξερει, ή δεν της αρεσουν να την γλυφουν, ή δεν θελει το σχολαστικο πλυσημο, αν και δεν ειχα ανεπιθυμητες μυρωδιες, περασε καποτα με το στομα....ανεβηκε απο πανω, εκανε κανα 2 καλες κινησεις οτι γουσταρει, αλλα εως εκει. Στα 4αρα ειναι σαν να γαμας ενα τσουβαλι με πατατες.... η εικονα ειναι χαλια, την γυρισα αμεσως σε κανονικο, το βλεμα της εκει ανεκφραστο, αγελαστη, παγωμενη, λες και την γαμαω με το ζορι ενα πραγμα, ισως δεν θυμοταν αν εχει κλεισει τον θερμοσιφωνα, ή την κουζινα.??? ....την εχυσα και επανηλθε.... πλυθηκε στο ντουζ, ντυθηκε και αποχωρησε.... Αλλη μια λατινα φολα, κριμα τα μουνια που βγαζουν αυτες οι χωρες....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
Μιραμπέλα ντεν έκει πρόμπλημα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Καλά μετά από τόσο καιρό απουσίας.... Μετά από κάνα μήνα θα είναι προσβάσιμη. Τελευταία φορά το είχε ξαναρίξει στο 30 το απλό, αν θυμάμαι καλά, αν πάει κάποιος ας ενημερώσει αν παρέμεινε στο 30αρι.

H Κάρλα στην Μινωταύρου 3, στης Καρίνας, σταμάτησε; Την είχα στα πολύ υπόψιν μου αλλά το σπιτάκι τις τελευταίες μέρες κλειστό.
Καμια βδομαδα πιστευω μετα θα λιγοστεψουν οι πελατες.. τωρα ειδα την βαλαν και στο προγραμμα, λογικο να εχει πολυ κοσμο..εδω ειχε χωρις να την εχουν.

• Like
Αντιδράσεις: LB

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.622
Πόντοι
3.506
Καμια βδομαδα πιστευω μετα θα λιγοστεψουν οι πελατες.. τωρα ειδα την βαλαν και στο προγραμμα, λογικο να εχει πολυ κοσμο..εδω ειχε χωρις να την εχουν.
Θα αρχίσει και αυτή τα reserve και τα τηλεφωνικά ραντεβού.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Μάγκες κάποια να κάνει ισπανικό η ειδικά footjob να μου πείτε (η τζωρτζινα μου είχε κάνει ισπανικό)

Tinze098

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες οποίος ξέρει ασ βοηθήσει ήταν νομίζω πριν λίγους μήνες θυμάμαι είχα ακούσει κάπου μια κοπέλα με το όνομα ραισα είναι μήπως αυτή που χορεβε στο le cabaret παλιά?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
799
Πόντοι
376
Ωραίο μουνετο η σονια πέρασα σήμερα και χθες πολύ καλή πολύ δοτική
Πως γινετε ρε παιδια να περνανε μερικοι στην σονια και να μην ειναι ευχαρηστημενοι και αλλοι να ειναι;!! :think::hmm::hmm:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.622
Πόντοι
3.506
Πως γινετε ρε παιδια να περνανε μερικοι στην σονια και να μην ειναι ευχαρηστημενοι και αλλοι να ειναι;!! :think::hmm::hmm:
Αυτό θεωρώ οτι είναι το πιο φυσιολογικό. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και γούστα.

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Κοιτα βασικά είναι ίσως το τι ζητάει ο κάθε ένας πολύ θερμή πολύ ερωτιάρα είναι δεν της ζήτησα και να μου κάνει ακροβατικά…αλλά στα βασικά είναι πολύ δυνατή δεν ξέρω γτ δεν σ άρεσε

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Η Σονια ειναι σαν την Λαρα.!! απλα επιλεγει τους πελατες που γουσταρει και εκει βγαζει γουστα ειδικα αν εχεις μεγαλη ψωλη και εισαι εμφανισιμος τρελαινεται.....

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Ε εβελινα είναι καλή? Γιατί οι λατίνες ξέρουμε είναι ρίσκα

Stories

Νέο!

Stories