You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Ναι είναι η ίδιααυτη η Καταλινα ειναι η ιδια με αυτη στο Π Ερημιτη που λενε πιο πανω;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.799
- Πόντοι
- 12.815
Οχι....αλλη η Καταλινα απο paradise, που γραφει ο συναθλητης στην ενημερωση, και αλλη η Καταλινα απο Π.Ερημιτη. Η 1η ειναι καστανοξανθη με προς λευκη επιδερμιδα, και η αλλη μαυρομαλα σκουροχρωμη, και οι 2 λατινες δηλωνουν. Φωτογραφιες υπαρχουν στα σαιτ...αυτη η Καταλινα ειναι η ιδια με αυτη στο Π Ερημιτη που λενε πιο πανω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιραμπέλα ντεν έκει πρόμπλημα

John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.572
- Πόντοι
- 3.846
Για αυτές τις δύο συνονόματες έχει κανείς εμπειρία;Ή για τη Τζούλια σε Μινωταύρου με Νικηφόρου Ουρανού δίπλα στο Life, με όμορφη καυλόφατσα και ωραίο κορμί;Θέλω να περάσω καλά μετά τη φόλα.Επίσης η φαφούτα τσατσά στη νυχτερινή βάρδια του Godiva εξακολουθεί να μην προσφέρει ντους στο απλό με 40;Μήπως περάσω με την όμορφη και φιλική Τζένη Πορτογαλίδα.Φρίξου 15Α
η ψηλή Νταίζη με ατέλειες στο κορμί αλλά φιλική.Πρέπει να είναι Ελληνίδα τσιγγάνα.Κάτω από 30.Συμπαθητική καυλόφατσα.
Στα ξύλινα Las Vegas Μινωταύρου με
Π.Ερημίτη,στην πόρτα με τον αριθμό 2,ένα όμορφο πιπίνι Νταίζη με καλό juicy σώμα και φυσική ωραία κωλάρα.
Τελευταία τροποποίηση:
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 1.076
Τη καινούρια μαύρη δεν βρήκαμε ρε παιδιά σε ποιο σπιτάκι ειναι
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.572
- Πόντοι
- 3.846
Μήπως είναι η λατίνα Κάτι στο Poison της Εμπεδοκλέους;Γύρω στα 20 με προσωπάρα και κορμάρα.Χτες δεν ήταν εκεί πάντως.Τη καινούρια μαύρη δεν βρήκαμε ρε παιδιά σε ποιο σπιτάκι ειναι
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
H καταλινα στο vegas όσες φορές έχω πάει είναι πολύ καλή στη προτείνω.Για αυτές τις δύο συνονόματες έχει κανείς εμπειρία;Ή για τη Τζούλια σε Μινωταύρου με Νικηφόρου Ουρανού δίπλα στο Life, με όμορφη καυλόφατσα και ωραίο κορμί;Θέλω να περάσω καλά μετά τη φόλα.Επίσης η φαφούτα τσατσά στη νυχτερινή βάρδια του Godiva εξακολουθεί να μην προσφέρει ντους στο απλό με 40;Μήπως περάσω με την όμορφη και φιλική Τζένη Πορτογαλίδα.
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 10.555
σε ποιο απ τα 3 ειναι;H καταλινα στο vegas όσες φορές έχω πάει είναι πολύ καλή στη προτείνω.
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Για τζουλια εχω προαναφέρει και γράφανε κατι μλκες εδώ μέσα οτι σιγά το νέο γεγονός..Οντως η κοπέλα είναι πολυ καλή και εξωτερικά αλλά και μέσα θα περάσεις όμορφα αρκεί μόνο να είσαι καθαρόςΓια αυτές τις δύο συνονόματες έχει κανείς εμπειρία;Ή για τη Τζούλια σε Μινωταύρου με Νικηφόρου Ουρανού δίπλα στο Life, με όμορφη καυλόφατσα και ωραίο κορμί;Θέλω να περάσω καλά μετά τη φόλα.Επίσης η φαφούτα τσατσά στη νυχτερινή βάρδια του Godiva εξακολουθεί να μην προσφέρει ντους στο απλό με 40;Μήπως περάσω με την όμορφη και φιλική Τζένη Πορτογαλίδα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.572
- Πόντοι
- 3.846
Με την πανύψηλη Τζένη την Πορτογαλίδα στο Godiva (ή γυφτοΒουλγάρα όπως έχει γραφτεί) έχουν πάει πολλοί.Πρόσφατα όμως έχει κάποιος εμπειρία;Και για την Αλεξάνδρα την Κύπρια τα καλύτερα γράφονταν,αλλά έγινε φόλα.
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 10.555
σε σαλοναρισμα μονο την ειδα, εσκασε γυμνη με πετσετα μπροστα της, της ειπα να την βγαλει για να την δω και ειπε μονο στο δωματιο στα δειχνω. μονο απο αυτη τη συμπεριφορα αντε γειαΜε την πανύψηλη Τζένη την Πορτογαλίδα στο Godiva (ή γυφτοΒουλγάρα όπως έχει γραφτεί) έχουν πάει πολλοί.Πρόσφατα όμως έχει κάποιος εμπειρία;Και για την Αλεξάνδρα την Κύπρια τα καλύτερα γράφονταν,αλλά έγινε φόλα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.572
- Πόντοι
- 3.846
Η Τζένη ή η Αλεξάνδρα;Σε εμένα η Τζένη εμφανίστηκε με ωραία εσώρουχα,πάνω και κάτω.σε σαλοναρισμα μονο την ειδα, εσκασε γυμνη με πετσετα μπροστα της, της ειπα να την βγαλει για να την δω και ειπε μονο στο δωματιο στα δειχνω. μονο απο αυτη τη συμπεριφορα αντε γεια
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 10.555
Η Τζενη. Ειχε και την Τζεσικα ομοσταυλη αλλα εφυγεΗ Τζένη ή η Αλεξάνδρα;Σε εμένα η Τζένη εμφανίστηκε με ωραία εσώρουχα,πάνω και κάτω.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.732
- Πόντοι
- 1.056
Στην Τζούλια να πας. Είναι όμορφη ουκρανεζα με καλό σωματακι. Είναι καλή μέσα. Αν σου αρέσουν και τα μεγάλα μουναχειλα. Λευκή επιδερμιδα, σώμα καλό αν και έχει χαλάρωση λόγο. Αλλα οχι για να ξενερώσεις Πεντακάθαρη.Για αυτές τις δύο συνονόματες έχει κανείς εμπειρία;Ή για τη Τζούλια σε Μινωταύρου με Νικηφόρου Ουρανού δίπλα στο Life, με όμορφη καυλόφατσα και ωραίο κορμί;Θέλω να περάσω καλά μετά τη φόλα.Επίσης η φαφούτα τσατσά στη νυχτερινή βάρδια του Godiva εξακολουθεί να μην προσφέρει ντους στο απλό με 40;Μήπως περάσω με την όμορφη και φιλική Τζένη Πορτογαλίδα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.572
- Πόντοι
- 3.846
Κακή η συμπεριφορά της Τζένης απέναντι σου.Στο σαλονάρισμα είναι βασικότατο να δεις και το σώμα.Εντάξει,έχει κάποιες ατέλειες αλλά έχει ωραίο κορμί.Και τόσο ψηλή δεν βρίσκεις εύκολα.Η Τζενη. Ειχε και την Τζεσικα ομοσταυλη αλλα εφυγε
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.572
- Πόντοι
- 3.846
Η πιθανότερη επιλογή μου μάλλον.Και τα μεγάλα μουνόχειλα έχουν τη χάρη τους.Απλά θέλω να έχω και εναλλακτικές αν λείπει η Τζούλια.Μου άρεσε και ένα όμορφο juicy πιπίνι στο Las Vegas χτες το βράδυ,νομίζω Νταίζη.Στα ξύλινα στο σπιτάκι υπ'αριθμόν 2 η πόρτα.Με καλοσχηματισμένη σφιχτή κωλάρα.Χρειάζομαι όμως feedback.Στην Τζούλια να πας. Είναι όμορφη ουκρανεζα με καλό σωματακι. Είναι καλή μέσα. Αν σου αρέσουν και τα μεγάλα μουναχειλα. Λευκή επιδερμιδα, σώμα καλό αν και έχει χαλάρωση λόγο. Αλλα οχι για να ξενερώσεις Πεντακάθαρη.
Τελευταία τροποποίηση:
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 10.555
Μινωταρου και νικ ουρανου ποιο εννοεις; το ασπρο;;Για αυτές τις δύο συνονόματες έχει κανείς εμπειρία;Ή για τη Τζούλια σε Μινωταύρου με Νικηφόρου Ουρανού δίπλα στο Life, με όμορφη καυλόφατσα και ωραίο κορμί;Θέλω να περάσω καλά μετά τη φόλα.Επίσης η φαφούτα τσατσά στη νυχτερινή βάρδια του Godiva εξακολουθεί να μην προσφέρει ντους στο απλό με 40;Μήπως περάσω με την όμορφη και φιλική Τζένη Πορτογαλίδα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.572
- Πόντοι
- 3.846
Όπως βρίσκεσαι στην Μινωταύρου ανεβαίνοντας την,στη δεξιά μεριά.Όχι στην πόρτα της Νικ.Ουρανού που βρίσκεται το στούντιο Life,αλλά στην πόρτα που είναι στη Μινωταύρου.Μινωταρου και νικ ουρανου ποιο εννοεις; το ασπρο;;
Τελευταία τροποποίηση:
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 10.555
ε ναι αυτο που περιγραφεις ειναιτ ο ασπρο δεν εχει αλλο. μετα πας για το ξυλινο και μετα τα 2 venusΌπως βρίσκεσαι στην Μινωταύρου ανεβαίνοντας την,στη δεξιά μεριά.Όχι στην πόρτα της Νικ.Ουρανού που βρίσκεται το στούντιο Life,αλλά στην πόρτα που είναι στη Μινωταύρου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις