Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Σε ποιο είναι η γκαμπριελα ?
Και σε ποιο η σαντρα
Η Σαντρα ειναι καπου εκει στην Εριμητη στο μεδουσα η διπλα απο μεδουσα δεν θυμαμαι καλα. Η Γκαμπριελα πηγα Σαββατο αργα βραδυ ειναι νομιζω ρεντ ναιτ λεγετε.

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Απο το Παλιουρι με αγαπη... Με ετρωγε Σαββατοβραδο να γαμησω βρωμικα γιατι ειχα καυλες απο τους πολλους κωλους που εβλεπα στην παραλια με κολλητο που φιλοξενω. Πηγε 12 βραδυ και μετα απο χαλαρα ποτακια στην Καψοχωρα μπαινουμε χλιδαμαξο και πατητος στα μπουρδελα να παρω την δωση μου οντας 30+ χρονια πολυ σκληρος χρηστης.. Λατινες παντου. Παντου. Περασα Γκοντιβα 2 λατινογενεις. Πηγα σε 2-3 ακομα τα ιδια. Μου λεει ο κολλητος δεν παμε εκει που ειδες εκεινη την Γκαμπριελα. Παμε και το μωρο ηταν εκει μαζι με μια ακομα την οποια δεν ενθυμουμαι ονομα. Περναω με 60 γυμνο στοματικο. Η τσατσα που εχει αυτη η αδυνατη ειναι στην καλυτερη για μπατσες. Αν δεν περασεις δεν λεει τιμες και προγραμματα. Τεσπα σκαει το καυλι μεσα μου λεει απο που εισαι στα Αγγλικα λεω Ελλαδα ρωταω εσυ απανταει Κολομβια. Μολις το ακουσα μου επεσε η πουτσα που ηταν καλα σηκωμενη. Και παιδες ισχυει. Μαπα το καρπουζι, Μηχανικο νεκραναστημενο γαμησι. Εφυγα στο 5 λεπτο αχυτος. Δεν γουσταρα μια. Σωμα βυζι ολα καλα αλλα οχι για μενα... Τι να κανω πρεπει να χυσω.. Ποιες γαμιουνται καλα και λιγο βρωμικα? Οι λιγο ασχημουλες μετριες κοπελες επι των πλειστων. Νικ Ουρανο στο τελευταιο διπλα απο την Ειρηνη (η οποια κατι εχει τον τελευταιο καιρο.) Μια ξανθια μιλφ γυρω στα 40. Δηλωνει νεα στην δουλεια και ΡωσσοΡουμανα. Πουτσομανα δηλαδη.... Περναω με 40 γυμνο. Μετρια θειτσα της διπλανης πορτας. Πιπα αρκετα καλη και οση ωρα ηθελα. Μουνοδαχτυλο φουλ καυλωτικο, δεν δινει φυλακια αλλα το εχει με το γαμησι. Αυτο που μου αρεσε αρκετα ηταν η κωλοτρυπιδα της. Ροδαλη οπως πρεπει να ειναι ομορφη και φενεται αρκετα δουλεμενη αν και δεν αφηνει ουτε δακτυλο. Την γαμησα αρκετα καλα πρωτα μπροστα και μετα στα 4 οπου την γεμησα χυσια. Αυτα. Χαιρετω.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Απο το Παλιουρι με αγαπη... Με ετρωγε Σαββατοβραδο να γαμησω βρωμικα γιατι ειχα καυλες απο τους πολλους κωλους που εβλεπα στην παραλια με κολλητο που φιλοξενω. Πηγε 12 βραδυ και μετα απο χαλαρα ποτακια στην Καψοχωρα μπαινουμε χλιδαμαξο και πατητος στα μπουρδελα να παρω την δωση μου οντας 30+ χρονια πολυ σκληρος χρηστης.. Λατινες παντου. Παντου. Περασα Γκοντιβα 2 λατινογενεις. Πηγα σε 2-3 ακομα τα ιδια. Μου λεει ο κολλητος δεν παμε εκει που ειδες εκεινη την Γκαμπριελα. Παμε και το μωρο ηταν εκει μαζι με μια ακομα την οποια δεν ενθυμουμαι ονομα. Περναω με 60 γυμνο στοματικο. Η τσατσα που εχει αυτη η αδυνατη ειναι στην καλυτερη για μπατσες. Αν δεν περασεις δεν λεει τιμες και προγραμματα. Τεσπα σκαει το καυλι μεσα μου λεει απο που εισαι στα Αγγλικα λεω Ελλαδα ρωταω εσυ απανταει Κολομβια. Μολις το ακουσα μου επεσε η πουτσα που ηταν καλα σηκωμενη. Και παιδες ισχυει. Μαπα το καρπουζι, Μηχανικο νεκραναστημενο γαμησι. Εφυγα στο 5 λεπτο αχυτος. Δεν γουσταρα μια. Σωμα βυζι ολα καλα αλλα οχι για μενα... Τι να κανω πρεπει να χυσω.. Ποιες γαμιουνται καλα και λιγο βρωμικα? Οι λιγο ασχημουλες μετριες κοπελες επι των πλειστων. Νικ Ουρανο στο τελευταιο διπλα απο την Ειρηνη (η οποια κατι εχει τον τελευταιο καιρο.) Μια ξανθια μιλφ γυρω στα 40. Δηλωνει νεα στην δουλεια και ΡωσσοΡουμανα. Πουτσομανα δηλαδη.... Περναω με 40 γυμνο. Μετρια θειτσα της διπλανης πορτας. Πιπα αρκετα καλη και οση ωρα ηθελα. Μουνοδαχτυλο φουλ καυλωτικο, δεν δινει φυλακια αλλα το εχει με το γαμησι. Αυτο που μου αρεσε αρκετα ηταν η κωλοτρυπιδα της. Ροδαλη οπως πρεπει να ειναι ομορφη και φενεται αρκετα δουλεμενη αν και δεν αφηνει ουτε δακτυλο. Την γαμησα αρκετα καλα πρωτα μπροστα και μετα στα 4 οπου την γεμησα χυσια. Αυτα. Χαιρετω.
Φορούσε γυαλιά η Ρώσο Ρουμάνα; Ελληνικά μιλούσε;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Συνεχισεται η πορνοκαταθεσις του Αυγουστου, την προηγουμενη βδομαδα, μπηκα για 2η φορα με την Καταλινα απο paradise, στο Ν.Ουρανου 11 την πληρωσα, αυτη την φορα δεν φορουσε ρολοι.!!!!! Με γνωρισε, στο ιδιο προγραμμα 69αρι, αλλα δεν την ειδα να προσπαθει....καλο σωμα για οποιον θελει καμπυλωτα γκομενακια με ποιασηματα και βυζαρες, αλλα δεν θα ξαναπαρω.... αν και πετυχημενη καταθεση, δεν μπωρω να πω, αλλα δεν προσπαθει η γκομενα.
Σημερα παμε για το 3ο μπαλακι...για να δουμε ποια θα ειναι η τυχερη...:zfuck:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Λοιπον, περασα απο Εμπεδοκλεους poison, να δω στο προγραμμα ειχε μεχρι καποια στιγμη που κοιταξα μια Ελιζα, μπενω στο καταστημα και.....βγενει για τσατσα.???!!!! τραβελος με φουστα και ξανθια περουκα.??????????? :O:2funny:
...το εζησα και αυτο..!!
Ελιζα δεν υπηρξε, αλλα μια μαυρουλα γαζελα, που κοιταζω τωρα στο ονομα Αλμα, καλο προσωπακι μικρο φενοταν ηλικιακα, ωραια βυζακια φυσικα μεσα σε δυχτιοτο συνολατο, γαμευσιμο....αλλα ειχα δει το φωτακι αναμενο στο Φριξου 12 πανω οπου δουλευει η Αφροδιτη, το παστακι, οποτε απφασισα να τα δωσω εκει.... 2η φορα και με αυτη, και το 60αρι πηγε καδο....σαν βυαστικη μου φανηκε, σαν να ηθελε να κατσει στο τελος για κουβεντα.... δεν.... Ευτηχως την εχυσα κανονικα, αν και σκεφτομουν αν δυσκολευω να τις τα ριξω στα βυζια, ολιγο μυγιαγγιχτη μου φανηκε και ευαισθητη...στην αφη, μη και μη....αι παμε παρακατω.!
Κινηση πισω στην Εριμητη γινοταν χαμος...απο μαγαζακια τα περισοτερα ανοιχτα....

Petran92

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς πότε ή αν δουλεύει ακόμα η Ιζαμπέλα στο Vegas?

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
134
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους αυτή η Julia η λατίνα στο golden lips πέρασα την είδα είναι πολύ καλή σαν εμφάνιση και χαμογελαστή παιχνιδιάρα αλλά έμπαινε σε πρόγραμμα και δεν είχα χρόνο να περιμένω αλλά θα περάσω μάλλον αργότερα σήμερα! Έχει περάσει κάποιος να μας πει; Έχει πρόγραμμα ελεύθερο μπουκι 70€

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.323
Πόντοι
1.346
Καλησπέρα. Σε κάποιο ταξίδι είχα πάει σε μια περιοχή που ήταν αρκετά μπουρδελα να το πω studio δεν ξέρω ακριβώς αλλά ήταν πάρα πολλά μαζί σε ένα μέρος το οποίο δεν ξέρω που ακριβώς είναι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πέρασα μπροστά από ένα βενζινάδικο το οποίο βρήκα στο χάρτη και λέγετε gas theodosiou στην γιαννιτσων. Πέρασα από εκεί και βγήκα κάπου αλλά δεν ξέρω που ήταν. Αν μπορείτε να βοηθήσετε. Ευχαριστώ
Εξυπνη διαφημιση βενζιναδικου.

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Φορούσε γυαλιά η Ρώσο Ρουμάνα; Ελληνικά μιλούσε;
Ναι φορουσε γυαλια και στην πιπα τα εβγαλε. Δεν θυμαμαι αν μιλησε Αγγλικα η Ελληνικα. Παντως Ρουμανικα σιγουρα δεν μου μιλησε γιατι τα μιλαω σχεδον απταιστα και θα το θυμομουν.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Βραδινη εξόρμηση. Νομίζω πλέον ότι η Πέτρου Ερημίτη είναι οδός ονείρου τουλάχιστον την εμφανιση των κοριτσιών. Από αριστερά απέναντι από το Medousa. έλενα Ραίσα με νέα κόμμωση, αδυνατισμένη πλέον στα παλιά κυβικά. Έπειτα Καταλίνα, λατίνοτουμπανάκι. Τέλος, Καρολίνα μία νεαρά ψηλή καλλίγραμη κουκλάρα.... Που δεν σταμάτησε να δίνει πόνο όσες φορές και αν πήγα φουλ με αναμονή. Από απόδοση δεν ξέρω αλλά απο εμφάνιση μοντελάρα.

Ερημίτη απο Μέδουσα πλευρά. Πρώτο σπίτι Λορένα. Εμφανισικά όμορφη με μια προστυχιά δεν ξέρω πολύ ψαρωτική. Όμορφη. Κατάθεση τυπική... Ίσως με μεγάλο πρόγραμμα είνσι πιο δοτική. Μεγάλο μείον το γνωστό αντικούκου το μωρομάντηλο που μισήσαμε όλοι. Τελείωσα με πίπα... Πάντως είναι όμορφη και το ευχαριστήθηκα.

Μέδουσα μία σίντι ψηλή καλή στο πρόσωπο, ψηλή, σφιχτό κορμί. Μόλις είχα καταθέσει λορένα και περίμενα ευκαιρία να μπουκάρω καρολίνα, που δεν έγινε ποτέ. Στο τρίτο μία νεαρή πολύ πολύ σκίνι κοντούλα. Όχι κακή αλλά οκ.

Στα βέγκας βραδινά μπορούν κσι καλύτερα. Το βένους κλειστό, στο ξύλινο μια πολύ μέτρια περίπτωση, η καρίνα οκτώβριο, γκόλντεν λιπς η άουρα οκ. Νικηφόρου στο γωνία το λαχανί μια ομορφούλα κοντούλα με τούμπανο πισινό, στο λευκό μια οκ κοπελίτσα. Στο vis a vis μια επίσης μέτρια. Φρι χαους κλειστά. Η υπόλοιπη νικηφόρου μέχρι και το πρώτο μετά το παραντάις με λατίνες, όμορφες αλλά εγώ δεν το έχω. Παραντάις δεν μπήκα. Φρίξου όλη η δεξιά πλευρα κλειστα, μόνο με το lady η κοπέλα στο δωμάτιο. Από τη αριστερη δεν ασχολήθηκα με κουράζουν οι τσατσάδες. Casa damore... ενώ πήγα για το σβήσιμο... Τελικά έπεσε και δεύτερη κατάθεση... Είχα κουραστεί να περιμένω καρολίνα. Στα πρώτα 2 οκ οι κοπέλες, η μία λατίνα ή άλλη όχι. Στο τρίτο μια ελληνίδα Λίνα. Όμορφη για γούστα μου, ξανθιά, λεπτή, μια μιλφ που σε φτιάχνει. Όχι γκομενάρα αλλά πειστική από εμφάνιση. Πολύ περιποιητική στο δωμάτιο, με κέφι και πολύ διάθεση. Το μόνο μείον για μένα και συν για πολλούς είναι ότι δεν κάνει ακάποτο.

Δεν περίμενα τόσο κόσμο και σίγουρα η κατάσταση είναι ασύγκριτα καλύτερη από ότι τα πρωινά που κρατάνε την τιμή της περιοχής οι μιλφάρες που αγαπήσαμε... Αλλλα κάπου φτάνει...

Τελευταία τροποποίηση:

8s8

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Ψαχνω εδω και πολυ καιρο την Χριστινα τη βυζαρου που ηταν παλια τα πρωινα στο σπιτακι της καρινας προς λας βεγκας κοντα... ξερει κανεις εαν δουλευει ακομα;

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
176
Πόντοι
16
Ποιες βυζαρούδες υπάρχουν αυτές τις μέρες σε απογευματινή βάρδια σε μπουρδέλα-στούντιο ή μασάζ στη Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
134
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους αυτή η Julia η λατίνα στο golden lips πέρασα την είδα είναι πολύ καλή σαν εμφάνιση και χαμογελαστή παιχνιδιάρα αλλά έμπαινε σε πρόγραμμα και δεν είχα χρόνο να περιμένω αλλά θα περάσω μάλλον αργότερα σήμερα! Έχει περάσει κάποιος να μας πει; Έχει πρόγραμμα ελεύθερο μπουκι 70€
Θα απαντήσω μόνος μ τελικά πέρασα χθες με τη Julia Latina στο red diamond τη βρήκα! 70€ γυμνό μπουκι μπήκε μέσα φρέσκο το μωρό χαμογελαστή έβαλε και μουσική από το κινητό της πολύ κεφάτη άρχισε να με φιλάει μ λαιμό και γενικά κατέβηκε γρήγορα κάτω περιποίηση μπαλάκια και βλέμματακια πονηρά! Δεν είχαμε deepthroat αλλά καλά πήγε! Αρκετή ώρα τσιμπούκι! Μετά έβαλε λίγο τζελ σκούφο και ιεραποστολικό! Στενό σχετικα το μωρό για μένα που είμαι και νορμαλ size! Κάναμε εναλλαγή σε πλαγιαστό ψαλιδάκι και έπειτα στα τέσσερα με υπέροχη θέα ! Έφτυσα στη σουφρα της και έτριψα αντίχειρα σιγά σιγά το δέχτηκε όλο μέσα το δάχτυλο και άρχισε να μουγκρίζει από καυλα! Ενώ στην αρχή μπλόκαρε καπως ξεδιπλώθηκε άρχισα και εγώ ποιο δυνατά και άρχισε να τρίβει και από κάτι το γατάκι της και τελειώσαμε μαζί σχεδόν! Με μαεστρία με καθάρισε με μωρομάντηλα και πέταξε το υλικό στον κάδο! Ωραία εμπειρία αλλά 70€ παιδιά!χρονος 25 λεπτά γεμάτα! Καλά ήταν όποιος πάει να είναι καθαρός και δε θα χάσει! Αυτά από μένα καλά γαμησια και καλό χειμώνα να έχουμε!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Θα απαντήσω μόνος μ τελικά πέρασα χθες με τη Julia Latina στο red diamond τη βρήκα! 70€ γυμνό μπουκι μπήκε μέσα φρέσκο το μωρό χαμογελαστή έβαλε και μουσική από το κινητό της πολύ κεφάτη άρχισε να με φιλάει μ λαιμό και γενικά κατέβηκε γρήγορα κάτω περιποίηση μπαλάκια και βλέμματακια πονηρά! Δεν είχαμε deepthroat αλλά καλά πήγε! Αρκετή ώρα τσιμπούκι! Μετά έβαλε λίγο τζελ σκούφο και ιεραποστολικό! Στενό σχετικα το μωρό για μένα που είμαι και νορμαλ size! Κάναμε εναλλαγή σε πλαγιαστό ψαλιδάκι και έπειτα στα τέσσερα με υπέροχη θέα ! Έφτυσα στη σουφρα της και έτριψα αντίχειρα σιγά σιγά το δέχτηκε όλο μέσα το δάχτυλο και άρχισε να μουγκρίζει από καυλα! Ενώ στην αρχή μπλόκαρε καπως ξεδιπλώθηκε άρχισα και εγώ ποιο δυνατά και άρχισε να τρίβει και από κάτι το γατάκι της και τελειώσαμε μαζί σχεδόν! Με μαεστρία με καθάρισε με μωρομάντηλα και πέταξε το υλικό στον κάδο! Ωραία εμπειρία αλλά 70€ παιδιά!χρονος 25 λεπτά γεμάτα! Καλά ήταν όποιος πάει να είναι καθαρός και δε θα χάσει! Αυτά από μένα καλά γαμησια και καλό χειμώνα να έχουμε!
Από όιτι κατάλαβα, αν και σε περιποιήθηκε...70 ευρώ ακάποτο πήρες υπηρεσία. Για μένα είναι πολλά. Βέβαια κάθισε και ένα 20λεπτο στο δωμάτιο. Δεν ξέρω αν αν είναι με όλους τόσο εκδηλωτική προσφέροντας 70 το ακάποτο. Δηλαδή στα υπόλοιπα πόσο έφτανε... Φτάζομαι με τα υπόλοιπα ποσά έπαιρνες μια εσκόρτ και παιρνούσες τζάμι...

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.323
Πόντοι
1.346
Από όιτι κατάλαβα, αν και σε περιποιήθηκε...70 ευρώ ακάποτο πήρες υπηρεσία. Για μένα είναι πολλά. Βέβαια κάθισε και ένα 20λεπτο στο δωμάτιο. Δεν ξέρω αν αν είναι με όλους τόσο εκδηλωτική προσφέροντας 70 το ακάποτο. Δηλαδή στα υπόλοιπα πόσο έφτανε... Φτάζομαι με τα υπόλοιπα ποσά έπαιρνες μια εσκόρτ και παιρνούσες τζάμι...
Παρα πολλα τα 70 για ελευθερο. Στην ουσια πληρωσε τον χρονο που εκατσε, βεβαια αυτο εχει να κανει και με το ποσο γρηγορα τελειωνεις, μπορει να εφευγε και στο δεκαλεπτο!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Η Σαντρα η μαυρομαλα, ειναι Π.Ερημιτη 2 οπου εχει και κριτικες.??? ή σε αλλο.??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom