Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.244
Πόντοι
361
Είχα ρεπό σήμερα, ξύπνησα νωρίς και καλά έκανα!
Δεν ήθελα να πάω για μπάνιο στην Χαλκιδική, είπα να πάω για εξερεύνηση στα καλά σπιτάκια της πόλης... Δεν άργησα να ανακαλύψω ένα σπάνιο διαμαντάκι...
Εκείνη ήταν πρωινή βάρδια στην Ερημίτη απέναντι απο medusa. Oταν μπήκα και την είδα έπαθα την πλάκα μου παιδιά!
Δεν είχα γνωρίσει ακόμα τη Μαρίνα μέχρι σήμερα, είναι ξανθιά, με μάτια μπλε σαν θάλασσα... πέρασα με 100 γιατί ήθελα κάτι λίγο πιο χαλαρό...
E! ΝΑΙ σίγουρα είναι το καλύτερο μωρό της πόλης! Έρχεται από τη Μολδαβία αν θυμάμαι καλά, όταν σου χαμογελάει και σε λέει habibi... :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::angel::angel::angel:Λιώνεις σαν παγωτό... Αυτή ή Ξανθιά οπτασία, όαση όπως θές δες το είναι όλα τα λεφτά... Αν αγαπάς τα πόδια, εδώ θα βρεις το προσωπικό σου παράδεισο... χημεία, γέλιο, παιχνίδι και πραγματική ένταση, κλείσε μάτια και πήγαινε! Η σαγηνευτική ομορφιά της και το τέλειο σώμα της ξεχωρίζουν, ένα βλέμμα που σε πιάνει απο το λαιμό... Τα πατουσάκια της, μικρά και καθαρά, δεν τα άφησα στιγμή από τα χέρια μου. Κάτι τέτοιες κοπέλες στην πόλη μας έχουμε να δούμε καιρό
Ψάχνουν άτομα στη Vodafone για promotion του Vodafone tv αν σε ενδιαφέρει !!! Σε περιμένει μια λαμπρή καριέρα !!! Το χεις !!!!!!!!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Δεν ήθελα να πάω για μπάνιο στην Χαλκιδική, είπα να πάω για εξερεύνηση στα καλά σπιτάκια της πόλης... Δεν άργησα να ανακαλύψω ένα σπάνιο διαμαντάκι...
Εκείνη ήταν πρωινή βάρδια στην Ερημίτη απέναντι απο medusa. Oταν μπήκα και την είδα έπαθα την πλάκα μου παιδιά!
Δεν είχα γνωρίσει ακόμα τη Μαρίνα μέχρι σήμερα, είναι ξανθιά, με μάτια μπλε σαν θάλασσα... πέρασα με 100 γιατί ήθελα κάτι λίγο πιο χαλαρό...
E! ΝΑΙ σίγουρα είναι το καλύτερο μωρό της πόλης! Έρχεται από τη Μολδαβία αν θυμάμαι καλά, όταν σου χαμογελάει και σε λέει habibi... :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::angel::angel::angel:Λιώνεις σαν παγωτό... Αυτή ή Ξανθιά οπτασία, όαση όπως θές δες το είναι όλα τα λεφτά... Αν αγαπάς τα πόδια, εδώ θα βρεις το προσωπικό σου παράδεισο... χημεία, γέλιο, παιχνίδι και πραγματική ένταση, κλείσε μάτια και πήγαινε! Η σαγηνευτική ομορφιά της και το τέλειο σώμα της ξεχωρίζουν, ένα βλέμμα που σε πιάνει απο το λαιμό... Τα πατουσάκια της, μικρά και καθαρά, δεν τα άφησα στιγμή από τα χέρια μου. Κάτι τέτοιες κοπέλες στην πόλη μας έχουμε να δούμε καιρό
Γειά σου ρε ποιητή, έγραψες όλο αυτό και δεν μας λες τίποτα,ηλικία τι έκανε μέσα κτλ, και μας λες οτι περασες για χαλαρό με 100€????

Eltharion

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Ερωτευτηκε το παιδι..και φτηνα την εβγαλε με κατοσταρικο, μου εχουν κοστισει παραπανω οι καψουρες

White_horse

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Γειά σου ρε ποιητή, έγραψες όλο αυτό και δεν μας λες τίποτα,ηλικία τι έκανε μέσα κτλ, και μας λες οτι περασες για χαλαρό με 100€????
Οποιος ξέρει κατι παραπανω ας γραψει, νομίζω είναι γύρω στα 28 - 29... Το οτι ήταν πολύ καλή για να τα λέω αυτά δεν σου αρκεί; Αυτό που ήθελα εγω πάντως το έκανε και με το παραπάνω... Τι θές να γράψω ρε μαν; λεπτομέρειες πικάντικες; Μου φόρεσε το προφυλακτικό με δεξιοτεχνία και έβαλε αρκετό σάλιο ωστε να μου ζεστάνει το παγωμένο μου καυλί απο το aircondition? :cheesy: Μεγάλε είμαι νέος στο site και δεν έμαθα καλά ακόμη! Και ναι έδωσα 100 για να προλάβω να την χορτάσω όπως πρέπει... στους άλλους αμισθί εργαζόμενους δεν θα απαντήσω καν γιατί σήμερα έχουμε και δουλειές!

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Τι κανει νιαου νιοαου στα κεραμιδια?Προμοτορας νταβας να διαφημιζει το σαπιο κρεας.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
591
Πόντοι
86
Απέναντι από το Μέδουσα εκεί που ήταν η Ρεβέκκα...βραδινή βάρδια είναι μια μαρια ξανθιά άνω των 40 πλαστικά βυζιά ξανθια , Ρωσίδα είπε από Κρασνοντάρ .Τρομερή πίπα και διάθεση!αν λέει αυτήν ο τύπος πιο πάνω έχει δίκιο....αξιζει

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Οποιος ξέρει κατι παραπανω ας γραψει, νομίζω είναι γύρω στα 28 - 29... Το οτι ήταν πολύ καλή για να τα λέω αυτά δεν σου αρκεί; Αυτό που ήθελα εγω πάντως το έκανε και με το παραπάνω... Τι θές να γράψω ρε μαν; λεπτομέρειες πικάντικες; Μου φόρεσε το προφυλακτικό με δεξιοτεχνία και έβαλε αρκετό σάλιο ωστε να μου ζεστάνει το παγωμένο μου καυλί απο το aircondition? :cheesy: Μεγάλε είμαι νέος στο site και δεν έμαθα καλά ακόμη! Και ναι έδωσα 100 για να προλάβω να την χορτάσω όπως πρέπει... στους άλλους αμισθί εργαζόμενους δεν θα απαντήσω καν γιατί σήμερα έχουμε και δουλειές!
Τώρα η εσύ είσαι η κοπέλα η εσύ είσαι ο προμοτορας- νταβάς, πέρασες με 100 μπράβο καλα έκανες, τι έκανε μέσα τι αναλογίες έχει η κοπέλα πόσο ξεκινάει το απλο, και όχι δεν μπορείς αρκεί το ότι έγραψες ένα κατεβατό για να πεις ότι με τα 100 που έδωσες είναι πολύ καλή..

Eltharion

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Μάγκες είναι κάτι που θέλω να το ρωτήσω πολύ καιρό...όταν μπαινετε σε κάποιο από τα σπιτάκια της πολης μας και για το χ/ψ λόγο δεν ψήνεστε να περάσετε με την τυπισα που τυχαίνει να δουλευει, πως απαντατε στο πρηξιμο των τσατσάδων φεύγοντας; Έχω την εντύπωση ότι τελευταία ρίχνουν αρκετό κράξιμο όταν δεν περνάς, παλιότερα δεν ήταν έτσι και το παλιότερα το τοποθετώ όταν η γειτονιά ήταν πίσω από το ξενοδοχείο, καμιά 10ετία δηλαδή πίσω. Τότε συνήθως σε έπρηζαν μεχρι να βγεις "δεν ξερεις τι χανεις", "εμεις εδω θα είμαστε να ξαναρθεις" κτλ. Τώρα οριακά κρατιέμαι να μην αρχίσω τα καντήλια σ αυτα που σχολιάζουν και απλά δεν λέω τιποτα. Προφανώς δεν σχολιάζω ποτέ την γυναίκα που δουλεύει, ακόμα και αν είναι στην κατηγορία να πρέπει να με πληρώσει εκείνη για να περάσω, από σεβασμό σ αυτο που κάνει δεν λέω το παραμικρό. Τι απαντάτε εσείς; αν απαντάτε κάτι

Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
Μάγκες είναι κάτι που θέλω να το ρωτήσω πολύ καιρό...όταν μπαινετε σε κάποιο από τα σπιτάκια της πολης μας και για το χ/ψ λόγο δεν ψήνεστε να περάσετε με την τυπισα που τυχαίνει να δουλευει, πως απαντατε στο πρηξιμο των τσατσάδων φεύγοντας; Έχω την εντύπωση ότι τελευταία ρίχνουν αρκετό κράξιμο όταν δεν περνάς, παλιότερα δεν ήταν έτσι και το παλιότερα το τοποθετώ όταν η γειτονιά ήταν πίσω από το ξενοδοχείο, καμιά 10ετία δηλαδή πίσω. Τότε συνήθως σε έπρηζαν μεχρι να βγεις "δεν ξερεις τι χανεις", "εμεις εδω θα είμαστε να ξαναρθεις" κτλ. Τώρα οριακά κρατιέμαι να μην αρχίσω τα καντήλια σ αυτα που σχολιάζουν και απλά δεν λέω τιποτα. Προφανώς δεν σχολιάζω ποτέ την γυναίκα που δουλεύει, ακόμα και αν είναι στην κατηγορία να πρέπει να με πληρώσει εκείνη για να περάσω, από σεβασμό σ αυτο που κάνει δεν λέω το παραμικρό. Τι απαντάτε εσείς; αν απαντάτε κάτι
Καλησπέρα,
Κάνω μυς βόλτα και είναι θα επιστρέψω…. Και απλά φεύγεις…

Eltharion

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Κάνω μυς βόλτα και είναι θα επιστρέψω…. Και απλά φεύγεις…
Αύτο λέω σχεδόν πάντα αλλά τελευταία μου τη λένε και αρχίζω να φορτώνω.."ναι ναι ολοι αυτο λέτε", "αφου δεν θα μπεις τι ερχεσαι" και ανεβάζω θερμοκρασία

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.373
Πόντοι
2.256
Γραψτες στα αρχίδια σου ...όλες έτσι ειναι

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.373
Πόντοι
2.256
Μεσημεριανή βόλτα και πήγα καρφί σε Γαλήνη γιατι είχα πολλές απορίες....Μάγκες έπαθα ΣΟΚ...η Γαλήνη έχει μεταμορφωθεί σε μπάλα....κοιλία τεράστια....τα βυζιά εχουν φτασει σε τρομακτικά επίπεδα.....Έχει φτάσει στο σημείο να κάνει και ΚΩΛΟ από τα κιλά....Αφού κόλλησα για λίγο με το που την είδα....έκανα μεταβολή και δρόμο....Κρίμα που κατάντησε έτσι ένα από τα πιο "τίμια" στούντιοκοριτσα....

Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
Αύτο λέω σχεδόν πάντα αλλά τελευταία μου τη λένε και αρχίζω να φορτώνω.."ναι ναι ολοι αυτο λέτε", "αφου δεν θα μπεις τι ερχεσαι" και ανεβάζω θερμοκρασία
Απλά αγνόησε τα λεγόμενα τους και μην το παίρνεις προσωπικά…

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Πέρασμα με την Σόνια στο villa prive. Πρώτη φορά μαζι της. Το απλο ξεκινάει από τα 50€ κ Μ αυτό πέρασα κ εγώ. Εμφάνιση ότι βλέπετε στο άλλο σάιτ σχεδόν. με ωραία δουλειά στα βυζιά. Συμμετοχή απίστευτη σ' όλα.
Το εκανε 50 και αυτη.. σε λιγο καιρο θα αρχισει τα ραντεβου.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Άντε πες ότι είναι real η κριτική σου... γράφεις ότι σου λέει habibi...και εσύ χάρηκες που σε πέρασε για Σύριο Αφγανό Πακι δηλαδή τους συνηθισμένους πελάτες που παίρνει... έτσι κανένας δεν θα πατήσει μόνο από αυτό που έγραψες

White_horse

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Άντε πες ότι είναι real η κριτική σου... γράφεις ότι σου λέει habibi...και εσύ χάρηκες που σε πέρασε για Σύριο Αφγανό Πακι δηλαδή τους συνηθισμένους πελάτες που παίρνει... έτσι κανένας δεν θα πατήσει μόνο από αυτό που έγραψες
Έχω πεθάνει στο γέλιο με αυτά που γράφετε ορισμένοι εδω... Σίγουρα έχετε γράψει πολλά χιλιόμετρα σαν προμότορες ή νταβάδες ή οτι άλλο μου καταλογίσατε respect :2funny: Πάντως οχι ρε συ cruzifix, ούτε προμόσιον κάνω ούτε νταβάς είμαι ούτε έχω συμφέροντα απο "γνωστές αλυσίδες" απλώς μου έκανε όλα τα γούστα που χρειαζόμουνα, πέρασα καλά και σκέφτηκα οτι θα ήθελα να της το ανταποδώσω γράφοντας κάτι παρέα με τις ουισκάρες μου το βράδυ μετά απο το γαμήσι με την κορασίδα....Την επόμενη εβδομάδα στο ρεπό μου ίσως προτιμήσω τις δικές σας επιλογές που γράφετε όλη την ώρα... ο.κ συγνώμη που δεν αναφέρθηκα στην Λαρα, καρίνα, Τσαρίνα , Λιλιάννα, και στο μουνί της κολομβιάνας απο το casa de borthel :mati: Πάντως μέχρι την επόμενη Τρίτη υπομονή... θα παω και με άλλες και θα σας ενημερώσω σχετικά :jerking2:

xarxon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
15
Like
326
Πόντοι
290
Όταν ήμουν μικρότερος και πιο "θερμόαιμος" είχα την τάση να στήσω πανηγύρι. Η πολύχρονη εμπειρία μου σήμερα λέει ότι μόνο χαμένος μπορεί να βγεις από κάτι τέτοιο, για τους εξής λόγους: 1) Έχεις ανάγκη να αποδείξεις ότι είσαι "άντρας" σε μια τσατσά; Δεν απαξιώνω κανένα επάγγελμα, αλλά εάν αυτή δε θέλει να το κάνει σωστά τότε χάνει κάθε αξία για μένα. 2) Η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και να μπλέξεις με τίποτα μπράβους. Όχι απαραίτητα κάτι πολύ επικίνδυνο, αλλά γιατί να το κάνεις; Άλλο ψάχνεις, όχι καυγά. 3) Η οποιαδήποτε αντιπαράθεση, ακόμα και λεκτική, προσωπικά μου χαλάει τη διάθεση. Πάω να περάσω καλά, όχι να τσατιστώ. Εν τέλει, φεύγω και δεν ξαναπατάω, και φυσικά το σχολιάζω. Ενδεικτικά πρόσφατα παραδείγματα: Σπίτι Έφης και Ιζαμπέλα στο Free House. Αν φερθούμε έτσι, ίσως καταλάβουν ότι οι νόμοι της αγοράς είναι παντού ίδιοι, ότι και να πουλάς. Και ότι περισσότερες μύγες πιάνεις με το μέλι, παρά με το ξύδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom