Χθεσινή μεσημεριανη βόλτα χωρίς καταθεση. Πήγα στη Μινωταυρου στο 5 νομίζω βγήκε μια ψηλη με καμπύλες αλλά δεν συγκράτησα το όνομα. Στο σαλόνι είχε 3 άτομα να περιμένουν έκανα μεταβολή και έξω. Η τσατσά φώναζε που πας κτλ. Το Medusa νομίζω ήταν κλειστό και τα 3α 3β. Μπήκα δίπλα στο Medusa ήταν μια μάλλον αλβανιδα κοντούλα πάλι μεταβολή. Εδώ οι φωνες της τσατσάς ακούγονταν από το βάθος ποιος ξέρει τι έκανε .
Μετά μου ήρθε φλασια να πάω Godiva φώτα ανοιχτά στην πορτα σημείωμα "αν δεν ανοίγω είμαι στο δωμάτιο" μάλλον δεν έχει τσατσά το μαγαζί ή μπαίνει και η τσατσά στο δωμάτιο κσι παίρνει μάτι. Δεν έμαθα γιατί δεν άνοιξε.
Γύρισα απελπισμένος στη Μινωταυρου στο πρώτο γωνία. Μια Ρουμάνα είχε. Καλό σώμα αλλά με τις Ρουμάνες έχω βάλει φραγή. Ρωτάω την τσατσά πως τη λένε Αισα μου λέει.Σημασία πως τη λενε εχει μου λέει? Λέω με χαλάς την αναφορά στους συναγωνιστές(απο μεσα μου)και φεύγω.
Πάω στα ξύλινα Λας Βέγκας έχω πείσει τον εαυτό μου ότι μπορώ να ξαναπάρω την Vlada δεν πειράζει. Χτυπάω πρώτα στο ένα μετά στο άλλο δεν άνοιξε κανένα...
Έφυγα άπρακτος πολύ χάλια τα πράγματα.
Συναγωνιστή μάλλον ίδιες ώρες βολτάραμε.
Godiva με το σημείωμα 3 φορές δοκίμασα, απάντηση καμία.
Bad Angels το ίδιο.
Τα δύο ανοιχτά του Las Vegas, το ίδιο.
@thiseas η Αίσα ήταν στην Ερημίτη από τη πλευρά του Las Vegas, στο τελευταίο.
Δίπλα ακριβώς μια Μάιρα (αν θυμάμαι καλά) Ελληνίδα (είπε) ψηλή, με καλά πιασίματα αλλά με μια ξινίλα στα μούτρα.
Όντως Medusa κλειστό. Αριστερά του μια Ιωάννα Μολδαβή.
Τελικά βρέθηκα Incognito. Είχε δύο μια Ισπανίδα και μια Βραζιλιάνα. Ονόματα δεν είπε ποτέ και είδα μόνο την Βραζιλιάνα γιατί η Ισπανίδα ήταν στο δωμάτιο. Λέω με Βραζιλιάνα δεν έχω πάει, χαμογελαστή ήταν, βέβαια ψιλό μοντελέ αλλά στην αναβροχιά...
Μπήκε μέσα, γρι Αγγλικά και εγώ από Βραζιλιάνικα μόνο καλημέρα ξέρω να λέω. Πίπα μετά από καθάρισμα με μωρομάντηλο, μέτρια πράγματα, άφηνε χουφτωμα στον κώλο αλλά όχι δάχτυλα πουθενά. Παραμέρισε τη "μπλούζα" της και βγήκαν δύο μικρά στήθη με τεράστιες σκούρες ρώγες.
Reverse cowgirl από μόνη της και άλλη μία στάση γιατί είχα ξενερώσει...
Πολύς κόσμος χθες για τη μέρα και ώρα.