North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.747
- Πόντοι
- 2.046
Μερικοι πρεπει να ειστε μαλωμενοι με το GPS δεν εξηγειται αλλιως.
Ναι δουλευει ακριβώς απέναντι από το μεντουσα είναι βραδινή βάρδιαΓνωρίζει κανείς αν η Έλενα η Ρουμάνα δουλεύει ;; Αν ναι τι βάρδια και σε ποιο ; Στο Medusa στην ερημίτη ;
Sandra Romain.... Πωωωω φίλε τα πάντα όλαSandra Romain... Περασμα με Σαντρα σημερα στην Εριμητη. Την ξερω απο παλια. Η Σαντρα ειναι ενα καυλιαρικο κοντοπουτανο το οποιο πηρε μερικα κιλακια. Αλλα δεν παυει να ειναι τιμια στις υπηρεσιες της. Μπουκαρω μεσα και βγαινει ξεβρακωτο. Παμε μου λεει? Βγαζω τον πακο και λεω τραβα ενα πενηνταρικο για γυμνο 69. Ευγενεστατη τσατσα μου λεει μολις αλλαξα σεντονια. Δινω μπουρμπουρι και εκει. Μπαινει το Σαντρακι πλενει μουνακι κανονικα και ερχεται για αγκαλιτσες. Μοσχομυριστο πεντακαθαρο ροζ μουνακι και κωλοτρυπιδι ενταξει τα πολυξερετε,. Το Ναταλακι ηταν κλειστο οποτε δεν ηθελα μαλλιοτραβηγμα και ζητησα απο το Σαντρακι να με αγαπησει. Το καριολακι με ελιωσε μαγκες. Με γαμησε σαν να ημουν ο αντρας της, ετσι οπως ακριβως ηθελα. Μου εβγαλε τρελο παθος και ερωτα. Το γουσταρα ειναι αυτο που μου ελλειπε αυτες τις μερες. Μουνακι πετρα. Ερωτολογα προστοιχα στο αυτι., Φιλακια πεταχτα στο στομα. Τιποτα στο πενταλεπτο τα εριξα ολα. Απο τις δυνατες πρωινες βαρδιες. Χαιρετω σας.
Τι εννοείς τα πάντα όλα, όταν πήγα εγώ μεγαλύτερη φόλα απο αυτην δεν υπαρχειSandra Romain.... Πωωωω φίλε τα πάντα όλα
Sandra Romain... Περασμα με Σαντρα σημερα στην Εριμητη. Την ξερω απο παλια. Η Σαντρα ειναι ενα καυλιαρικο κοντοπουτανο το οποιο πηρε μερικα κιλακια. Αλλα δεν παυει να ειναι τιμια στις υπηρεσιες της. Μπουκαρω μεσα και βγαινει ξεβρακωτο. Παμε μου λεει? Βγαζω τον πακο και λεω τραβα ενα πενηνταρικο για γυμνο 69. Ευγενεστατη τσατσα μου λεει μολις αλλαξα σεντονια. Δινω μπουρμπουρι και εκει. Μπαινει το Σαντρακι πλενει μουνακι κανονικα και ερχεται για αγκαλιτσες. Μοσχομυριστο πεντακαθαρο ροζ μουνακι και κωλοτρυπιδι ενταξει τα πολυξερετε,. Το Ναταλακι ηταν κλειστο οποτε δεν ηθελα μαλλιοτραβηγμα και ζητησα απο το Σαντρακι να με αγαπησει. Το καριολακι με ελιωσε μαγκες. Με γαμησε σαν να ημουν ο αντρας της, ετσι οπως ακριβως ηθελα. Μου εβγαλε τρελο παθος και ερωτα. Το γουσταρα ειναι αυτο που μου ελλειπε αυτες τις μερες. Μουνακι πετρα. Ερωτολογα προστοιχα στο αυτι., Φιλακια πεταχτα στο στομα. Τιποτα στο πενταλεπτο τα εριξα ολα. Απο τις δυνατες πρωινες βαρδιες. Χαιρετω σας.
Ερωτολογα τι είδους ;Sandra Romain... Περασμα με Σαντρα σημερα στην Εριμητη. Την ξερω απο παλια. Η Σαντρα ειναι ενα καυλιαρικο κοντοπουτανο το οποιο πηρε μερικα κιλακια. Αλλα δεν παυει να ειναι τιμια στις υπηρεσιες της. Μπουκαρω μεσα και βγαινει ξεβρακωτο. Παμε μου λεει? Βγαζω τον πακο και λεω τραβα ενα πενηνταρικο για γυμνο 69. Ευγενεστατη τσατσα μου λεει μολις αλλαξα σεντονια. Δινω μπουρμπουρι και εκει. Μπαινει το Σαντρακι πλενει μουνακι κανονικα και ερχεται για αγκαλιτσες. Μοσχομυριστο πεντακαθαρο ροζ μουνακι και κωλοτρυπιδι ενταξει τα πολυξερετε,. Το Ναταλακι ηταν κλειστο οποτε δεν ηθελα μαλλιοτραβηγμα και ζητησα απο το Σαντρακι να με αγαπησει. Το καριολακι με ελιωσε μαγκες. Με γαμησε σαν να ημουν ο αντρας της, ετσι οπως ακριβως ηθελα. Μου εβγαλε τρελο παθος και ερωτα. Το γουσταρα ειναι αυτο που μου ελλειπε αυτες τις μερες. Μουνακι πετρα. Ερωτολογα προστοιχα στο αυτι., Φιλακια πεταχτα στο στομα. Τιποτα στο πενταλεπτο τα εριξα ολα. Απο τις δυνατες πρωινες βαρδιες. Χαιρετω σας.
Που δουλευει το μωρο αυτο?Sandra Romain... Περασμα με Σαντρα σημερα στην Εριμητη. Την ξερω απο παλια. Η Σαντρα ειναι ενα καυλιαρικο κοντοπουτανο το οποιο πηρε μερικα κιλακια. Αλλα δεν παυει να ειναι τιμια στις υπηρεσιες της. Μπουκαρω μεσα και βγαινει ξεβρακωτο. Παμε μου λεει? Βγαζω τον πακο και λεω τραβα ενα πενηνταρικο για γυμνο 69. Ευγενεστατη τσατσα μου λεει μολις αλλαξα σεντονια. Δινω μπουρμπουρι και εκει. Μπαινει το Σαντρακι πλενει μουνακι κανονικα και ερχεται για αγκαλιτσες. Μοσχομυριστο πεντακαθαρο ροζ μουνακι και κωλοτρυπιδι ενταξει τα πολυξερετε,. Το Ναταλακι ηταν κλειστο οποτε δεν ηθελα μαλλιοτραβηγμα και ζητησα απο το Σαντρακι να με αγαπησει. Το καριολακι με ελιωσε μαγκες. Με γαμησε σαν να ημουν ο αντρας της, ετσι οπως ακριβως ηθελα. Μου εβγαλε τρελο παθος και ερωτα. Το γουσταρα ειναι αυτο που μου ελλειπε αυτες τις μερες. Μουνακι πετρα. Ερωτολογα προστοιχα στο αυτι., Φιλακια πεταχτα στο στομα. Τιποτα στο πενταλεπτο τα εριξα ολα. Απο τις δυνατες πρωινες βαρδιες. Χαιρετω σας.
Τι λες ρε φιλος γαμησες την Sandra Romain και δεν σ αρεσε ? ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧ ... Η Sandra Romain ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη μια απο τις μεγαλυτερες πορνοσταρ που εχουν περασει απο την βιομηχανια, Φυσικη 100% και κωλοτρυπιδα Pirelli... Ειχα την τιμη να την δω απο κοντα 2 φορες σε ενα εστιατοριο στην Τιμισοαρα της Ρουμανιας πριν μερικα χρονια οταν ζουσα εκει λογω δουλειας. Αυτο και αν δεν ειναι κοντοπουτανο.... Ανετα εδινα 5κ να την παρω κωλοτρυπιδα ακαποτα.. Αλλα δεν εχει αναγκη αυτη απο τετοια ποσα..Τι εννοείς τα πάντα όλα, όταν πήγα εγώ μεγαλύτερη φόλα απο αυτην δεν υπαρχει
Sandra Romain.... H πορνοστάρ, για την Σάντρα από τα σπιτάκια δεν έχω εμπειρία.Τι εννοείς τα πάντα όλα, όταν πήγα εγώ μεγαλύτερη φόλα απο αυτην δεν υπαρχει
Λογικά ο φίλος είναι άλλης έποχης, οπότε η Sandra Romain δεν του λέει κάτι. Του προτείνω να διαβάσει λίγο πορνοιστορία... Έστω τα sosΤι λες ρε φιλος γαμησες την Sandra Romain και δεν σ αρεσε ? ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧ ... Η Sandra Romain ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη μια απο τις μεγαλυτερες πορνοσταρ που εχουν περασει απο την βιομηχανια, Φυσικη 100% και κωλοτρυπιδα Pirelli... Ειχα την τιμη να την δω απο κοντα 2 φορες σε ενα εστιατοριο στην Τιμισοαρα της Ρουμανιας πριν μερικα χρονια οταν ζουσα εκει λογω δουλειας. Αυτο και αν δεν ειναι κοντοπουτανο.... Ανετα εδινα 5κ να την παρω κωλοτρυπιδα ακαποτα.. Αλλα δεν εχει αναγκη αυτη απο τετοια ποσα..
Πρωινη εδώ και καιρόΗ Σάντρα είναι πρωί η βράδυ?
Στο σεξ and the city είναι η στο inside?Πρωινη εδώ και καιρό
Τελευταία φορά που είχα πάει πρωί ήταν στην ερημίτη όπως μπαίνεις από τα φορτηγά πρώτο αριστερά τώρα εάν άλλαξε δεν ξέρω αν και δεν νομίζω πάλι ερημίτη θα είναιΣτο σεξ and the city είναι η στο inside?