Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
659
Πόντοι
81
Νικ. Ουρανου στο πρασινο σπιτι. Οχι το γωνιακο, το αλλο
Πηγα σημερα. Την ηξερα απο πιο παλια. Ειναι η γυφτοειδες Γερμανιδα. Αδυνατισμενη περασα με 50. Φιλοτιμη και καλο παιδι. Αλλα δεν θα ξαναπροτιμηθει.

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Αυτή η Νάταλι που λέτε σε ποιο κατάστημα είναι;;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Επίσης η Έλενα η Ρουμάνα με τα ωραία μάτια διάβασα ότι είναι Ερημίτη 5. Πρωινή βάρδια η Βραδυνή;
Ο φίλος έγραψε βραδινή βάρδυα ότι πήγε. Δεν ξέρω αν ειναι μόνιμα βραδινή. Με αυτήν την Έλενα δεν έχω εμπειρία. Με την Έλενα Ραίσα έχω, μάλλον είναι σε άδεια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Καυλιαριδες.!!!!! ....αυτο το μουνετο στα παρανταιζ που μπηκε ξανα στο προγραμμα, Μαρκελα, εχει κανενας επιγνωση επι του θεματος, ή μονο τα χοντρα ή και καθολου.... Αλλιως φασολαδαααα....

classic film eating GIF by FilmStruck

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
222
Πόντοι
291
βόλτα γυρω στις 22:30 μετα απο καιρό. Λιγοστός κόσμος με κατι ψαρωμενα πιτσιρίκια να κοιτανε τα κινητα.Πήγα στο μπελα ντόνα ηθελα να δω τη βανεσα αλλα δεν μου ανοιξαν. Δευτερη επιλογή paradise στη μαρκελα οπου και μπηκα με το απλό. Ευδιαθετη, κολομβιανή, αγγλικα λιγοστα η ότι τη συμφέρει. Φατσα οχι για τα γούστα μου, λεπτή μέση και ενας φουσκωτος κώλος με λιγο κυτταριτιδα. Προκαταρκτικα ανυπαρκατα, πίπα στα κεφαλι κυριως και με το αλλο χερι να σφιγγει τον κορμο που κρατησε κανα λεπτο. Πρωτη σταση απο πάνω αυτη, δευτερη στα τεσσερα όπου ειναι ολα τα λεφτα η κωλαρα, τριτη ξανα απο πανω αυτη με πρωτοβουλια της και τελικη ιεραποστολικό. Σε καθε αλλαγη κοιτουσε την καποτα και ελεγε finish? ελεγα no. Το τελος ηρθε με χειρωνακτικη εργασια οπου μου εσφιγγε τα αρχιδια υπερβολικα αλλα το εσωσε λεγοντας κατι βρωμολογα στα αγγλικα και γεμισα την καποτα. Αμα εισαι πιτσιρικας και τελιωνεις στο 5αλεπτο ισως να αξιζει η επισκεψη. δεν νομιζω να ξαναπερασω.

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
479
Πόντοι
21
Πέρασμα στις πύλες της κολάσεως μετα απο παρα πολύ καιρό τέτοια ώρα ξημερώματα Κυριακής..Μιλάμε οτι χειρότερο αυτη η ώρα.. Λες και πήγαινες στο λούνα παρκ..Γεμάτο πιτσιρίκια και επειδή η τσατσαδες είχαν κουραστεί μ αυτούς, έμπαινες μεσα κ την πλήρωνες εσυ...Θα επανέλθω μονο καθημερινή και απόγευμα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.201
Πόντοι
39.777
Καυλιαριδες.!!!!! ....αυτο το μουνετο στα παρανταιζ που μπηκε ξανα στο προγραμμα, Μαρκελα, εχει κανενας επιγνωση επι του θεματος, ή μονο τα χοντρα ή και καθολου.... Αλλιως φασολαδαααα....

Χαλαρά πράγματα,με έπεισε ένας αγαπουλης που περίμενε στο σαλόνι για δεύτερη φορά,να περάσω αλλά τζιφος η όλη κατάσταση

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076

Κοίτα ρε φιλε καλή ειναι αλλα μάλλον με τα κέφια της όπως ειπε και ο αλλος πιο κάτω φάτσα μετρια λεπτή μέση μεγαλο κωλο σχετικά αλλα με εμένα ήταν πιο ευδιαθετη έκατσε κανα 15 λεπτο δεν πέρασα και άσχημα αλλά όντως ψιλό βαριέται αλλάξαμε 3 στάσεις αλλα ειναι λιγο να έχει και όρεξη πάντως 15 λεπτά με 40 ευρω στα παρανταις ειναι καλα επίσης έγραψα κριτική αλλά δεν ανέβηκε ποτε γισ αυτην

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.253
Πόντοι
3.497
Δουλεύει το Ναταλάκι αυτές τις μέρες ή λείπει διακοπές ?Τηλεφωνω και δεν απαντάει κανείς. Μη τρε´χω τζάμπα στου διαόλου τη μάνα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Περασα απο Paradise ειδα την Μαρκελα, ψωμομενη γκομενα, οχι αυτο το μουνετο που βλεπεις στις φωτος, δεν με εθουσιασε, βγηκε και με ενα ολοσομο κορμακι να ...κρυψει τους πατσαδες.???
Αχελοου, ανοιχτο το φως, μεσα η ισπανιολα λεει Τσεσικα, μαυρομαλικο 25χρονο κοριτσακι με φαρδυα μπουτια και κωλο, περιεργο μακροστενο προσωπο....δεν με κλικαρε, αν και συναθλητης φευγοντας εδωσε το οκ....
Θα πηγαινα Αφροδιτη στο παστακι στο Φριξου 12, αλλα και τα 2 φωτα κλειστα...
Οποτε εφαγα φασολαδα.!!! Καταλινα Π.Ερημιτη 3, το πουτανακι μου εβγαλε παλι τα γουστα....ουτε εγλυψα....ουτε πιπα μου πηρε, αλλα καναμε ενα παθιασμενο γαμισι.... :O ...που θα εχω να θυμαμαι.... μετα αγγαλιτσες, και χαδακια....

Ο Αυγουστος μπηκε καλα....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.246
Πόντοι
7.095
Ειρωνικό ήταν το σχολιο