Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.201
Πόντοι
39.777
να σου λυσω εγω την απορια που εχω επαφη μαζι της μεχρι σημερα;ακουτε και οι υπολοιποι...2008 τον σεπτεμβριο πρωτη φορα και την πηρα τη πρωτη της μερα...απο τοτε ημουν τακτικος πελατης....18 και 3 μηνων ξεκινησε και σημερα ειναι στα 36 της...επισης αζαζελ μου ΟΧΙ δεν ειναι εγκυος απο πελατη....πες αυτου π σου το ειπε οτι ειναι μεγαλος μυρωδιας και μαλλον ηθελε να πεταξει λιγο κακια το οτι τους αφησε και εφυγε ...το ειχε σκοπο...κουραστηκε...εχει και σχεση 2 χρονια οποτε καταλαβαινετε...
Αγαπουλη νούμερο 2 θα πω στον Νταβα της Κ...ο ότι εσύ τα ξέρεις καλύτερα και ίσως επικοινωνήσει μαζί σου για να μάθει 5-10 πράγματα τώρα που χάλασε η δουλειά...
Ρε τι ποιοτικό σανό σας ταιζουν οι πουτανες.
Έχει κουράσει το θέμα Λάρα,είναι αργά για δάκρυα, εξάλλου στο Λα φαμ αν θυμάσαι ήταν κομοδίνο,ξαφνικά ξύπνησε και πήρε χρημα,αλλά και καθημερινά δώρα από αγαπουληδες.
Βρείτε την επόμενη γιατί το μαγαζί θα πάει για φούντο!!!
Υ.γ ήσυχα με την Καρίνα όταν επιστρέψει ,εγώ απλά περιμένω να δω την καλή δουλειά του φίλου μου γιατρού..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.229
Πόντοι
3.346
Αγαπουλη νούμερο 2 θα πω στον Νταβα της Κ...ο ότι εσύ τα ξέρεις καλύτερα και ίσως επικοινωνήσει μαζί σου για να μάθει 5-10 πράγματα τώρα που χάλασε η δουλειά...
Έχει κουράσει το θέμα Λάρα,είναι αργά για δάκρυα, εξάλλου στο Λα φαμ αν θυμάσαι ήταν κομοδίνο,ξαφνικά ξύπνησε και πήρε χρημα,αλλά και καθημερινά δώρα από αγαπουληδες.
Υ.γ ήσυχα με την Καρίνα όταν επιστρέψει ,εγώ απλά περιμένω να δω την καλή δουλειά του φίλου μου γιατρού..

πες τα χρυσόστομε, α γεία σου :hi:έχει κουράσει το σανό που ταίζουν οι πουτάνες στους αγαπούληδες και πιστεύουν την κάθε μπαρούφα που λέει η καθεμιά από αυτές.

Για να κλείσω το θέμα γιατί κούρασε πλέον αρκετά, θα πω μόνο το εξής είπες εσύ το γεγονός και συμπλήρωσα εγώ κάποιες λεπτομέρειες όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν είναι εικασίες και παπάτζες που τους τάιζε η κορασίδα. Αυτά από μένα και κλείνω το θέμα εδώ

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.507
Πόντοι
4.587
και θα πιστεψεις τον νταβα της και οχι το φιλαρακι σου;αγαπουλης νουμερο 1 παρακαλω

• Χαχα
Αντιδράσεις: azazel

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
να σου λυσω εγω την απορια που εχω επαφη μαζι της μεχρι σημερα;ακουτε και οι υπολοιποι...2008 τον σεπτεμβριο πρωτη φορα και την πηρα τη πρωτη της μερα...απο τοτε ημουν τακτικος πελατης....18 και 3 μηνων ξεκινησε και σημερα ειναι στα 36 της...επισης αζαζελ μου ΟΧΙ δεν ειναι εγκυος απο πελατη....πες αυτου π σου το ειπε οτι ειναι μεγαλος μυρωδιας και μαλλον ηθελε να πεταξει λιγο κακια το οτι τους αφησε και εφυγε ...το ειχε σκοπο...κουραστηκε...εχει και σχεση 2 χρονια οποτε καταλαβαινετε...
Και 4 χρονια δεν την ειχα παρει χαμπαρι.??? Και δεν εχει καμια κριτικη απο ποιο πριν.??? ή δουλευε με αλλο ονομα σε αλλο μαγαζι.???
Θα με κανεις να ψαξω αναφορες απο τοτε, ...αναφορες απο αυτες που λιωναμε τα παπουτσια μας στις τσαρκες....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
εγω θελω ενας να βγει να μας πει ποτε πηρε πρωτη μερα την τσαρινα. Οποτε την ρωταο την ηλικια της στα 28 εχει μεινει. Με καποιους υπολογισμους παντως παιζει να ειναι κοντα στα 50 αλλα το ρωσσικο γονιδιο το ατιμο την εχει δωσει φοβερο κορμι το οποιο γυμναζε καθε μερα.
6/6/2010, Α.Γεωργιου 16, βραδυ, 26 χρωνων δηλωνε....
Tim And Eric Sunglasses GIF

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Έχει κάτι Βούλγαρους που είναι στην κοσμαρα τους. Στο ριπαπά τους αν η άλλη φέρνει τα λεφτά αδειάζοντας αρχιδοσακούλες. Είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία τους, τι Σουηδικά μοντέλα και μαλακίες...
Σαυτο συμφωνώ! Εχουν μια νεοτροπια τέτοια! Τα βγάζουν εύκολα και ο άντρας κάνει ζωάρα

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Επισκεψη χθες απο ρεββεκα στο νικ ουρανου 26, Ειναι αρκετα τιμια περιπτωση, απο τις ελαχιστες τιμιες που εχουν μεινει στην νυχτερινη βαρδια θεωρω. Πηρα προγραμμα με 40 ελευθερο στοματικο. Πιπα αρκετα καλη με φτυσιματα κτλ. Μετα παιχτηκαν 2 στασεις και ηρθε καταθεση. Τον τρωει πολυ τιμια δεν κλεβει. Σιγουρα θα ξανατιμηθει. Βεβαια δεν εκανε αυτους τους παπαδες που περιγραφουν πιο πισω απλα μπορει να ετυχε σε εμενα

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
τα εχω πετυχει και εγω τα 2 μελαχρινα πιπίνια το θεμα ειναι αν μεσα ειναι καλές γιατί δεν τις λές και τα πιο χαμογελαστά κορίτσια
Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή από τα πιπίνια; Πως είναι από σώμα;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Η Σονια μονο γκεστ εμφανισεις κανει;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Η Ρεμπεκα αυτες τις μερες πρεπει να κανει μπανιο μεσα στα ταλαρα....
Ανακάλυψαν κάποιοι την Αμερική όπως τον Κολόμβο... Αν και προηγήθηκαν οι Βίκινγκς κάποιες εκαντονταδες χρόνια πριν.. Αυτό το παράδειγμα δίνω για μια γκομενα που γαμιεται στα δελα μια δεκαετία και λίγο παραπανω. Μου φαίνεται γελοίο και αστείο που μιλάμε για την Ρεβέκκα και τι προσφερει στο δωματιο. Εννοείται τίμια σε όλα. Αλλα πραγματικά την Ρεβέκκα ξαφνικα την ανακάλυψαν;;;;;

Εγγρ.
18 Αυγ 2025
Like
21
Πόντοι
0
Η Ελενα ραίσα σε καμια περίπτωση δεν είναι πετιτ γιατι ειναι αρκετά ψηλή, όμορφη κοπέλα ειδικά πριν τις μικροεπεμβασεις , πλέον εβαλε και τεραστιο στήθος μέσα είναι με τις μέρες της παντως
Μιας και την αναφέραμε, ξέρουμε που δουλεύει αυτή; Νικ Ουρανού 26 όπως παλιά ή άλλαξε;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.622
Πόντοι
3.506
6/6/2010, Α.Γεωργιου 16, βραδυ, 26 χρωνων δηλωνε....
Tim And Eric Sunglasses GIF
Και μέχρι προχθές που ήταν στο φαιντ γκιρλς 26 δήλωνε. Δεν πιστεύω καμιά 18χρονη που ξεκινάει πορνοκαριερα να το δηλώνει ευθαρσώς γιατί λόγω αμφιβολιών θα χάσει πολλούς πελάτες.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.572
Πόντοι
3.846
Παίδες αυτήν που νόμιζα ότι λένε Ραΐσα στο Πέτρου Ερημίτη 2Α τη λένε τελικά Αΐσα,χαχαχα!Αυτά τα πιπίνια εκεί ίσως να λείπουν αυτές τις μέρες και πήρε τη θέση τους.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.622
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom