Διαγραμμένο μέλος 257450
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2025
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Δε γουστάρω ρε μεγάλε να γίνω πιο αναλυτικός σε τύπους οπως εσύ που μόνο ρωτάνε.

Δε γουστάρω ρε μεγάλε να γίνω πιο αναλυτικός σε τύπους οπως εσύ που μόνο ρωτάνε.

Και στο ενδέκατο ειρωνεύεται ο ζαβλακας...Έχεις 11μηνυματα απο τα οποία τα 10ειναι ερωτήσεις.....χαλιεσαι κιόλας ......
Πάμε παρακάτω......
Μιλφαρα ειναι αυτη.?? Εμφανησιακα.?? Φιλια δινει.??1. Είναι και καλά? Τσέχα
2. Αν σου αρέσουν οι βρωμιες και τα value for money μπες χθες.
Έχω πει 2-3 φορές για αυτήν.

Εγώ θα σου πω εσένα ειδικά πήγαινε.Μιλφαρα ειναι αυτη.?? Εμφανησιακα.?? Φιλια δινει.??
....βρωμιες.??? ....κανα γλυφοκωλι κανει.?? ...το τελευταιι για ενα φιλο ρωταω.!!!![]()
Πηγες Τζενη στο μωρο τυπε.??? Στο 60αρι νωμιζω περνει για το μουνι της, αλλα ειναι λιγο ασχημο, σκουροχρωμο, αλλα νταρντανικο μουνι η Τζενη...Το πολύ σαραντάρα βαριά βαριά. και δεύτερη ερώτηση .Γλυφομούνι πόσο πάει στην jenny στο γκοντιβα?
Εγώ θα σου πω εσένα ειδικά πήγαινε.
Τόσο απλά.
Τσέχα είναι η Σούζι και όντως κλασική μιλφάρα gfe και vfm. Πολλά χρόνια στην περιοχή (venus). H Ιζαμπέλα από free house είναι το ίδιο στυλ γλωσσόφιλα gfe κτλ;1. Είναι και καλά? Τσέχα
2. Αν σου αρέσουν οι βρωμιες και τα value for money μπες χθες.
Έχω πει 2-3 φορές για αυτήν.
Πηγα εγώ στην τζενη έχει καιρό βέβαια βυζια κρεμαστά μεγαλούτσικα μουνι μαύρο στον αγώνα οκ τον έφαγε μέχρι εκεί δεν άφησε δυνατές συγκινήσεις!
Για την Ιζαμπέλα είπα τσέχα.Τσέχα είναι η Σούζι και όντως κλασική μιλφάρα gfe και vfm. Πολλά χρόνια στην περιοχή (venus). H Ιζαμπέλα από free house είναι το ίδιο στυλ γλωσσόφιλα gfe κτλ;
Ναι οκ. Απλά επειδή και η Σούζυ από βένους Τσέχα είναι για αυτό μπερδεύτηκα. Από free house τα βραδινά μόνο το έβλεπα ανοικτό με λιλιάνα. ThanksΓια την Ιζαμπέλα είπα τσέχα.
Δεν θα την φιλούσα ρε φίλε, όταν ξέρω ότι μπορεί να έχει βάλει τη γλώσσα της στον κώλο του προηγούμενου.
Τι ώρα πήγες;Απογευματινή βόλτα απο την περιοχή. Τρίδυμα η Νικόλ αγέραστη, ινκογκιτο μια μελαγχρινή κοπελίτσα νομίζω Άννα πολύ τίμιο, Νικηφόρου στα 2 πράσινα που ήταν ανοικτα 2 αδιάφοες κοπελίτσες, στο φρι χαους στο άλλο δίπλα στης λιλιάνας μια μεγαλούτσικη κυριούλα, βενους 2 η σούζυ και λας βέγκας η βλάντα στο δικό της, βενους2 δυο κοπέλες η μία ήταν στο δωμάτιο η άλλη μια ελισσάβετ εμφανίσιμη, μπελαρούς μία νταίζη ελληνίδα πανίψηλη πολύ εντυπωσιακή με τσάτσο ένα νεαρό παληκάρι (;;;;).. Στις βίλες οι τιμές στο θεό και οι πσρουσίες πολύ μέτριες. Στη φρίξου δυο κολομβιανες η μια σάρα και η άλλη δεν θυμάμαι ήταν δωμάτιο. μπέλα ντόνα δεν άνοιγαν και μπλακ εηντζελς η εμμανουέλα ας πούμε οκ. Από ερημίτη όλα ανοικτά αλλά δεν πέρασα... Φαντάζομαι οι γνωστές.
Πέρασμα με ελισσάβετ από βένους 2 με 40 ευρώ. Εμφανίσιμη, ωραίο σώμα σκίνι, μικρό στήθος με ωραίο κώλο, μέτριο ανάστημα. Στο δωμάτιο περιποιητική και με διάθεση. Προτείνεται.
Από τις 4 παρά και εφυγα κατά τις 7 παρά.Τι ώρα πήγες;
Πριν την αλλαγή της βάρδιας δηλαδή;Από τις 4 παρά και εφυγα κατά τις 7 παρά.
Και εγώ χθες την ίδια ώρα ήμουν..Το καλό είναι σε κάποια στούντιο άρχισαν να είναι τσατσοι και σ ένα ειδικά ήταν ένας πιτσιρικάς που σημαίνει υπάρχει κάπως μια κατανόηση κ ευγένεια αν δεν περάσεις γιατί είχε παραγίνει το κακό με τις τσατσαδες ειδικά κάτι γριές πολύ προσβλητικες μέσα στην ειρωνεία αν δεν περνουσεςΑπογευματινή βόλτα απο την περιοχή. Τρίδυμα η Νικόλ αγέραστη, ινκογκιτο μια μελαγχρινή κοπελίτσα νομίζω Άννα πολύ τίμιο, Νικηφόρου στα 2 πράσινα που ήταν ανοικτα 2 αδιάφοες κοπελίτσες, στο φρι χαους στο άλλο δίπλα στης λιλιάνας μια μεγαλούτσικη κυριούλα, βενους 2 η σούζυ και λας βέγκας η βλάντα στο δικό της, βενους2 δυο κοπέλες η μία ήταν στο δωμάτιο η άλλη μια ελισσάβετ εμφανίσιμη, μπελαρούς μία νταίζη ελληνίδα πανίψηλη πολύ εντυπωσιακή με τσάτσο ένα νεαρό παληκάρι (;;;;).. Στις βίλες οι τιμές στο θεό και οι πσρουσίες πολύ μέτριες. Στη φρίξου δυο κολομβιανες η μια σάρα και η άλλη δεν θυμάμαι ήταν δωμάτιο. μπέλα ντόνα δεν άνοιγαν και μπλακ εηντζελς η εμμανουέλα ας πούμε οκ. Από ερημίτη όλα ανοικτά αλλά δεν πέρασα... Φαντάζομαι οι γνωστές.
Πέρασμα με ελισσάβετ από βένους 2 με 40 ευρώ. Εμφανίσιμη, ωραίο σώμα σκίνι, μικρό στήθος με ωραίο κώλο, μέτριο ανάστημα. Στο δωμάτιο περιποιητική και με διάθεση. Προτείνεται.
Δεν ξέρω... Εμένα μου χτυπάει κάπως ο τσάτσος. Το έχω συνηθίσει αλλιώς στο μυαλό μου. Αλλά ναι οι τσάτσοι είναι πάντα πιο κουλ.Και εγώ χθες την ίδια ώρα ήμουν..Το καλό είναι σε κάποια στούντιο άρχισαν να είναι τσατσοι και σ ένα ειδικά ήταν ένας πιτσιρικάς που σημαίνει υπάρχει κάπως μια κατανόηση κ ευγένεια αν δεν περάσεις γιατί είχε παραγίνει το κακό με τις τσατσαδες ειδικά κάτι γριές πολύ προσβλητικες μέσα στην ειρωνεία αν δεν περνουσες
Είπε ο πανιβλακαςΚαι στο ενδέκατο ειρωνεύεται ο ζαβλακας...
Ας περιμένει να του απαντήσει κάποιος στις ηλίθιες ερωτήσεις του παρακάτω.
Και λοιπόν; Πιο το πρόβλημα σου;Έχεις 11μηνυματα απο τα οποία τα 10ειναι ερωτήσεις.....χαλιεσαι κιόλας ......
Πάμε παρακάτω......