Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.195
Πόντοι
10.555
Η Νατασα απο βιλες εχει σταματησει; δεν την βλεπω στο προγραμμα στα αλλο σαιτ

ChrisThephilosopher

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα!
Το bad girls έχει κλείσει;
Πέρασα το Σάββατο για κατάθεση σε Αλεξάνδρα και ήταν κλειστά!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Medusa λογικά η Μελίνα.. Δεν μπήκα. Οποις δεν την έχει πάρει είναι πολύ καλή μέσα. Πετιτ και κοντό πολύ καλή πιπα και συμμετοχή πάντα καλή. Διπλα ένα πολύ όμορφο μουνακι. Ρουμανα πολύ ωραίο σώμα. Αλλα οχι και 40 το απλό. Αριστερά από το Μεντουσα ρμτα δυα μουνακια. Πολυ καλα και τα δύο από εμφάνιση. Ισως τα καλύτερα μαζί με το άλλο που ανέφερα πιο πανω στην περιοχή Εριμιτη . Θα δοκιμαστούν σύντομα.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Εδω ειστε λιγο λαθος και τζαμπα κανετε φασαρια.. που ποτε δεν ξερεις μπορει να βρεις και το μπελα σου.

Αν η κοπελα μπει στο δωματιο ξεκινησει να κανει οτι κανει και περασει το προφυλακτικο, εκει δεν ζητας τα λεφτα σου πισω
Ειναι σαν να παιρνεις ενα φαγητο να τρως αρκετο και μετα να λες: δεν μ αρεσε θελω τα λεφτα μου πισω. Καταλαβαινεις πιστευω τι θελω να πω;

Φαντασου τωρα σε καθε κοπελα που περναμε.. επιδεις δεν μας αρεσε το τι κανει να ζηταμε πισω τα λεφτα.. γινεται αυτο το πραγμα;

Τι κανεις για να το αποφυγεις και να μην χασεις λεφτα. Απλο ειναι.. σ αρεσει μια κοπελα περνας στο δωματιο και δινεις τα λεφτα στην τσατσα οκ ερχεται η κοπελα μεσα.. και πριν ξεκινησετε τις λες (εφοσον καταλαβαινει αγγλικα η Ελληνικα) κανεις αυτο αυτο κι αυτο; π.χ γλωσσοφιλα, τριψιματα η αλλα εξτρα! οχι σου λεει.. οκ τις λες να μην κατσει καθολου, βγαινεις εξω ζητας τα λεφτα και φευγεις κυριος χωρις φασαριες. Οσες φορες το εκανα πηρα τα λεφτα πισω και δεν μιλησε κανεις, σε μερικες περιπτωσεις μου ζητησαν και συγνωμη.
καλά τα λες το σωστό αυτό είναι! Αλλά καμιά φορά λειτουργείς χωρίς λογική από θυμό και δεν σκέφτεσαι τι μπορεί να βγει. Για παράδειγμα να έρθει ένας νταβάς με μαχαίρι και μετά τι; Τέλος πάντων δυστυχώς στον χώρο των μπουρδέλων υπάρχει πολύ απατεωνιά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη. Ακούγεται ότι στην Αθήνα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα καθώς τα κορίτσια είναι συνειδητοποιημένα πάνω στο επάγγελμα και ότι δεν κάνεις αρπαχτές αν θέλεις να βγάλεις λεφτά.

sepulturabrazil

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που θα βρούμε την Αγγελική που δούλευε στο άσπρο το γωνιακό εκεί στο χωματόδρομο?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Εδω ειστε λιγο λαθος και τζαμπα κανετε φασαρια.. που ποτε δεν ξερεις μπορει να βρεις και το μπελα σου.

Αν η κοπελα μπει στο δωματιο ξεκινησει να κανει οτι κανει και περασει το προφυλακτικο, εκει δεν ζητας τα λεφτα σου πισω
Ειναι σαν να παιρνεις ενα φαγητο να τρως αρκετο και μετα να λες: δεν μ αρεσε θελω τα λεφτα μου πισω. Καταλαβαινεις πιστευω τι θελω να πω;

Φαντασου τωρα σε καθε κοπελα που περναμε.. επιδεις δεν μας αρεσε το τι κανει να ζηταμε πισω τα λεφτα.. γινεται αυτο το πραγμα;

Τι κανεις για να το αποφυγεις και να μην χασεις λεφτα. Απλο ειναι.. σ αρεσει μια κοπελα περνας στο δωματιο και δινεις τα λεφτα στην τσατσα οκ ερχεται η κοπελα μεσα.. και πριν ξεκινησετε τις λες (εφοσον καταλαβαινει αγγλικα η Ελληνικα) κανεις αυτο αυτο κι αυτο; π.χ γλωσσοφιλα, τριψιματα η αλλα εξτρα! οχι σου λεει.. οκ τις λες να μην κατσει καθολου, βγαινεις εξω ζητας τα λεφτα και φευγεις κυριος χωρις φασαριες. Οσες φορες το εκανα πηρα τα λεφτα πισω και δεν μιλησε κανεις, σε μερικες περιπτωσεις μου ζητησαν και συγνωμη.
Εγώ πάντα ρωτάω καταγωγή και αν ξέρει μια από τις 3 γλώσσες που ξέρω αν όχι τότε άστο,
Γιατί το θέμα η τσα2 έχει καταντήσει αστείο σαν το Μήτσο μόνο παπαριές ξέρουν να λένε να έχω πετύχει 1-2 που είπαν αλήθεια.
Έχω φάει πολλά λεφτά από κακή συνένωση η τσα2 λέει κάνει αυτό και εγώ παίρνω αυτό αλλά η κοπέλα δεν κάνει και πάνε τα εχτραδακια και μετά χαλάει όλο το θέμα

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Το θέμα είναι αν μην φτάνει εκεί η κατάσταση. Δεν ξέρω ποιος είσαι και πόσο πλάτες από άσβερκους ίσως έχεις... Αλλά επειδή άσβερκους έχουν και τα -δέλα, καλό είναι να μην βρεθεί κανείς στο νοσοκομείο εκατέρωθεν για 50-60 ή πόσα άλλα ευρώ...
και πλάτες να έχω δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν όπως είπα πιο πάνω για τέτοια αιτία! Αλλά δυστυχώς κάποιων οι συμπεριφορές σε κάνουν να γίνεσαι έξαλλος. Δεν είναι ότι θέλω να μπλέξω αλλά...

ntegian

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Σε κάποιο ταξίδι είχα πάει σε μια περιοχή που ήταν αρκετά μπουρδελα να το πω studio δεν ξέρω ακριβώς αλλά ήταν πάρα πολλά μαζί σε ένα μέρος το οποίο δεν ξέρω που ακριβώς είναι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πέρασα μπροστά από ένα βενζινάδικο το οποίο βρήκα στο χάρτη και λέγετε gas theodosiou στην γιαννιτσων. Πέρασα από εκεί και βγήκα κάπου αλλά δεν ξέρω που ήταν. Αν μπορείτε να βοηθήσετε. Ευχαριστώ

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Καλησπέρα. Σε κάποιο ταξίδι είχα πάει σε μια περιοχή που ήταν αρκετά μπουρδελα να το πω studio δεν ξέρω ακριβώς αλλά ήταν πάρα πολλά μαζί σε ένα μέρος το οποίο δεν ξέρω που ακριβώς είναι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πέρασα μπροστά από ένα βενζινάδικο το οποίο βρήκα στο χάρτη και λέγετε gas theodosiou στην γιαννιτσων. Πέρασα από εκεί και βγήκα κάπου αλλά δεν ξέρω που ήταν. Αν μπορείτε να βοηθήσετε. Ευχαριστώ
Περιοχή Fix ή Σφαγεία ή στον Μύλο λέγεται η περιοχή. Μπορείς να γκουγκλάρεις οδούς όπως Φρίξου, Μινωταύρου, Νικηφόρου Ουρανού, Εμπεδοκλέους και Πέτρου Ερημίτη... Όλα στην ίδια περιοχή είναι. Δεν ξέρω αν έχει και πουθενά αλλού κάνα ξέμπαρκο αλλά τα πολλά μαζεμένα είναι εκεί .

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Εγώ πάντα ρωτάω καταγωγή και αν ξέρει μια από τις 3 γλώσσες που ξέρω αν όχι τότε άστο,
Γιατί το θέμα η τσα2 έχει καταντήσει αστείο σαν το Μήτσο μόνο παπαριές ξέρουν να λένε να έχω πετύχει 1-2 που είπαν αλήθεια.
Έχω φάει πολλά λεφτά από κακή συνένωση η τσα2 λέει κάνει αυτό και εγώ παίρνω αυτό αλλά η κοπέλα δεν κάνει και πάνε τα εχτραδακια και μετά χαλάει όλο το θέμα
Τα λεφτά σου πίσω φίλε! Μην χαρίζεις φράγκο! Δουλεύουμε 12+ ώρες και δίνουμε το μεροκάματο για 15 λεπτά γαμησι!

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Χθεσινοβραδινή βόλτα με παιδικό φιλο από το εξωτερικό. Η κατάσταση είναι λίγο απελπιστική σε θέμα ποικιλίας και ποιότητας.Παντου Λατινες οι οποιες είναι λιγο δυσκολο να πετυχεις να γαμιουνται καλα. Ολες είναι μη και μη.. Γύρισα σχεδόν όλα τα σπιτάκια με την μόνη αξιόλογη παρουσία κάποιας Γκάμπριελας . Μία και η Γκαμπριέλα είναι του γούστο μου αλλα εχει 2 προγράμματα συνεχομενα πήγα προς Ερημίτη, εκεί στο μαγαζί που δουλευει η Σαντρα τα πρωινα, εχει δύο πιτσιρίκια από Ρουμανία Ploiesti. Πολύ πετίτ η μία με τατουάζ στα χέρια και στο σώμα και η αλλη πιτσιρίκα αλλά λίγο πιο τρελιάρα. Ήθελα να τις δοκιμάσω και τις δύο παίρνω την πρώτη με τά τατουάζ με 50€ γυμνό 69 το κοριτσάκι δεν φαίνεται να το έχει πολύ, πιπα μέτρια και στο γαμησι πετρα σφηγμενη, καλό παιδί αλλά όχι για αυτή τη δουλειά στο δεκάλεπτο την έδιωξα και είπα την τσάτσα η οποία είναι ευγενέστατη να μου στείλει την άλλη... Το άλλο είναι σκληρό πουτανακι γαμιεται καλά. Ένα μουνακι πολύ γλυκό το έφαγα στην κυριολεξία τσιμπούκι ωραίο με πολύ σάλιο τσοντιάρικο αντέχει πολύ σφυροκόπημα, της ζήτησα να με αγαπήσει λίγο δεν ήθελε τις αρέσουν λέει τα σκληρά πράγματα. Μόλις μου το είπε αυτό τρελαθηκα την στηνω στα τέσσερα και την ξεμούνιασα, έχωσα όλο το καυλί μου βαθιά μέσα το οποίο είναι αρκετά μεγάλο, ούρλιαξε αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει καθώς με υπερηφάνεια κοιτιοταν στον καθρέφτη. Harder Harder ελεγε και κοιτουσε τον καθρεφτη πως της των εχωνα. Προτείνετε για αυτους που γουσταρουν σφυροκόπημα. Εμενα με αντεξε για πλακα. Το άλλο με τα τατουάζ δεν κανει γι αυτην την δουλεια αν και είναι απίστευτα στενομουνικο. Χαιρετω σας.
Σε ποιο είναι η γκαμπριελα ?
Και σε ποιο η σαντρα

Petran92

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη παρέα. Να ρωτήσω αν θυμάται κανείς. Μια ξανθιά με πολύ όμορφο πρόσωπο που δουλεύει εκεί στο χωματόδρομο καπου Ρωξάνης θυμάται κανείς πως τη λένε και ξέρει αν δουλεύει ακόμα;

ntegian

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Περιοχή Fix ή Σφαγεία ή στον Μύλο λέγεται η περιοχή. Μπορείς να γκουγκλάρεις οδούς όπως Φρίξου, Μινωταύρου, Νικηφόρου Ουρανού, Εμπεδοκλέους και Πέτρου Ερημίτη... Όλα στην ίδια περιοχή είναι. Δεν ξέρω αν έχει και πουθενά αλλού κάνα ξέμπαρκο αλλά τα πολλά μαζεμένα είναι εκεί .
Ευχαριστώ

gggg1234

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
2
Πόντοι
0
valentina απο black angels βλεπω κολομβιανη.Κομοδινο η αξιζει να παμε μια βολτα την δοκιμασε κανεις;

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
καλά τα λες το σωστό αυτό είναι! Αλλά καμιά φορά λειτουργείς χωρίς λογική από θυμό και δεν σκέφτεσαι τι μπορεί να βγει. Για παράδειγμα να έρθει ένας νταβάς με μαχαίρι και μετά τι; Τέλος πάντων δυστυχώς στον χώρο των μπουρδέλων υπάρχει πολύ απατεωνιά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη. Ακούγεται ότι στην Αθήνα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα καθώς τα κορίτσια είναι συνειδητοποιημένα πάνω στο επάγγελμα και ότι δεν κάνεις αρπαχτές αν θέλεις να βγάλεις λεφτά.
Σιγά μην είναι συνειδητοποιημένα

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
καλησπέρα ομάδα δεν μπορώ να βρω το site sd p μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

azazel

Τιμημένος