Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.195
- Πόντοι
- 10.555
ποιο σαη δεν μπορεις να βρεις;;(υπ'οψιν @gagarin)καλησπέρα ομάδα δεν μπορώ να βρω το site sd p μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;
ποιο σαη δεν μπορεις να βρεις;;(υπ'οψιν @gagarin)καλησπέρα ομάδα δεν μπορώ να βρω το site sd p μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;
Κλασσική ξεπέτα λατίνα δηλαδή; Κρίμα φαινόταν και ωραίο..Πεταμένα λεφτά,την δουλεύουν και σαν εσκορτ τρομάρα τους
Η Σαντρα ειναι καπου εκει στην Εριμητη στο μεδουσα η διπλα απο μεδουσα δεν θυμαμαι καλα. Η Γκαμπριελα πηγα Σαββατο αργα βραδυ ειναι νομιζω ρεντ ναιτ λεγετε.Σε ποιο είναι η γκαμπριελα ?
Και σε ποιο η σαντρα
Φορούσε γυαλιά η Ρώσο Ρουμάνα; Ελληνικά μιλούσε;Απο το Παλιουρι με αγαπη... Με ετρωγε Σαββατοβραδο να γαμησω βρωμικα γιατι ειχα καυλες απο τους πολλους κωλους που εβλεπα στην παραλια με κολλητο που φιλοξενω. Πηγε 12 βραδυ και μετα απο χαλαρα ποτακια στην Καψοχωρα μπαινουμε χλιδαμαξο και πατητος στα μπουρδελα να παρω την δωση μου οντας 30+ χρονια πολυ σκληρος χρηστης.. Λατινες παντου. Παντου. Περασα Γκοντιβα 2 λατινογενεις. Πηγα σε 2-3 ακομα τα ιδια. Μου λεει ο κολλητος δεν παμε εκει που ειδες εκεινη την Γκαμπριελα. Παμε και το μωρο ηταν εκει μαζι με μια ακομα την οποια δεν ενθυμουμαι ονομα. Περναω με 60 γυμνο στοματικο. Η τσατσα που εχει αυτη η αδυνατη ειναι στην καλυτερη για μπατσες. Αν δεν περασεις δεν λεει τιμες και προγραμματα. Τεσπα σκαει το καυλι μεσα μου λεει απο που εισαι στα Αγγλικα λεω Ελλαδα ρωταω εσυ απανταει Κολομβια. Μολις το ακουσα μου επεσε η πουτσα που ηταν καλα σηκωμενη. Και παιδες ισχυει. Μαπα το καρπουζι, Μηχανικο νεκραναστημενο γαμησι. Εφυγα στο 5 λεπτο αχυτος. Δεν γουσταρα μια. Σωμα βυζι ολα καλα αλλα οχι για μενα... Τι να κανω πρεπει να χυσω.. Ποιες γαμιουνται καλα και λιγο βρωμικα? Οι λιγο ασχημουλες μετριες κοπελες επι των πλειστων. Νικ Ουρανο στο τελευταιο διπλα απο την Ειρηνη (η οποια κατι εχει τον τελευταιο καιρο.) Μια ξανθια μιλφ γυρω στα 40. Δηλωνει νεα στην δουλεια και ΡωσσοΡουμανα. Πουτσομανα δηλαδη.... Περναω με 40 γυμνο. Μετρια θειτσα της διπλανης πορτας. Πιπα αρκετα καλη και οση ωρα ηθελα. Μουνοδαχτυλο φουλ καυλωτικο, δεν δινει φυλακια αλλα το εχει με το γαμησι. Αυτο που μου αρεσε αρκετα ηταν η κωλοτρυπιδα της. Ροδαλη οπως πρεπει να ειναι ομορφη και φενεται αρκετα δουλεμενη αν και δεν αφηνει ουτε δακτυλο. Την γαμησα αρκετα καλα πρωτα μπροστα και μετα στα 4 οπου την γεμησα χυσια. Αυτα. Χαιρετω.
Συνεχίζει να εργάζεται Νικ. Ουρανού 26 αυτή ή άλλαξε;Η ραίσα μάλλον είναι σε άδεια.
Εξυπνη διαφημιση βενζιναδικου.Καλησπέρα. Σε κάποιο ταξίδι είχα πάει σε μια περιοχή που ήταν αρκετά μπουρδελα να το πω studio δεν ξέρω ακριβώς αλλά ήταν πάρα πολλά μαζί σε ένα μέρος το οποίο δεν ξέρω που ακριβώς είναι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πέρασα μπροστά από ένα βενζινάδικο το οποίο βρήκα στο χάρτη και λέγετε gas theodosiou στην γιαννιτσων. Πέρασα από εκεί και βγήκα κάπου αλλά δεν ξέρω που ήταν. Αν μπορείτε να βοηθήσετε. Ευχαριστώ
Ναι φορουσε γυαλια και στην πιπα τα εβγαλε. Δεν θυμαμαι αν μιλησε Αγγλικα η Ελληνικα. Παντως Ρουμανικα σιγουρα δεν μου μιλησε γιατι τα μιλαω σχεδον απταιστα και θα το θυμομουν.Φορούσε γυαλιά η Ρώσο Ρουμάνα; Ελληνικά μιλούσε;
Θα απαντήσω μόνος μ τελικά πέρασα χθες με τη Julia Latina στο red diamond τη βρήκα! 70€ γυμνό μπουκι μπήκε μέσα φρέσκο το μωρό χαμογελαστή έβαλε και μουσική από το κινητό της πολύ κεφάτη άρχισε να με φιλάει μ λαιμό και γενικά κατέβηκε γρήγορα κάτω περιποίηση μπαλάκια και βλέμματακια πονηρά! Δεν είχαμε deepthroat αλλά καλά πήγε! Αρκετή ώρα τσιμπούκι! Μετά έβαλε λίγο τζελ σκούφο και ιεραποστολικό! Στενό σχετικα το μωρό για μένα που είμαι και νορμαλ size! Κάναμε εναλλαγή σε πλαγιαστό ψαλιδάκι και έπειτα στα τέσσερα με υπέροχη θέα ! Έφτυσα στη σουφρα της και έτριψα αντίχειρα σιγά σιγά το δέχτηκε όλο μέσα το δάχτυλο και άρχισε να μουγκρίζει από καυλα! Ενώ στην αρχή μπλόκαρε καπως ξεδιπλώθηκε άρχισα και εγώ ποιο δυνατά και άρχισε να τρίβει και από κάτι το γατάκι της και τελειώσαμε μαζί σχεδόν! Με μαεστρία με καθάρισε με μωρομάντηλα και πέταξε το υλικό στον κάδο! Ωραία εμπειρία αλλά 70€ παιδιά!χρονος 25 λεπτά γεμάτα! Καλά ήταν όποιος πάει να είναι καθαρός και δε θα χάσει! Αυτά από μένα καλά γαμησια και καλό χειμώνα να έχουμε!Καλησπέρα σε όλους αυτή η Julia η λατίνα στο golden lips πέρασα την είδα είναι πολύ καλή σαν εμφάνιση και χαμογελαστή παιχνιδιάρα αλλά έμπαινε σε πρόγραμμα και δεν είχα χρόνο να περιμένω αλλά θα περάσω μάλλον αργότερα σήμερα! Έχει περάσει κάποιος να μας πει; Έχει πρόγραμμα ελεύθερο μπουκι 70€
Από όιτι κατάλαβα, αν και σε περιποιήθηκε...70 ευρώ ακάποτο πήρες υπηρεσία. Για μένα είναι πολλά. Βέβαια κάθισε και ένα 20λεπτο στο δωμάτιο. Δεν ξέρω αν αν είναι με όλους τόσο εκδηλωτική προσφέροντας 70 το ακάποτο. Δηλαδή στα υπόλοιπα πόσο έφτανε... Φτάζομαι με τα υπόλοιπα ποσά έπαιρνες μια εσκόρτ και παιρνούσες τζάμι...Θα απαντήσω μόνος μ τελικά πέρασα χθες με τη Julia Latina στο red diamond τη βρήκα! 70€ γυμνό μπουκι μπήκε μέσα φρέσκο το μωρό χαμογελαστή έβαλε και μουσική από το κινητό της πολύ κεφάτη άρχισε να με φιλάει μ λαιμό και γενικά κατέβηκε γρήγορα κάτω περιποίηση μπαλάκια και βλέμματακια πονηρά! Δεν είχαμε deepthroat αλλά καλά πήγε! Αρκετή ώρα τσιμπούκι! Μετά έβαλε λίγο τζελ σκούφο και ιεραποστολικό! Στενό σχετικα το μωρό για μένα που είμαι και νορμαλ size! Κάναμε εναλλαγή σε πλαγιαστό ψαλιδάκι και έπειτα στα τέσσερα με υπέροχη θέα ! Έφτυσα στη σουφρα της και έτριψα αντίχειρα σιγά σιγά το δέχτηκε όλο μέσα το δάχτυλο και άρχισε να μουγκρίζει από καυλα! Ενώ στην αρχή μπλόκαρε καπως ξεδιπλώθηκε άρχισα και εγώ ποιο δυνατά και άρχισε να τρίβει και από κάτι το γατάκι της και τελειώσαμε μαζί σχεδόν! Με μαεστρία με καθάρισε με μωρομάντηλα και πέταξε το υλικό στον κάδο! Ωραία εμπειρία αλλά 70€ παιδιά!χρονος 25 λεπτά γεμάτα! Καλά ήταν όποιος πάει να είναι καθαρός και δε θα χάσει! Αυτά από μένα καλά γαμησια και καλό χειμώνα να έχουμε!
Παρα πολλα τα 70 για ελευθερο. Στην ουσια πληρωσε τον χρονο που εκατσε, βεβαια αυτο εχει να κανει και με το ποσο γρηγορα τελειωνεις, μπορει να εφευγε και στο δεκαλεπτο!Από όιτι κατάλαβα, αν και σε περιποιήθηκε...70 ευρώ ακάποτο πήρες υπηρεσία. Για μένα είναι πολλά. Βέβαια κάθισε και ένα 20λεπτο στο δωμάτιο. Δεν ξέρω αν αν είναι με όλους τόσο εκδηλωτική προσφέροντας 70 το ακάποτο. Δηλαδή στα υπόλοιπα πόσο έφτανε... Φτάζομαι με τα υπόλοιπα ποσά έπαιρνες μια εσκόρτ και παιρνούσες τζάμι...