Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
799
Πόντοι
376
Σύντομο πέρασμα απόψε τη νύχτα είτε για τα προαναφερθέντα πιπίνια της Πέτρου Ερημίτη 2Α είτε τη Λίντα στην Μινωταύρου 16.Πρώτα πήγα στην Ερημίτη όπου υπήρχε αναμονή στο σαλόνι γιατί η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο.Δεν ήταν όμως η Μίρα.Ήρθε τελικά για λίγο στο σαλόνι η Ραϊσα ολόγυμνη.Άψογο κορμί με εξαιρετικές αναλογίες.Όμορφο πρόσωπο με μοναδική παραφωνία για εμένα το υαλουρονικό στα χείλη.Λίγο κάτω από 30 μου φάνηκε αλλά ίσως να τα έχει πατήσει κιόλας.Είπε κάτι στα αγγλικά και επέστρεψε στον συναγωνιστή στο δωμάτιο.Μάλλον ήθελε τον χρόνο του ο τύπος.Είναι η περίφημη Ραΐσα ή κάποια άλλη;

Μεταβολή και πάω στη Μινωταύρου 16, αφού βλέπω ότι στην Πέτρου Ερημίτη που στεγάζεται η Νεφέλη είναι κλειστό.Ωραίος χώρος και πρωτότυπο το τζάκι στη μέση!Για καλή μου τύχη δεν υπήρχε καθόλου αναμονή.Ευγενέστατη η τσατσά και η Linda επίσης που μας υποδέχτηκε με χαμόγελο λέγοντας κάτι στα ελληνικά.Σε κερδίζει και με αυτό εκτός από την εμφάνιση.Μιλάει και λίγα ελληνικά και λίγα αγγλικά.Δηλώνει Ισπανίδα αλλά έχει μελαχρινή επιδερμίδα και χαρακτηριστικά λατίνας.Όμορφο πρόσωπο,κορμάρα με ωραίες αναλογίες.Το πιο δυνατό της σημείο το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της.Είναι πολύ κοντά στις φωτό.Πέρασμα με το χαλαρό στα 40.Δεκτική σε πιασίματα και βυζογλείψιμο.Πίπα καλή χωρίς πορνοσταρικές υπερβολές και φυσικά η κατάθεση έγινε στα τέσσερα.Τίμιο πιπίνι λίγο πάνω από 20.Θα ακολουθήσει και κριτική στην καρτέλα της.
Αυτες που λεω εγω εινσι στο 2Α οχι στηα ραϊσας!! Αλλα διπλα...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.572
Πόντοι
3.846
Αυτες που λεω εγω εινσι στο 2Α οχι στηα ραϊσας!! Αλλα διπλα...
Οπότε είναι στη δεξιά πόρτα το 2Α; Κολλητά ήταν η πόρτα αριστερά και εκείνη ήταν ανοιχτή.Εκτός και αν έκαναν "αλλαξοκωλιά".Σέξι καυλάκι πάντως η Ραΐσα με σφιχτό κορμί και καθόλου πλαδαρό.Θυμίζει πετιτ στρίπερ το κορμί της.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.246
Πόντοι
7.095
Παραβλέπω την Λαρα-μανια εδώ και ξαναδιαβάζοντας το ποστ μου, δεν βλέπω κάπου να είπα πως η Ρεβέκκα είναι μέτρια.

Απλά δεν είναι και τόσο τοπ για μένα.
Αλλά στη γενική περίοδο που είμαστε την θεωρώ αρκετά καλή ως προς το vfm

Εντάξει, δεν είμαι και κουκλεντες όπως ο παιχταρας που πέρασε σούπερ μαζί της...ισως οι όμορφοι να έχετε καλύτερες τύχες.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Παραβλέπω την Λαρα-μανια εδώ και ξαναδιαβάζοντας το ποστ μου, δεν βλέπω κάπου να είπα πως η Ρεβέκκα είναι μέτρια.

Εντάξει, δεν είμαι και κουκλεντες όπως ο παιχταρας που πέρασε σούπερ μαζί της...ισως οι όμορφοι να έχετε καλύτερες τύχες.
Δεν είναι θέμα αν είσαι όμορφος ή όχι, παίζει ρόλο το μέγεθος του πέους σου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Lady GIF

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.622
Πόντοι
3.506
Αφού εδώ μέσα τύπε πέντε πόντους πάνω, πέντε πόντους κάτω όλοι στα ίδια είμαστε.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346

Oχι εσυ, ο αλλος το ειπε σε επομενο μηνυμα του..
Κατα τα αλλα μπορει να ειναι και μια μετρια κοπελα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Καυλιαρηδες μην μαλωνεται ΕΓΩ.!!!!! :crazy: θα σας λυσω την απορια, ...η Λαρα ειναι 31 χρονων... την πληρωσα 1η φορα στο λαφαμ στις 18/11/2012, στο λαφαμ πρωτοεμφανηστικε, και το πιθανοτερο ειναι να ξεκινησε τοτε το 2012, αν ειχε ξεκινησει απο αλλο μαγαζι, ποιο μπροστα πχ 2010-2011, δεν το θυμαμαι, αλλα δυσκολα, γιατι τοτε, οτι πιπινι κυκλοφορουσε το πληρωνα....!!! ....και που τσεκαρα εγραψα την 1η κριτικη τουλαχιστον στο λααφαμ, οπου αναφερω οτι ειναι 18 Μαιων, μιας και ο συναθλητης gameover σε κριτικη του 2011 αναφερετε σε αλλη Λαρα.... στον πορνοημερολογιο μου ομως.!!!!!!!! ....γραφω οτι το 2012 που προτωπληρωσα την Λαρα ηταν 20 χρωνων, οποτε μπορει να ειναι και 33 χρονων....
Και να πω και την αμαρτια μου, αν θυμαμαι καλα, ηταν το πρωτο πληρωμενο μουνακι που γεφτηκαν τα χιλια μου.!!!!!!!!!! Αν οχι το 2ο σιγουρα, γιατι τοτε στο ιδιο μαγαζι δουλευε και ενα παστακι η Ελενα, καλο καυλακι που εβγαζε καλα γουστα.... μετα με πηρε η κατω βολτα και δεν αφηνα 69 για 69.... :sunglasses: ....αυτα.

Επισης ενας ποιο φανατικος πελατης της Λαρας, αποκλειεται να μην γνωριζει την ηλικια της, ή το ποτε εχει γενεθλια για να της παει λουλουδια και γλυκα απο τον αγαπητο.!!!! :*......μιας και εγω δεν την ειχα ποτε στανταρακι, μιας και ηταν κατι σαν τον....Νειμαρ σε ποδοσφαιρικους ορους.... δηλαδη στην τελικη πολλα φρου φρου και αρωματα και η καλτσα βρωμαγε...
Λα φαμ ξεκινησε το ελεγε και η ιδια, πηγε μετα βιλες, λας βεγκας (λιγο) και βολο πριν καταληξει στο μπελα ντονα.
2012 την ειχα παρει κι εγω πρωτη φορα, αν θυμαμαι καλα στο δωματιο αριστερα που ειχε απο πανω κατι σαν καθρεφτη.
Τοτε ηταν ψιλο κομοδινο και ξεκινουσε με 30 Καμια σχεση με τα τελευταια χρονια, μερα με την νυχτα θα ελεγα.

Τωρα αυτοι που γραφουν οτι πηραν την κοπελα νωριτερα 2010 μαλλον αλλη θα ηταν με το ιδιο ονομα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766

Έχουμε και εμείς οι άσχημοι δικαιώμα να γ@μησουμε....τι να κάνουμε....

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.572
Πόντοι
3.846

Σε αυτό ήταν χτες η Ραΐσα,το 2Α. Άλλη κοπέλα δεν υπήρχε εκεί.Το 2 σκέτο άλλο κτίριο δεν είναι; Προφανώς έκαναν αλλαγή στο πρόγραμμα τους και δεν βρίσκονταν εκεί τα πιπίνια που έχουν αναφερθεί.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346

Σε αυτό ήταν χτες η Ραΐσα,το 2Α. Άλλη κοπέλα δεν υπήρχε εκεί.Το 2 σκέτο άλλο κτίριο δεν είναι; Προφανώς έκαναν αλλαγή στο πρόγραμμα τους και δεν βρίσκονταν εκεί τα πιπίνια που έχουν αναφερθεί.
Η γνωστη Ελενα-Ραισα δουλευε νικηφορου εκει που τα πρωινα ειναι η ειρηνη. Δεν ξερω πηρε μεταγραφη και πηγε εκει; η ειναι αλλη ραισα.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496

τα εχω πετυχει και εγω τα 2 μελαχρινα πιπίνια το θεμα ειναι αν μεσα ειναι καλές γιατί δεν τις λές και τα πιο χαμογελαστά κορίτσια

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.572
Πόντοι
3.846
Η γνωστη Ελενα-Ραισα δουλευε νικηφορου εκει που τα πρωινα ειναι η ειρηνη. Δεν ξερω πηρε μεταγραφη και πηγε εκει; η ειναι αλλη ραισα.
Δεν την είχα δει παλαιότερα.Εμφανίστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι.Πετίτ σχετικά με σφιχτό εξαιρετικό σώμα.Καλοσχηματισμένο κωλαράκι και ωραία σφιχτά μπούτια.Καθόλου κυτταρίτιδα.Όμορφο πρόσωπο με (δυστυχώς) υαλουρονικό στα χείλη.Το πολύ 30 ετών μου φάνηκε,ίσως και μικρότερη.Αυτή είναι;

Ξέχασα να αναφέρω ότι στα πρόγραμμα για τη Λίντα,υπάρχει στα 70 ντουζάκι με την κοπέλα.Έχει και αυτό το ενδιαφέρον του.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Δεν την είχα δει παλαιότερα.Εμφανίστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι.Πετίτ σχετικά με σφιχτό εξαιρετικό σώμα.Καλοσχηματισμένο κωλαράκι και ωραία σφιχτά μπούτια.Καθόλου κυτταρίτιδα.Όμορφο πρόσωπο με (δυστυχώς) υαλουρονικό στα χείλη.Το πολύ 30 ετών μου φάνηκε,ίσως και μικρότερη.Αυτή είναι;

Ξέχασα να αναφέρω ότι στα πρόγραμμα για τη Λίντα,υπάρχει στα 70 ντουζάκι με την κοπέλα.Έχει και αυτό το ενδιαφέρον του.
Η Ελενα ραίσα σε καμια περίπτωση δεν είναι πετιτ γιατι ειναι αρκετά ψηλή, όμορφη κοπέλα ειδικά πριν τις μικροεπεμβασεις , πλέον εβαλε και τεραστιο στήθος μέσα είναι με τις μέρες της παντως

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346

Μαλλον οχι, αυτη που λεω ειναι 30+ εχει λιγα κιλα, ομορφη ναι, τατουαζ εχει. Πετιτ δεν ειναι σιγουρα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.572
Πόντοι
3.846
Η Ελενα ραίσα σε καμια περίπτωση δεν είναι πετιτ γιατι ειναι αρκετά ψηλή, όμορφη κοπέλα ειδικά πριν τις μικροεπεμβασεις , πλέον εβαλε και τεραστιο στήθος μέσα είναι με τις μέρες της παντως
Άρα άλλη είναι αυτή.Αναφέρθηκε σαν Ραΐσα από την τσατσά πάντως και μίλησε λίγο στα αγγλικά.Και χωρίς τατουάζ

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Άρα άλλη είναι αυτή.Αναφέρθηκε σαν Ραΐσα από την τσατσά πάντως και μίλησε λίγο στα αγγλικά.Και χωρίς τατουάζ
ισως ναι , μπορει να ειναι καποια αλλη με το ιδιο ονομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom