Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Πρωινό πέρασμα από αλινα κωλαρα τρομερή και αυτά τα ποδαράκια της όνειρο τι γυναικάρα είναι στα 4 και ρούφηγμα τα ποδαράκια της με 50

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Στο σεξ and the city είναι η στο inside?
Τελευταία φορά που είχα πάει πρωί ήταν στην ερημίτη όπως μπαίνεις από τα φορτηγά πρώτο αριστερά τώρα εάν άλλαξε δεν ξέρω αν και δεν νομίζω πάλι ερημίτη θα είναι

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς πότε επιστρέφει η σονια ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρει κανείς πότε επιστρέφει η σονια ;;

gggg1234

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
2
Πόντοι
0
ρε μαγκες μου ξερει κανενας τιποτα για την ναρυ;κρεμασε την φανελα;θα ξαναγυρισει;ξεδιπλώνεται σε αλλη χωρα;αυτη η γυναικα ηταν εργο.

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
95
Πόντοι
0
Πέρασμα προ ολίγου από την περιοχή. Μινώταυρου με Ν. Ουρανού γωνία,το άσπρο, μια Τζέσυ μελαχρινή. Στα τρίδυμα το ένα κλειστό, στο άλλο μια από Βενεζουέλα όπως είπε η κυρία της υποδοχής, ενώ στο άλλο δεν την είδα γιατί η τσα2 είχε θέματα, άρχισε να λέει, έχεις λεφτά και που είναι τα λεφτά να τα δω κάτι τέτοια παλαβά, της λέω έχω γιατί να στα δείξω , λέει με είπαν οι άλλες ότι μόνο μπαίνεις να κοιτάς κ φεύγεις δεν έχεις λεφτά κ τέτοια, της λέω που με ξέρουν για να σε πουν , αφού βόλτες κάνεις λέει τέλος πάντων με είπε στο δωμάτιο είναι, εν τω μεταξύ ήταν παρών και 2-3 ακόμη , κ πήγε να με βγάλει έξω, γύρισα κ έφυγα μόνος σιγά μην παρακαλάω. Στην συνέχεια στο Μέδουσα Μελίντα ενδιαφέρουσα περίπτωση, μικρόσωμη με κάποια τατουαζ, δια χειραψίας η γνωριμία. Στα απέναντι , στο ένα δύο λατινες , η μια δεν μ άρεσε η άλλη με μεγαλο κωλο κ στήθος καλή αλλά φοβήθηκα την φόλα γιατί όρμηξε πάνω μου με αγκάλιασε κ μιλούσε Ισπανικά κ λέω θα την φάμε. Στο δίπλα όπου κ έγινε η κατάθεση έδωσα το παράβολο 100 για μισή ώρα με την Ειρήνη. Αδύνατη, με μικρό στήθος, μικρό αλλά ζουμερο κωλο, μια γλυκιά κ όμορφη φυσιογνωμία. 24αρων Αυγουστων κατά δήλωσή της. Πολύ καλή παρουσία με προσπάθεια να σε τελειώσει και να περάσεις καλά. Θα ξαναπροτιμηθει..

Τελευταία τροποποίηση:

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
156
Πόντοι
1
Φόλα ALERT κύριοι!Εύα στο ξύλινο δίπλα στο Venus !Παρασηρθηκα από τους ωραίους βυζους που τους είχε φόρα παρτίδα και μπήκα!αγενεστατη διεκπεραίωτικη και μουτρωμένη!με τα χίλια ζόρια έχυσα! πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα!

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Φόλα ALERT κύριοι!Εύα στο ξύλινο δίπλα στο Venus !Παρασηρθηκα από τους ωραίους βυζους που τους είχε φόρα παρτίδα και μπήκα!αγενεστατη διεκπεραίωτικη και μουτρωμένη!με τα χίλια ζόρια έχυσα! πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα!
Τι βάρδια είναι φιλαράκι να ξέρουμε επίσης άμα μπορείς δώσε κ καμία παραπάνω πληροφορία για τα του δωματίου

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Τι βάρδια είναι φιλαράκι να ξέρουμε επίσης άμα μπορείς δώσε κ καμία παραπάνω πληροφορία για τα του δωματίου
Για τα του δωματίου τι πληροφορίες να δώσει... Νομίζω η απόγνωση του στο "Φόλα ALERT + αγενεστατη διεκπεραίωτικη και μουτρωμένη!με τα χίλια ζόρια έχυσα! πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα!" Τα λέει όλα. Η βάρδια όντως θα είναι ένα μπόνους.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Πέρασμα προ ολίγου από την περιοχή. Μινώταυρου με Ν. Ουρανού γωνία,το άσπρο, μια Τζέσυ μελαχρινή. Στα τρίδυμα το ένα κλειστό, στο άλλο μια από Βενεζουέλα όπως είπε η κυρία της υποδοχής, ενώ στο άλλο δεν την είδα γιατί η τσα2 είχε θέματα, άρχισε να λέει, έχεις λεφτά και που είναι τα λεφτά να τα δω κάτι τέτοια παλαβά, της λέω έχω γιατί να στα δείξω , λέει με είπαν οι άλλες ότι μόνο μπαίνεις να κοιτάς κ φεύγεις δεν έχεις λεφτά κ τέτοια, της λέω που με ξέρουν για να σε πουν , αφού βόλτες κάνεις λέει τέλος πάντων με είπε στο δωμάτιο είναι, εν τω μεταξύ ήταν παρών και 2-3 ακόμη , κ πήγε να με βγάλει έξω, γύρισα κ έφυγα μόνος σιγά μην παρακαλάω. Στην συνέχεια στο Μέδουσα Μελίντα ενδιαφέρουσα περίπτωση, μικρόσωμη με κάποια τατουαζ, δια χειραψίας η γνωριμία. Στα απέναντι , στο ένα δύο λατινες , η μια δεν μ άρεσε η άλλη με μεγαλο κωλο κ στήθος καλή αλλά φοβήθηκα την φόλα γιατί όρμηξε πάνω μου με αγκάλιασε κ μιλούσε Ισπανικά κ λέω θα την φάμε. Στο δίπλα όπου κ έγινε η κατάθεση έδωσα το παράβολο 100 για μισή ώρα με την Ειρήνη. Αδύνατη, με μικρό στήθος, μικρό αλλά ζουμερο κωλο, μια γλυκιά κ όμορφη φυσιογνωμία. 24αρων Αυγουστων κατά δήλωσή της. Πολύ καλή παρουσία με προσπάθεια να σε τελειώσει και να περάσεις καλά. Θα ξαναπροτιμηθει..
Είναι φάση gfe; Με τα φιλιά το έχει;

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
236
Καλημέρα αγόρια μπορεί κάποιος να μ δώσει τα φώτα του πως μπορώ να σβήσω κάτι που έχω ανεβάσει?

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
156
Πόντοι
1
Είναι απόγευματινη μαζί με μια άλλη Ελληνίδα,βγαίνουν και σαλωναρονται και οι 2

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Καλημέρα αγόρια μπορεί κάποιος να μ δώσει τα φώτα του πως μπορώ να σβήσω κάτι που έχω ανεβάσει?
Μετά από κάποια ώρα δεν μπορείς να το σβήσεις. Δεν υπάρχει η επιλογή τουλάχιστον. Ενδεχομένως αν έρθεις σε επικοινωνία με τον διαχειριστή του site να στο σβήσει αυτός.

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
236
Μετά από κάποια ώρα δεν μπορείς να το σβήσεις. Δεν υπάρχει η επιλογή τουλάχιστον. Ενδεχομένως αν έρθεις σε επικοινωνία με τον διαχειριστή του site να στο σβήσει αυτός.
Ευχαριστώ πολύ

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Καλησπέρα συνάδελφοι! Πώς είστε; Ελπίζω πάντα όρθιοι! Απέχω αρκετούς μήνες από την σελίδα, μπήκα σήμερα για να μαυρισω το ινκόγκνιτο. Έδωσα 60 για μια καμιλα, ήρθε πρόσχαρη μέσα αλλά τα καλά τελειώνουν εκεί, δεν το κατείχε το άθλημα. Άνοστο τσιμπούκι και πέρασμα σκούφου ΑΝΑΠΟΔΑ σε μελάτο μαρκούτσι και καβαλάει! Ο σκούφος βγήκε και πήγε να τον ξαναβάλει, δεν ήθελε να φέρει καινούργιο μέχρι που την είπα τέλος τότε μόνο ταράχτηκε! Η συνέχεια επισοδειο από την Λάμψη με μένα να γίνομαι Γιανκος Δράκος γιατί ζήτησα τα λεφτά μου πίσω προφανώς, ξεκίνησε η ρωσομπλιετ κωλογρια να με βρίζει και να με απειλεί! Έφυγε ντεμεκ να φέρει τους μπράβους, αλλά γύρισε πίσω με μια άλλη ρωσομπλιετ κωλογρια και με βρίζανε παρέα! Είπα να μην πάρω την αστυνομία εξ αρχής, κακώς όπως αποδείχθηκε! Μόλις κάλεσα 100 άλλαξε το τροπάρι! Κλειστο να τα βρούμε, πάρε τα μισά και άλλες πίπες! Μόλις λέω το όνομα του μαγαζιού μου φέρνει τα φράγκα και για σας! Ακόμα παίζει να με βρίζουν οι τσατσογριες! Μαύρο από μένα, ελπίζω να σώσω και κάναν ακόμα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Βασικα μαγκες. Ξερουμε που υαρχει καμια μιλφοκατασταση με ορεξη στο κρεβατι που να κανει και κανα εξτρα( ελευθερο στομα, γλωσσοφιλα)
Mιλφοκατάσταση όπως φανταζομαι ότι θες αυτην την περίοδο, παίζει... Σουζη πρωινά venus στο φάτσα στην μινωταύρου, Βλάντα πρωί συνήθως 3ο σπιτάκι στο βάθος στα vegas και Λιλιάνα (μάλλον ακόμα) βραδινή στο free house. Εξαιρετική από υπηρεσίες και η Νικόλ στο casa (πρωινή) αλλά ξεφεύγει από μιλφ και πάμε στο gilf. Πολύ ωραίο σώμα με αρκετό ρεκτιφιέ στο πρόσωπο αλλά τα χρόνια δεν κρύβονται. Εμένα πάντως με ψήνει και δίνω έστω και στο πολύ αραία και στο πολύ που καμιά παρουσία.

Τελευταία τροποποίηση:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
82
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα! Είχα χρόνια να κάνω καταδρομική στα σπιτάκια κ πήγα καρφωτά για Σούζη καθότι milfakias. Ήταν μια χαρά θα έλεγα, 50άρα Τσέχα με 2 μέτρα πόδια κ ψιλοάγριο πρόσωπο. Στα του αγώνα πέρασα καλά με γυμνό στα 40. Πηγαίνοντας όμως μπήκα πρώτα στο πρώτο σπιτάκι στο βένους 2 (αν το λέω καλά Μινωτάυρου 16Β). Πρωινή βάρδια ήταν μια νεαρή καμιά 30 ετών, αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Αξίζει?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Καλησπέρα στην παρέα! Είχα χρόνια να κάνω καταδρομική στα σπιτάκια κ πήγα καρφωτά για Σούζη καθότι milfakias. Ήταν μια χαρά θα έλεγα, 50άρα Τσέχα με 2 μέτρα πόδια κ ψιλοάγριο πρόσωπο. Στα του αγώνα πέρασα καλά με γυμνό στα 40. Πηγαίνοντας όμως μπήκα πρώτα στο πρώτο σπιτάκι στο βένους 2 (αν το λέω καλά Μινωτάυρου 16Β). Πρωινή βάρδια ήταν μια νεαρή καμιά 30 ετών, αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Αξίζει?
Στο venus 2 (όχι της Σούζυ), αλλάζουν σχετικά συχνά. Δώσε μια περιγραφή. Μια Ελισσάβετ κοντούλα, σκίνυ, μελαχρινή, που είχα επισκεφθεί πριν κανα 2,5-3μηνο άξιζε. Ήταν 2 κοπελες χωρίς τσατσά.

Τελευταία τροποποίηση:

pagkosmios_areianos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Μεσημεριανές καυλες και βαρεμάρες με αποτέλεσμα η επίσκεψη στη γειτονιά του έρωτα να είναι αναπόφευκτη…πρώτη επίσκεψη στο Γκοντιβα μπας και πετύχω τη Ναταλια αλλά τζίφος δεν άνοιγαν (είχαν στη πόρτα ένα χαρτάκι που έλεγε αν δεν ανοίγω είμαι στο δωμάτιο) τέλος πάντων λέω πάω μια βόλτα και επιστρέφω σε λίγο ε αυτό το έκανα γύρω στις 5-6 φορές καμία δε μου άνοιξαν. Μετά τη ξενερα που τράβηξα λέω ας μη φύγω αχυτος παω παρανταις και όποια μ αρέσει εμφανισιακά μπαίνω. Πέρασα εν τελει με την Σανέλ μια μέτρια εμπειρία μπήκα με το απλό 40 πιπα με προφυλακτικό που το έκανε από αγγαρεία μόνο το κεφαλάκι προς το τέλος έκανε δύο καλές ρουφηξιές και αυτό. Την έστησα στη 4 όπου η αλήθεια είναι καυλωσα απίστευτα στη θέα της κωλαρας της αν και μου είπε να τη πάω χαλαρά και όταν έκανα μια δυνατή δυσανασχέτησε. Τέλος πάντων αδιαφόρησα μέχρι που ήρθε το τέλος δε μιλήσαμε ιδιαίτερα καθώς ήξερε μόνο ισπανικά και αγγλικά μόνο ότι την συνέφερε. Μέτρια εμπειρία όμορφη κοπέλα σε πολύ δύσκολες περιόδους θα τη ξανά προτιμούσα

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
82
Πόντοι
1
Στο venus 2 (όχι της Σούζυ), αλλάζουν σχετικά συχνά. Δώσε μια περιγραφή. Μια Ελισσάβετ κοντούλα, σκίνυ, μελαχρινή, που είχα επισκεφθεί πριν κανα 2,5-3μηνο άξιζε. Ήταν 2 κοπελες χωρίς τσατσά.
Είχε τσατσά. Εγώ πήγα αρχές της εβδομάδας. Τριαντάρα 1,65 περίπου, λεπτούλα καλό σωματάκι

• Like
Αντιδράσεις: LB

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα συνάδελφοι! Πώς είστε; Ελπίζω πάντα όρθιοι! Απέχω αρκετούς μήνες από την σελίδα, μπήκα σήμερα για να μαυρισω το ινκόγκνιτο. Έδωσα 60 για μια καμιλα, ήρθε πρόσχαρη μέσα αλλά τα καλά τελειώνουν εκεί, δεν το κατείχε το άθλημα. Άνοστο τσιμπούκι και πέρασμα σκούφου ΑΝΑΠΟΔΑ σε μελάτο μαρκούτσι και καβαλάει! Ο σκούφος βγήκε και πήγε να τον ξαναβάλει, δεν ήθελε να φέρει καινούργιο μέχρι που την είπα τέλος τότε μόνο ταράχτηκε! Η συνέχεια επισοδειο από την Λάμψη με μένα να γίνομαι Γιανκος Δράκος γιατί ζήτησα τα λεφτά μου πίσω προφανώς, ξεκίνησε η ρωσομπλιετ κωλογρια να με βρίζει και να με απειλεί! Έφυγε ντεμεκ να φέρει τους μπράβους, αλλά γύρισε πίσω με μια άλλη ρωσομπλιετ κωλογρια και με βρίζανε παρέα! Είπα να μην πάρω την αστυνομία εξ αρχής, κακώς όπως αποδείχθηκε! Μόλις κάλεσα 100 άλλαξε το τροπάρι! Κλειστο να τα βρούμε, πάρε τα μισά και άλλες πίπες! Μόλις λέω το όνομα του μαγαζιού μου φέρνει τα φράγκα και για σας! Ακόμα παίζει να με βρίζουν οι τσατσογριες! Μαύρο από μένα, ελπίζω να σώσω και κάναν ακόμα
Αυτές οι κωλογριες που τις έχουν ( πολύ κακώς)σε πολλά μαγαζιά στον Μύλο, είναι ο καρκίνος της περιοχής, πρέπει να εκδιωχθούν με ήρεμες διαδικασίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom