SOK13131313
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν θα ξαναέρθει??Όχι αδερφέ δεν εργάζεται
Δεν θα ξαναέρθει??Όχι αδερφέ δεν εργάζεται
Πότε έγραψες την κριτική στις καρτέλες;Εγώ τα ξημερώματα έγραψα για την Καρολίνα και ακόμα να εγκριθείΕπεστρεψε η Ριτα με γεματα δωματια! ουτε να την δουμε δεν μπορουμε πλεον.
Περασα με Σονια πρωτη φορα, μετρια πραγματα.. μου κανει τρομερη εντυπωση οτι εχει αυτη τοσο κοσμο και ξεκιναει με 50 το απλο!
Συμφωνω για την Αλεξανδρα κριμα ομως...χορτασε λεφτα και εγινε κομοδινοΜε την πανύψηλη Τζένη την Πορτογαλίδα στο Godiva (ή γυφτοΒουλγάρα όπως έχει γραφτεί) έχουν πάει πολλοί.Πρόσφατα όμως έχει κάποιος εμπειρία;Και για την Αλεξάνδρα την Κύπρια τα καλύτερα γράφονταν,αλλά έγινε φόλα.
με τσατσα την ΓΑΛΗΝΗ. επικοΕπεστρεψε η Ριτα με γεματα δωματια! ουτε να την δουμε δεν μπορουμε πλεον.
Περασα με Σονια πρωτη φορα, μετρια πραγματα.. μου κανει τρομερη εντυπωση οτι εχει αυτη τοσο κοσμο και ξεκιναει με 50 το απλο!
καλά που μας το είπες γιατί την είχα βάλει στο μυαλό μου για να μπω μαζί της αλλα τώρα δε θα πάω...Συμφωνω για την Αλεξανδρα κριμα ομως...χορτασε λεφτα και εγινε κομοδινο
Αλεξάνδρα τηνΜε την πανύψηλη Τζένη την Πορτογαλίδα στο Godiva (ή γυφτοΒουλγάρα όπως έχει γραφτεί) έχουν πάει πολλοί.Πρόσφατα όμως έχει κάποιος εμπειρία;Και για την Αλεξάνδρα την Κύπρια τα καλύτερα γράφονταν,αλλά έγινε φόλα.
Άραγε πόσες είναι πραγματικά αυτό που λένε; Πιστεύω ούτε οι μισές.Και η Ρενάτα στην Ερημίτη Αλβανίδα μου φάνηκε και ας λέει Ρουμάνα.Αλεξάνδρα τηνΚυπριαΑλβανίδα..θες να πεις
Εδώ πόσα χρόνια λένε από Τσεχία και Ιταλία ,το Ρουμάνα το εχουν για καλημέρα οι Αλβανίδες και οι ΒουλγάρεςΆραγε πόσες είναι πραγματικά αυτό που λένε; Πιστεύω ούτε οι μισές.Και η Ρενάτα στην Ερημίτη Αλβανίδα μου φάνηκε και ας λέει Ρουμάνα.
Λες να μπαίνει για διπλό αν κάνεις την πρόταση;με τσατσα την ΓΑΛΗΝΗ. επικο
Εδώ μπαίνουν άλλες κ άλλες ρε η γαλήνη δεν θα μπει που μέχρι προχτές ήταν στο priveΛες να μπαίνει για διπλό αν κάνεις την πρόταση;
6.30-7.00Καλησπέρα παίδες. Σχετικά με την Λιλιανα που αναφέρθηκε νωρίτερα, οταν λέμε αργά τι ώρα ξεκινάει στο περίπου?
Μαύρα μεσάνυχτα ή φάση 20:00;
Καλά μετά από τόσο καιρό απουσίας.... Μετά από κάνα μήνα θα είναι προσβάσιμη. Τελευταία φορά το είχε ξαναρίξει στο 30 το απλό, αν θυμάμαι καλά, αν πάει κάποιος ας ενημερώσει αν παρέμεινε στο 30αρι.Επεστρεψε η Ριτα με γεματα δωματια! ουτε να την δουμε δεν μπορουμε πλεον.
ποια Γαληνη; την βυζαρου απ τις βιλες;με τσατσα την ΓΑΛΗΝΗ. επικο
Οποτε αλλαζουν τα σχεδια....Ριτα.??? Ποιες ειναι οι πιθανοτητες να μπω χωρις να περιμενω 2 ημιχρονα...και λεω 2η επιλογη το μουνετο την Σανελ στα παρανταιζ.... τα 2 ακρα για επιλογες....Όχι αδερφέ δεν εργάζεται
Βάση περιγραφής με ραμπα ηταν η το ερωτικα η το μπελαρους η το ρεντλαιτΜήπως είναι η λατίνα Κάτι στο Poison της Εμπεδοκλέους;Γύρω στα 20 με προσωπάρα και κορμάρα.Χτες δεν ήταν εκεί πάντως.
Σε τι βάρδια την πέτυχε;Εγώ προχτές στη νυχτερινή δεν πέτυχα μαύρη σε Erotica και Red Light και Belarus κλειστό.Επίσης την προηγούμενη Παρασκευή Red Light κλειστό και σε Erotica και Belarus είχε λατίνες αλλά όχι μαύρες.Βάση περιγραφής με ραμπα ηταν η το ερωτικα η το μπελαρους η το ρεντλαιτ