Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (12 μέλη και 43 επισκέπτες)

Eltharion

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που αφιερωσατε να γράψετε. Περισσότερο ήθελα να το βγάλω από μέσα μου..ίσως μεγαλώνοντας χάνω πιο εύκολα την υπομονή μου. Ίσως φταίνε και όλες οι συνθήκες μας που όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται και πιο δύσκολες. Δεν το συνεχίζω για να μείνει το νήμα to the point στην ενημέρωση της πόλης

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Μάγκες είναι κάτι που θέλω να το ρωτήσω πολύ καιρό...όταν μπαινετε σε κάποιο από τα σπιτάκια της πολης μας και για το χ/ψ λόγο δεν ψήνεστε να περάσετε με την τυπισα που τυχαίνει να δουλευει, πως απαντατε στο πρηξιμο των τσατσάδων φεύγοντας; Έχω την εντύπωση ότι τελευταία ρίχνουν αρκετό κράξιμο όταν δεν περνάς, παλιότερα δεν ήταν έτσι και το παλιότερα το τοποθετώ όταν η γειτονιά ήταν πίσω από το ξενοδοχείο, καμιά 10ετία δηλαδή πίσω. Τότε συνήθως σε έπρηζαν μεχρι να βγεις "δεν ξερεις τι χανεις", "εμεις εδω θα είμαστε να ξαναρθεις" κτλ. Τώρα οριακά κρατιέμαι να μην αρχίσω τα καντήλια σ αυτα που σχολιάζουν και απλά δεν λέω τιποτα. Προφανώς δεν σχολιάζω ποτέ την γυναίκα που δουλεύει, ακόμα και αν είναι στην κατηγορία να πρέπει να με πληρώσει εκείνη για να περάσω, από σεβασμό σ αυτο που κάνει δεν λέω το παραμικρό. Τι απαντάτε εσείς; αν απαντάτε κάτι
Της δίνω 100 ευρώ και το βουλώνει

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.630
Πόντοι
3.506
Μάγκες είναι κάτι που θέλω να το ρωτήσω πολύ καιρό...όταν μπαινετε σε κάποιο από τα σπιτάκια της πολης μας και για το χ/ψ λόγο δεν ψήνεστε να περάσετε με την τυπισα που τυχαίνει να δουλευει, πως απαντατε στο πρηξιμο των τσατσάδων φεύγοντας; Έχω την εντύπωση ότι τελευταία ρίχνουν αρκετό κράξιμο όταν δεν περνάς, παλιότερα δεν ήταν έτσι και το παλιότερα το τοποθετώ όταν η γειτονιά ήταν πίσω από το ξενοδοχείο, καμιά 10ετία δηλαδή πίσω. Τότε συνήθως σε έπρηζαν μεχρι να βγεις "δεν ξερεις τι χανεις", "εμεις εδω θα είμαστε να ξαναρθεις" κτλ. Τώρα οριακά κρατιέμαι να μην αρχίσω τα καντήλια σ αυτα που σχολιάζουν και απλά δεν λέω τιποτα. Προφανώς δεν σχολιάζω ποτέ την γυναίκα που δουλεύει, ακόμα και αν είναι στην κατηγορία να πρέπει να με πληρώσει εκείνη για να περάσω, από σεβασμό σ αυτο που κάνει δεν λέω το παραμικρό. Τι απαντάτε εσείς; αν απαντάτε κάτι
Τις γράφεις στα αρχίδια σου και φεύγεις. Κάποιοι λένε θα κάνουμε μια γύρα και κάνουν μεταβολή και κάποιοι που το έχουν ανταποδίδουν και κανένα καντήλι στις τσα2δες.

Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
Καλησπέρα σύντροφοι!!!
Γνωρίζουμε κάτι για την Aura που έχει στο άλλο site? Φαίνεται να έχει δυνατή όπισθεν!!!
Σήμερα βλέπω την έχει στο πρόγραμμα στο Red night…

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Εγώ λέω σας ευχαριστώ καλή συνέχεια με χαμόγελο

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
222
Πόντοι
291
Τι κατάσταση ειναι αυτή με τις χοντροκώλες.. Φέρτε κανα μοντελάκι να φάμε τα λεφτά μας

Apollon8888

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
0
Συναγωνιστές έχει κανείς εμπειρία με Καρίνα να μας πει αν αξίζει

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Ρε μάγκες αυτή η αμπερ τι πιστόλι είναι πέρασα χτες μαζί της με 50 άρικο απίστευτη ομιλητική ευγενική και στον αγώνα πολύ κομπλέ αλλά θα φύγει είπε 20 του μηνός

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Ρε μάγκες αυτή η αμπερ τι πιστόλι είναι πέρασα χτες μαζί της με 50 άρικο απίστευτη ομιλητική ευγενική και στον αγώνα πολύ κομπλέ αλλά θα φύγει είπε 20 του μηνός
Που δουλευει φιλε μου?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Πέρασμα με Ναταλία φοβερή για άλλη μια φορά.
Και είπα να δω άλλες
Ελισάβετ venus2 πρωινή 80€ full Κόλο ,πετιτ είναι ωραία εμφάνιση φατσικα φενεται στα 30+
Ξύλινο δίπλα ξέχασα όνομα μιλφ φενεται 50€ ντους και 69
ΠΕ 3 Ιωάννα Ελληνίδα 42 λέει αλλά πρέπει να έχει+10 στο σαλόνι οκ πετιτ πέρασμα με 40 ελεύθερο καλή σε κινήσεις πίπα αρκετά πρόθυμη για μια φορά καλή είναι αλλά δεν ανταλλάζω με Νατα
λία

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0

Ninja Gr

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
243
Πόντοι
20
Μάγκες είναι κάτι που θέλω να το ρωτήσω πολύ καιρό...όταν μπαινετε σε κάποιο από τα σπιτάκια της πολης μας και για το χ/ψ λόγο δεν ψήνεστε να περάσετε με την τυπισα που τυχαίνει να δουλευει, πως απαντατε στο πρηξιμο των τσατσάδων φεύγοντας; Έχω την εντύπωση ότι τελευταία ρίχνουν αρκετό κράξιμο όταν δεν περνάς, παλιότερα δεν ήταν έτσι και το παλιότερα το τοποθετώ όταν η γειτονιά ήταν πίσω από το ξενοδοχείο, καμιά 10ετία δηλαδή πίσω. Τότε συνήθως σε έπρηζαν μεχρι να βγεις "δεν ξερεις τι χανεις", "εμεις εδω θα είμαστε να ξαναρθεις" κτλ. Τώρα οριακά κρατιέμαι να μην αρχίσω τα καντήλια σ αυτα που σχολιάζουν και απλά δεν λέω τιποτα. Προφανώς δεν σχολιάζω ποτέ την γυναίκα που δουλεύει, ακόμα και αν είναι στην κατηγορία να πρέπει να με πληρώσει εκείνη για να περάσω, από σεβασμό σ αυτο που κάνει δεν λέω το παραμικρό.
Έχω πεθάνει στο γέλιο με αυτά που γράφετε ορισμένοι εδω... Σίγουρα έχετε γράψει πολλά χιλιόμετρα σαν προμότορες ή νταβάδες ή οτι άλλο μου καταλογίσατε respect :2funny: Πάντως οχι ρε συ cruzifix, ούτε προμόσιον κάνω ούτε νταβάς είμαι ούτε έχω συμφέροντα απο "γνωστές αλυσίδες" απλώς μου έκανε όλα τα γούστα που χρειαζόμουνα, πέρασα καλά και σκέφτηκα οτι θα ήθελα να της το ανταποδώσω γράφοντας κάτι παρέα με τις ουισκάρες μου το βράδυ μετά απο το γαμήσι με την κορασίδα....Την επόμενη εβδομάδα στο ρεπό μου ίσως προτιμήσω τις δικές σας επιλογές που γράφετε όλη την ώρα... ο.κ συγνώμη που δεν αναφέρθηκα στην Λαρα, καρίνα, Τσαρίνα , Λιλιάννα, και στο μουνί της κολομβιάνας απο το casa de borthel :mati: Πάντως μέχρι την επόμενη Τρίτη υπομονή... θα παω και με άλλες και θα σας ενημερώσω σχετικά :jerking2:

Αξίζει να ασχοληθείς ρε φίλε? Θα έσκυβες ποτέ να πάρεις 2 σεντς από τον δρόμο? Έτσι είναι κι αυτό. Δεν αξίζει να ασχοληθείς με μερικά πράγματα σ αυτήν την ζωή. Εκτός αν είσαι ψυχακιας και την θες να την σκάσεις κάνα κροσέ ...Τότε καντο και άρχισε να τρέχεις προς το αμάξι . Σκέψου όμως... πόσο καλύτερα θα σε κάνει να νιώσεις αυτο?Πολύ φασαρία για το τίποτα..άσε αυτές τις δυστυχισμένες υπάρξεις στην μοίρα τους

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.177
Πόντοι
10.555
Πέρασμα με Ναταλία φοβερή για άλλη μια φορά.
Και είπα να δω άλλες
Ελισάβετ venus2 πρωινή 80€ full Κόλο ,πετιτ είναι ωραία εμφάνιση φατσικα φενεται στα 30+
Ξύλινο δίπλα ξέχασα όνομα μιλφ φενεται 50€ ντους και 69
ΠΕ 3 Ιωάννα Ελληνίδα 42 λέει αλλά πρέπει να έχει+10 στο σαλόνι οκ πετιτ πέρασμα με 40 ελεύθερο καλή σε κινήσεις πίπα αρκετά πρόθυμη για μια φορά καλή είναι αλλά δεν ανταλλάζω με Νατα
λία
τι ειναι το ΠΕ 3?

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
126
Πόντοι
10
Έχουν γίνει πραγματικά εκνευριστικές οι περισσότερες με αρχηγό την κυρά Χριστίνα στο "Εφη" Φρ.15 ημερήσια! Είναι για φάπες η κυρά!
Εγώ για να τις αποφύγω και να γλυκάνει η ξινίλα λέω:
"Έχεις την πιο όμορφη κοπέλα! Επιστρέφω σε 10 λεπτά"

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.244
Πόντοι
361
Εγώ παλιά που έκανα καθαρά μπουρδελότσαρκα με ένα φίλο και σπάγαμε πλάκα στα σαλονάκια μαστουρωμένοι όταν θέλαμε να φύγουμε και μετά τη παρουσίαση πετάγαμε το εξής μυθικό : pos έχετε ;; Φυσικά η απάντηση ήταν όχι και ακολουθούσε το οκ είμαστε από Αθήνα και δε ξέρουμε πάμε να βγάλουμε από το atm και ερχόμαστε !! Φυσικά μας μάθανε μετά από καιρό και αρχίσαμε να μπαίνουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom