Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.475
Πόντοι
456
Για πείτε ρε μάγκες καμία που να κάνει πρωκτικό και να αξίζει εκτός της βλαντας και να είναι εδώ αυτή την περίοδο είτε πρωινή είτε Βραδυνή βάρδια!!!! Ευχαριστώ
Καλύτερα επένδυσε τα κάπου αλλού αυτήν την περίοδο ή αν επιμένεις να τα επενδύσεις στην περιοχή περίμενε κάνα 2μηνο μπας και σκάσει το βαρύ πυροβολικό. Ενδεχομένως βέβαια κάποιος μπορεί να έχει να προτείνει κάτι.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.326
Πόντοι
1.346
Το θέμα είναι αν μην φτάνει εκεί η κατάσταση. Δεν ξέρω ποιος είσαι και πόσο πλάτες από άσβερκους ίσως έχεις... Αλλά επειδή άσβερκους έχουν και τα -δέλα, καλό είναι να μην βρεθεί κανείς στο νοσοκομείο εκατέρωθεν για 50-60 ή πόσα άλλα ευρώ...
Ενταξει στα μαγαζια δεν ειναι χαζοι να δειρουν τοσο ευκολα πελατη! θα χασουν πολλα περισσοτερα απο το να γυρισουν πισω μερικα ευρω.. απλα εσυ γιατι να το ρισκαρεις; αν θελεις φασαριες εχει αλλα μερη να εκτονωθεις, στα ρδελα και γενικα στον αγοραιο ερωτα αν ξεφυγει πολυ η κατασταση παιζουν και σιδερικα! αυτα βεβαια τα χουν για ληστειες και χοντρα σκηνικα αλλα γιατι να ψαχνεσε για φασαρια σε τετοια μερη ποτε δεν το καταλαβα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.475
Πόντοι
456
Ενταξει στα μαγαζια δεν ειναι χαζοι να δειρουν τοσο ευκολα πελατη! θα χασουν πολλα περισσοτερα απο το να γυρισουν πισω μερικα ευρω.. απλα εσυ γιατι να το ρισκαρεις; αν θελεις φασαριες εχει αλλα μερη να εκτονωθεις, στα ρδελα και γενικα στον αγοραιο ερωτα αν ξεφυγει πολυ η κατασταση παιζουν και σιδερικα! αυτα βεβαια τα χουν για ληστειες και χοντρα σκηνικα αλλα γιατι να ψαχνεσε για φασαρια σε τετοια μερη ποτε δεν το καταλαβα.
Εαν ο άλλος μπουκάρεις 5-6 τρελαμένους μάλλον δεν τους αφήνει περιθώρια.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.326
Πόντοι
1.346
Εαν ο άλλος μπουκάρεις 5-6 τρελαμένους μάλλον δεν τους αφήνει περιθώρια.
Εχω πετυχει πολλες φασαριες φιλε, και παλιοτερα στο βαρδαρη ολοι οι μπραβοι τις περιοχης να την πεφτουν σ ενα ατομο, μαλλον γιατι ειχε οπλο!
Απλα δεν μπλεκεις, δεν νομιζω αυτοι που φυλανε την περιοχη να ειναι του κατηχητικου και να ρθουν να σε μιλησουν στον πληθυντικο. :grin:
φερθειτε εξυπνα, μπορει συνηθως να περναει λιγος τσαμπουκας, αλλα ποτε δεν ξερεις που θα καταληξει.

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές παίζει τπτ καλό η να μην κατέβω άσκοπα ;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.475
Πόντοι
456

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Μπράβο και εύγε φίλε! Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε παιχτεί και με μένα πριν αρκετό καιρό Red Diamond με μία κοριτσάρα Ρουμάνα αλλά ακριβώς τα ίδια με σένα ξινά μούτρα και πέρασμα καπότας με πεσμένο πουλί. Ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, δεν τα δίναν άρχισα να φωνάζω και να κλωτσάω ότι έβρισκα μπροστά μου. Η κοπέλα έπαιρνε νταβατζή να έρθει, και εγώ έπαθα αμόκ και τους απείλησα ότι θα φέρω παρέα και θα το κάνω θερινό και μετά και αστυνομία. Μου δώσαν τα λεφτά η τσατσά που με συνόδευε όλο γλύκες μέχρι το αυτοκίνητο. Μπράβο έτσι θέλουνε κανονικά ξύλο πρώτα και μετά αστυνομία!
Εγώ δεν έσπασα τίποτα! Η μαλακια μου ήταν ότι δεν πήρα κατευθείαν αστυνομία και περίμενα να ρθει ο υπεύθυνος ντεμεκ και ο μπράβος που θα με πετούσε έξω! Μια άλλη σκατογρια ηρθε! Με την αστυνομία δεν τους παίρνει γιατί κάποιο άπλυτο και παράνομο θα έχουν οπότε βρίσκουν μπελά! Απλά πίστεψα πως θα ρθει κάποιος που να μιλάει ελληνικά τουλάχιστον για να βγάλουμε άκρη και να πάρω τουλάχιστον τα μισα, με έφτασαν στο αμήν όμως και δεν χάρισα ούτε

Trashakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, χρονια λειπω Ολλανδια κ ερχομαι καλοκαιρια. Εχουμε ιδεα αν υπαρχει ακομα η Ρεβεκα? Την ειχα πετυχει περυσι τετοιο καιρο Π. Ερημιτη. Πολυ τιμια κοπελα.

• Like
Αντιδράσεις: LB

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.211
Πόντοι
39.777
Καλησπερα παιδια, χρονια λειπω Ολλανδια κ ερχομαι καλοκαιρια. Εχουμε ιδεα αν υπαρχει ακομα η Ρεβεκα? Την ειχα πετυχει περυσι τετοιο καιρο Π. Ερημιτη. Πολυ τιμια κοπελα.
Στο Άμστερνταμ τις έκλεισαν τις βιτρίνες τελικά;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.475
Πόντοι
456
Δύσκολα. Τον χειμώνα έκανε 2-3 φεγγάρια αλλά από ανοιξη τουλάχιστον και μετά νομίζω πως όχι.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.201
Πόντοι
10.555
Δύσκολα. Τον χειμώνα έκανε 2-3 φεγγάρια αλλά από ανοιξη τουλάχιστον και μετά νομίζω πως όχι.
Οχι ρε μαν.. και καλοκαιρια κανει φεγγαρια, δες βραδυ τον ουρανο. Φουλ λαμψη!

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
489
Πόντοι
21
σε τέτοια περιοχή που φυλάσεται δε σε παίρνει να κάνεις φασαρία,πας γυρεύοντας....τώρα που είμαι με άδεια θα κατέβω για μια τσάρκα και για να μπω με καμία,θα ψάξω για καμιά ψηλή,παλιότερα μου είπαν για μια καρίνα που δουλεύει στα ξύλινα,δουλεύει ακόμα?? ξέρει κανείς???

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Χτες δεν ήταν πάντως.
Στο γνωστο σαιτ Κυριακη δεν την ειχε στο προγραμμα. Οποτε πρωτα να τσεκαρεις.
Για τον τυπο που ρωτουσε για Σονια, την Πεμπτη θα δουλευει απο οτι λεει το αλλο σαιτ. 10 με 22 στα χρυσα χειλη.

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
666
Πόντοι
81
Χθεσινοβραδινή βόλτα με παιδικό φιλο από το εξωτερικό. Η κατάσταση είναι λίγο απελπιστική σε θέμα ποικιλίας και ποιότητας.Παντου Λατινες οι οποιες είναι λιγο δυσκολο να πετυχεις να γαμιουνται καλα. Ολες είναι μη και μη.. Γύρισα σχεδόν όλα τα σπιτάκια με την μόνη αξιόλογη παρουσία κάποιας Γκάμπριελας . Μία και η Γκαμπριέλα είναι του γούστο μου αλλα εχει 2 προγράμματα συνεχομενα πήγα προς Ερημίτη, εκεί στο μαγαζί που δουλευει η Σαντρα τα πρωινα, εχει δύο πιτσιρίκια από Ρουμανία Ploiesti. Πολύ πετίτ η μία με τατουάζ στα χέρια και στο σώμα και η αλλη πιτσιρίκα αλλά λίγο πιο τρελιάρα. Ήθελα να τις δοκιμάσω και τις δύο παίρνω την πρώτη με τά τατουάζ με 50€ γυμνό 69 το κοριτσάκι δεν φαίνεται να το έχει πολύ, πιπα μέτρια και στο γαμησι πετρα σφηγμενη, καλό παιδί αλλά όχι για αυτή τη δουλειά στο δεκάλεπτο την έδιωξα και είπα την τσάτσα η οποία είναι ευγενέστατη να μου στείλει την άλλη... Το άλλο είναι σκληρό πουτανακι γαμιεται καλά. Ένα μουνακι πολύ γλυκό το έφαγα στην κυριολεξία τσιμπούκι ωραίο με πολύ σάλιο τσοντιάρικο αντέχει πολύ σφυροκόπημα, της ζήτησα να με αγαπήσει λίγο δεν ήθελε τις αρέσουν λέει τα σκληρά πράγματα. Μόλις μου το είπε αυτό τρελαθηκα την στηνω στα τέσσερα και την ξεμούνιασα, έχωσα όλο το καυλί μου βαθιά μέσα το οποίο είναι αρκετά μεγάλο, ούρλιαξε αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει καθώς με υπερηφάνεια κοιτιοταν στον καθρέφτη. Harder Harder ελεγε και κοιτουσε τον καθρεφτη πως της των εχωνα. Προτείνετε για αυτους που γουσταρουν σφυροκόπημα. Εμενα με αντεξε για πλακα. Το άλλο με τα τατουάζ δεν κανει γι αυτην την δουλεια αν και είναι απίστευτα στενομουνικο. Χαιρετω σας.

Trashakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Στο Άμστερνταμ τις έκλεισαν τις βιτρίνες τελικά;
Οχι ακομα υπαρχουν. Χτιζουν ενα κτιριο κατι σαν πυργο που θα ειναι ολες μαζεμενες εκει. Οι κατοικοι εχουν εξαγριωθει με τις βιτρινες. Καθε φορα που περναω ειναι λες και βγηκε ο επιταφιος απο κοσμο.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Χθεσινοβραδινή βόλτα με παιδικό φιλο από το εξωτερικό. Η κατάσταση είναι λίγο απελπιστική σε θέμα ποικιλίας και ποιότητας.Παντου Λατινες οι οποιες είναι λιγο δυσκολο να πετυχεις να γαμιουνται καλα. Ολες είναι μη και μη.. Γύρισα σχεδόν όλα τα σπιτάκια με την μόνη αξιόλογη παρουσία κάποιας Γκάμπριελας . Μία και η Γκαμπριέλα είναι του γούστο μου αλλα εχει 2 προγράμματα συνεχομενα πήγα προς Ερημίτη, εκεί στο μαγαζί που δουλευει η Σαντρα τα πρωινα, εχει δύο πιτσιρίκια από Ρουμανία Ploiesti. Πολύ πετίτ η μία με τατουάζ στα χέρια και στο σώμα και η αλλη πιτσιρίκα αλλά λίγο πιο τρελιάρα. Ήθελα να τις δοκιμάσω και τις δύο παίρνω την πρώτη με τά τατουάζ με 50€ γυμνό 69 το κοριτσάκι δεν φαίνεται να το έχει πολύ, πιπα μέτρια και στο γαμησι πετρα σφηγμενη, καλό παιδί αλλά όχι για αυτή τη δουλειά στο δεκάλεπτο την έδιωξα και είπα την τσάτσα η οποία είναι ευγενέστατη να μου στείλει την άλλη... Το άλλο είναι σκληρό πουτανακι γαμιεται καλά. Ένα μουνακι πολύ γλυκό το έφαγα στην κυριολεξία τσιμπούκι ωραίο με πολύ σάλιο τσοντιάρικο αντέχει πολύ σφυροκόπημα, της ζήτησα να με αγαπήσει λίγο δεν ήθελε τις αρέσουν λέει τα σκληρά πράγματα. Μόλις μου το είπε αυτό τρελαθηκα την στηνω στα τέσσερα και την ξεμούνιασα, έχωσα όλο το καυλί μου βαθιά μέσα το οποίο είναι αρκετά μεγάλο, ούρλιαξε αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει καθώς με υπερηφάνεια κοιτιοταν στον καθρέφτη. Harder Harder ελεγε και κοιτουσε τον καθρεφτη πως της των εχωνα. Προτείνετε για αυτους που γουσταρουν σφυροκόπημα. Εμενα με αντεξε για πλακα. Το άλλο με τα τατουάζ δεν κανει γι αυτην την δουλεια αν και είναι απίστευτα στενομουνικο. Χαιρετω σας.
Και γω το μπανισα το δεύτερο που λες! Θα το δοκιμάσω σύντομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom