Καυλιαρηδες μην μαλωνεται ΕΓΩ.!!!!!

θα σας λυσω την απορια, ...η Λαρα ειναι 31 χρονων... την πληρωσα 1η φορα στο λαφαμ στις 18/11/2012, στο λαφαμ πρωτοεμφανηστικε, και το πιθανοτερο ειναι να ξεκινησε τοτε το 2012, αν ειχε ξεκινησει απο αλλο μαγαζι, ποιο μπροστα πχ 2010-2011, δεν το θυμαμαι, αλλα δυσκολα, γιατι τοτε, οτι πιπινι κυκλοφορουσε το πληρωνα....!!! ....και που τσεκαρα εγραψα την 1η κριτικη τουλαχιστον στο λααφαμ, οπου αναφερω οτι ειναι 18 Μαιων, μιας και ο συναθλητης gameover σε κριτικη του 2011 αναφερετε σε αλλη Λαρα.... στον πορνοημερολογιο μου ομως.!!!!!!!! ....γραφω οτι το 2012 που προτωπληρωσα την Λαρα ηταν 20 χρωνων, οποτε μπορει να ειναι και 33 χρονων....
Και να πω και την αμαρτια μου, αν θυμαμαι καλα, ηταν το πρωτο πληρωμενο μουνακι που γεφτηκαν τα χιλια μου.!!!!!!!!!! Αν οχι το 2ο σιγουρα, γιατι τοτε στο ιδιο μαγαζι δουλευε και ενα παστακι η Ελενα, καλο καυλακι που εβγαζε καλα γουστα.... μετα με πηρε η κατω βολτα και δεν αφηνα 69 για 69....

....αυτα.
Επισης ενας ποιο φανατικος πελατης της Λαρας, αποκλειεται να μην γνωριζει την ηλικια της, ή το ποτε εχει γενεθλια για να της παει λουλουδια και γλυκα απο τον αγαπητο.!!!!

......μιας και εγω δεν την ειχα ποτε στανταρακι, μιας και ηταν κατι σαν τον....Νειμαρ σε ποδοσφαιρικους ορους.... δηλαδη στην τελικη πολλα φρου φρου και αρωματα και η καλτσα βρωμαγε...