Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.620
Πόντοι
3.506
Η Λαρα σε λιγο καιρο αποσυρεται απο την ενεργο δραση.
Ρε συ κόβει η πουτάνα το γαμήσι; Εγώ δεν πιστεύω οτι θα σταματήσει σε τόσο μικρή ηλικία και δεν θα γαμηθεί ξανά. Απλά αν το μετανιώσει σε καμιά δεκαετία ίσως να μην περνάει η μπογιά όπως τώρα.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
23
Like
613
Πόντοι
311
Στο ξύλινο στην Μινωταύρου είναι ακόμη η Ελληνίδα Μαρίνα ή πήρε σύνταξη κι αυτή?

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
481
Πόντοι
21
Στο ξύλινο στην Μινωταύρου είναι ακόμη η Ελληνίδα Μαρίνα ή πήρε σύνταξη κι αυτή?
ναι στο ξύλινο που είναι οπως ερχομαστε στα δεξιά,μάλιστα κάνει ελεύθερο στοματικό και δέχεται τελείωμα στο στόμα με 30€......

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
23
Like
613
Πόντοι
311
ναι στο ξύλινο που είναι οπως ερχομαστε στα δεξιά,μάλιστα κάνει ελεύθερο στοματικό και δέχεται τελείωμα στο στόμα με 30€......
την πέτυχα μια μερα στην Φρίξου που ήταν και είχε τέλεια αίσθηση το μουνί της περασα καλά αλλά βλέπω δεν την αναφέρει κανείς στις τσάρκες του σαν να μην υπαρχει, γι αυτό ρώτησα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Ρε συ κόβει η πουτάνα το γαμήσι; Εγώ δεν πιστεύω οτι θα σταματήσει σε τόσο μικρή ηλικία και δεν θα γαμηθεί ξανά. Απλά αν το μετανιώσει σε καμιά δεκαετία ίσως να μην περνάει η μπογιά όπως τώρα.
Αν ερωτεύτηκε...Μονόδρομος

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Αν ερωτεύτηκε...Μονόδρομος
Τελευταία φορά που πήγα πάντως περίμενα να βγει από δωμάτιο να την δω και κατάλαβα από τον τρόπο που χαιρέτισε ότι δεν είχε πολύ όρεξη όπως άλλες φορές

Οπότε πρώτη φορά αντί να μπω έφυγα . Ίσως και να ισχύει λοιπόν ότι στήνει την αποχώρηση της σιγά σιγά

Έτσι και αλλιώς κατά με η Σόνια είναι πολύ ανώτερη και σαν κορμί και σαν υπηρεσία

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Τελευταία φορά που πήγα πάντως περίμενα να βγει από δωμάτιο να την δω και κατάλαβα από τον τρόπο που χαιρέτισε ότι δεν είχε πολύ όρεξη όπως άλλες φορές

Οπότε πρώτη φορά αντί να μπω έφυγα . Ίσως και να ισχύει λοιπόν ότι στήνει την αποχώρηση της σιγά σιγά

Έτσι και αλλιώς κατά με η Σόνια είναι πολύ ανώτερη και σαν κορμί και σαν υπηρεσία
Εμτάκει έχουν και ι κοπόλες τις καλές κ κακές τους μέρες. Καμία δεν θέλει να φύγει με πεσμένα τα μούτρα.... Εκτός κ αν την χάλασε κάτι πολύ. Τη σόνια θέλω πολύ να την δω, αλλά μόνο ως γκεστ εμφανίζεται.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.277
Πόντοι
6.835
Χθεσινή μεσημεριανη βόλτα χωρίς καταθεση. Πήγα στη Μινωταυρου στο 5 νομίζω βγήκε μια ψηλη με καμπύλες αλλά δεν συγκράτησα το όνομα. Στο σαλόνι είχε 3 άτομα να περιμένουν έκανα μεταβολή και έξω. Η τσατσά φώναζε που πας κτλ. Το Medusa νομίζω ήταν κλειστό και τα 3α 3β. Μπήκα δίπλα στο Medusa ήταν μια μάλλον αλβανιδα κοντούλα πάλι μεταβολή. Εδώ οι φωνες της τσατσάς ακούγονταν από το βάθος ποιος ξέρει τι έκανε .
Μετά μου ήρθε φλασια να πάω Godiva φώτα ανοιχτά στην πορτα σημείωμα "αν δεν ανοίγω είμαι στο δωμάτιο" μάλλον δεν έχει τσατσά το μαγαζί ή μπαίνει και η τσατσά στο δωμάτιο κσι παίρνει μάτι. Δεν έμαθα γιατί δεν άνοιξε.
Γύρισα απελπισμένος στη Μινωταυρου στο πρώτο γωνία. Μια Ρουμάνα είχε. Καλό σώμα αλλά με τις Ρουμάνες έχω βάλει φραγή. Ρωτάω την τσατσά πως τη λένε Αισα μου λέει.Σημασία πως τη λενε εχει μου λέει? Λέω με χαλάς την αναφορά στους συναγωνιστές(απο μεσα μου)και φεύγω.
Πάω στα ξύλινα Λας Βέγκας έχω πείσει τον εαυτό μου ότι μπορώ να ξαναπάρω την Vlada δεν πειράζει. Χτυπάω πρώτα στο ένα μετά στο άλλο δεν άνοιξε κανένα...
Έφυγα άπρακτος πολύ χάλια τα πράγματα.

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Η σονια παρασκευή δουλεύει επιτέλους

• Like
Αντιδράσεις: LB

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.227
Πόντοι
6.135
Χθεσινή μεσημεριανη βόλτα χωρίς καταθεση. Πήγα στη Μινωταυρου στο 5 νομίζω βγήκε μια ψηλη με καμπύλες αλλά δεν συγκράτησα το όνομα. Στο σαλόνι είχε 3 άτομα να περιμένουν έκανα μεταβολή και έξω. Η τσατσά φώναζε που πας κτλ. Το Medusa νομίζω ήταν κλειστό και τα 3α 3β. Μπήκα δίπλα στο Medusa ήταν μια μάλλον αλβανιδα κοντούλα πάλι μεταβολή. Εδώ οι φωνες της τσατσάς ακούγονταν από το βάθος ποιος ξέρει τι έκανε .
Μετά μου ήρθε φλασια να πάω Godiva φώτα ανοιχτά στην πορτα σημείωμα "αν δεν ανοίγω είμαι στο δωμάτιο" μάλλον δεν έχει τσατσά το μαγαζί ή μπαίνει και η τσατσά στο δωμάτιο κσι παίρνει μάτι. Δεν έμαθα γιατί δεν άνοιξε.
Γύρισα απελπισμένος στη Μινωταυρου στο πρώτο γωνία. Μια Ρουμάνα είχε. Καλό σώμα αλλά με τις Ρουμάνες έχω βάλει φραγή. Ρωτάω την τσατσά πως τη λένε Αισα μου λέει.Σημασία πως τη λενε εχει μου λέει? Λέω με χαλάς την αναφορά στους συναγωνιστές(απο μεσα μου)και φεύγω.
Πάω στα ξύλινα Λας Βέγκας έχω πείσει τον εαυτό μου ότι μπορώ να ξαναπάρω την Vlada δεν πειράζει. Χτυπάω πρώτα στο ένα μετά στο άλλο δεν άνοιξε κανένα...
Συναγωνιστή μάλλον ίδιες ώρες βολτάραμε.

Godiva με το σημείωμα 3 φορές δοκίμασα, απάντηση καμία.
Bad Angels το ίδιο.
Τα δύο ανοιχτά του Las Vegas, το ίδιο.

@thiseas η Αίσα ήταν στην Ερημίτη από τη πλευρά του Las Vegas, στο τελευταίο.
Δίπλα ακριβώς μια Μάιρα (αν θυμάμαι καλά) Ελληνίδα (είπε) ψηλή, με καλά πιασίματα αλλά με μια ξινίλα στα μούτρα.
Όντως Medusa κλειστό. Αριστερά του μια Ιωάννα Μολδαβή.

Τελικά βρέθηκα Incognito. Είχε δύο μια Ισπανίδα και μια Βραζιλιάνα. Ονόματα δεν είπε ποτέ και είδα μόνο την Βραζιλιάνα γιατί η Ισπανίδα ήταν στο δωμάτιο. Λέω με Βραζιλιάνα δεν έχω πάει, χαμογελαστή ήταν, βέβαια ψιλό μοντελέ αλλά στην αναβροχιά...

Μπήκε μέσα, γρι Αγγλικά και εγώ από Βραζιλιάνικα μόνο καλημέρα ξέρω να λέω. Πίπα μετά από καθάρισμα με μωρομάντηλο, μέτρια πράγματα, άφηνε χουφτωμα στον κώλο αλλά όχι δάχτυλα πουθενά. Παραμέρισε τη "μπλούζα" της και βγήκαν δύο μικρά στήθη με τεράστιες σκούρες ρώγες.
Reverse cowgirl από μόνη της και άλλη μία στάση γιατί είχα ξενερώσει...

Πολύς κόσμος χθες για τη μέρα και ώρα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Φίλε άσε την πρωινή βάρδια. Μετά τις 7-8 που ξεκινούν τα βραδίνα είναι όλη η ιστορία... Δύο φορές κατέβηκα πρωινά και έφυγα άπραγος. Μία βραδινη κατέβηκα - 2 καταθέσεις έκανα.... Και αν δούλευε όπως κάποτε το εργαλείο θα έβγαζε και τρίτη. Μετά από χρόνια θα πω ότι το επίπεδο από εμφάνιση είναι πλέον πολύ ικανοποιητικό, ειδικά στου Ερημίτη. Τα πρωινά όταν λείπουν οι κλασικές είναι τζάμπα κόπος. Που και να είναι, πλέον είναι χιλιοπαιγμένα τα έργα.

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Σας αρέσει δηλαδή αυτή ρε παιδιά ;

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.244
Πόντοι
361
Φίλε άσε την πρωινή βάρδια. Μετά τις 7-8 που ξεκινούν τα βραδίνα είναι όλη η ιστορία... Δύο φορές κατέβηκα πρωινά και έφυγα άπραγος. Μία βραδινη κατέβηκα - 2 καταθέσεις έκανα.... Και αν δούλευε όπως κάποτε το εργαλείο θα έβγαζε και τρίτη. Μετά από χρόνια θα πω ότι το επίπεδο από εμφάνιση είναι πλέον πολύ ικανοποιητικό, ειδικά στου Ερημίτη. Τα πρωινά όταν λείπουν οι κλασικές είναι τζάμπα κόπος. Που και να είναι, πλέον είναι χιλιοπαιγμένα τα έργα.
Ίσως η Έλενα η Ρουμάνα ή πρασινομάτα αξίζει κάπως

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Ίσως η Έλενα η Ρουμάνα ή πρασινομάτα αξίζει κάπως
Δεν ξέρω από υπηρεσίες αλλά από εμφάνιση είχε πολύ ωραίες κοπέλες το βράδυ και καινούριες. Δεν ξέρω ποιες παρέχουν καλές υπηρεσίες και ποιες όχι από όλες αυτές (έγραψα τα σχόλια μου μην τα ξαναγράφω)... Αλλά δεν ξεροσταλιάζεις μέσα στη ζέστη για να βρεις μια Έλενα (δεν την έχω επισκεφθεί) και καμιά μιλφ που έχεις πάει καμιά δεκαριά φορές με την κάθεμιά για να πεις ότι δεν πήγε τζάμπα η γύρα... Ίσως δεν πέτυχα και σε καλές πρωινές μέρες βέβαια ή να πέτυχα σε σούπερ βραδινη - αλλά για αυτήν την περίοδο αυτήν την άποψη έχω σχηματίσει.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
877
Πόντοι
81

Ναι σήμερα πήγα για πρώτη φορά με Λαρα και δεν τρελάθηκα ήταν κάπως βαριεστημένη…Και πήγα και σχετικά νωρίς δεν είχε πολύ λαό

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.225
Πόντοι
1.346
Ρε συ κοβει ο μαλακας την μαλακια;; και 80 να φτασει θα προσπαθει να παιξει το πουλακι του.. :tooth:

Μπορει να σταματαει απο τα μπουρδελα και να γινει βιζιτα η οτιδηποτε αλλο.. μπορει να παει στην χωρα της και να γαμιεται με οποιον βρισκει μπροστα της.. δεν ειναι το θεμα τι θα κανει μετα στην ζωη της. Εδω μας ενδιαφερει οτι σταματαει απο τα στουντιο, δηλαδη οπως την μαθαμε τοσα χρονια.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.225
Πόντοι
1.346
Ναι σήμερα πήγα για πρώτη φορά με Λαρα και δεν τρελάθηκα ήταν κάπως βαριεστημένη…Και πήγα και σχετικά νωρίς δεν είχε πολύ λαό
Γραψε κριτικη φιλε.
Ειμαι περιεργος να μαθω τι κανει με τους νεους πελατες, γιατι προχθες μου ειπε οτι δυο καινουργιους που εβαλε μεσα, ηταν ξενερωτη μαζι τους.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.277
Πόντοι
6.835

Για μενα η Λαρα είναι κλασεις ανωτερη σε εμφανιση και υπηρεσιες. Τωρα βεβαια μια φορα πηγα με τη Σονια ενταξει δεν εχω και σφαιρικη αποψη επι του θεματος αλλα δεν μου εβγαλε κατι τοσο καλο οπως περιμενα απο τις κριτικες που διαβασα.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Για μενα η Λαρα είναι κλασεις ανωτερη σε εμφανιση και υπηρεσιες. Τωρα βεβαια μια φορα πηγα με τη Σονια ενταξει δεν εχω και σφαιρικη αποψη επι του θεματος αλλα δεν μου εβγαλε κατι τοσο καλο οπως περιμενα απο τις κριτικες που διαβασα.
Επειδή είμαι παλιός και στις 2 αυτά που μου κάνει η Σόνια σε υπηρεσίες ή Λάρα δεν τα κάνει. Πιο τυπική η Λάρα.

Από σώμα πιο φυσική ή Λάρα δεν έχει πειράξει κάτι πάνω της αλλά μόλις χουφτωσεις τις φτιαχτες μεν αλλά Καλή δουλειά βυζάρες της Σόνιας και την ξεμουνιαζεις στα όρθια δεν υπάρχει καμία Λάρα

Παψ και στις 2 βέβαια γιατί είναι μακράν ότι καλύτερο υπήρχε στην περιοχή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom